skjut ut inte upp de imorgon som du kan skjuta upp till i övermorgon!

idag ha vi tagit syster-bror kort, som mamma ville ha. och jag håller på och avlida av värmeslag. men nu äre gjort, skönt nog! hehe(a) aja. ja fundera på o dra ner på fotbollsplan en sväng. skulle va kuligt om nån ville följa med?!:D
typ 10 st kanske?? heheee...

Aja, imorgon börja mamma jobba, och ikv far ola tillbaka till k-fors, så imorn äre ba ja o pappsen hemma :)

ha det bra!


det här tyckte ja va härligast ;)
"careface"
"oseriösa lillasyster, kan de bli mer rätt?"

sööndag

hejsan!
helgen har tillbringats på bästa sätt. men tyvärr orka ja inte förklara nu iaf. det bli så litet skrivet under sommaren! det kan ja inte fatta. men man är väl för upptagen anta jag.
iaf, så idag ska vi tydligen ta nån syskonbild, och jag är arg. sluta nog bra ;) jag har nyss vaknat, och idag ska ja äta mammas underbara soppaaaaa ! bestämde ja igår kväll xD HAHA. härligt annso.
Idag har mitt lag match! så jag hoppas det går utmärkt för er brudar :) det vet jag att det kommer att göra.

Ses snart! puss&kram

f r e d a g !

tjena.
dom senaste dagarna ha ja tränat, men idag bli de tyvärr inge, så de få bli dubbelt imorn ;) igår va ja upp till ramselesjön och klippte kusinvitaminer! sötgummsan. sen idag väckte mamma mig klockan 10 för vi skulle ner o handla. så då vare ba hänga på ;) och ja ha fått veta en grym källa på våran tomt. aaaaascoooolt! ;) skulle jag påstå iaf ;D hehe ! seen så ha vi lagat lite mat, för vi ha middag ikv. janne b o ewa kmr på middag :) ska bli kul.
och nu ska ja sätta mig vid skype.

så ni få ha de så bra gullisar! pusspuss :)


SÅ FINA SÅ

sjukhusbesöket!

Idag är det onsdag, min och mammas deal var, efter sjukhusbesöket fick ja börja träna igen ! så det är gjort. igår for vi till brunflo och hälsa på marina, for upp på fotbollsplan och hade roligt där med mathilda, när vi kom hem till ramsele for ja ner på fotbollsplan med ida, och hade det gott ! som den gamla goa tiden :) idag när jag vaknade , tog ja o gick ut på en joggingtur, sprang o sprang o sprang. va o kolla till graven också, såg riktigt fint ut :)
sen nu är ja dödligt sugen på en dusch, vilket kommer snart, när pappa fixat vattnet. va nå fel på vattne xD , grett! :P
aja. snart så, fick en beställning på att det skulle va parisare till middag. så de få man väl se till o kirra efter duschen då kanske :) aja. ska se till vattnet nu, hörs hej ! :)


innan vi for till Spanien :)

MÅNDAG !

Hejsan :)
Idag är jag så glad, för IMORGON, ska ja till doktorn, för sista gången med det här knät! , så efter morgondagen ska jag börja träna igen , (fotboll) , och självklart fys o grejer, men framförallt, fotboll! känns så jävla bra. känns inte sant faktiskt x) , ha inte rört en fotboll på över en månad och det känns hämst. fyfan ! är så glad just nu att ja vill börja grina av lycka! på onsdag ska träningen börja igen :) stenhårt. kan ja lova! för den 11e ha vi match mot frösön, då ja gjorde illa mig, och jag ska spela den matchen. .slut

hoppas ni har det bra allihopa! jag har bestämt mig, so go on!

nu far vi mot stan :DDD imorgon kl 11 ha ja tid hos doktorn.

hörshej!

-

idag saknar jag min pojke extra mycket! är hur nära som hälst till o fara iväg! :O ohmygod!

söndag!

hej, klockan är 21, och jag är död. igår firade vi mamma, vilket ni får höra mer om sen, idag fyller min älskade maggi 18, SÅ ETT STORT GRATTIS ! på dig :) , förövrigt ha ja vare less idag, lega i sängen hela dagen, vare less tills min pojke gjorde mig glad, vet inte hur, kanske bara närvaron! nu ska ja fortsätta ligga i sängen och kolla på oth avsnitt och vänta tills han kmr tillbaka vilket han just gjorde! hejdå :))

söndag!

hej, klockan är 21, och jag är död. igår firade vi mamma, vilket ni får höra mer om sen, idag fyller min älskade maggi 18, SÅ ETT STORT GRATTIS ! på dig :) , förövrigt ha ja vare less idag, lega i sängen hela dagen, vare less tills min pojke gjorde mig glad, vet inte hur, kanske bara närvaron! nu ska ja fortsätta ligga i sängen och kolla på oth avsnitt och vänta tills han kmr tillbaka vilket han just gjorde! hejdå :))

fredag och shopping !

tjenamoss :)
imorse tog ja sovmorgon, som vanligt. sen så for vi in till åre o skulle handla lite, sluta med en ny skidjacka till mig, fett skön, fett snygg, och fett grymt! det gjorde min dag :D helt nöjd med den. finns inge o klaga på ! den va lite lång i armarna, men de är ju ba för att ja är så kort, med korta armar, så de gå ändå inte o klaga på!;) ihii. tanken på att skolan börja om typ 5 veckor gö mig gråtfärdig! vill inte alls tillbaka dit nu :( känns inge kul alls..
aja, imorgon fyller världens bästa mamma år ! vilket innebär att jag har gjort en smörgåstårta till henne ikv, som hon få till frulle imorgon! en riktigt gooo en en smörgåstårta ha ja gjort ;) och sen ha vi spelat kort resten av kvällen :) vilket har resulterat i att JAG har vunnit typ allt. lät henne vinna nåra gånger för att hon inte skulle bli så ledsen :) så ödmjuk o go ja ! =)
så nu ska ja skypa lite ,sen ska ja krypa ner i sängen och kika på film med mamma :) se klart filmen från igår kanske? vore ju inte så jättedumt ;) igår började vi på och se en film ja, kommer inte ihåg namnet på den xD , aja skitsamma !
iaf imorgon.. ska hon få smörgåstårta, sen ska vi mysa på, och sen till middag ska vi fara iväg på nån resturang och äta middag en fin o goooo middag! komma bli suveränt.

ha inte så mkt mer och säga till er! är tom i huvet, för en stund sen så skulle ja gö nånting och det blev helt fel. skyller på förkylningen! heheee (a)

gonatt på er!:)

onsdag!

God kväll!
klockan är nu 22:34, igår vid den här tiden låg ja o sussa ! haha skönt nog ;> , iaf , så idag har vi målat lite, vare o handla lite, och vare på aktion lite , slutade med att hela bagaget var fullt ! de största fyndet skulle ja säga va 16-18 st ölglas för 40 spänn ! inte dåligt de inte ;) , slå deen ni !
nu vänta ja på att min söte pojk ska komma till datorn, så man få se den skönheten idag :) iaf, så ha ja bestämt att efter mitt doktorsbesök nästa vecka ska ja börja träna. STENHÅRT! känner att ja ha väldigt mkt att ta igen, både på magen och på kondition. ojoj.. inte bra inte bra!

aja, nu undra ja om ja ska lira lite kort med mamma i väntan, låter inte helt fel va?! näääe de gjorde ju inte deee va :D ihi. hoppas ni har det kanon! det har jag, förutom att jagi nte kan flyga, vilket jag skulle önska!

hörs, syns, imorgon kära ni! puss o hej!:)


snart på G!

tisdag !

Godmorgon!
Klockan är halv 11, vaknade av att mamma prata i telefon, och att jag hostade, suck suck! men var nog på g o vakna ändå, hade som sovit 10,5 timma.
IDAG ska vi fara till stan, för ikv ska ja gö min mr röntgen... är så lite nojig faktiskt, för att liksom... nite för o ligga i en tunnel elr så, utan för hur det ska gå! alltså vad resultatet blir. det får ja veta veckan efter. för då ska vi på återbesök. ojoj!
Sen så kanske vi far upp till stugan i några dagar, där farmor och farfar är. mysigt värre!

nu ska ja snart gå upp o duscha o gö mig iordning! hoppas ni har det bra mina kära vänner.

puss & kram!


life doesn´t count the days we have done, it count the days we remember !

God kväll!
klockan är snart 19.00 och jag har kollat på flera oth avsnitt idag/ikväll. imorgon far vi mot stan, för o gö min röntgen på knät, hoppas det gå bra. sen så nästa vecka ska ja träffa doktorn och se resultaten från röntgen. är väl kanske då man ska hoppas att det gå bra.
jag är helt slut, är sjuk, trött, och saknar min pojk! ingen bra blandning. huhu. men som sagt så räknas inte dagarna som gå, utan dagarna man kommer ihåg. :)

hoppas ni ha det bra allesammans! hejs


things doesn´t matter, if you belive.

måndag och regn!

idag vaknade jag vid 11, då gick jag in i duschen och sen en kopp te, för att lindra halsen som inte alls må bra! , sen så for ja o mamma ner på byn o fixa lite, och sen for vi till farmor och farfar och sa hej! , sen så for vi hem och åt lunch, och nu är klockan 13.06!
jag ska väl lägga mig o kolla på tv, eller kolla på oth avsnitt! inte helt fel en dag som denna :) , hoppas ni har det kanon min kära vänner!

hejpuss!

-


it´s because of you I smile,
when i accually doesn´t want to,
it´s because of you i get up in the morning with a smile on my lips,
it´s because of you I belive,
before I meet you i didn´t think it was possible,
but now, i do.
i miss you every second of every minute,
and every minute of every hour,
and every hour of every day!

I have ever felt like this before!
it just took eight days for my heart to beat faster and faster.
I just can´t help it.
I wish you were here behind me,
every day.

/only yours.

första dagen hemma

sovmorgon, sen gick jag upp och åt en macka, sen hade pappa gjort tårta till oss när vi kom hem, jordgubbstårta, så då åt vi det. sen så klippte ja brorsan som skulle fara iväg till kramfors för jobbvecka. och sen kom sofie, så då fick hon höra om resan! ihii. sen åt vi middag, och sen for jag ner till ida på campingen och snacka skit med henne i flera timmar! och sen for ja hem, och nu ha ja kolla på usa - japan, där japan vann! ojojoj.
nu komma ja snart somna känner jag, imorgon ska ja försöka mig ut på en låång springtur! återstå o se hur de gå.

hoppas ni ha de bra o få en bra dag imorn! :)

-

my heart beats so fast when i think about you,
you make me happy every single time,
i can´t stop think about you,
it didn´t took more than eight days,
you´re inside of my heart.
i can´t help it!

underbara mallorca resa!

idag är det söndag, och för en vecka sen, låg vi och sola. det här har varit två helt underbara veckor, som jag aldrig kommer att glömma! jag och mamma kan inte ha haft det bättre.
första dagen, när vi kom dit, gick vi till baren, sen gick vi o la oss o sola ! andra dagen, träffade vi en jättehärlig spansk familj, en mamma, en son på 21, och en dotter på 14. med dom tillbringade vi 5 dagar. vi for till en jättefin strand, ett hus som stod upp och ner, och gick runt på barer och hade det mysigt ! första kvällen jag och mamma var ute, gick vi till en bar som hette magic, klockren liten bar! fick två teqila shots för 20 spänn. (y) efter dom där fem dagarna tillsammans med familjen och dom farit hem, så träffade jag Marco, och hans kompis Felix. dom var från tyskland, som dom allra flesta andra på Mallorca. snacka om att det var ett tyskt ställe ! iallafall, så spenderade vi den mesta av tiden tillsammans med Marco och Felix. vi gick på discon, sjukt roligt ha vi haft ! dom for hem samma dag som oss, som tur var. ;)
varje dag har det varit full fart med lekar, och volleyboll, fotboll, och allt möjligt. gym fanns det också där, där jag höll hus, (spelade ju som nite nån fotboll pga mitt knä.
det var ett JÄTTEstort hotell, 5 hotell som tillhörde själva palma bay, helt amazing! det fanns BBQ, pizzaslize, barer, snacksbar, och resturanger med buffeér ! vi låg mycket vid polen, var inte nere så mkt på stranden eftersom vi hade all inclusive, och vi var väldigt lata, och trötta!
våran andra dag, for vi till Marineland, vilket var HEEELT otroligt ! kan inte tro det. det var som en "djurpark" fasen så mycket bättre. delfiner! ååh ja va i himlen totalt. det var helt otroligt, kollade alltså på en delfinshow, och det gå inte o förklara hur roligt det var! min dröm att bada med delfiner förstärktes väldigt väldigt mycket. bara känslan att få simma och bada med dom, otroligt måste det vara!
iaf, så ha vi haft det helt underbart! , vi har träffat helt underbara människor! en liten bebis, 4 månader, träffade henne minst en gång varje dag ungefär ! efter 2 dagar , behövde ja inte fråga ifall ja fick hålla henne, utan mamman gav mig henne direkt. hon är den vackraste jag sett i hela mitt liv! oj oj oj vilken hjärtekrossare.
vi har inte shoppat så jättemycket, för det fanns inte så jättemycket shopping där. det är väl som den enda besvikelsen skulle ja säga, men allt annat var så extremt bra så det spela inte sån stor roll faktiskt! :)

jag tackar min mamma för den otroliga resan, och för dessa 14 dar tillsammans med henne. och jag tackar alla andra som har gjort vår resa såhär underbar!


delfinshowen! sååå vackert.

mamma och jag.
jag älskar dig!

mamma, Eva, jag, Raol, Eva. (familjen vi träffade)



sööt tjejen min ! ♥

shoppingtur ! tröttttttta

näst sista kvällen ! ♥

vi fick diplom på scen... ooh, scenskräcken!;)för att vi vann volleybollen :D
GRYM VI !

världens finaste mamma sista kvällen!♥

Jag och Marco, the last night!♥

we went home and were together before he flight home..♥



bästa resan hittills!

den här bilden avslutar våran resa. a wonderfull trip,
and alot of wonderfull memouries !
love allways win.

forever, together! ♥

mallorca

Okej, nu ha ja gjort vad som stog på dagens lista, utan att gö mig själv fin, tänkte fixa me lite naglar, så de få bli på tåget mot stockholm ist ! för nu väntar sista måltiden i sverige, och det blir pappas pannkakor! MUMS :) inte dåligt inte!
så vi hörs om 15 dagar då. ungefär ;) HEJS ! ♥

FREDAG!!!!!

Hej!
klockan är 10. jag har redan hunnit sett ett avsnitt av oth, fatta inet va de är med mig, kan inte sova längre. det är inte roligt! ah iaf, gårdagen i sundsvall gick bra! happiness. som tur var! vi kom hem halv 8, va typ död, fixade lite, sen gick ja o la mig i sängen o försökte sova...

Idag ska ja fixa blommor till mormor och morfars grav, packa klart, städa, klippa mamma och pappa, och sen fara mot sundsvall ikv, för att tjugo över åtta ta tåget mot Arlanda och klockan 5 på morgonen till lördag ta vi flyget mot ett soligt Mallorca ! känns underbart, känns behövligt, känns grymt!

hoppas ni få en kanondag! hörshej.

-

dagens motto är att leva varje dag som den vore den sista, för man vet aldrig vilken dag som blir ens sista.

-


this is the life

Easy come, easy go
That's just how you live, oh
Take, take, take it all,
But you never give
Should of known you was trouble from the first kiss,
Why were they open?
Gave you all I had
And you tossed it in the trash
You tossed it in the trash, you did
To give me all your love is all I ever asked,
Cause what you don't understand is
I’d catch a grenade for ya (yeah, yeah, yeah)
Throw my hand on a blade for ya (yeah, yeah, yeah)
I’d jump in front of a train for ya (yeah, yeah , yeah)
You know I'd do anything for ya (yeah, yeah, yeah)
Oh, oh
I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby;
But you won't do the same

No, no, no, no

Black, black, black and blue beat me till I'm numb
Tell the devil I said “hey” when you get back to where you're from

Yes, I would die for ya baby;
But you won't do the same.
No, you won’t do the same,
You wouldn’t do the same,
Ooh, you’ll never do the same,
No, no, no, no

RSS 2.0