lagdag!

hej:)
idag har vi haft lagdag. det började med match på arenan, och fyfan va ja ångra det där fotbollsskoköpet. fy satan i gatan! aja. efter matchen for vi på maxi och åt korv. sen for vi på donken och köpte glass, i driven, och thilde, fyfan va pinsamt! stackars pojk. haha! hemlis. sen for vi ner på bowlingen, där hade hela laget samlats igen! gött.
efter bowlingen va de tacos, asgott. så delades prisutdelning ut, vårat lag vann. dock definitivt inte med hjälp av mig! xD haha. det va Evve som va grym! och dom andra såklart:)
sen for vi ut till Brulle, där väntade faktiskt en badrunda! haha. jesus. trodde aldrig ja skulle bada frivilligt. men alltså det va ju leeeeek. hahahaha! en aaasstor "hinderbana" , som men gled på XD haha. åh. amen ja sög ju på o förklara. de va vilket fall aaskul! man blev ju som bara barne igen ;) inte för att ja ha sluta men, extremt barn om man säger så!
sen blev det bastuning. och sen for vi hem! så nu sitter ja o ska se efter vad som gäller på tvn. är helt död! ska ladda för o gå o kolla på när halva laget spela match imorgon! awesome :) kör hårt:)


hoppas ni ha det bra! puss o kram:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0