har tagit tag i min träning (y)

JA ! det är sant ;) men det återkommer vi till, börjar med att berätta lite om dagen.

Började med att ja va jättetrött när ja skulle gå upp imorgon, men när ja väl va uppe gick de hur bra som hälst! Sen när jag kom ner på jobbet nästan började det som vanligt med en kaffekopp, och efter den rullade det bara på! efter dagens slut cyklade jag hem,  (har även varit duktig att ta cykeln till och från jobbet istället för moppen) , sen när jag kom hem var maten redan gjord eftersom ola skulle iväg och spela fotboll idag. hoppas verkligen ni tar en seger idag grabbar!! efter maten kollade jag på las vegas! ;D och sen blev det ut på en joggingtur, ha tänkt att ja ska ta tag i min träning igen nu. Nu när jag har sommarlov så orkar jag ju eftersom jag inte behöver tänka på skolan nånting. så just den punkten är en stor fördel. men önska de kunde va lite bättre väder, saknar att kunna kliva upp, och på med joggingkläder och ut o springa! fy va skönt det va, de va riktigt goa tider. men hoppas det kommer snart igen. och jag hoppas att ja få lite bättre motivation med. skulle va jävligt skönt! =) jag vill ha den, nu tänker jag skaffa den! känner att jag behöver träna för att må riktigt bra, så det är vad jag tänker återta sen förra sommaren! och sommaren innan. det är liksom det här året träningen har fullit bort lite, och det suger. MEN , som sagt, det är påväg tillbaka! :)

nu ska ja snart hoppa in i duschen, sen blire äta ngt, typ fruuukt :) sen ska ja se lite på tv, sen blire sova o ladda inför morgondagens jobb! :)

hejja! :D


hahah x) fråga inte vad ja gö! x) , och klaga inte på hur ja se ut x)
haha! (en rätt gammal bild dessutom, dagen efter vi kom hem från
London) xD

vilken häärlig dag!

tjalalala, lalalalalalala !

hej! :D
fyfan vilken härlig dag denna blev, jag trodde inte att det skulle bli så bra väder som det blev, så ja blev överraskad och glad! =D , Idag har vi som sagt varit på flottfärd, hur underbart som hälst i det här fina vädret! riktigt nice. sen när ja kom hem så vare ba o byta om ,  och gå ut i finvädre igen! det är de här vi kallar sommar. jag har nyss lekt med boll, men nu börjar det bli lite grått, vilket inte va så kul, ja som tänkte spela fotboll o bada ikv?! men det hinner nog försvinna o solen återvänder(!?) ,

OCH JEESUS, ni som bo i ramsele, HELVETE vilket åskväder det var inatt, OCH BLIXT. jag drog ut datorkabeln (a) , inte för att ja tro att den skulle bli förstörd, men iof med min tur vet man ju aldrig. nu tro ja att ja ska ta o leka lite till med bollen, och sedan se vad kvällens väder erbjuder!

och juste, klockan halv nio blir det en riktig kungmatch på tvn! DEN MÅSTE SES!


Ha en bra kväll så hörs vi! ;b

hejdå! =)

:)

Hej!
Idag må ja skitbra :) , men imorse va ja skittrött! vaknade klockan 8, så då gick ja upp o gjorde mig iordning, sen for jag ner på jobbet, sen hem på lunch, sen ner o jobba igen, sen for jag hem, och skulle försöka kolla på lägenheter, men det gick inte så bra, för min kära bror skulle kolla på bilar, och det va tydligen viktigare?! nääe, kanske i hans värld ;) , sen blev det mat, och nu har jag nyss ätit, ligger i sängen. hade egentligen tänkt fara ner o spela ut ola på fotboll, men kom på att dom ha träning ikv... de sög ju hårt! jag är alldeles för lat för att orka typ.. gå ut o springa?! , men känner att ja måste, så de bli väl kanske springa ikväll istället. annars tänker jag bara ta det lugnt efter en full dags arbete! :)
det var lika roligt som för ett år sen, så det är kung. imorgon ska vi fara iväg på flottur :) kanon. hoppas bara vädret inte sviker oss, som det ser ut kommer det inte regna iaf, då är jag nöjd. men det skulle va väldigt bra ifall det va sol och blå himmel med, vilken kanondag!

Menmen, jag kör med det gamla ordspråket "det blir vad man gör det till" ;)
Nu har jag inte så mycket mer att berätta, så ni få ha en riktigt bra kväll! :)

Heejs!


S O L ! :D

H E J ! :D
DET ÄR SOOOOOOOL! =)

fyfan va köng det är, idag tog jag sovmorgon! sen spenderade jag dagen till att sola, tills jag for på fotboll med Linnea ♥ , sen hem, o äta. efter maten kollade ja på fotboll, eller mellan på under, ja , tyskland - england , FYFAN vilken kass domare! Vilken jävla besvikelse. jag tror iaf att det hade blivit en helt annan match ifall han inte hade dömt bort det där målet. som verkligen va mål, FAIL! sen nu har jag nyss fikat rabarberpaj med vaniljsås :) gott.
nu ska ja väl sitta här en stund, sen ska ja hoppa in i duschen, och sen blire tv och säng, för imorgon börja ja jobba i två veckor framåt.

jag vill ha fotboll...!

ha iaf vare ute o lekt lite med bollen idag, (och igår) , haha :D saknat.

har inte så mkt mer o berätta nu, skulle ba bli nå onödigt om ja fortsatt! ;) så ni få ha en kanonkväll! hörs imorn ;d

Gonatt ! :)



kärlek ♥


deppmusikkväll

Hej!
det är liksom .. depp ikväll, typ.
det är bra, för imorgon finns det inga deppigheter kvar.
imorgon tänker ja va go o gla!
just nu sitter ja o lyssna på massa deppmusik.
tro ja ska gå o gö lite glass ist!
vill inte va depp nå mer! :)

Sen tro ja ja ska lägga bort datorn, blev lång natt igår, och inte så jäävla mkt sömn, såå.

gonatt !


obs, gammal bild. sisådär 2-3 år.
men den kändes depp XD

:/

Hej! 
Gårdagen spenderades med roligt folk uppe i ramselesjön, haha, fula, roliga, kungliga, och ja , balla stunder ;) hahah! sötaste kusin va ju där a, (wilma) haha! jävla stjärna. 
Jag älskar dig gumman ! ♥
Nu ska ja gå o gö nån nytta. (kanske inte) , men kan låtsas iaf. 
hejdå!

                                                                                 

allt är så jävla tomt.
vrf gjorde du sådär, när du visste..
ja skyllde på nånting annat,
men de va egentligen för att ja inte ville falla dit.
ja visste att du inte kände ngt,
längst in, men ja ville hoppas.

men nu vet ja iaf hur det ligger till..
på sätt o vis är de skönt att veta med.
slipper gå o tänka på det en massa.
nu ger jag upp.


åh va ja önska de fanns fotboll nu! :'(

fotboll löser allt, för stunden.


                                                                                                        



haha, när vi fika tårta hos farmor, (oj, kaffe på tårtfatet) OBS : INTE JAG :D

haha, jag o gostumpan!

älskar dig lillan. ♥

(vi tog tre olika bilder, den första, typ vanlig, andra kärleksbild, sen
tog vi en sista också, en fuuulbild, men den blev de så jävla kass
kvalle på så den ladda ja inte upp.. haha)

konstig dröm...

Godmorgon!
Jag har drömt den konstigaste drömmen i mitt liv. Alltså, jaa.. det är så jävulst sjukt att ja inte ens kan berätta de. haha! och jag hoppas verkligen att det inte kommer att hända..  de är så jävulst sjukt xD aja, nu ska ja sluta skriva om nånting ni inte kmr få veta.. elakt! haha ;)

Nu ska jag snart gå upp o duscha tkr ja de känns som :) sen göra mig iordning för den här dagens äventyr.. (y)
jag är inte pepp, nej ;)
meeeeen, det ska ja bli.. mer eller mindre ;)

så jag säger..

Glad midsommar alla! :)

SOOOOOOOOL

HEJ :D
Idag har det varit hur soligt o skönt som hälst :D (hade kanske kunna vare lite mer sol, men ska fan inte klaga!!!) det är underbart :) , jag har varit duktig o vare o handla, sen ha ja varit till mormor o morfar och fixat, sen va ja på fotbollsplan en sväng o stekte med robin :) efter det for jag hem, åt middag, och sen ikväll har jag bara tagit det lugnt. fick besök av kuusinvitamin, som var väldigt saknad, + två av hans kompisar, kuul ! :D
Nu ser jag på fotboll, danmark-japan, själv tkr ja danmark borde vinna... men det ser inte alltför ljust ut! menmen, bara de gå bra för england o portugal o spanien är ja nöjd..

jag är faktiskt lite småless, elr inte less, vet inte vad jag är, men nånting står inte helt rätt, känns som att jag bara borde ge upp, jag orkar inte, men jag vill inte... inte egentligen. men ja orka inte så jävla mkt mer nu.


du vet ju att ja bry mig om dig,
äre därför du mer elr mindre skiter i mig?! ...

B A J S !


Ska kolla på fotboll o hoppas på att danmark vänder..
Gonatt!



i´m looking out, and wish you hold my hand forever..

TRE POÄNG!

FYFAN JAG ÄR PÅ TOPPHUMÖR!!!
vi for hem med tre poäng idag, fyfan va värt! åh ja älskat. kände redan innan idag att idag vare  vi som skulle vinna. fyfan va så sjukt taggad, o de löna sig. mycket bra spelat brudar, myyycket bra :D

2-4 till BK-80. ♥

ne, nu ha ja nyss gjort glass till bror o mig, så nu blire o kolla på tv, sen sussa! :)


GONATT :D ♥


(förra matchen mot dom, hemma)


bknyckelringar

Hej!
nu har jag nyss kommit in, efter att ha varit ute och sålt bks nyckelringar i sisådär 2 timmar, köpte min älskade pappa den sista som verkligen var omöjlig! men nu äre GJORT :D wihoo! Nu ska jag ta och äta nånting, så jag orka springa lite på matchen idag! :D
jag har redan börjat ladda, gjorde jag igårkväll. ångra mig, tro ja ska ta o sova en stund innan ja äter ngt, hihi! då bli vi extra taggad till matchen ;))
köng!
idag bk brudar, ska vi fara hem med tre poäng! det är bara vinna som räknas idag!!!

pusshejs!


fint halsband av maggi :)

Dagen

Hejsan!

Som sagt blev jag mer eller mindre tvingad till sollefteå idag, av min kära sofie! vi har haft en rolig dag iaf, hahahah, så jävla fula vi är xD , men ni gillat ;) de vet vi ;) god macka åt vi med. KYCKLINGMACKA!!!
vi inhandlade filtar, badlakan, födelsedagspresent, trosor, bh:ar, ansiktscreme, solglasögon, OCH sist, men absolut inte minst, glass! gottgottgott :D LOVE IT
glass är ju fan livet, vem skulle kunna leva utan glass?! det är mig en evig fråga. tro inte de gå för nån faktiskt :) , när vi kom heem, så for ja hem, och chilledilla, sen gjorde ja egen glass ;) mamma tyckte den blev jättegod :D , själv tycker jag inte den blev så dum hlr, så då blev de hemmagjord glass, hemmagjord chokladsås, och kaffe med grädde i ;) muuumms! det kallas "tagga inför match" ;D
egentligen tänkte vi gå och kolla på fotboll ikväll med, men känns som att det är lite försent nu, det blev fotboll på tv ist, messi! fyfan va bra han är, men inte fan är han snygg för de.. det är problemet med den grabben.
Nu blir det snart sova, för imorgon ska jag och annelie sälja våra bk-brickor xD , haha! (ska nämligen lämnas in imorgon) så det är på tiden att dom säljs nu, ett måste med andra ord. såå.. nån som vill köpa en bk-bricka? ;) vi som är så snälla och gulliga, köp en nyckelring av oss ;) hah :D

ajaa, nu ska jag hitta på ngt, eller gå o lägga mig, vilket inte skulle va helt fel! tro inte det bli nån film ikväll, bli nog nånting på tvn ist.

ha en kanonkväll, så hörs vi imorgon!

Gonatt ;*


hur ordningsfull såg inte jag ut i glasögon då?!?!?! ;o

hon steeeeker ;>

min hemmagjorda glass och kaffe. MUMMMMS!

sollefteå

Godmorgon!
MÅSTE börja med att säga att ja tkr att green street hooligans 2 var riktigt bra! men grymt .... äcklig.

och en annan sak som också är riktigt bra, jag är på topphumör!

och idag far jag och sofie till sollefteå! bli nice de.


höööörs ;d


pusshej! :D


Dagens snygging!

filmtime!

godkväll!
nu tänker ja kolla på film, green street hooligans 2! och hoppas verkligen den är lika bra som första..
nu säger jag gonatt! :)

GONATT ! ♥



hoppas, hoppas, hoppaaas!

IGÅR!

Godmorgon, tänkte berätta lite om gårdagen, förutom att den inte började så bra, blev den kanske okej.
jag for först ner och kollade på fotboll med Sofie och Robin! de va nice :) trots att dom mobbade mig... men det är okej, jag är van deras mobbing... and i like it ;) haha! =D sedan efter matchen for jag och sofie på ok, sen hem och hämta mina grejer till matchen, sen for vi ner på grillen och åt glass, sen for vi hem till sofie och åt macka, (lite mer förberedande inför match kanske) ;) , haha. och sen så for vi bort på fotbollsplan på samling, matchen tänker jag inte säga så mkt om, för min del var det den sämsta matchen iår, och bajs. så, sen efter matchen for ja hem, och kollade på bilar med mamma, och utlandsresor, åsså gjorde jag varma mackor, MMM! gott :D , jag hittade en perfekt bil :D nu äre ba att dom ska bestämma sig för den, den va BLÅÅÅÅ ;) ofc.. åsså låg den nära gbg, så ja tkr att vi absolut borde ta den! ;D det är liksom inget frågetecken i den frågan! det är bara helt klockrent :D
sen la ja mig i min säng och kollade på film, wild child, den var helt okej måste ja säga!
idag ska jag inte göra så jättemkt förutom att kolla på grabbarnas match, hoppas ni vinner nu ikv BK! vi satsa på 3 ikv. heelt klart ;) great.
nu ska ja se lite på tvn, sen kanske kliva upp o klä på mig osv? ;) kanske...


wildchild.
jag tycker den var riktigt bra, vissa delar var väl inte så jättebra,
slutet tkr jag inte va alltför bra, 
men i helhet tkr jag att den var helt klart sevärd!
HELT OKEJ :)

BAJS!

Dagen slutade inge bra alls igårkväll, och den började definitivt inge bra idag.. vill ba gå o dö, börja grina o tjalalalalala!
bajs... :'(

ALLTSÅ PTGJKÅPRTÄJHRÄHPJRÅONJRÅNR! ungefär så känns de..

ställa om o tagga inför match? mmh.

åh jävla skit bajs blääääää.
jag är inge glad idag ! :( det suger..

ha fan inge vettigt o skriva, så ja ska inte skriva nå mer!

hejdå..




</3..... ? ;'(

tröött..

Hej!
Jag kunde inte sova mycket bättre inatt, utan vaknade vid 12 och var vaken framemot halv 2 - 2 nån gång där slocknade jag (y) , sen vare upp o hoppa o va glad på fotbollsskolan! efter fotbollsskolan for ja o mamma o handla, sen hem o lata sig hela dagen. nu har jag nyss varit hos farmor en sväng, kände mig tvungen! och nu tänker jag lägga mig i sängen o försöka sova! sen hur det går är en annan sak, finns så jävla mkt o tänka på, saker man inte vill tänka på, saker man ba önska va helt perfekt.. som man ana aldrig kmr bli perfekt.. suck!

nu säger jag GONATT! :)

                                                                                                                        

jag vet inte vad jag ska säga, eller göra.
jag vet bara att jag aldrig kommer ångra,
för jag vet att du betyder väldigt mkt för mig,
vilket du alltid kommer att göra.
jag är bara ledsen över att aldrig..

aldrig... 

                                                                                                                          


ÅH vad jag längtar tillbaka! ♥ (bilden har inget med texten o göra)

Godkväll!

Hejsan!
idag har jag åkt moped till och från Junsele, = riktigt kallt! och jag är sjuk. de va ja redan imorse. och det blev inte bättre av att stå ute i regn i 2 timmar, nu hade ja vela vare med nån som tyckt synd om mig :( haha! aja, imorgon äre upp o hoppa klockan 9 igen för klockan 10 börjar morgondagnes fotbollsskola med matcher + match mot ledarna och föräldrar. alltid lika roligt ;) HAHA! ;>
be there.
ja är riktigt trött, kunde inte sova spec bra, så ja hoppas ja kan sova bättre inatt. nu blire tv och sova!

Gonatt!


</3?

AVSLUTNINGSFEEST

HEJ! :D

igår:

först hade vi avslutning i kyrkan, det gick hur bra som hälst! , sen for vi hem, o det kom folk på fika :) riktigt kul! tack för alla grejeeer! :D :) , sen for jag , maggi , och mamma ner på fotbollsskolan, och hade småttingarna :) skoooj ;) , sen for vi hem , ja duscha , fixa mig lite, sen for vi upp till ramselesjön :D wohoho! , great :D , början av kvällen va riktigt kul! det började med att vi hade riktigt skoj, (inga detaljer nämns) ;) sen spåra det ur lite, haha, sen vid typ 12 for vi bort till gläntan, men där var vi inte så länge, så vi for in till ramsele igen, ringde på chaffisen ;) , haha! när vi kom till ramsele, jag, maggi, jeppe, och annelie, träffa vi josefin, ida, jennie, kenny och adde, buuusigt :D , sen efter ett tag gick vi hem till jesper, jag han maggi och annelie :) efterfeeeeeest ! ;) hahahaha. fyfan va ball vi är ;) hahaha! FULT! men riktigt jävla kul ;) hahaha! nån somna? , nån blev mosad, nån va bebis, nån va nykter, nån lurade i nån annan "sprit" , HAHA. alltså jeeesus :D kul vare ;)
sen när vi kom hem, tog vi oss ett oboyglas, (vilket är nödvändigt) , sen gick vi och la oss o skulle kolla på film, men vi somna. då va klockan 03:30 , lite trött va vi väl efter att ha hållit igång sen klockan 6 imorse ;) idag är vi också jävligt trött!
men nu ska ja skjutsa ner min lilla älskling till bussen :( , hon ska nämligen till stan.

MEN TAAAAAACK ALLA FÖR EN JÄÄVULST KUL KVÄLL! fyfan va ja komma sakna er, 9or i ramsele! + andra, men er ha ja redan sakna ;)

pusssssssss ! :D ♥

SKOLAVSLUTNING! :D

Hejsan gott folk!
FÖRST, vill jag börja med att tacka alla för alla fina saker, och sen vill jag säga att jag kmr sakna klassen sjukt mkt! glömmer er aldrig! ♥

Nu har vi nyss fikat, har haft finbesök här, världens bästaaaaaaaaaaaaaa T! ♥, och endel är fortfarande kvar :) Maggi, och gokusin tex! :D GÖTT!!

Jag är så oerhört glad alltså! det finns ingenting som kan beskriva känslan, tro inte riktigt jag förstått det än.

Ikväll ska jag först på fotbollsskolan och va ledare där, och sedan far jag och ÄLSKLINGSMAGGI på avslutningsfest :D WIHOOO!
sista kvällen med gänget ;)

nu ska vi fortsätta fika o mysa på :) PUSS



klass 9 Ramsele skola, ni blir en enorm saknad.

friheten släpps, med dom där ballongerna lämna vi Ramsele skola!
fyfan va skönt. det är helt otroligt! ♥

FÖRSTA SEGERN!

HEJ, och godkväll!
Ikväll tog vi hem våran första seger! Jag som hade gett mig fan på att vi skulle vinna idag, DET gjorde vi! fyfan va bra tjejer :D:D:D ååååååh va skönt :D

så nu är jag på topphumör! ochi nte fan blire sämre av att veta att imorgon , tar vi farväl av ramsele skola! FYFAN va jävulst skönt.
men måste erkänna att ja komma sakna alla sjukt mkt! ♥

men ne, nu ska ja försöka ta o sova min skönhetssömn ;) ahahah!

GONATT :D ♥

handledardagen

HEJ :D
idag har vi varit i gläntan hela dagen :) coolt, ballt, yooy! har nyss ätit, och nu ska jag snart på möte om fotbollsskolan, YO (y) sen tro ja de bli hem o sova, hade jävligt svårt me o kliva upp imorse ;) ojojoj. vilken JÄVLA tur att de snart är slut! :D

nu ska ja gå o fixa lite, men här kmr lite bilder sen idag ;


sötisar , ida , kajsa o linnea

jävla sötonge!

båttur! ;)

sen tänkte vi låna bilen en sväng med, men den starta inte ;/

Josefin, Gustav, Annelie.
"du måste få ner knäna längre" haha sött.

match



God kväll!
Det blev en förlust ikväll, men desto mer taggad är vi inför tisdagen. alltså på tisdag brudar, på tisdag ska vi ha tre poäng! de ge jag mig fan på nu! alltså fyfan, på tisdag äre bara vinst som räknas!!!!
vi ta dom brudar, jag vet att vi kan! ♥

nu ska jag gå o kolla på tv, o fika lite, sen sova för imorgon ska vi va go o glad :D vi blir i älvgläntan hela långa dagen, klass 9 ramsele skola ;) wiho! bland dom sista dagarna tsm, känns lite tråkigt faktiskt!

sov gott och gonatt o puss o kram o hela bunten ;)


bild sen bk-80 - bjärtrå matchen.

Godmorgon!!

Godmorgon.
Dagen hade inte den bästa början, livet är ingen dans på rosor. livet blir vad man gör det till, och ibland blir det bara inte som man vill.

nu snart måste ja städa klart det sista, sen fara ner och handla, och seeen, fara o spela fotboll. sen tänker ja försöka hitta en tid då ja kan träffa gumman min med.
Jag har även ett väldigt roligt besked, och det är att Magdalena Eliasson följer med o kolla på fotboll idag! FYFAN :D , ha itne träffa kvinnan sen sista april :'( tro ja? fyy a, FÖR länge sen! men idag ♥

ha en bra dag gott folk! 

puss&kram

                                                                                                  

Linnea Runesson, jag skulle vilja säga några ord till dig, om och om igen,
du har kommit in i mitt liv, som väldigt väldigt få har gjort, på det viset.
du betyder hur mkt som hälst! och det jag upplevt med dig är minnen för livet.
jag litar som stål på dig. och det hoppas jag du gör på mig med.
du är sjukt speciell! och du är så jävla gullig och go och söt o snäll ,
o ja måste sluta för ja skulle kunna radda upp en hel sida med bra saker om dig.
du ska veta att jag finns här för dig, och det vet jag att du vet!
och jag är oerhört glad över att du anförtro mig, det är jag verkligen.
och en sak ha ja sagt förut, och det kmr ja alltid att stå kvar vid,
jag älskar dig otroligt mkt hjärtat!                 /din.

ny design

HEJ :D
nu är min blogg färdigdonad!
TACK ♥

nu vill jag att klockan ska bli halv 9 så man kan kura ner sig i soffan och kolla på fotboll! :D EEEENGLAND! jag håller på england, och ni? ;) england, england,england. (hoppas jag)
ola är hemkommen, så nu är allt frid och fröjd!
imorgon drar vi BK-80 damlag, och spelat match! och vi taggar. så kolla hur england spela ikv o spela likadant imorn ;) haha. helt klaaart! OCH, världens bästa maggi följer med!!! wihohohohoh, ha inte träffat kvinnan på flera månader, år känns de som.. men så illa är det inte! :D bli för jävla ballt :))

nu tro ja ja ska brumma bort till farmor en sväng innan det blir fotboll! greeeeat!

hare!

pusshej



ENGLAND, sa vi ;)

jag vill skriva om en person som jag verkligen ser upp till.

sen vi var små, har du tagit hand om mig. det är oerhört skönt att veta att din axel kan ja alltid gråta mot. när vi va små, o ja va en jävla surunge, så stog du ut med mig. jag kan inte förstå HUR, men du gjorde det på något konstigt vis. och hur jobbig jag än var, så lämnade du mig aldrig vid vägkanten. endera tog du min hand och vi gick över, eller så drog du mig över, men du lämnade mig aldrig. det är inte förän på tidigare dar, jag förstått vilken jävla tur jag har som har dig, det finns dom som har en lika relation till folk och dom har bara besvär av dom. men du har alltid funnits där. och det är jävligt lätt o se nu, varför du gjort som du gjort, när jag blivit arg på dig, så kan man lätt förstå nu varför du gjorde dom val du gjorde.
du har inte alltid behövt sagt något, det räcker att man kollar på dig, så vet man att ditt stöd finns! som sagt, utan dig, kanske jag inte skulle ha levt idag. du har gjort så jag orkat mer.

vissa, har du ogillat, och jag har aldrig förstått varför, förän dom sårat mig. nu förstog jag varför. önskar jag litat på dig mer, på din instinkt. du har inte behövt sagt vad du tyckt om saker och ting, jag har förstått det ändå. mycket tack vare dig att jag spelar fotboll på det vis jag gör idag, har farit där ute och spelat med mig, kan tänka mig att det inte varit speciellt kul, men du har gjort det. du har lärt mig, och du har gjort det utan att blivit tillsagd. 

det finns ingen jag ser upp till, på samma vis jag ser upp till dig, du har alltid varit duktig. jag har varit så jävla avundsjuk på dig, men jag har insett att jag inte har något att vara avundsjuk på, jag borde vara stolt ist. så det är en av få ändringar som hänt, jag är stolt istället för avundsjuk.
du är så sjukt jävla duktig! jag förstår inte hur du orkar i vissa lägen, det förstår jag verkligen inte, men du har orkat, och du orkar.
jag har varit avundsjuk, men jag har alltid sett upp till dig. och det kommer jag göra så länge jag lever, och när jag är död, kommer jag fortfarande se upp till dig!


Jag älskar dig! ♥

städdag!

Godmorgon!
Som ni ser har bloggen fått en ny design, tack sofie ♥ (men den va inte riktigt klar än) haha
Idag ska jag städa mitt rum, vilket är väldigt behövande, och vilket mamma tjatat på ett tag nu. så nu är det dags att ta tag i det ;) haha. önska de va nån fotboll så man kunde smita iväg ett litet tag iaf.. men icke 8-)
annars är jag faktiskt lite småless, förstå inte hur de kan gå till när det snart är slut på skiten, men det går tydligen x) men allt kan väl inte ligga på topp.. de är väl de som kallas livet ;)

Hoppas ni får en kanondag! =)

hejdå :)


haha, dåligt stygg ros, men orka inte leta efter den rätta.
*du är mitt allt, du är hela min värld.*
(anton & affe)
utan dig, skulle ja fan inte finnas idag. älskar dig syrran.♥


STUDENT!

Hej! :)
Idag har jag varit på olas student. fan va fin du var! :D det var iaf skitkul! spec när natur va uppe på scen x) dissen till alla , ja tkr de va kul iaf ;) haha :D (tro d va natur iaf)
när vi kom till kramfors for vi på dollar först, (standard) , sen for vi hem till lägenheten o börja städa ;) , åt lunch, gjorde oss iordning, sen bar det av till skolan, wiho, fullt ös! sen så kollade vi där då, o massa, sen for vi hem igen, (fortsatte städa) , och sedan for vi och åt middag på högakusten. efter deeeeet, for vi tillbaka till lägenheten, tog med det sista, och snart har broder flyttat hem :D wiho! det är nice. är så tråkigt hemma när de inte finns nån o bråka me ;( :)
nu är vi iaf hemma. tog ett stopp i sollefteå med på konsum :P , haha! (viktig info) ;) ne, nu ska sova lite. försöka lägga upp bilder på fb men de funkar inte alltför bra?
hm ?!
aja, prao imorn så det är bäst att lägga sig och sova snart så man orka upp!

Gonatt. :)

bilder;



Studentmössan, Ola EC 07 :)
Grattis!


Storebror och jag! fyfan va du är bra.
Älskar dig bruschan!


EC 07. "branschen suger!" haha. great ;) härligt jobbat x)

tröööttt

hej! :)
idag är jag trött, såååå trött ä jag :) vaknade inte förän 10 idag, så då skyndade jag ner till maria, va där till halv 11, så tkr ja va rätt snabb :) (a)
sen kom jag på skolan, och märkte att de inte va många alls som lämnat in rapporten(?) , så då blev ja väldigt stolt över att ja gjort det. wiho, duktigt av mig :D
sen gick jag på ica o handlade lite till maria, sen återvände jag. ikväll ska jag inte häller göra så mkt, är helt slut. har iaf fått reda på att ja fick jobb på nipgården av komunen, dom två första veckorna. bli nog bra.
imorgon har vi match igen, hoppas bara vi har folk nog att fara, hoppas de!
nu ska ja väl snart äta, orkar inte göra nånting, är ba trött o slut hela tiden x) ungefär. jag är så otroligt glad över att den här skoltiden snart är över, finns ingenting som kan beskriva hur glad jag är.
synd bara man kmr sakna klassen så mkt ;/ elr delar av den iaf ;) haha!

hare bra, vi hörs :)

puss.



det är så otroligt svårt att förstå, att det var TRE år sedan du gick ut
nian, nu är det min tur! och nu går du ut gymnasiet. det är helt
otroligt! kan inte förstå det, tiden har gått så snabbt!
blir nästan rädd att man sitter på gammhemme snart.. ;o

prao

hejsan! :)
nu har vi prao hela veckan förutom torsdag, då far jag till kramfors på studenten där! :D och jag är hos maria på praoen, hur skönt som hälst. idag har jag inte gjort så mkt, typ dona o fixa lite, sen solade ja en stund med, sen efter praoen for ja upp till farmor o färga håret på henne :) tkr faktiskt det blev rätt bra! :) kanoners !
ikväll vet jag inte vad jag ska göra, tro att de ba bli o va hemma o tare lugnt, de är riktigt skönt ibland :) och kanske se klart på nån film, vilket jag inte har lyckats gjort dom två senaste kvällarna ja ha kollat på film, ha somna ifrån dom ;) haha!
jag är fan döslut i kroppen, känns som agda 80.

förresten, igår på matchen, det slutade 1-1, bra spelat tjejer. TINA gjorde vårat mål :D mkt bra!

Nu ska jag lyssna på musik o bara ta de lugnt, imorgon är en ny dag :D hoppas den bli bra den med.

hare bra, pusshej :)

                                                                                   

vad man vill, är inte alltid det man borde. 

                                                                                    

BAL :D

Igår var det bal! :) det var väl en lyckad kväll kan man säga :) helt okej!
idag har jag hjälpt mamma måla bron, nu ska ja snart gå in i duschen o försöka få ur hårsprayen sen igår ;) hahaha :D
OCH... ett enormt tack till SOFIE bara min Nilsson som fixade mig igår! :) <3
efter duschen äre mat, sen ner o kolla på killarnas match, TAGGA GRABBAR ! sen ha vi match :D TAGGA BRUUUDAR <3

några få bilder sen balen kmr, resten finns på fb! checka :)


halva Kajsa, Helin, Ida, Josefin, Jag, Linnea <3


Från Vänster; Kalle, Martina, Denise, Gustav, Annelie, Paula, Sara, Helin, Ida,
Josefin, Åke, Annsofie, Jesper, Linnea, Kenny, Kajsa, Taffe, Beata



Jag och Jesper :)


fredag, skön dag!

Hej å hå! 
den här dagen va inte lika rolig som igår, men de va en skön dag :)  
först idrott, rätt skoj, sen blev de tyska, då vi satt vid datorn hela tiden :) ja gjorde klart min rapport :D stolt! moaha :D sen lunch, och efter lunchen hade vi nå hjärt o lung räddning. sen blev de slöjden/bilden och gö klart 3 dimin nånting ;) figuren, blev väl inte precis nöjd, den blev inte som ja tänkt mig, men den funka väl. sen vare slut på skoldagen. hur extremt skönt som hälst! nu har jag nyss ätit, och städat en sväng, blev väl kanske inte så mkt bättre, få väl ta tag i de lite mer snart :) sen blire träning senare ikv :) nice!

här kommer lite bilder sen igår ;)


Denise och Linnea, REEDO att ge gärnet ;) hahahah ;D underbart!


En hel del städning blev ju med, Kalle och Annelie i full fart! haha :D

VATTENKRIG!

HALLÅ !
fetaste jävla vattenkriget på skolan idag iaf ;) hahaha, jävligt kul :D
och ja va oskyldig, till skillnad från förra ;) hahaha =D , fyfan va greaaat !

nu sitter ja med slingor i håret, ska väl snart ta o skölja ur det, sen ska jag ner o kolla lite på fotbollen :)
pojkarna 94/95/96?
bli nog nice ;> om ni vinner dvs... ;)
haha :D , har inte så mkt mer o berätta just nu, bilder sen idag och troligtvis på håret kmr senare :)

HEJJA :D

helt okej dag!

Hejsan!
Idag har faktiskt varit en helt okej dag på skolan, först jobbade vi med råttfällebilarna, sedan gick vi över till no, och till sist hade vi lite engelska, sen lunch, lasagne, hur gott som hälst :D , efter det vare lunchrast, då det gick lite över styr till vattenkrig istället, sjukt kul ;) sen hade vi svenska, då va vi ute, och sedan rasten efter fortsatte vattenkriget i ett väldigt störrevattenkrig ;) haha! i liked it. kul o få leka nån gång a (; hahahah :D (som jag aldrig gör annars) , sen fortsatte dagen med matte nationella, nu är det entligen gjort!!!! de gick faktiskt förvånandsvärt bra, ;o woho :D riktigt nöjd med det faktiskt. sen hade vi sv igen, o sen slutade vi. 

ikväll ha ja varit på fotbollsplan och invigt dom nya skorna med flickorna, ångrar inte köpet :) kanon! det va skitkul iaf :) blev vl kanske inte så mkt "tränat" , men glädjen fanns där, helt klart :D  
nu ha ja nyss duschat, och sitter o kolla på lite balfrisyrer :) fett kul! ;] 

bal på lördag :) 


nu ska ja kolla lite på tv, sen försöka sova, ha varit mkt håll igång dom senaste dagarna ;) 

hoppas ni ha de great! 

puss <3
 

i wish.. </3  



chillning på lunchrasten idag :) (innan vattenkriget bröt ut)

RSS 2.0