förändring

själv hatar jag förändringar, du sa att jag alltid skulle va den enda, jag ha alltid trott dig, tills nu.
det känns inte längre som att "det är vi två" som det alltid, alltid, alltid ha vare!
det ha alltid vare du o ja, men de känns av nån anledning inte så längre.
ja vet att folk förändras, och att man växer ifrån varann, men du o ja?
de va inte meningen att de skulle bli såhär, ja ville inte att de skulle bli såhär, OCH

JAG VILL INTE ATT DET SKA VA SÅHÄR!!!!

Du o ja skulle alltid höra ihop, vi hade alltid hört ihop,
tills när? när tog allt slut?! ja missade de hela..

du ha alltid vare bättre än mig, men jag trodde aldrig att du skulle ersätta mig med nån annan...

ja ha funderat på de här länge, o ja gilla inte tanken.. vet inte va ja ska ta mig till längre.
jag vet att ja alltid kan ringa dig, men det är ändå inte på samma vis,

är det fortfarande, du och jag mot världen?

att klara världen utan dig, vore alltför tungt!

väder...

att vädret kan påverka en så jävla mkt? de tkr ja är ganska läskigt faktiskt :P , idag, vare inte alls lika bra väder som vi trodde att de skulle va, blev alltså djupt besviken! fick besök av maud och gösta! trevligttreevligt! nu snart, så ska vi fara iväg på majbrasan, sen blire hockey, sverige vs norge! mahahaha få la se vilka ja hejja på ;) heheheee.. (a) gilla faktiskt normän väldigt mkt men samtidigt suger de ju o heja på dom som förlora...

imorn ifall de är dåligt väder far vi hem tidigt, vilket ja faktiskt hoppas på! så de bli nog till o fara hem tidigt ;) sen så blire träning på kvällen.

nu far vi!

hoppas ni få en bra kväll :) hörshej!

lördag , fina lördag !

Godmorgon, klockan är snart 10, och det är lördag. lördagar må va guld värda. ja älskar lördagar! dom är så underbara. idag iaf, ska vi ligga ute på altan o sola, sen blire grillat till middag, sen ska vi gå o kolla på majbrasa, mellan allt detta, ska mina naglar fixas, och det ska spelas kort, det ska läsas, och det ska drickas gott dricka, och det ska levas livet!

känns som en riktigt okej lördag ! ;) och det som gör att det är lite extra bra, är nog att på måndag när det är skola igen, skulle vi ha haft ett prov, som inte annsofie hade tränat nånting till, och det var ett ganska vitkigt prov... i frisörkunskap... och den lektionen är inställd, och den är på förmiddagen, = SOVMORGON på måndag till klockan 12.40 ! kan inte bli bättre! :D

så, nu vet ni iaf va ja ska gö idag! och vrf ja är lite extra glad idag :D + lite till då , men de behöver ni inte veta ;)

hoppas ni få en kanondag, de komma ja/vi få! hörshej :)


♥!

dag 13!

handlar om min vecka..

i måndags; for farmor, farfar, och ola hem! och ja o mamma va kvar o gjorde inte så värst mkt, spelade lite kort, åt lunch och middag, och sen somnade vi ganska tidigt.

tisdag;
for vi ut o åkte längdskidor, sen satte vi oss i en grotta o lunchade, och sen for och handlade på ica björnen, och sen gick vi ner på chokladfabriken och köpte lite götta ! sen blev de risgrynsgröt till middag, (mums!) och sen till efterätt blev de ice-cream, nånting ja aldrig kan motstå..

onsdag ; började med att vi for in till holiday club , och började på gymmet i en timma, sen fortsatte vi mot sauna world, sen lunchade vi, och badade lite, sen gick vi in till sauna worlden igen, och sen gick vi o bada o bubbla ! sen for vi på systeme och bageriet, och beställde pizza här hemma i undersåker, och sen for vi o hämtade den, jag åt kebabrulle, sen blev de bageri efterrätt, och sen blev de en film!

torsdag (igår) ; satt vi ute på altan hela dagen, och solade, va sjukt skönt ! sen kom micke o hälsa på där på eftermiddan, och sen till middag blev de pommes o ungskorv, gott ! sen så blev de csi marathon! och herr och fru såg vi också på, är ju faktiskt ganska intressant tkr ja ! :-)

fredag (idag) ; for vi upp till trillevallen, åkte skidor, och skulle lägga ner oss i grottan ola hade gjort i helgen, men det gick inte så värst bra, för den hade smältit, men de gick ju , men va kallt, så efter ett par tre timmar ville ja hem, så då for vi på ica först, och köpte laxfile, och sen for vi heem och lagade mat. eller ja.. (mamma laga mat medan ja satt o kolla på tv) ungefär då ;) haha! men ja diskade iaf efter maten, duktig ja! sen så nu sitter vi o kolla på tv, glamour.. sen blire dusch och film senare ikv!

lördag ; ska vi sola, ja ska göra mina naglar fina, (förhoppningsvis bli dom fin med..) haha! , sen kanske vi möjligtvis far o kolla när petter northug spexa som vanligt! han ska nämligen va med på skutskjutet iår! ;-p haha! lite kul. sen på kvällen ska vi gå o kolla på majbrasan, (som vi gjorde när vi va småååå) den här veckan ha typ vare byggd på vad vi gjort när vi va små, eftersom vi nästan firat varje påsk här uppe, förutom dom senaste åren då..

söndag ; bli de först sola, ifall de bli fint väder! sen tillbaka till stan. och döööplugga... huh :'( sen ha ja träning, är väl förhoppningsvis tillbaka i stan till den dåe.

min vecka de här! hoppas ni haft en bra vecka, och får en fortsatt bra vecka! om inte annat, kan ni ju få en bättre iaf ! ;) hehe ..


nalle puuh ha alltid vare min favorit!♥

fredag !

godmorgon!
klockan är snart halv 11, och nu ska vi snart fara iväg på fjället och sola :-) känns riktigt skönt kan ja tala om ! så nu äre dax för mig o kliva upp, och klä på mig, och sen FÄR VI !

ha en bra dag allihopa :)

hörshej!

dag 12!

i min handväska...

ja de kan ja ju helt ärligt tala om för er , att i min handväska ha ja inte en aning om va de finns, förutom handkräm, för den används inte alltför mkt! inte nån av dom. och i ena finns de massa papper o grejer från london, och i den andra då handkräm och tuggummi typ ;P

haha! d o n e .

torsdag!

hejsan!
nu är klockan 16.00 , och idag ha ja sutte ute på altan heeeelaaaa långa dagen ! så extremt skönt kan ja tala om :)
alltså ja bli förvånad över mitt humör varje gång x) , verka ju fan inte finnas nån gräns i den här tjejen! uhu, eller jo.
ehm, jaa, sen kom micke o hälsa på också! men sen ha de inte hänt så mkt, mamma ha gått ut me hundarna, o ja tänkte laga mat tills hon kom tillbaka, varmkorv o pommes! men... ja vet inte vars vi ha nån plåt XD HAHAHAHA! ja är så jävla grym... x)
iaf, så imorn (fredag) ska vi steka ner oss i en grotta tro ja de sas! elr ja, är väl ja som bestämemr så... JA det ska vi ! känns bra =) känns skönt o bli brun, för man må fanimej bättre av att va brun än o se ut som ett lik.. ser verkligen ut som ett lik på vintern ;s

ah, sen fick ja en uppmaning av min tränare idag, att inte åka snowboard.. för att inte bli skadad x) , tur ja gjort bort dom där dagarna då, dessutom vare riktigt länge sen ja bröt ngt :o känns som en evighet sen! men skönt äre. känns bra o inte va så jävla vek längre, eller hur vare deva?!

ikväll ska vi kolla på herr och fru eller va de nu hette, iaf på fyran, tkr de se ganska intressant ut, undra hur väl man komma känna den man komma leva me? , om man nu komma hitta nån sån ängel som stå ut med en dag som natt X) haha! men de finns nog nån sån med. man vet ju aldrig! ;)

aja, hoppas ni haft en bra dag, och kommer få en bra dag imorgon!

hörshej!:)


annsofie redo för en skidsväng i dagarna blå !

sköön dag!

godkväll!
idag har vi varit på holiday club o bada o basta o mått jävligt gott! sen så va vi upp på torget o gick i lite affärer o fyndade lite :) sen gick vi tillbaka ner till bilen och for på systeme o åre bagerie, o sen for vi o hämtade pizza på pizzerian här i undersåker, tkr dom är så jäävulst gosiga där :) sen for vi hem, åt, och sen gick vi ut på en kort prommis, o sen blev de mys o kortspel! , och nu ligger vi o kolla på tv. härlig dag!

igår var vi o åkte längdskidor med hundarna, elsklings bebis va så duktig så ! ,
och imorgon ska vi väl hoppas på att de bli lite bra väder o så.. hoppas gå ju iaf ! :) sen köpte ja förresten naglar idag med, som ja ska gö på sönda tro ja :) , då man åkt skidor o sånt klart, eventuellt på lörda :)

man måste faktiskt må så bra man kan på utsidan för o må så bra man kan inombords tkr ja, det känns så iaf :)

iaf, så ha ja inte så mkt mer o säga, hoppas ni har det bra! och att ni få en bra dag imorgon också!:)

hörshej!


holiday! så sjukt skönt!

besviken annsofie !

godmorgon, klockan är snart 11, och det är jävla SKITVÄDER ute. igår stog de att de skulle va FINT väder ute, men de äre ju inte! så nu är ja arg o sur, stackars mamma!
nu tänker ja kolla när ja ha träningar i veckan så kanske de bli stan idag eller imorn ist då? .. bajsliv. det är afn inte ens sol ute ;S hur äre möjligt??!

aja, vi ska iaf ta en skidsväng, ha en bra dag, skadeglädje kan ni ju iaf ha!

hejs.

skiddag!

Hejsan!
idag är det måndag, så ni ska få höra vad gårdagen var, och det var då en skiddag, då ja o pappa lyckades med att gö åre osäkert.
ja gick upp klockan 8, då han redan va uppe o hade duka fram frulle, så då åt vi frulle me mamma o sen for vi in mot åre, blev överlycklig när vi insåg att de inte va så jävla mkt folk, så vi åkte o åkte, o de va faktiskt ovanligt många backar öppen dne här årstiden, va två stängda tro ja? , och det är INTE mkt! sen så åt vi lunch på gamla vanliga, sen drog vi o åkte mer, o sen pallade inte papap nå mer, så ja åkte vidare en sväng, o sen for vi hem! sen drog ja av mig underställströjan o ersatte med bikini, o la mig ute på altan o prata i telefon istället!:) sen kom mamma o ola hem, och de blev middagsdags då vi åt aasgo middag, efter middan åt vi efterrätt som ola gjort, hihi söt bror ha man ju iaf.
sen efter det så blev de kortspel, då ja o farmor totalt ägde ut mamma o ola på fyrmans. sen så blev de lite bus, o lite bus, o sen så gick ja o sov i olas säng till att kolla på "the last song" filmen är ju bra, och absolut sevärd, så den rekomenderar jag starkt! sen somnade jag, arg! x)

imorse vakna ja vid 9, och la mig o kolla på tv, sen gick vi ut o spela kort ja o mamma, o sen kom resten och åt lunch med oss. o sen efter ett tag for pappa, farmor, farfar och ola hem, så nu äre ba ja o mamma kvar här uppe! och vi ska bli så bruuuna , ha enda tills på söndag på oss :)) UNDERBART.

så nu är klockan tjugo över 4 och vi ska till o laga middag, kanske fara ner o handla lite innan med. så ja hoppas att ni ha haft det riktigt bra! och att ni få en skön härlig måndagskväll.

hörshej!



ja o pappa när vi må som bäst tillsammans!♥

gomiddan igår, stekte kötte på sten.(y)

soldag!

God kväll!
nu är klockan 18.03 , morgonen började av att min ÄLSKADE ibland mindre älskade bror väckte mig, och ja blev inte glad, iaf, så gick ja upp, o de blev frulle, o sen så for vi iväg o köpte korvbröd, och sen fortsatte vi upp mot trillevallen och tog på oss längdskidorna och for i la ner oss i en grotta! så jäävulst skönt, och så jäääävulst värt! , sen så när klockan närmade sig halv 4 drog vi oss neråt bilen, och sen for vi in på ica en snabbis, o sen så for vi hem o lagade lite food. så nu ha vi ätit, och fika choklad/kladdkaka, så jävulst go varen kan ja tala om för er! (vilket de ba va ja som tyckte dock) maha!
ah iaf, så nu ska ja väl snart gå o äga ut dom andra på lite kort, och sen så blire en dusch , o sen blire tidig kväll, för imorn var jag och pappa in i åre, o verkligen, verkligen , gör backarna osäkra! för det kan ja tala om att vi gö. och vi vet hur vi gö de, ja o min pappa är awesome i den där byn, i dom där backarna, och i den där farliga känslan är lovely som finns när bara vi åker! finns inget som är bättre i skidväg. ha alltid vare, och komma alltid va där vi leker bäst, och må som bäst.

nu ha ja inte så mkt mer o tala om för er! så ja hoppas att ni ha haft en lika bra dag som vi haft, för vi ha haft en riktigt jävla sjukt bra dag!:-)

hoppas ni få en bra dag imorgon också! för de tänker jag och pappa ha!!♥

hörshej!



luna uppe i fjällen!♥

krypa ner under jorden

ja.. ibland vill man ju bara krypa ner under jorden en stund, hatar när man ha glömt något o sen bli påmind.
när man gått vidare, och sen måste återuppleva samma sak, eller bli just det.. påmind.

just nu sitter ja i sängen o kolla på tv, det är fan bara skit på tvn med, och det är inte bra! men ja skriver med min extremt saknade älskling ida på facebook, och det är BRA. vill hem till dig nuuue, det är snart sommarlov, och då ska vi återuppleva alla gosiga minnen vi har tillsammans min lilla körv!

hoppas ni har det bra allihopa.

imorgon, ska vi ta längdskidorna, och fara iväg på fjället, för det kommer att bli SKITBRA väder imorgon , så då ska vi ligga o grisa i en grotta hade vi tänkt! brun som en pepparkaka ska vi bli! (åsså bli vi inte de, ppp) ungefär.

aja iaf, gonatt o hörs hej !


gotiderna.

fredagmorgon !

Godmorgon alla glada.
klockan är 11 och jag ha nästan nyss vaknat, hade ju nästan inte kunna vare bättre!
nu kommer nog resten av familjen komma vilken sekund som hälst också. så då blire väl lunch och frukostlunch för mig. skulle ja trooo!:) jag längtar bara tills ja o mamma ska fara in på holidayclub och sätta oss i alla bastuar. det är vad jag ser fram emot faktiskt, bruka va o åka skidor, men tkr de är så jävla kasst när det är skitsnö, så tvivla på att ja ens komma åka nå skidor på årets påsk! sola tänker ja iaf gö ;) ja vill bli bruuun ja!

mamma håller på att dammsuga... x) haha! och jag ligger i sängen, jo vissa ha de ju faktiskt redigt bra!

idag ska vi väl ändå se ifall de kommer fram nån sol, så man få sola lite, annars återstå de o se va dagen ha att erbjuda!

hoppas ni får en kanondag! hade tänkt få de ja :-)

ni få ingen bild nu :) nästa inlägg, lovar jag!

hörshej!!!=)



i wish, and i hope, that´s all i can do!
-

redo för stugan !

jamen tjena!
klockan är halv 10, och jag är störtklar för stugan! ha gjort en smörgåstårta, och jag ha packa klart, ja ska snart börja packa ner maten, så ja o mamma kan blåsa iväg så fort hon kommer hem, sen ska ja gå ut o gå med vovvsingarna med innan hon kmr. sen kan vi ju hoppas att ja itne ha glömt nått av de ja skulle gö.. haha!(a) tro iaf inte att ja ha gjort det.

jag och mamma far upp ikväll, och pappa, ola, farmor och farfar kommer upp imorn! kan inte bli bättre. hoppas bara att allt kommer att gå bra o ja vet att vi komma ha de awesome!
men ett litet pirr i magen finns, önska det inte fanns men anta att de är ganska normalt.

nääe, nu ska ja ta o gö nån nytta, vet inte riktigt va ja tänker gö, men nånting vore ju skoj!
ha vare vaken sen klockan 8 imorse, eller 7 kansked e va tom, vaknade och kunde inte somna om.
ja önska ja va där du är.

hoppas ni få en bra dag! hörshej.


buuuuuuuuuuuuuus !



complicated girl!

jaa, ja är komplicerad. och nej, ja ha aldrig sagt att jag är lätt o ha o gö med.
för det vore att ljuga, jag vet att jag inte är lätt o ha o gö med ibland,
men det är så jag är, och gilla du/ni det inte, så ge fan i o ha ngt med mig o gö isf!
för ja kommer inte att ändra mig, ja komma va den ja är tills jag dör.
det är liksom ba gilla läget, för ja är helt AMAZING ibland med!
MAHAHAHAHAH. nemen ja kan ju faktiskt va snäll ibland med :-)

och jag tror att alla är komplicerade på ett eller annat sätt.

de är inte så många som begriper sig på mig,
men dom som gö de, ha lyckats bra!
för det är inte så jäävla lätt o begripa sig på mig.
jag vet det, och jag finns inte till för o va lättläst heller!

det finns mycket många inte vet, och det man inte vet lider man inte av!
så ibland kanske man bara borde va glad att man inte vet..

-
jag önskar ibland att jag va ovetande, men när ja nu vet,
så vill ja veta allt!
för jag tänker på det every single day,
och jag mår inte bra i mig själv av att bara veta hälften.
-


i will allways try keep smiling !

what we want to see!

vi väljer vad vi vill se. och utifrån det, väljer vi vad vi vill göra.
kanske väljer vi att ta den enkla vägen alldeles för ofta,
men ibland väljer vi att kämpa, och det är dom gångerna, vi ska komma ihåg,
även fasten man kanske VILL en sak jättemycket,
känns det som att det är för stor risk för att chansa,
och man börja leta efter massa nackdelar med saken ist,
för det är så väldigt mycket lättare.
och då känns det som att man inte valde fel,
men grejen är den, det finns ingenting som inte har nackdelar med sig,
men just den där grejen, kan va den som lyfter din dag,
om du vågar..
jag skulle inte säga att ja är en feg person,
men när det gäller vissa saker, våga ja inte,
för att jag är rädd för min egen skull.
att bli sårad hata vi alla lika mycket,
jag riskerar det bara inte lika ofta.

livet är faktiskt en dans på rosor,
ibland leker livet,
medan man ibland fassnar på taggarna.
sen bero de på hur många taggar man ta sig över,
hur långt man kommer.
endel människor har fler taggar, och endel färre,
men ja vet inte av någon som inte stött på en tagg.

jag önskar.
jag önskar att du förstår mig,
och jag önskar att det är jag.
och jag önskar att jag inte gör samma sak igen.

en halv dag kvar till påsklov!

Hejsan!
nu sitter jag och inväntar sista träningen innan påsklovet. känns bra! jag har nyss varit på ett jävla flumhumör, saknades ba nån o dela de med... men hade ingen!:( hahaha deppigt värre xD
iaf, så imorgon ha vi ba matte sen säger vi PÅÅÅSKLOOOOV = åre. lääääängtar järnet! det kommer bli så jävla skönt så det finns fan inte! återuppleva alla BRAIGA minnen och det känns underbart. livet leker!

ah, nu ska ja ta o byta om till träningskläder och fara iväg o tränaa en sväng! hoppas ni har det bra o få det fin fint :D

hejdå!:-)♥


älsklingspappa.
ja kommer att hålla dig kvar precis där du är föralltid.
så.. STOP TRYING!

goaste blandingen på länge!

jaa, nu ha ja kommit på den goaste blandningen på länge, asbra, nyttigt, och bra efter träningen, fasten nyttigt vet ja inte riktigt om yoghurt är då men...  de är iaf yoghurt med kanel, äpple och vaniljsmak tillsammans med kellogs extra classic. kan rekomendera det riktigt starkt!

nu äre iaf snart påsklov, tisdag - svenska (muntlig redovisning) och sen nå må bra grej på idrotten.
onsdag - matte på förmiddan sen sluta vi!:-D

känns så otroligt DEILIG!

nu ska ja kolla på nån film ja såg va på tvn :-) så hörs hej ! :-)

ha de bra!


SKITGOTT, testa!!!!!!!

dag 11!

min favoritfödelsedag...

det är nog då jag fyllde 15, (då inte för att det var just 15) utan för att dagen va fylld på saker jag älskade. vaknade av smörgåstårta på säng, (det var lördag = ingen skola) och jag skulle iväg och spela fotboll! vi for till backe, spelade match mot junsele där, på inomhus, dom va SJUKT mkt bättre, vi blev totalt utspelade, men dom var ett BRA div 3 lag, och det var våran första match, (vi var nystartad) så det gjorde inte så mkt. sen fick ja bestämma maten hemma, och jag fick på kvällen besök av min nära och kära!

va en bra födelsedag liksom :-)


H E L G ! ! !

haha, alltså dagens lektion va tuuung o orka med x) fyfan va drygt de va! haha, flum blev ja med.
ah iaf, så ha ja vare o glide runt me maammmiii idag, och köpt jeans åt bror, och sen så stötte vi ihop med min älskling! o hon mådde inge vidare :/ stackaren!<3

ah iaf, så helgen, imorgon ska vi fara iväg till boda borg med laget, i sundsvall då, och det ska bli så jäävulst roligt, sist ja va där hade vi ASKUL! så de måste ju som bli lika kul den här gången :) sen så på söndagen äre GAMEDAAAAY !
och jag hoppas att det kommer att gå awesome :-)

min helg i snabba drag!

hoppas ni får en riktigt rolig och händelsefull helg! ha det bra kära vänner och läsare!

p u s s


dag 10!

handlar om mina rädslor.

och det är ju inget man ska dela med sig om tycker jag, så jag tänker inte dela med mig av dom. så jag tänkte berätta om saker jag ogilla mycket ist.
och det är att det är så ootroooooligt mycket våld överallt. man läser i tidningen "17åring nerstucken med kniv" "18årig tjej våldtagen" lalalalala, de är ju förfan sjukt! fatta inte hur människor tänker ibland. vad som inte riktigt klickar?! jag avsky det, och avsky är ett starkt ord. tkr ja..

en sak kan ja tala om att jag är rädd för, vilket förmodligen är väldigt uppenbart, och det är att jag är vääldigt rädd om min familj, och mina nära och kära! känns faktiskt som att man såras mer av när nån nära en må dåligt än när man själv må dåligt. känns faktiskt så ibland tycker jag!

nu vet ni!

torsdag!

Hejsan!
vaknade klockan sex av att solen sken in, hade nämligen inte drage för passienerna för de är mkt lättare o vakna på morgon när de lyser, dock visste ja inte att de skulle lysa klockan sex, men ja somnade om igen. och sov till klockan 07.15 som väckarn stog på, gick upp och gjorde mig iordning, nu sitter jag och har nyss ätit youghurt och väntar på mamma som snart komma o hämta mig för att vi ska fara ner på skolan :) ,
idag har jag klippning på förmiddagen, (mamma) , och sen ha vi utvecklingssamtal, och sen klockan 12 ska ja jobba på kappahl till klockan 17, och sen ska vi kolla på åtminstonde en lägenhet , WIHOOO :D:D:D:D , sen ska vi kika busskort, och vi ska fara upp på lillänget, eller om det bli imorgon vet jag inte, vet inte hur mkt vi hinner idag ! :)
sen ikväll klockan 19.45 om ja inte minns helt fel, så ha ja träning :) och det avslutar kvällen ungefär!:)

hoppas ni ha en kanondag! det tänker jag/vi ha :-) P U S S


jag älskar dig över hela mitt hjärta.♥

matteprov....

godmorgon!
klockan är 07.10 om vi ska va exakt, jag ska snart kliva upp o gö mig iordning för ännu en skoldag, känns inteeeeeeeee bra. vi ha matteprov idag, o vi ha inte haft matte förän för två veckor sen, igår skulle ja försöka jobba, OCH FATTA, jobba gjorde ja, fatta gjorde ja inte. sen få vi väl se om ja ska tycka synd om mig själv o gå iväg på stöde med Marijana, känns dock tungt!
Sen i eftermiddag kommer Mathilda till mig, så då ska vi gå o kolla på fotboll! skojigt värre. är väl de ja få se fram emot idag, och slippa tänka på matte x) haha.

känns faktiskt som vi ha rätt mkt i skolan nu, ett tal ska va klart nästa vecka, och sånt där suger annsofie på, åsså matten då. den kommer bli riktigt jävla jobbig den här terminen, men jah a NÄSTAN gett mig fan på att ja ska klara den, det där sista kommer.

nu är klockan 07.14 och jag ska gå upp och gö mig iordning, känns tungt det med. hehe!

ha en bra dag kära läsare =) pusshejs!


för less, för ofta!

hejsan!
känner att ja börja bli för less, på tok för ofta. det är inte bra! och även om man försöker va glad, så gåååååååå de inte!!! må inte bra i mig själv när ja är såhär less, och ändå är ja de, BRA ANNSOFIE! XD fail annsofie. ja!
igår fick ja iaf somna bra. somna pladask faktiskt. sen hur ja somna ikv är ju en annan femma. sömn är nog bland de viktigaste somfinns! känner hur mina ögonlock vill stänga igen sig själv, men huvet vill inte det, för ja ska snart dra iväg på träning, om en timme faktiskt. om en timme :S ja måste äta ngt, så ja inte är så förbannat sur på träningen.

nu ha ja iaf fått klaga ifrån mig endel! tack så mycket för det. hejdå.

dag 9!

handlar om min tro...

jag tro på att ha något att tro på. det spelar ingen roll vad det är, bara man tror på nånting! om man tror på att gud skapat världen, eller att kärleken övervinner allt, ha ingen betydelse. men man måste ha något att tro på, för tron och hoppet, är det absolut sista som överger oss!
man måste tro på sig själv, för att komma nånvart. man måste tro på andra, för att stärka dom. man måste tro på sin kärlek för att den ska våga. man måste VÅGA för att vinna. vad är det man bruka säga... "grovt vågat, hälften vunnet"? någe sånt äre iaf. och då tro man på att man själv våga.

ja vet inte va ja ska säga mer, känns som jag fått dit det jag vill säga.

dag 8!

ett ögonblick...

det är allt som krävs för att nånting jättebra ska bli det värsta man varit med om. men, det kan också vara det där ögonblicket då man insåg att just den där människan, är en bra människa. han/hon är någon jag kan lita på, eller, jag är kär i han.
allt kan förändras på ett enda ögonblick, både gott och ont, och det beror nog lite på vilka ögon man ser världen ifrån, ifall det är ett stort läskigt ögonblick, eller ifall det där läskiga gör att man klarar av det där läskiga nästa gång det händer.
ett ögonblick kan vara allt som krävs för att man ska förstå att man älskar någon, men det kan vara lika lätt att förstå att man hatar någon.
man vet inte vad som kommer att hända förän det händer, ett ögonblick kan förstöra ens hela liv, medan ett annat ögonblick kan rädda ens liv.

ett besked "du är sjuk, och du har den svåraste sjukdomen av alla som har den, det är inte stor chans att du överlever"

till att kanske få beskedet "du har gått igenom något stort, och du har faktiskt klarat av det, ta vara på vad du har!"

ibland kan jag känna, att livet ibland är vad man gör det till, "man måste våga för att vinna"

jag kan säga, att första gången jag såg i en persons ögon, kändes det som att han såg rakt igenom mig, det var som att jag på något vis fasstnade. i det ögonblicket, kände jag att nästan vad som hälst kunde hända, och jag skulle ha han right behind me.

på ett ögonblick, kan man ändra åsikt.
på ett ögonblick, kan ens hela värld ändras.
på ett ögonblick, kan man inse att man är kär.
och på ett ögonblick, kan man faktistk inse att livet är till för att levas.
men det kan vara så jävla svårt o göra det ändå.

jag tycker med andra ord att ett ögonblick kan vara det viktigaste som hänt i ens liv.
det hinner hända mycket på ett ögonblick!

livet är orättvist

ibland känns livet så jävla orättvist, varför är det så?
och vem bestämmer vad som ska hända vem?!
ibland känner jag mig så JÄVLA hjälplös,
som att jag vill gö nått,
men ja kan inte...
jag vet inte vad jag ska gö,
ja ha faktiskt inte den blekaste aning!
jag kan ibland bara ligga och inte kunna sova,
för det snurra runt massa saker i huve på mig,
det är inte kul.
och nu ha ja slut på ord i huvet.
gonatt.

Marijana Emma Therese Eliassons dag! ♥

kära onsdag, idag äre ingen vanlig dag, för idag är det Marijanas födelsedag! Idag fyller hon hela 18 år! På den här fina onsdagen när solen lyser, exakt som Marijana gör! de lyser om dig tjejen, du är UNIK!

jag har bara känt dig i några månader, men det känns som nått år. jag hoppas verkligen att du kommer att få en kanondag, och jag är inge glad över att ja inte kan va med dig på den. men jag är säker på att du komma få det bra ändå!!!

ha en bra dag hjärtat, puss och kram!!;*


gostumpan min!♥♥♥

apu

hejsan!
igår var min första dag på min apu plats, (kappahl) det gick riktigt bra, och dom var så trevliga så! var även och hälsade på maggi på hennes skola innan ja började, SAKNADE FLICKA!!!!!!!1 sedan efter apun, bar det direkt av till träningen i brunflo, fys, det gick också riktigt bra faktiskt :) (antagligen för att vi inte körde så hårt) men ändå!! sen vare ba hem, o sova, o vakna typ 100 ggr på natten, sen så imorse vakna ja i tid, gick bra idag med :) men betydligt tröttare, ondare i fötterna, ryggen, och helt körd i huvet!
men nu är ja iaf hemma i lägenheten, o ha bytt om till mjukiskläder, och tänker lägga mig o läsa en bok som ja va o lånade efter apun. tvivla på att den är sådär jääätteeebra, men ha tog den ist för en annan som ja tro är riktigt bra av någon konstig anledning, så läsvärd borde den ju va iaf!

hoppas ni har det bra!

imorgon ha vi träning på arenan, innan match på torsdag!=)

hejsvejs!


maggiälsklingsungen min!

söndag och match!

Tjenatjena!
Dagen började klockan halv 8, gick upp och gjorde en rejäl frulle, för att sen skulle jag, mamma och pappa åka mot stan, och samling kl 12, match klockan 13. skriver först tiderna såhär efteråt för att jag inte ska få personligt stöd ;-) hehe! neemeeeen, den här matchen gick betydligt bättre än förra, dock inte 100 %ig...
men vi förlora tyvärr med 1-4 , tkr inte att dom va så mkt bättre som siffrorna säger, i första tkr ja att vi va klart bättre, i andra fick dom en straff som absolut inte skulle ha vare en straff, och dom fick in nåra skitmål, och de fick inte vi! men vi spelade bättre i första, men vi spela klart godkänt i andra tycker jag iaf!
och som sagt gick det bättre för mig den här matchen i personlig vinkel.
efter matchen for vi på maxi och handlade, sedan for vi på Diana och åt middag, sen for vi hem till lägenheten och kirra kaffe o efterrätt, man förtjäna de efter en godkänd matchinsats tkr ja!(a)

sen nu ha ja duscha, och gjort naglarna fina med london-naglar :) deilig !

nu vet ja inte riktigt va ja ska gö , kanske slå på en film o ta de lite lugnt vore ju inte helt fel :)


hoppas ni har det bra! och har haft en bra helg =) hejsvejs!


ha faktiskt inga bilder med gul tröja,
därför de kommer från bk :)


match imorn!(söndag)


nu gö ja en tidig kväll för att tagga till imorgon. dm match så de är ju en relativt viktig match! så nu jäävlar äre vi som ska ta o vinna!

gonatt! :)


MAHAHAHAHAHA ! ♥
(tänkte vinnarkänslan, vi vann ju självklart den där matchen)!!!


lördag!

Sköna lördag!
vaknade ganska tidigt, slog på tvn o låg i sängen o kollade på tv, sen gick ja upp o duschade, sen blev de till o slinga håret på mamma, och sen klippa pappa, sen nu ha ja o mamma sutte o kolla på så ska det låta, med Brolle! det är min man!!!! (han vet bara inte om de än) sen så idag blire ba till o tare lugnt, och ikv kolla på film, och imorgon vid 9 tiden far ja o mamma och troligtvis pappa tillbaka till stan, ha match klockan 13, så ja ska se till o bli taggad till den med !
så ja ha inte så mkt mer o berätta för er!:)

hoppas ni har det kanoners!

hejs!





tankar Ξ

ibland tycker jag att det är jättesvårt o veta vars man ha personer,
ibland känns det som att man ha dom bredvid sig,
och ibland känns det som dom är 10 mil bort,
jag önskar att ja litade mer på folk,
och ibland är ja jävligt glad att ja inte gö det!
livet är inte lätt,
och jag tro inte att det var meningen att det ska va de hlr,
man måste våga för att vinna,
men kanske är jag för rädd för att våga.

dag 7!

min bästa vän...

då säger ja som så, att de finns nog två personer som verkligen är mina bästa vänner, och en person som kommit mig närmre än ingen på så kort tid. sen finns det också en fjärde, som ja nästan tappat all kontakt med.

den första behöver jag inte säga någonting till, utan hon vet vad jag tänker, när jag tänker det. har varit kompisar hur länge som hälst, och vi ha bråkat, och vi ha gått igenom massor av saker tillsammans, och i slutet är det ändå vi två! ibland ha de känts som vi glidit isär, men så kmr vi och umgås, och allt känns som för 3 år sedan igen. när vi va små, och barn. en person som är som min egna storasyster, hon har alltid tagit hand om mig, vad jag än ställt till med, vad dumt jag än gjort, så har hon alltid tagit hand om mig och funnits där för mig. när jag haft det som tyngst, var hon där och höll min hand, och sa till mig att hon aldrig skulle lämna mig.

den andra är en person som känner till saker hos mig som ingen annan gör. han är en person som verkligen visat att han älskar mig för den jag är, för jag har varit så elak med han, och ändå finns han där som ingen annan. han är den som jag verkligen går till när jag må riktigt kasst, han är den som förstår mig. han bryr sig om mig, och han vet hur jag fungerar, han vet när han ska ta åt sig, och när jag bara är ARG och säger vad som ploppa ut, inte vad jag tänker.

den tredje personen är en person som kommit mig nära såååå fort, och som vet mer om mig än dom jag känt i 10 år. det är en person som jag gör väldigt väldigt mycket för, och som betyder väldigt mycket för mig! det är väldigt lätt att prata med den här personen och hon är förstående samtidigt som hon säger som hon tycker.

den fjärde personen är en person som betyder väldigt mycket för mig, hon ha funnits där för mig väldigt mkt, men av vissa kassa anledningar ha vi tappat kontaktet lite för mycket. nu säger jag bara som så, att jag hoppas att vi få tillbaka det vi en gång hade! och jag hoppas att jag fortfarande finns kvar där nånstans långt inne i ditt hjärta.

ni kommer alltid att finnas i mitt hjärta, och jag kommer aldrig att glömma er!
jag älskar er över en väldigt stor del av mitt hjärta.
där kommer ni att förbli!
det finns vänner som kommer och går,
men ni fyra är några vänner som visat sig vara väldigt
äkta,
det känns som att när jag dör,
är det ni som kommer att komma på min begravning.
ÄLSKAR ER!


nu på slutet, vill jag säga att jag har många fler betydelsefulla vänner,
och jag valde ut dessa fyra, just därför för att de är dom ja ha haft mest kontakt med på sistone,
och för enskilda känslor för/med dom eller vad ja ska säga.
men som sagt, jag älskar mina goa vänner så väldigt mkt!
och ni vet vilka ni är.♥

det finns vänner som kommer och går,
men dom som stanna kvar hos mig,
och orkar med mig, (är fan inte alla som gö de ;))
det är er, jag kommer att minnas!


jag håller er stadigt i mitt hjärta.

tandläkarbesök

hejsan!
morgonen började med att ja glömt att slå av mitt larm halv 8 ... blev lite less, men somnade om, och vaknade vid halv 10 , då gick ja upp, duschade,s minkade mig, och gjorde pannkakor till frukost, men ändrade mig fort o gjorde plättar ist, är så jäävla mkt lättare!
jag tro ja komma bli 30 innan ja skaffa ungar för de komma ungefär ta så lång tid innan ja lär mig gö pannkakor...
iaf, så kvart över 11 (skulle va på tandläkarn halv 12) skriver mamma på facebook o säger att dom ringt o sagt till henne och sagt att ja missat tiden och att det va halv 11 ja skulle vare där, tjugo över kommer hon fram till att det var ett april skämt.. så ja skyndade ner! tur man ha snälla tandläkare :) , iaf , så tkr ja de blev bra som vanligt :) , gilla att ja gilla min tandläkare :) hehe!
sen så gick ja hem, och jag insåg hur lat jag blive av o bo i stan, man bli jävligt bekväm. ah iaf, när ja kom hem så städade ja iordning i köket, och nu fundera ja på o fara tillbaka till stan för telefonräkningarna hade komme... SUCK! ehee...

ah iaf nu så ska ja gå o lägga mig i soffan o ta de lugnt, för ja vet inte riktigt varför, men ja är lite nere idag, eller ja vet varför, men inget ja vill yttra mig om, så ja hlr tyst som vanligt!;-)

hoppas ni har det bra!:) hejs!

RSS 2.0