0 energi

känner hur energin far ur mig,
tkr inte det är roligt,
för jag bli bara på dåligt humör,
vet inte hur jag ska göra,
för att höja min glädje igen,
för energin bara sugs ur mig!


Kommentarer
Postat av: mor

Åhh lilla gumman va tråkigt det är när de blir energibrist......ja ...du kan ju tanka nytt me goa tankar och gärningar.....du är så snäll och go...med ett <3 av renaste guld. Glöm det jobbiga och fokusera på matchen nu. Gläds med mig...midsommarresan är nu klar ;)Jag ska försöka komma till dig till helgen så får vi göra något roligt...dansa kanske ;) KRAMAR I MASSOR :D Mor

2011-06-13 @ 20:42:55
Postat av: Therese

ät en glass så blir du glad igen :D

2011-06-13 @ 20:57:20
URL: http://tessenm.blogg.se/
Postat av: Albin

Hej hej :D snygg blogg ^^ Hur är det?

2011-06-13 @ 21:54:54
URL: http://nallou.blogg.se/
Postat av: annso

Albin : Hejsan! tack så mycket! har den mest för o få skriva av mig men ;) jo det rulla på för det mesta. hur är det själv?



Therese : jo glass bruka ju faktiskt för det mesta hjälpa! ;)



Mamma : Jaa, jag försöker va positiv men ibland känns det bara som att allt det rinner av mig och det finns bara negativa tankar kvar. men sant så sant, nu äre bara match i skallen, och det ska fanimej gå bra! och det ska inte finnas nåra jävla tunga ben kvar utan dom ska va lätta som fjädrar ! det ska komma en vinst nu!!!

jaa den resan gläds jag åt väldigt mycket! tycker att det ska bli jätteroligt för er :) Ewa är inte dum hon! hon gö de som behövs, för det behövs !

Det låter bra, med tanke på att det komma dröja innan vi få gö nå kul tsm :) jaa kanske dansa, DOCK ha ja ju tappa all dans ;) PUSS O KRAM !

2011-06-14 @ 16:13:43
URL: http://aiebrorsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0