i london!!!!!!!

Hejsan! :)
nu är vi i london, det är helt underbart här! längtar verkligen tills ja kan flytta hit, igår kom vi hit, efter en hel del gång kom vi fram hit dit vi bor :) och sen blev det en ganska tidig kväll. idag däremot, har vi shoppat hela långa dagen, fotbollsskor, check! och mkt annat smått o gott! efter shoppingen for vi hem hit, och skulle gå iväg att äta, det slutade med att vi åt på världens sötaste ställe! servitrisen gillade oss, de gjorde han! sen satt vi o kollade på grabben som baka pizza typ.. hela tiden, för de va så synd om han, han ba slet o slet... sen efteråt när allt hade lugnat sig kom han fram och frågade om allt var bra och ifall maten va god osv, det slutade med att dom verkligen GILLAR svenskar! (efter dom träffat oss dvs...) ;) det kommer även en bild på vår pizzabagare!!!! ;) haha. skitgullig, och vi tyckte så syyynd om han så!

Imorgon ska vi kolla på olika sevärdigheter, ja tro de kmr bli skitkul! de låter iaf skitkul. och det blir ju vad man gör det till?! RIGHT? hellyea :) fyfan va vi ha de bra här! skulle inte tveka på att stanna en SEKUND. ååh, vill ba stanna kvar här! alla är så trevliga och snälla och rara :)

ikväll är det även match här i england, och det går inte att ta miste om, från i morse klockan halv 10 såg man första tecknena, och nu hör vi utanför här folk som skriker, jag antar att dom vann? ;) eller så söp dom till pga förlust så dom är glad ändå ;)) man vet aldrig!
lite läskigt folk finnsdte också här, men det är ba ignorera. haha "darling, darling" hahahahaha !

vi har även sett POLISER, dom ser jätteroliga ut XD, exakt som på film! med dom där hjälmarna. det är skitkul! =) och ambulans och polisbilar går varannan minut ;p men efter ett tag hade man vänjt sig!

Neej, nu måste vi ta o gå o lägga oss och sova snart, har så väldigt mkt mer o berätta, men klockan börja bli mycket! vi ska ju faktiskt upp senast klockan 8 imorgon. =)

jag hoppas verkligen ni ha de bra där hemma! för vi ha de sjukt bra här asså! helt jävla underbart :) vill bara inte fara hem... ;'( men man kan alltid fara tillbaka :D:D:D <3


hare bra, så hörs vi! ;d pusshej! :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

åååh. söt ja saknar dej hoppas ni ha de otroligt bra i London! :) hihi hälsa annelie! :)

2010-05-30 @ 10:32:38
Postat av: Maggi

de va ja som skrev de först ifall du undra! :D

din lilla Maggi! <3

2010-05-30 @ 10:33:36
Postat av: annso

naaq, du är så gullig så! vi har det skitbra :D:D:D hon hälsar tillbaka :)

puss<3

2010-05-30 @ 23:12:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0