BULGARIEN, heere i come!:D

HEJ! :D
NUUUU äre nära! nu sger jag hejdå till alla er! hoppas ni får det bra dom här veckorna jag är borta, men än få ni SMSA! för ja åker inte från sverige förän kvart i 11 imorgon ! ;D så smsa på!

Och till mitt kära fotbollslag, BK-80 brudarna, säger jag, GO FOR IT! när jag kommer hem vill ja se flera pinnar i tabellen. KOM IGEN NU BRUDAR, JAG VET ATT NI KAN! :D

HARE BRA ALLA! :D

PUSS&KRAM :D ♥


så glad är jag, nej, gladare!

trötttt :D

Hej!
Nu är jag lite mer vaken, jag är trött som bara denn! :D men jag har iaf vaknat till, och jag har bara legat i sängen idag, men dock fixat lite till i packningen, ikväll faar vi !
tänkte lägga upp lite bilder sen igår, det funkar nämlign inte på fb! :)

(det kommer att komma allihopa på fb sen)


Pappa&Jag

Maggi på våran lilla söta förfest hos ida ;)

Josefin och Maggi ! WOHOHOHOH :D

I,A,J ♥

Taffe, Bea, Åke, Nån

Taffe&jag!:D♥

Åke och jag, HAHA, är vi inte håååård så säg?!

Jag och Gurra! ♥:D

Martin & Emma ? tro ja de va ! :D SNYGG va ni iaf! :D

Mitt hjärta Josefin, och Jesper får avsluta bilderna. haha! (y)

crousingen

HEEJ! :D
förlåt för dålig uppdatering.. igen..
MEN, dethar ju som sagt varit fullt upp! = crousing ;D wowowowow ;D
igår:
vaknade, gick upp, ola drog med mig ner på hembygdsgårn, vi gick där o kolla på massa bilar, yeye, ballt ! seen for vi hem, och jag for ner till josefin, jonna och jessika! :D satt på grillen en stund, sen for vi ner på badet till ida och va social med henne! sen snacka ja med mimmi ett tag med, det få vi ej glömma. OCH , Jonna och Josefin lekte med lego ;) kanonkul! KK. sen så for vi upp på byn, jag for hem, hämta ola, skjutsa iväg han nånstans, sen va ja hemma ett tag, och sen for ja o hämta han, tro ja, om ja inte minns fel, sen åt vi mat, och sen skjutsa ja han på nå ställe igeeen xD , sen skjutsade jag och mamma billy till hällåsen, wowwow, yeye, kul o köra bil vet ni ;) , haha ! seen, for vi hem, jag duschade och gjorde mig iordning, sen fick vi besök av två trevliga släktningraggare ;> , wiho!:D sen åkte jag och pappa o crooousa med dom en sväng, sen gick jag ner på banken och träffade ida, josefin, anne-li, jessika och jennie :) , sen gick vi runt lite, sen träffa vi daniel och åhman, ne nu är ja för trött xD , åhman och philip mena ja ju förstås xD haha. sen gick vi ner på byn, TRÄFFADE MAGGI :D sen hem till ida på förfest. och där sluta vi beskriva kvällen i exaktlighet. blev så jobbigt ;D , åsså träffade vi förresten sundsvallgänget med, och massa andra folk.

jag ska säga, TACK för kvällen alla! ni gjorde den KUNG!

Nu ska ja kliva upp tro ja, och packa ner det sista , FÖR, IKVÄLL far jag och mamma till buuulgarieeeen! :D:D:D:D
WOWOHO¨RHKR¨PHMJ , och då kmr de och bli väldigt dålig uppdatering.. förlåt, men det ska bli dundermkt när vi kmr hem! :D

PUSSHEJ :D

torgdag

Hejhallå!
Vaknade cirkus vid 11, då gick jag upp, och klädde på mig, ganska "osomriga" kläder, för jag trodde att det var jättefult väder, (vilket det var) , men sen for jag till farmor, efter jag varit där ungefär en halv timma så insåg jag att jag valt fel kläder, sooolen lös, och himlen va blå, så ja drog hem o bytte, ;D sen for jag tillbaka, och vi ner på marknaden , och for runt  där en stund, sen for ja hem, och for ner på byn med mamma, (körde bil) , älskar det. vi for på banken, apoteket, och kollade på lite glasgrejer, kanonfint! kanonnöjd, (bla en bröllopspresent!:) ) , sen tog vi bysvepet och for hem!
Nu ska väl hon börja fixa sig till deras klassfest, jag får väl håret till uppgift , och troligtivs klädvalet! ;) så nu ska ja ta o gö nån nytta,

hejs :)

fotboll

God kväll! :)
Jag har klippt mig.. blev verkligen inte nöjd när det är tort, men blött och fixat gilla ja de (y) haha ! annars... huva!
Sedan for jag ner på fotbollsplan och spelade fotboll med robin :) nice. hade saknat dig bubben. SEN kom ida och åhman, hemligheter efter hemligheter avslöjades ;) intressant lr mindre, men kul xD , eller mindre kul ;) menmen ! :D sedan for ja hem till farmor o farfar en  snabbis, sen for ja o hämta Linnea, sen for vi ner på grillettan o satte oss där, då kom ida förbi, sen kenny och adrian. ballt :)
sen efter ett tags snackande skjutsade ja hem stump igen, och sen for jag hem, nu har jag kollat på tv, och duschat, nu ska ja kolla på tv igen, sen sova! :)

Gonatt! :)


lite gammal bild nu, men den duuger bra! :>

klippa håret?

neeej, jag vill verkligen inte ! men funderar på att klippa håret, det är så enormt grymt slitet, så ja vill inte ens kolla på det, så det känns som att ja inte har ngt val,.. känns som det blir hårförlägning när ja kmr hem från bulgarien (y) hmmmm,.. men va gör man?! kan ju inte gå runt med megaslitet hår nå mer.. ;d

dålig uppdatering..

Hej!
Det har varit väldigt dålig uppdatering, men jag ahr en bortförklaring. hela gårdagen spenderades i östersund, med mamma och Ola, vi hittade NÄSTAN en bil! =D nästan.. haha! och idag har jag och annelie hjälpt vår kära vän ida. och "jobba" på barnens dag. just nu ligger jag ute och solar! hur skööönt som hälst. och verkligen efterlängtat! önska ja hade en swimmingpool..
nu ska ni få höra om gårdagen:

FÖRST kom mamma in och väckte mig, jag gick snällt upp o gjorde mig iordning, sen brummade vi iväg mot östersund, eller JAG , moahah. kul o köra lite bil ;D , sne iaf, när vi kom fram, så skjutsade vi mamma till Maud som ger henne behandling , och jag och ola for på stan. Gick först på telia och fixa abonnemang till mig, sen gick vi på stan lite, åhlens och köpte min efterlängtade "hårdbortagningscreme" , rosa , hur grym som hälst, sen gick vi på en fiskeaffär, och kolla på ett spö till broder, sen gick vi upp på donken, han bjööd, (som vanligt) haha ! , glass glass glass. sen gick vi och mötte mamma, sen gick vi tillbaka på fiskeaffären och köpte spöet. sedan gick vi ner till bilen, och for till billaffärer efter bilaffärer. hittade en citroäng *stavning* , och jag gillade den, den var liten, silver, och snygg. så ja va lätt på , men i slutet av dagen blev det ingen bil ändå! och mellan alla bilaffärer åt vi faktiskt lunch med! haha. efter all bilprovning så for vi på systemet, sen en skoaffär, och sen blomaffär. sedan bar det av till ö&b, STANDARD, seeeen till näst intill godaste kebabstället i östersund. efter det tog vi vårt pick och pack och for hem! hihih, ännu mer bilkörning. När vi kom hem, tog jag moppen och for ner til lgrillen och fick fara o möta Linnea, för de blevl ite knas. och sen for vi på grillen och satte oss och snacka lite skit, ;) haha ! seen, for ja hem, la mig vid datorn, (men var för trött för att blogga) , och sen la ja me och kolla rakt upp taket och toksmsade, haha. viiilket liv va!? , jadå ;) , sen efter väldigt lång väntan somnade ja ääääntligen !
och imorse fick jag inte de nbästa väckningen.. utan olas telefon gick på snooze från 7 - 8 , och 8 ringde ida o väckte mig. , och resten av dagen har jag ju redan berättat om ! :)


Nu kmr nog mamma hem snart, hoppas jag. då blire väl mat efter ett tag, sen ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, kanske va me linnea om hon är hemma, annars kanske ja far ut o springer en sväng lr liknande, :) eller så blire fotboll ! ;) det vet man aldrig.

Nu har jag inte så jääätttemkt mer o berätta ! ;) haha. tkr jag har skrivit så väldigt mkt.
men vi hörs!
hoppas ni haft det bra när jag varit osocial! :D och hoppas ni får en kanonkväll, så hörs vi ikv! :)

Heeeejsvejs! =)


Det var den här a snackade om, fasten min är HELrosa! ;)

fin dag trots fult väder ;)

Hej! :D
Idag blev en rolig dag, trots det hemst värdelösa vädret! , vi ar fikat munkar idag :) va rätt gött , jöööh.
Sen har jag och mamma fixat fint hos mormor och morfar med! blev jättefint. och jag älskar er! ♥
Nu ska jag kolla på tv, sen sova, för imorgon far jag, mamma och ola till östersund :)
BLI NAJS! :D

Ha en bra kväll, gonatt! =)


det är SNART min tuur! ;>

junselemarknan

Hej! =)
Idag ska jag följa med farmor och farfar till Junsele på nån marknad ;d , Kaaanon. om ungefär 40 min, så nu ska ja väl typ kolla på tv lr så tills vi far ! :)
BTW , ja ha bränt mig lite sen igår ;) synd bara det blev så grisigt väder idag så man itne kan sola lite till ;/
menmen ;D

Ha en kanondag! :D
hejdå :)

:)

nej, nu ska ja ta o sova, det har varit alltför mångasena kvällar/nätter nu på sistone. så nu tar vi en tidig kväll ! :) Åsså få vi se va morgondagen har att erbjuda!:D
Gonatt ♥

sol,bad,fotboll!

Sol, bad, fotboll = en kanondag! kan nästan inte bli bättre! :) Har som sagt haft en riktigt bra dag :)) har faktiskt blivit lite brun med! =DD wihoo. (lite) haha. nu vet ja inte riktigt vad jag ska göra, kanske kolla på film, men känns inte som att det är nån bra filmkväll ikväll. kanske ska ta o gå bort o surre me familjen min ist. nääe, itne de hlr. de bli till o dega dator! okej , nu har jag varit nog dryg! ;)
förresten, fick besök av herr jonas brorsson idag med! :) kanonnice!

Ajaaa, nu säger jag HEJS ! :D


ingen "perfekt" bild, men den duger.
fotboll ♥

soldag! :D

Hej!
Just nu ligger jag ute och solar, vilket jag gjort hela dagen. Jag, pappa och ola var även och badade :) riktigt skönt! nu väntar jag på att klockan ska bli tre så ida ringer och säger att vi ska fara o bada (a) ;) hihi. och annelie är på med! , det är nice. (om hon kmr ihåg o ringa dvs) , haha ;)
Det var skönt med en soldag, känns som att ja vill bli lite brun innan ja far till bulgarien så man inte bränner sönder sig första dagen , tyyp ;) haha! :D sen äre aldrig fel o bli brun hlr :) det gillas.

ne nu ha ja inte så mkt mer o berätta, det där är ungefär hur min dag har  varit, helt köng ! :D skönt som fan.

Hoppas ni haft en bra dag, och att det fortsätter vara bra! :) '

Hejs !

SPANIEN ♥

VMVINNARNA 2010 : SPANIEN!♥

GRATTIS SPANIEEN! SÅ JÄVLA BRA, SÅ JÄVLA SNYGGA, HELT KLART BÄÄST! vilket ni visar jävligt bra genom att slå ut allihop, och vinna hela skiten! SPANIEN.

DAVID VILLA, bästa spelaren, tkr jag!

nu säger jag gonatt, för ja kommer sova förjävla gött inatt! :D

gonatt ♥


sommaren leker! :D

ÅH vilken kanondag!:D
det är såna här dagar man gillar, spec sommaren. först vaknade ja, sen for ja o pappa upp o bada, sen for ja bort till farmor en snabbis, sen for jag ner på badet till ida, åhman, och philip :) treeevlans. och nu kom ja nyss hem! nu blire väl mat om ett tag, sen ikväll blire o kolla på vm-finalen, SPANIEN - tappat bort vilka dom spela mot ;) det har ingen betydelse, spanien tar hem detta! och det är riktigt riktigt nice! =)

hoppas ni haft en bra dag! :) och hoppas ni får en bra kväll.

hejs :)

 
elskar dej! ♥

the invisible!

Åh :'( har nyss sett klart filmen, the invisible, hur hämsk som hälst! , jag trodde att han dog i början av filmen, men sen förstog jag att han inte var död, och vilket svin till kille hon hade, och det visade sig att hon som höll på att döda han inte alls va sån idiot som hon var, eller hon va ju dum i huve, hon höll ju på o döda han... men tydligen gjorde hon så han överlevde. fy vilken hämsk film. har läst en liknande bok så jag blev fäst vid den som fan! , tkr den var riktigt hämsk. och slutet var ... ja.. vet inte vaj a ska säga om det.
Filmen fick iaf en solklar femma.
det är hämst, dt är riktigt hämst om man börja tänka. så jag ska försöka låta bli det. det är helt klart sevärdig, det är nog en film som verkligen alla borde se. hon gick från stöld till mordförsök på liksom... ? 2 dagar?! shit...
och hennes lillebror, fy a, lider med han.
och ändå, hon va ju inte dum i huvet egentligen, hon hade skitjobbigt hemma osv, men det är absolut ingen orsak till att gå o döda någon, fy åh nej. hon va dum i huvet men hon hade ett gott hjärta xD

alltså, om nån lever sig in i en film äre väl jag, men just den här, den va ju så verklig eftersom ja läst typ en liknande bok. shit! läskigt, men ...

Nu när filmen är slut känner jag att jag kan sova utan att få dåligt samvete för att ja inte såg den klar, men va nästan omöjligt och somna till den för den va så jäävla bra!
menmen, nu tro ja att jag säger gonatt iaf! :)


mkt bra film!

film: the invisible

Godkväll!
Jag kollar på film, the invisible , hur hämsk som hälst! det är jättehämsk, men den är bra, på något konstigt vis. har läst en bok som påminner om den hur mkt som hälst! , men den är jättehämsk. huvva...
men nu ska ja fortsätta se filmen, vill inte missa något!

Efter filmen säger jag : gonatt! :)

ni få höra vad jag tkr om HELA filmen sen ! :)


packning!

DAMN IT, IDAG ;
- packat
- städat garderoben
- sooovmorgon
- tvättat
- kollat på bilder sen London ♥
- kollat på tv
- ätit middag

har hunnit med en hel del idag, trots att ja hade en lång sovmorgon. Hur skönt som hälst! och WIHIHIHIHOHOHOHOH jag är så jäävla pepp på Sunny Beach ! =D MEN, det är crousingen först, och wiho :D kuul :D , men tro inte ja ha nå kläder o ha i veckan :o ha liksom ... packat ner allt ;o (A)

nene, nu ska ja gö nån nytta. eller inte :D
men har inget mer att skriva.

så, ha en bra kväll!:D


                                                           
jag vill inte,
och jag tänker inte,
MEN, jag saknar. 
                                                           


gammal bild

fotboll och bad!:D

Godkväll!
Det var någon som läste mina tankar och drog igång med lite fotboll ikv:D fett nice! fett skönt, fett roligt! BTW, dagen har varit kanon :) förutom att vädret inte var det bästa så flöt resten av dagen på, dessutom ska ja fara till edsele imorgon och vara på ålderdomshemmet där, eller jag ska inte va på själva hemmet, utan vi ska gå på hembygdsgården och så, mormor ♥ (får alltså vara med mormor en hel dag!:D) blev skitglad när ja Carina tog det förslaget!:D
Som sagt, var vi och spelade fotboll ikv:D efter det, for jag och Annelie och badade! :D HUUUR skönt som hälst! det tog ett tag innan vi kom i vattnet, men när vi väl va i så va de hur skönt som hälst :D , sen simmade vi över på andra sidan, det var nog det roligaste xD
annelie är rädd för fiskar,
jag; ANNELIE, det är en fisk bakom dig!!! (hon simmar som aldrig förr) , påägen tillbaka "ANNELIE, det är ett vak där borta!!! (jag har aldrig sett henne simma så fort x) ) haha :D !
det är vårat förslag till bosse, för dom som är rädda för fiskar, ta simtesten i spegeldammen ;) haha ! KANOOON.

Seeen, så är det GRATTIS till pappa idag, fyller ålder! 46 hela år! grattis pappa.

Nu ska ja äta vindruvor! och kolla på tv, gonatt :)


Annelie vid spegeldammen :)

besvikelse..

SHIT vilken besvikelse!!! ja som trodde det skulle bli kanondag idag, men SOOOL!
Icke, men vi se till att dagen bli bra iaf! =>


SPANIEN TILL VMFINAL!!!!!!!!!!!

DET ÄR SÅ JÄÄVLA BALLT :D ♥

Spanien går till final, fyfan va bra. nu är mitt fotbollsliv på topp! fyfan va glad jag blev nu :D det är helt underbart. Spanien Villa och Torres! kärlek. dom är så jäävla grymma! OHJA, hela Spanien! ÄLSKAR ER. fyfan. så jäävulst säker, ägde hela matchen! helt rätt. WIHOOO :D:D:D:D

AAJA, nu ha ja varit överlycklig nog. Nu ska ja kolla på tv ett tag, sen blire sova ,för imorgon äre jobb igen! Hoppas ni haft en kanonkväll, min kväll blev just HELT KANONBALL :D 
Ha en bra dag imorgon :) det blir fint väder!! :D

gonatt, och hejdå :)

PUSSS !


♥SPANIEN♥


trött

hej !
är trött som en gris och har ont i huvet, sova en sväng så gå de över? tro på de ja. sen blire väl mat, sen kanske fotboll lr springa? sen ikväll ska ja kolla på Spanien - tyskland matchen! bli väldigt spännande.

Heja! :)

holland till vm-final?

TJA!
Tro om det är holland som Spanien kommer möta i final? jo, det ser ut som så, blev just 2-1 !

IAF, jobbat idag, sen for ja hem, o kollade på tv, efter det blev det mat, och efter det for ja ner på vagnede o nötte lite skott! det behövs alltid ;) blev iaf på jävligt bra humör, men blev lite slut efter o springa o hämta bollen hela tiden (a) HAHA! nemen de gick faktiskt lite som ja ville o sen vare ba bita ihop o skjuta tills det bli som man vill :)
Nu ska ja se klart på matchen, sen blire SOVA! för imorgon äre jobb igen. kunde inte sova igårnatt.. o inte natten innan... ikv tänker ja somna som en stock! :)

Gonatt :)

P.S , kanske säkert att holland går till final, står nämligen 1-3 nu, Holland är mer eller mindre klar!


äkta kärlek ♥

det var en gång en fågel...

som bodde på landet, och roger hette han! tjalalala.

Idag har jag jobbat, sen for jag hem, kolla på tv, sen gick ja ut o sprang :) skööönt! sen åt ja middag, och nu har jag kollat på tv och inte gjort så mkt mer :) vad som händer ikväll vet ja icke! men imorgonkväll tkr ja det ska bli fotboll?:D i hooope so ! =D

Nu tro ja att ja ska lägga mig i sängen o lyssna på lite musik !

hejdå! =))

glömt o berätta...

godmorgon! :)

Kom på en sak jag har glömt att berätta, om 14 dagar, far jag och mamma♥ till Sunny Beach i 2 veckor :) HUR UNDERBART SOM HÄLST!! :D fyfan va skönt det skabli att komma bort o få sol och bad och shopping och WOW :) lääängtar som bara denn!
Och nu återstår bara en veckas jobb också, sen är jag fullt ledig tills skolan börjar. sen ska jag på bröllop förresten också ! :) kmr bli hur kul som hälst. typ nån/nåra veckor efter jag och mamma kmr hem från bulgarien, det blir tredje gången vi far till bulgarien, ÄLSKAR landet! :) hur fint som hälst där, och ballt, och wowww! :D:DD
HAHA :D

nej, nu ska jag ta o kolla på lite lägenheter tro ja! :) HARE BÄST!

Heejs ! =)


BULGARIEN, Sunny Beach ! ♥
JAG LÄÄNGTAR, WOHOHOHO :D

rolig kväll! :)

Heej!
IDAG : har jag solat hela dagen :) men resultatet är sämre. men det har iaf varit en skön dag. imorgon vill ja gö nånting, typ fara nånstans.. men ha en känsla av att det inte kommer att bli av ;) haha!
ikväll va ja till philip dit ida och åhman också kom :) blev en trevlans kväll! hihi :)
nu ska jag vänta tills resten av min familj kommer hem o sen snacka lite, dricka varm oboy kanske? ;) LOVE IT !

Gonatt! :)


buuuuuuus :)

SAKNAR

ÅH vad jag saknar min älskling. fyfan jag saknar dig så jävla mkt , vill bara börja grina SÅ mkt saknar jag dig älskling! "du är mitt allt , du är hela min värld" , känner att ja behöver vara med dig nu, FÖR, med dig, är allt bra. finns inget dåligt som är med dig. har fan alltid kul. vad som än händer så ha ja kul med dig.
JOOO, EN SAK, ÄR DÅLIGT, och det är när vi far ifrån varandra....

JAG ÄLSKAR DIG OBESKRIVLIGT MKT.

KOM HIIIIIIIT! :'(


FÖRALLTID!♥


fotboll ikväll

God kväll :D
är hemkommen efter att ha spelat fotboll med fredde, micke, kenny, hörnan, martin, ola, babbin, adde, TINA :D, tror det var vi, tro inte ja glömde nån, sen kom erik och joooonathas dit o kolla aa, tro vi vann med... 7-1 kanske ;) kööööng :D va jävligt skönt o få spela lite iaf, hade börja sakna de, tro va de bli imornkväll? :D
nu tro ja att ja ska hoppa in i duschen, sen blire o sova för imorgon äre jobb igen! :)

Gonatt! :)


my love ♥


jävla väder..

Hej!
Idag har jag jobbat, men blev besviken på vädret.. imorgon hoppas jag att det är bättre väder! och det ska bli skönt med lite helg, trots att det är roligt o jobba :) men det är alltid skönt med helg a! ,
jag är fan lite småless idag ändå.. det är inge bra, imorgon ska ja vakna o va på bättre humör ha jag bestämt. sen har jag varit ute o kört lite bil med mamma idag a :) , åsså ha vi gjort fint hos morfar och mormor! ♥ älskar er.
Nu vill jag att bror ska komma hem snart för jag vill fara ner på fotbollsplan ! :)
Har faktiskt inte så mkt mer o skriva, så ni få ha en kanonkväll! :)

hej så länge =D

RSS 2.0