måndag sjuk

goddag!
klockan är nu 12, och imorse när ja skulle gå upp till skolan höll ja på o avlida, hade sjukt ont i magen. har ont än, och har ont i halsen, men det är betydligt bättre, kan ju faktiskt andas nu! ehee.
ja ha haft den bästa helgen på väldigt länge nu, i fredags fick vi besök av mimmi, fika, trevligt sällskap, och let´s dance! TOPPEN, i lördags for jag och mamma och luna ut med skotern, (gammskotern) , ola hade sin, sen grillade vi o myste på , sen kom ola förbi en sväng, och sen på kvällen blev det fångarna me goo glass :D , på söndagen for ja, ola, mamma och luna ut med båda skotrarna, vi for upp till vindskyddet och grillade , sen for vi o körde lite, då ola tog gammskotern o ja fick ta hans, SÅ sjukt jävla kul o köra skoterjäveln! bruuuum säger det så är man borta ! ;) heheheee (a) sen så skjutsade han ner mig till österforse o ja tog bussen hit, och gick hem, och nu äre idag och de ha inte häänt så mkt.
idag tänker ja bara ligga i sängen och återhämta mig, och kanske städa lite senare när ja må bättre. imorgon är det skola, svenska och engelska. sen träning!
ha inge mer o säga nu, hoppas ni har detbra!:)
hejs!


jag och luna på skoterturen i lördags!

lördag, dålig uppdatering!

hejsan!:)
tänkte börja med att ursäkta för dålig uppdatering, ha haft fullt upp! ;)
i torsdags va vi i salongen heeelaa dagen, sen stan, sen hem o äta, och sen bar det iväg på träning klockan 8 kom hem 11, dusch, kvällsfika, och sen somnade jag! fredag, skola, lunch, hem till lägenheten, fick skjuts ner på busstation och sen buss till sollefteå, shoppa lite där, HAHA, sen sjukhuset med bror o hälsa på farmor, sen HEM, fick besök av mimmi! så kul :D , vi kollade på let´s dance, snacka skit, och gav födelsedagspresenter, och fikaaade :D mums! sen kollade ja på oth avsnitt innan ja somnade :) såå grymt !
och idag har jag inte gjort så mkt, började med att ja gick upp, insåg finvädre, och gjorde pinnbröd! för ola och pappa har fare på hällåsen o köra skoter, så då tog ja o bestämde att ja , mamma och luna också ska på skotertur! så nu ska ja snart gå upp o klippa tassarna på luna, sen ska vi fara o handla korv, och sen bär det ut på skotertur och grillning!:D SÅÅ MYSIGT!

så ja ha inte tid och skriva så mkt mer, ikv blire självklart fångarna på fortet! hoppas ni få en bra dag :)

hejs!


hemma och må fillemang!

HJÄLP!!

Jag behöver eran åsikt nu, för jag har beslutsångest!
jag ska ta ur min hårförlänging, nu är frågan : ska jag sätta i ny, eller ska ja låta det vara kort?! håret ska vara brunt vilket fall! här får ni nåra bilder så ni kan jämföra lite..


med 

utan

med

utan

med


vad säger ni ?!?!?!

onsdag!

godagens!:)
klockan är 6, jag är trött :) för, jag har pluggat matte som en mattenörd idag! först hade ja mattelektion i 3 timmar... skitkuul!!!! eller? kanske inte nej. sen så åt ja o Lina lunch på skolan, kycklingsallad :) , sen snacka ja me Magnus o Richarc ett tag :) och sen kom L tillbaka, så då gick vi upp på stödet. och jag fick faktiskt endel gjort! kändes de som iaf x) haha! sen så gick vi ner till henke och jonas, va ganska mkt roligare ;) hehehe ! sen så satt vi o snacka en brastund, och sen gick ja hit(lägenheten), och har städat. och nu ligger ja i sängen o fundera lite!

äre värt att bry sig?
äre värt att satsa?
eller ska ja ba skita i det?
det är ju frågan de ;)

meen, nu ha ja inte så mkt mer o säga, förutom att ja ba ska ta de lugnt ikv:) känns skönt! tänkte ta en joggingtur, men eftersom det är så JÄVLA kallt så blev det inte så.

hoppas ni har haft en bra och får en trevlig kväll!:)
HEJS !


det här med matte är ju som sagt inte min grej! ;) hehehehehehe

onsdagmorgon

godmorgon!
klockan är tio över 7 och ja ligger i sängen o vill inte kliva upp, vrf ska de va så jäääävla jobbigt?! spec när man ha matte... suuuuuuck ! ah,  ja ha ont i halsen, och fick just lite ont i magen med, hjälperde för att få stanna hemma från skolan tro? troligtvis inte.. blä.
meen.. ja, de är väl ba kliva upp snart o gö sig iordning för o tralla ner på skolan o jobba matte ... vill inte :( sen i eftermiddag/kväll tänker ja ta en lång och skönt joggingtur, kan ni ge er fan på! och jag somnade klockan 9 igår, så jäävla skönt! 10 timmars sömn ska väl räcka, lite iaf!

aja, nu måste ja ta mig upp ur en varm säng för att fryyysa !

ha en bra och asrolig dag!=)

hejs!


TISDAG!

hejsan!
IDAG ha vare en ganska rolig dag trots allt! först svenska, sen for vi på badet på skolan, först hade vi nå livräddning, gick ganska bra:) sen fick vi "leka fritt" haha! skön niclas, som sviker oss.... SUCK ! hehe. me nvi lär ju överleva, ha ju blive lämnade av hannah också... tjalala..... snacka om att vi bli dissade :( men ja förstå dom nästan, NÄSTAN! meen, ah iaf , nu är klockan 4, och ja ha nyss kommit till lägenheten, och druckit en drickyoghurt och ätit en banan , och nu ska ja ta o byta om alldeles strax så ja är redo för träning! bussen går nämligen 17.05 och då ska ja ju liksom.... va där nere ;) sen ska ja till reception med om ja hinner.. men de vet man ju aldrig ! heheheee =) är ju inte den snabbaste av mig om ja ska va ärlig.. PACKA upp väskan ska ja visst gö med! , imorgon är det matte, vilket ja INTE är pepp på. men ja... man må väl tänka lite positivt med.. gå väl kanske på stödet efteråt, EFTERSOM JA ÄR DUM I HUVET, tkr vissa!! host, suck, fu!
menmen, sen blire till en joggingtur skulle ja misstänka =) sen måste ja städa lägenheten med, om det blir imorgon eller idag få ja se, men nån av dagarna ska det iaf bli! TJOCKT NAJS ! ....
aja, nu ha ja inte så mkt mer o säga, få se om ja gö nått litet inlägg ikv när ja kmr tillbaka efter träningen!
hoppas ni har det bra!:) vi hörs!
hejs :)


det här är jag, för er som icke visste de!:)


-


du fick mig att känna mig speciell.

måndag, sega måndag!

fattar inte varför måndagmornar är så extremt jobbig att kliva upp på.. inte okej!:/ men ja kom iaf upp, och traskade ner på skolan, och såg marijana långt ifrån va min syn räcker! men hon lyser ju upp som en solstråle så de är ju oundvikligt o missa henne :) ihii ! , ah iaf, salongen halva förmiddan, sen vare nå annat grejs, sen lunch, blev kycklingpastasallad :) göttans ! sen så efter lunch va de engelska, då ja va helt inte på jobbhumör , så de blev inte så mkt gjort :( men ja är ju klar sen nån vecka tillbaka så de gö inte så mkt :)) hehe ! och nu ligger ja hemma i lägenheten, och har nyss ätit middag, och ska om ett tag byta om till att fara o träna fys, åh va ja känner att det är jobbigt redan nu :( fyfan ! x) haha. men ja.. va gö man ?! man springer på ..
sen tro ja att de bli till o skriva på för brunflo idag, ha vare så jävla tveksam skitlänge, men vafan! nånstans måste ja ju spela, så WTF !
nu vet ja inte va ja ska gö riktigt, bussen gå inte förän klockan 18.15 så ja ska väl bege mig neröver kvart i för ja ska fylla på busskortet med pengar med. fatta inte vrf man måste gö de ja :o ja mena... herregud ! (a) hehe.
ah , ja ha inte så mkt mer o skriva. hoppas ni har det gött !
hejs :)


annsofie, det är jag!
-
du fikk meg til å føle seg spesiell.
Jeg har aldri vært sjalu i hele mitt liv som jeg var da.
du gjorde meg bra, det føles som om jeg var i himmelen.
Jeg savner deg hver måned, uke, dag, time, minutt og sekund!
Jeg skulle ønske det kunne bli deg og meg.
Du vil alltid være i mitt hjerte.


fredag/lördag

Godmorgon!
Idag är en speciell dag, för idag är det meningen att Ola ska bli vuxen, men det är ja inte så säker på, men.. han fyller iaf 20 år idag!:) så grattis storebror! i löw u.

Igår : va skittrött, gick ner på skolan, hade massor av plugg, och sen gick vi o åt ja o lina :) , sen gick vi ner på busstorget för att ja skulle ta halv 1 bussen hem, träffade Henrik så då surra vi lite med han, sen gick vi o handla lite dricka, sen gick vi upp på busstation o vänta, då kom jimmy o surra med oss, sen så kom min buss så då hoppade ja på den :) , sen tog de en evighet innan den va framme i sollefteå, så då for ja på sjukhuset och hälsade på farmor :) , sen kom ola dit, och sen for vi hem efter ett tag. sen så blev de middag när vi kom hem, eller först hädde vi upp skotern på släpvagnen för att han skulle fixa iordning den. och fyfan va ont ja fick i benet xD , är blå där idag. haha! är huvet dumt får kroppen lida! , sen blev de middag, sen blev de lets dance och glass, gottgott. hade nästan glömt hur gott toffeline är ! men igår fick jag mig en påminnare! ;D SKITGOTT äre! sen somnade ja tidigt, vilket var väldigt tur eftersom mamma kom in o väckte mig imorse klockan halv 8 för vi skulle gö klart smörgåstårtan till ola, för han skulle fara iväg med krille och markus och köra skoter. så nu ha han fare, vi ha fikat, och han ha fått paket, och jag kan inte somna om ! :D , men ja ha iaf fått mina 10 timmars sömn inatt så de ska nog gå bra.
nu fundera ja på o ta mig en skidtur snart! :) (om ja orka) haha !

hoppas ni ha det bra! ja ska ha en kungdag iaf, kanske hörs sen idag, eller imorgon!:)

ÄVEN, grattis till min älskade kusin, som fyller 19 idag!!:)) <3


bruuschan ! ♥

torsdag !

Godmorgon!:)
Klockan är 08:10 och jag ha nyss gjort mig helt done för skola, idag ska vi få ta emot modeller för första gången, ja tkr att de känns skitroligt!:D ha inte hunnit blivit nervös än hlr :) hehehee.. men det känns bra för att det är en klippning som ja gillar. så ja hoppas att det bli kanon!:D sen till lunch är det pannkakor!!!!! fy så underbart :D , hihiii :) , sen efter lunch ska vi på simons och kika runt lite, elr ja om vi vill.. eller nått, sen ikväll äre träning halv jävla fucking 9 ! men det är skönt, för man ha inga problem med att somna på kvällen efteråt ;) hehee!!:D vilket jag hade igår, men det är sånt som händer. ne nu ska ja ta o traska iväg på skolan snart!:) hoppas ni få en kanondag, hade tänkt o få de ja ! =)

hejsvejs!


haha tur att rebecka gjorde den här bilden!:)
dock är den ett tag gammal ;)

jag annsofie brorsson, hatar matte!

hej, det är onsdag.
igår vare skola, och sen träning, som de gick huuur värdelöst som hälst på. men de är väl ba gilla läget. IDAG, hade vi matte, och för första gången så jobbade ja klart, (tack vare rebecka) som va så snäll och hjälpte mig, ha aldrig försökt så mkt hlr. men ändå. jävla skitmatte säger ja bara! känns som ja måste ge mig fan på att ja ska klara den där jävla matten snart, hade gjort det för länge sen om ja inte trott att de skulle gå så mkt bättre än va de ha gjort, (vilket gjort mig less) , tack så jäävla mkt niklas! hm...

aja, ikv ha ja blive bortbjuden till Pia, Ralf och Lo på middag , tacos :) och.. nuuu, ska ja plugga matte! JIPPIE :D ..

hejs


måndag !

hejsan! :)
nu är klockan snart 16, och jag ska ta och äta för 18.30 om ja inte minns fel gå de en buss till brunflo, (ska dra och träna idag) fys, mitt första fyspass med brunflo o ja känner hur ja kmr att DÖÖÖÖÖ! haha. ha ju inte den bästa konditionen och inte de bästa musklerna , såå .. ;) HEHE ! känner mig trött i bena redan nu ;) , hehe. för övrigt ha vi ba haft vanlig dag idag, och ja är skitnöjd med min engelskaresa till london, där mina drömmar förverkligades :)) ihihihi ! hahha ! så jävla grymt. ah , nu måste ja äta iaf :) sen träna, sen hem o duscha o sen sova en lång skönhetssömn, så kanske man se ut som folk imorgn!:D TOPPPPEN GRABBAR !

hejs ! :)


gå emot alla , och säger att jonathan hedström :
är snygg.
men ja ha ju Gitt på min sida iaf! :)


HAN ÄR JU SÅ JÄVLA SNYGG !

lördag/söndag!

hejsan!
igår började dagen med att ja vaknade, tur nog, sen slog ja på en film, och låg och kolla på den :) , sen så gick jag upp och gjorde mig iordning, och sen gick jag ner på stan till brudarna Thilde, Emelie, Anja och Linda! som satt på donken, sen gick vi upp på ica, och sen tog vi en buss ut till z-hallen, och kollade på östersund A-lag som spelade mot Jonathan Hedströms lag, det är min framtida pojkvän, men han vet bara inte om det än! det kommer det kommer...
sen kom magnus dit, också träffade ja min underbara Moster och min lite töntiga men jag tkr om han ändå, Jonny, sen fick vi skjuts in till stan, då jag och M gick och åt, sen stötte vi på pojkarna brus , snacka lite, sen tog vi en buss ut till z-hallen igen o kollade på när M kusin spela, och nån kompis till han, sen kom fanny och amanda en sväng, :) sen gick jag och M upp till maxi o shoppade, sen hem och kolla på fortet, och sen for han, och sen kollade ja på nå filmer som va på tvn :) fasten ja somnade till den andra.

idag söndag : har jag inte hunnit med så mkt ännu, klockan är bara halv 12 , så ja ha nyss vakna, tänkte dra på mig träningskläder och gå ut o springa en sväng om det inte är svinkallt ! (hoppas inte) sen får vi se va denna söndag har att erbjuda!=)

hoppas ni har/haft en bra helg! så hörs vi senare! :)

hejs!


j.h!:D

stohandlat / städat

goddag!
nu är klockan snart halv 3, och jag ha inte sovit än! :/ huhu. haha, när ja kom hem, så upptäckte ja att säkringen hade gått eller va de heter, så då skulle ja byta sån, (ringde mamma o fråga hur man gjorde) , sen fanns de ingen hemma som ja kunde ta, så då fick ja gå o handla , o då passade ja på att handla upp i kylskåpet med, men det näst viktigaste glömde ja... LIKE ALLWAYS ! skavsårsplåster. inte okej! menmen.. sen när ja äntligen kom hem, (med mina onda ben) , så packade ja upp, sen tog ja o bytte säkringsjäveln, eller bytte 2 st, hehe.. ja är grym ! , sen fungade tydligen inte lampan hlr, så då gatt ja byta lampa, och ja insåg verkligen hur jobbigt det är o va kort.. fick flytta en stol hit o dit. hmhm ! inte okej de hlr ;) hehe. men sen fick ja äntligen till de! och sen tog ja o städade iordning lite, så de inte är så jävla stökigt, sen diskade ja, och nu ska ja kolla på jims värld, och försöka få till filöverförningen till min mobil :)) hoppas att de funka nån gång, fatta inte vad som är problemet nämligen!!! hehe(a)

med det här inser jag att en hel del ingår i att ha eget. MEN, ja som säger alltid : kan själv!

hoppas ni har det bra, vi hörs!:)
hejdå =)

Jaag det här x) haha!½
gammbild!

fredag - skittrött !

godmorgon !
klockan är 8 och jag är klar för skolan efter många om och men, höll inte på o ta mig upp ur sängen, men en dusch på de så va ja igång ! eller... ögonlockena är tunga men dom är ju uppe iaf ;) , hehe ! igår va vi i salongen hela dagen, och höll på med permanent, det säger en hel del av min trötthet idag, sen va ja ner på stan en sväng med M , sen drog ja hem , åt lasagne, och sen la ja mig i sängen o tog det lugnt. sen när ja skulle gå upp för att byta om för träning insåg ja att ja fått tillbaka min träningsvärk ! fyy a , sen drog ja iväg på träning o mötte upp Josefine på bussen :) , sen drog vi dit o ja trodde vi hade åkt för långt för vi va så inne i o snacka ;) haha! men de hade vi som tur va inte. sen blev de träning, till halv 11 eller 11 eller när de va. sjukt trött ! sen fick vi skjuts in till stan av en snäll mamma :) , sen blev de dusch, sängen, och fika, höhö ! sen somnade ja ganska direkt ! kanske en bra idé o träna 10 på kvällen, somna ju som en stock ! , men har dock tungt o kliva upp på morgonen.
men det reflekterade iaf till att ja åt frukost idag, (vilket inte händer ofta!) så nu är ja en ganska stolt frukostätare ;) Haha!
men nu är klockan snart 10 över 8 så det är snart dax att bege sig till skolan, sen tro ja att ja stanna i stan i helgen om ja inte få nå ryck o far hem idag. men lär ja ju inte få, för ja lär ju gå hem o sova efter skolan, slutar typ 11 nån gång idag :) SKÖNT !
såå, och vad ni itne fått veta är att ja köpt en ny telefon, och jag är förälskad i den! speciellt smssignalen ! heheee ;) HAHA ! :D så jävla grym !
ah , nu ska ja ta på mig ytterkläder o skor o shit o dra iväg på skolan !
och ikväll ska ja kolla på let´s dance och kanske köpa lite glass idag(A)´ihih
ne nu ska ja tralla iväg på skolan!
hejsvejs :)



min eviga kärlek! what ever happens. ♥

onsdag

goddag! idag försov jag mig, eller telefonjäveln ringde inte, (har tre alarm) , första på 7 för att ja ska vakna, andra halv 8 för att ja ska kliva upp då, sista kvart över 8 för att ja ska gå till skolan då, MEN, då gick bara de tredje igång , så ja vakna kvart över 8 ;s kasta på mig lite foundation och mascara, tog nå kläder o hädde på mig , slängde på mig en mössa och ytterkläder och sprang iväg! jag mena.. vill ju inte börja andra terminens matte med att komma försent, men om man säger såhär... det gick inte spec bra på lektionen ! .. (y) heh... men de skyller ja på att ja va alldeles nyvaken !:)
men det otroligt sköna va att vi slutade efter lunch, så då satt ja med magnus o nå kompisar till han o åt lunch, skönt nog, bli bra på humör av dig mangeboy!;) hahah, o man få ju höra en hel del saker ;) HIHIHI ! ah, sen mötte ja linda och thilde, och tänkte gå på stödet då , så gick ja dit, va där i 5 min , eller kanske 2 min , sen gick ja därifrnå för ja ha hade inge ja kunde jobba med, och så , och ja känner väl mig själv o vet att ja inte är den bästa på att ta tag i den där mattejävlen!;) haha! , så då gick jag hem till lägenheten, sen städade jag, så nu gå de iaf o komma in här, sen bytte ja om till träningskläder så nu ha ja vare ute på en springtur! åh va skönt :D sen så nu ska ja stretcha så ja inte är så extremt ovig längre, hehe! och inite ha sån träningsvärk imorgon pga gårdagens träning ;) hehe! sen blire duschen, sen blire till o diska, och sen ska ja ta en macka och joice! :) sen ska ja umgås med min marijana :) , vi ska köpa en telefon till mig, och vi ska umgås o hare gött!:)
hoppas ni har det bra! så hörs vi troligtvis imorgon! ;)

hejs :)


ÅH alltså ja verkligen ÄLSKAR den här bilden,
kmr EXAKT ihåg känslan ja hade ;) haha !

tisdag !

hejsan! :)
nu är klockan tjugo i 4, och jag ha nyss pluggat lite, idag hade vi svenska, sen lunch, o sen idrott. skönt att ja blev på bättre humör av idrotten, vet inte riktigt vrf, men när man kmr i dom där kläderna bli man en annan människa, man bli så mkt gladare. eller... jag ska ja skriva ! jag bli en annan människa, o ja bli så mkt gladare. nu ska ja snart dra iväg o träna. ska först på stadium o byta ett par skor, sen ska ja fara o träna, senblire hem o duscha, o kvällsfika då kanske , och framförallt somna tidigt, för ja ha inte sove bra på länge nu.

hoppas ni har det bra!
hejs :)


fy fan va ja
saknar det här.

söndag tillbaka till stan

hejsan !
nu är klockan halv 2 och jag har vare vaken i en timme, ha kolla klart på tour de ski, där ja ändå tycker att charlotte kalla är bäst, sådeså !
nu ska ja gå upp och duscha, sen ska ja packa, fixa mig, klippa pappa, och sedan äta, och sen fara in till sollefteå för att kanske hinna hälsa på farmor innan ja ska ta bussen till stan :)
vet inte riktigt va ja känner inför att börja skolan igen, hehe. men man ha ju sakna människorna där i storstan ska bli roligt o få träffa alla igen !:)

hoppas ni få en fin dag! nu måste ja börja gö lite nytta här om ja ska hinna ;) hehe !

hejshejs !



HÄMND !

god kväll!
klockan är nu precis 00:00 , haha coolt ;) ikv ha ja lega hemma i soffan o ba chilla, sett på modo när dom totalt ägde , :) skitkul o se när dom spela bra igen, säger som ja alltid gjort "dom kmr när de krävs" hehee :D

men ja vill så gärna jävla att peter forsberg ska komma tillbaka, för det första


  • han leker ut motståndarna
  • dom ha sån jävla respekt till han
  • han ha respekt av medspelare och framförallt tränare och domare.
  • och den allra största anledningen : han höjer hela laget!
    det är det viktigaste, trots att han är skadad ofta, men jag tycker att det är jättestor skillnad när foppa är med ohc inte, för det blir en helt annan stämning i laget, dom har ett helt annat självförtroende. det tycker jag är riktigt imponerande. och det är det modo behöver ! dom är bra, dom behöver bara självförtroendet, och respekten dom förtjänar. dom måste tro på sig själv, och det gör dom när dom har peter forsberg i laget. men som sagt , han höjer stämningen i hela laget!


nu ha ni fått höra va ja tkr angående peter forsberg och modo! ;) , dom flesta säger att han är för gammal o bara gö illa sig, men där ha ni mina åsikter!

efter vi kollat på hockey så kollade vi på fångarna på fortet, grymt :D haha, ha gillat det sen ja va liten, känns som att ja alltid kmr gilla de. de där skulle ja vilja va med på , fyfan va grymt! :D haha.
sen blev de film för hela bunten, och nu äre film med. meen,

nu ska ni få höra vad jag tänkt med HÄMNDEN, imorse blev ju jag som sagt väckt av min storebror, som ska fara äldre o mognare... (dock tkr ja inte att de är så riktigt;)) HAHA, meen... han väckte mig genom att dra mig i benen. vilket absolut inte va ett bra sätt att vakna på. (jag är väldigt sur på morgonen, är ingen morgonmänniska alls, och jag hatar att bli väckt) , med det kanske ni förstår vilken ilska ja hade i mig genom att bli väckt, GENOM ATT BLI DRAGEN I BENEN !!!!!!! det var inte populärt...
SÅ, imorgon, tänker jag väcka honom! genom... att hälla kallt vatten på han :D HAHAHA ! ha alltid drömt att få gö de på någon, och nu tänker ja gö det!!! :D (jag älskar att väcka folk, men hatar att bli väckt) hahah! det är sån otrolig känsla, tro att det bara är för att jag hatar det så mycket själv. hehee! men , som sagt, nu vet ni, TJALLA INTE!!!!!!! ;) hehe!

hoppas ni har det bra, nu måste ja sova om ja ska komma upp före brorsan imorn ! ;) heehehehee

puss o gonatt :))


haha, härlig bild sen olas skolavslutning i nian! x)
tänkte ba på att påminna honom imorgon om att ja älska han ! ;)
MOAHAHAHAHAHA :D


backen med stoffis och elin

hejsan! :)
Idag blev ja VÄCKT av min "käre" bror, genom att han drog mig i bena, kan inte hitta nå värre sett o väckas på, möjligtvis med en vattenhink... kanske är så ja ska väcka han imorn ! OHOHOOH , där kom ja på de ! ;) fan va grymt :D
ah, iaf , sen gick ja upp o gjorde mig iordning för o fara till backen, o sen väntade ja i typ 10 år på att sofie och elin skulle komma o hämta mig då :) , sen for vi upp o vi ha haft en grymt roligt dag :D , va nästan så ja hade glömt hur de va o skratta. fyfan va deilig ! :))
sen när ja kom hem började ja kolla på resor, utomlands och till london, känns nästan som att ja ha hitta dom rätta nu! :D ihihiiii . perfect ! sen blev de middag, och nu är klockan snart 6, så nu ska ja gå ut med luna, för sen blire till o kolla på modomatchen, sen efter det fångarna på fortet ! känner att de här va en grymt bra dag :) nu tänker ja fortsätta att må såhär bra!:D hihi !

hoppas ni må lika bra som mig just nu!=)
hare bra, pusshej:)


åh va livet leker just nu!♥

imu!

hej !
nu är klockan snart halv 8 , och ja tänkte ta de lugnt ikv o kolla på tv o sådär. ja va snäll o hjälpte pappa med middan idag, (stekte kött) men de är ju alltid nånting ;) hehehe ! meen.. de är snart söndag , och då bär det av mot staden igen, vet inte om ja längta eller inte än ;) haha ! men, imorgon kommer iaf brorsan hem o då ska vi åka skoooter , LÄÄÄÄÄÄÄNGTAR ! :D (ha inte åkt skoter på hela vinter, och ja bo i skogen, de är skandal!) hehe. men ha nvet inte om det än, men de lär han ju märka att vi ska ;) i såna tillfällen är min starka vilja en bra egenskap !
meen, jag ha faktiskt itne så mkt o säga. så ja hoppas ni har det bra ! :)

hoj !





-


ja vill inte,
men jag saknar dig ändå.


torsdag - slut

hejsan !
klockan är kvart i 4 o ja kom nyss in efter min skidtur. är HELT jävla slut , för skidspåre va typ inte spårat, förutom att en skoter hade kört där, och då med andra ord gjorde de inte så stor skillnad ! med de är ju iaf gjort nu, vilket skitväder!
men i helgen ska ja iaf åka skoter med min käre bror, (vilket han inte vet än) hehe (a) , men de kmr han få veta när han kmr hem !;) bli deilig !
nu ska ja lägga mig i sängen tro ja o sova ! känns typ så . tog sovmorgon imorse också, skitskönt ! sen kollade ja på step up 2, älskar filmen :) sen kollade ja på när kalla totalt ägde dom andra ! och sen så tog ja min skidtur. så ja ha inte så mkt mer o berätta om dagen.
men vi hörs sen ! hoppas ni har det bra :)

hejs !

onsdag

hejsan!
imorse vaknade ja skittrött. klockan 10 typ ^ sen så kring 12 gick ja upp , o gick ut o skotta snööö. sen gick ja in igen, o gjorde ingen nytta, sen duschade ja , och sen ha ja sett på längdskidsgrejs, trodde hårt på kalla ja men de gick inge vidare för hon. men ja tro på hon ändå ! hon är liksom mer eller mindre överlägsen i mina ögon ;) hehe ! men sen nu ska ja inte gö så mkt , mamma är uppe o städa, fatta inte hur hon orka ..
jag är lite små less , om det är för att skolan dra igång eller varför det är de vettifan ! orka inte bry mgi så mkt hlr. hehe,
meen, nu ska ja gå o se till så att mamma lägg se o vila, haha!
hejdå :)


trött

godmorgon !
kunde inte somna igår, så blev vaken väldigt mkt för länge, sen "vaknade" jag vid 12, nu är klockan 13 och jag är skittrött. men nu tänker ja gå upp, o ta på mig träningskläder, och tro ja ska ta o åka lite skidor idag. MEN INTE, 12 jävla km ! xD heheeee ! men mitt psyke sviker ju... höhöö ! längdskidor är nog inte riktigt min grej ;) hehe !
men kan ju samtidigt inte ligga i sängen hela dagen idag med som ja gjorde igår, så ja må ju gö nån nytta o med att gö nån nytta mena ja o träna. ;)
såååå.. vi hörs väl kanske sen ! ;) om vi ha tur.
hejdå!



saknad

jag har kommit på en sak, det suger att sakna nån! alltså man bli ju fundersam på livet ibland.. haha ! menmen.
vaknade 12 typ, nu ha ja sett på film. och nu är klockan snart 3, o ja ha så ont i huve så ja vill ba gå o ..... ja vet inte ! sen komma ja inte orka träna nå idag. = inte okej.
meen, hoppas ni haft en bra dag. och få en bra dag. moaha

hejsvejs!

(ska fortsätta fundera på livet efter att ja ha tagit en ipren)

KOM PÅ EN SAK, en viktig sak... ;)

idag när vi skulle äta middag innan vi for hem, så stannade vi på nån pizzeria såhär, ÅH JA TRODDE JA SKULLE DÖ !!! helt seriöst bland den snyggaste killen ja träffat/sett i hela mitt liv (han jobbade där som kypare typ), han va lätt snyggare är c ronaldo. ojojoj alltså, tro ja ska flytta till umeå (a) HAHA. han skulle man kunna flytta runt halva jordklotet för, ellernej,. hela. haha! och jäävulst charmig va han med, en helt klar 10 poängare! ;) hahaha. o bruna ögon.. alltså helt klart med andra ord... ögongodis!

det fula är att jag och mamma sitter och prata om mitt framtida barn, och hur det ska se ut, HAHA, sen säger mamma (ja sitter med ryggen mot han, kyparn)
"han kanske skulle passa bra som din karl då"

JA BA DOGDE !

kommer fortfarande ihåg hur han se ut, perfect man i say !

aja, nu ha ja iaf förmedla va ja ville säga. (skulle ha bett han om en bild) HAHA , så ni fåttse hur grymt snygg hanva ;) haha ! ajaa.

hejsvejs!:)


tom du ligger ilä ;)

borta bra men hemma bäst

hejsan !
nu är klockan 22, vi är hemma i natursköna, och jag är svintrött ! fy satan xD , haha , menmen va gö man ? nu tänker ja ladda ner en film, men lär ju inte kunna hålla mig vaken tills den är klar. sen imorn ska ja träna, om ja ska gå på gymme, åka längdskidor eller ta en traditionell joggingtur vettifan ! men de lär ja ju komma underfund med. hehee.
förresten så ha ja fått lite grejer idag med, ett par skor, (som ja kollat på ett tag) men som ja ska byta till en annan storlek, och en joggingdress, och lite annat smått o gått, sen ska ja köpa en ny telefon med, en skittelefon tills ja ha lust o lägga mkt pengar på en telefon som ja sett som ja gilla starkt ;) eheh ! menmen,
hoppas ni har det bra där ute i stugorna !
hejsvejs :)


typ sådär trött..

2011-01-02

dag 2, och sista dagen i umeå. nu är klockan snart halv 11, och jag är skittrött ! bläää typ ;p haha ! snart ska vi (klockan 12) fara in te stan eller till nå affärer o kika på. sen ska vi tillbaka hit o hälsa på farmor, för det är besökstid först klockan 2, sen så i eftermiddag eller ikväll far vi hem. ska bli skönt o sova i min egna säng men ändå drygt o lämna umeå,(farmor)

hoppas ni har det bra !

hejs :)



umeå

2011

hej !
idag är det den 1 januari 2011. känner att det här kommer att bli ett bra år (11) haha ! mobbat. men nu sitter ja på hotellrummet och tänkte kolla lite på skidor innan vi dra ut o kika lite. hoppas ni har det bra! hade inte så mkt mer o säga ;p hehe !

hejs :)

-

du va mitt allt,
du va hela min värld.
men vart
fan försvann du?
det brukade va
du och jag,
existerar vi ens nu?
:'/

RSS 2.0