dag 6!

min dag...

började med att ja va riktigt riktigt trött, gick upp och blev glad direkt, sen gick ja ner på skolan och hade Cecilia som modell på en klippning, efter det gick jag och Marijana ner på skolan och åt golunch, sen skiljdes vi åt :( och jag gick hem och städa lägenheten, och sen gjorde jag lite på min bokrecension. sen gick jag ner på busstorget och tog bussen mot strömsund, kollade på gsh på bussen, och sen åkte ja med Fia från ström. vi pratade om lite allt möjligt i bilen, =) sen kom jag hem, och fick GOOMIDDAG!!!! köttbullar och stuvade makaroner, SÅ JÄVLA GOTT! sen fick jag kladdkaka till efterrätt som önskat :) dom är ju bra go dom där föräldrarna sometimes!:)
sen nu ha ja nyss lagt mig i min EXTREMT SKÖNA säng för en stund, känner att ja kmr somna vilken sekund som hälst ja sluta skriva, ikväll ska jag bara ta det lugnt!

Godkväll! :)

dagens motto är : bryt ner, och kom igen starkare än någonsin! det är ett motto ja kommer ta med mig resten av mitt liv, och det kommer från min tränare från flickfotbollen :)


torsdag och helg!

Hejsan! Idag började dagen med en klippning i salongen, sen gick jag och Marijana ner på skolan och åt lunch där, sen gick hon till bussen och jag gick tillbaka till lägenheten för o städa iordning lite, tkr de är så sjukt tråkigt o komma tillbaka till en lägenhete som se ut som de va ett bombnedslag sist man var där!:P iaf, så ha ja nu städat, och skrivit lite mer på min bokrecension som jag börja känna är ganska så klar!
och nu är klockan 13.30 så om 40 min ska ja ta bussen ner på stan, och sedan tänker ja gå o köpa möjligtvis en bonaqua, och sedan sätta mig på bussen hemöver!
Känns inte som att det kommer bli en speciellt lugn helg, men det bli nog bra ändå. på söndag ha vi iaf DM match! ja känner mig lite vilsen, men ja hoppas verkligen att det kommer att gå bra!!! det är ju faktiskt en rätt viktig match om ja få säga som ja tkr. imorgon ska ja förresten till tandläkarn o få tänderna fixade, känns skönt o få dom lite finare iaf.

har inte så mycket mer att skriva, så ja hoppas att ni mina kära läsare har det toppenfint!

Trevlig helg!!:)


säger.. självsäker bruud du!
älskar när de andra lagets tränare tkr man är duktig,
så vare den där match, o hans spelare fick SKÄLL! ;)
HAHA xD evil smileeee!

-
ibland känner jag bara att ja vill springa iväg,
mot ett håll jag aldrig vart,
och aldrig vända om!
varje gång ja tänker på det,
så vill jag bara försvinna,
vill inte att det ska va såhär länge,
vill bara att allt ska va bra igen...
är det för mycket att vilja?
kanske är de de..
-

dag 5!

handlar om kärlek.

själv tycker jag att det är ett starkt ord. det finns jättemånga olika kärlekar tycker jag.

- en sort som dom flesta får upp i huvet, är kärleken mellan två personer. och det är en kärlek som alla borde få uppleva, för det sägs vara såååå UNDERBART. jag tycker det är otroligt att se två människor som upplever den där känslan tillsammans, det är vackert =)

- sen finns det ju kärlek mellan vänner, den kan jag lite bättre, och med vissa människor, känner man den kärleken direkt, och med vissa jobbar man sig in i den kärleken. men den förblir stark, och endel vänner stannar långt inne i hjärtat hela livet på en.

- sen finns ju kärleken till ens familj och släkt, och det är nog en av den starkaste kärleken tro jag, eftersom det är faktiskt dom man känner bästa av alla, eftersom man förmodligen växt upp, och fostrats av dem! jag kan säga att min kärlek till min farfar, är starkare än den starkaste stålen, min farfar ha aldrig brytt sig om hur jag sett ut, finns nog faktiskt ingenting jag skulle kunna göra i hela vida världen som skulle få min farfar att lämna mig, han är verkligen en person som visar att han älskar sina nära och kära. han är en extremt kärleksfull person!

när jag haft tunga perioder, sminkat mig extremt svart, sa en person till mig : det där var svart, det skulle nog inte din farfar gilla.
då svarade jag : det spelar ingen roll hur jag ser ut, farfar tycker alltid att jag är fin!
och jag tror verkligen på det själv! i hans ögon kommer jag nog alltid vara lilla annsofie. oavsett hur jag ser ut.


kärlek behöver alla, men var den kommer ifrån tro ja inte ha lika stor betydelse!


min hund, får EXTREMT mkt kärlek av mig!
hon kommer alltid och tröstar en ifall man gråter eller mår dåligt!♥

tisdag!

Hejsan!
Idag hade vi svenska, vi ska göra ett eget tal, undra hur de komma gå ja, ska försöka hitta åt nåra bilder till det efter jag skrivit, efter svenskan så hade vi lunch, och sen idrott, då vi byggde upp "grunderna" för volleyboll, va de tråkigaste och ondaste ja gjort inom idrotten på den här skolan x) , ha fan ont i armarna än. är röd än också ! ;s haha. aah iaf, sen slutade vi klockan 2 för dom skulle tydligen på nå möte, så nu sitter jag här o inväntar träning, och ska ta o plugga lite o va lite duktig då!=) idag är det träning kl 17.15 vilket jag faktiskt ser fram emot :) eller faktiskt va väl ett knepigt ord o ta till men ;p

och imorgon ha vi öppet hus mellan 15-18.30 tro ja, om ja inte minns helt fel, see u there!:)

hoppas ni har det bra, hejsvejs!


i´ll close my eyes for a little while,
and dream about how i want it 2 be!

skola

hejsan!
nu är klockan 07.42 och jag är SKITTRÖTT ! tunga måndagar. jag är inge pepp alls, kände för att sjukanmäla mig, men det är ju inge bra vaaa?! ha gjort de tillräckligt många ggr. de är ju snart sommarlov nu , så nu ska ja va duktig sista veckorna här :) , och snart äre påsklov, 4 veckor kvar nu va? :)) awesome!
ikv äre träning, fys, (inte alltför kul) men de är väl nödvändigt. men sen äre ju gjort, på torsdag åker ja förmodligen hem, om det int bli tidigt på fredag, för på fredag ska ja till tandläkarn o fixa mina tänder så dom bli fina igen :) (så fin som dom gå o få) hehe!
aja, kanske borde gö mig iordning ja. ja ska iaf va mysig idag, ska ha min stora vita peaktröja :) nöjd tjej!

hoppas ni ha det bra! hejs

match

hejsan!
Idag hade vi match, och jag ha vare pepp till den här matchen sen ja kom hem från london, åsså gåre fan ba skit! känns som ja är tillbaka på ruta 1. och då känns det som att ja faktiskt borde sluta spela fotboll! ja önska så jäävulst mkt, att vi ba hade kvar vårat älskade lag där det va så sjukt lätt. (inget negativt med brunflo) men det är det där o spela med ett annat lag, sen ja gjorde de första gången ha de ba gått åt helvete sen dess.
va så lätt när man visste när var och hur, då självförtroende verkligen va på topp.
känns som att det brutits ner bit för bit, det känns inte bra längre! den där känslan i kroppen är som halft bortblåst känns det som. och samtidigt vet ja att ja må riktigt jävla pissigt om ja inte spela fotboll. ja vill hitta den där glimten igen. men vars ja ska gö de, de vet ja inte.. just nu känner ja mig bortkommen. och det är då de kmr såna här tankar, för två dagar sen fanns inte dom här tankarna i mitt huvud. då va de bara positivt där uppe, så ja vet inte riktigt va de är för fel på den här annsofie.

nu ha ja iaf rensat huve en del! klockan 15.00 drar jag och jenny iväg på gymme o träna, kan behövas efter den här matchen! hoppas ni få en fin söndag!

hejs!ja sakna er brudar!♥

dag 4!

handlar om min storebror, Ola Brorsson.
Han är född den 22 Januari 1991. han bodde i tre år på kyrkvägen i ramsele, tills dom flyttade till vårt nuvarande hus. det gjorde dom 1994 när ja blev till. Min storebror har sen dess tagit hand om mig. han badade mig när jag var liten, gav mig tutten när ja grät, eller gav mig godis när mitt var slut.
Han har alltid varit vild, ingen datanörd där inte! när han var liten fick han en liten barnskoter, som kördes runt på baksidan. sen när han var 16 år fick han sin första riktiga skoter. mellan dessa år, är det fotboll, och hockey som ha gällt! och framförallt fiske och jakt. när vi var små, ville jag alltid vara med. jag har alltid tyckt om min storebror, medan kompisar sa "ååh... jag hatar min brorsa" sa jag "det gör inte jag, jag tycker om min brorsa" , (det är faktiskt sant) , självklart har jag varit arg och FÖRBANNAD på honom. kommer ihåg en gång som igår, jag spelade hockey, och han var domare, sen utvisa han mig i TVÅ MINUTER! (var min första utvisning så de tog lite extra) ååh ja va så förbannad hela kvällen! haha. tro inte att det var själva utvisningen utan att han tyckte att ja gjorde fel.
Ola har även ett riktigt jävla läsarhuvud, han läser det, och det sitter. så han hade väldigt väldigt fina betyg i nian,(säger inte att han inte förtjäna dom, men han ha haft ganska lätt för sig i skolan) , och jag skulle va lika bra, ja skulle ha bättre betyg än han, (det gick ju inte riktigt så bra, menmen!) hehe, jag har alltid velat vara lika bra som min storebror. han har alltid vart min förebild, men han har alltid varit bättre än mig på allt.
när ja då fick det svart på vitt att jag var bättre än han i något, kändes det så jäävla bra! och det var förstås fotbollen, det enda jag har och kommer va bättre än han i, och det är det enda ja bry mig om! för resten gör ingenting om han utklassa mig i, men jag tror att det mest är det där att jag har en tjurig vilja, vilket han inte har, men det spelar ingen roll!
iaf, när han gått ut skolan, jag började sjuan, han flyttade hemifrån, allt blev så JÄVLA TOMT! då va man ju i trotsåldern som mest, och trodde att det skulle bli "skönt" när brorsan flyttade, men innerst inne kände ja att det inte alls skulle bli skönt! och detvar så rätt. de kändes så tomt, och jag saknade han varje dag!
han flyttade till K-fors för att läsa el-linjen där. i juni 2010 tog han examen, hade RIKTIGT bra betyg, han läste in 4 år på 3, och han fick ett stipendium. så stolt som jag var över honom den dagen, så stolt jag var att vara hans lillasyster, ha ja aldrig någonsin varit. så stolt som jag är idag, över att jag är hans lillasyster ha ja aldrig vare över mig, eller nån annan! och jag önskar att han nån dag, kommer att vara hälften så stolt över mig, som jag är och kommer att vara över han, i resten av sitt liv.

det finns ingenting du kan göra, för att få mig att sluta älska dig, det finns ingenting du kan göra för att bli kvitt mig! MEN det finns ingen som kan gö mig så besviken som du kan.

Jag älskar dig storebror,
och jag ser upp till dig,
du är mitt enda syskon,
och du är de bästa syskon nån kan ha!


det här är pojken jag nyss beskrivit,
men egentligen gå de inte o beskriva han.

dag 3!

handlar om mina föräldrar, som tack vare dom finns jag! hade blive svårt utan dom tro ja, så jag är glad att dom finns! dom blev tillsammans år 1982, förlovade sig år 1987, och har snart varit gifta i 20 år! dom gifte sig samtidigt som min bror döptes, på midsommar 1991! väldigt vackert.

Eva Brorsson,
heter min mamma. hon fyller 47 år den 23 Juli. Hon är yngst av tre syskon, så hon vet hur det är att bli behandlad som yngst, och ha en beskyddande bror.. hon har bott på många ställen, föddes i åkersberga, där hon växte upp tillsammans med sin familj, sedan flyttade dom hela familjen upp till skogen, där hon gick i skolan, sedan flyttade hon med sin kompis Ewa till stan och gick gymnasiet där, social linje på två år. sedan gick hon en ett årig utbildning i sundsvall på vårdgymnasiet. sedan började hon jobba hemma, och 87 flyttade hon tillsammans med pappa upp till gäddede och jobbade som personlig assistent där kanske? sedan efter några år flyttade dom hem, och hon började jobba som personlig assistent på ramsele skolan.
sedan kände hon att hon ville göra något annat, så hon for med sin syster till Brunflo, och självklart tog hon med mig och min bror, där hon och hennes syster gick Socionomutbildningen här i Östersund då, hon tog examen år 2004. förövrigt har hon läst specialpedagogik och en HEL DEL grejer som inte ja raddar upp här, och i och med att hon tog examen i östersund flyttade vi hem till pappa igen. hon tog igen sig ett tag, tills hon började jobba på ett behandlingshem i närheten, sedan fortsatte hon med att jobba som enhetschef vik på ett ålderdomshem i ramsele. och nu har hon fast tjänst på gunillagården i junsele!
min mamma har även varit en GRYM fotbollsspelare!!!

förövrigt så är min mamma en väldigt bra mamma. hon ställer alltid upp, och har skjussat och donat och grejat för att vi ska ha det bra! men en sak som gå emot oss ibland, är att vi är VÄLDIGT lika, och båda är VÄLDIGT envisa, och med det kan vi bli ovänner om löjliga saker! men det är väl det som tillhör med någon som man älskar, man kan ju förfan inte alltid va överens!
min mamma rår mycket för att jag älskar fotboll så mycket jag gör, och hon är också en stor del av den person jag är som fotbollsspelare idag, hon har inte varit min tränare förutom i ETT ÅR, men hon är den som farit ner på fotbollsplan och skjutit på mig när ja stått i mål , hon ha tränat mig i kondition, sprungit i en ring runt henne, och fanimej allt möjligt! hon har inte bara tränat mig, utan hon har även hjälpt till att träna mina kompisar, ida, annelie, och mest av allt, Sofie Nilsson, Wennstrand. Sofie bruka kalla min mamma för sin mamma, så hon ha tydligen varit en liten extra mamma med. hon ha stått och kört den där båten på sommarn i ramselesjön när vi ha velat åkt vattenskidor, och ringen och ALLT MÖJLIGT! och det mest underbara är att hon aldrig har klagat över att det har varit jobbigt och gå ut och leka med oss i snön, eller köra den där jävla båten! hon ha gjort det med ett leende på läpparna.

Bengt-Åke Brorsson, är min pappa. som också är 47 år, född 1964-08-08. han har bott i ramsele i hela sitt liv, och han har inte lika lång plugghistoria som min mamma. han pluggade till snickare och gick i sin fars fotsteg. men det höll inte länge, utan han kände att han ville något annat, han ville sitta i en lastbil och gnugga arsle som han bruka säga! så han tog långtradarkortet och alltförbannat. och han har jobbat som lastbils chaffis så långt ja kommer ihåg. när vi bodde i brunflo jobbade han som chaffis, och kom på helgerna och hälsade på oss, ifall vi inte kom hem.
pappas mamma och pappa ha haft stuga i undersåker utanför åre väldigt länge, och den stugan tog vi över, och dom byggde en mitt emot oss, om jag inte är helt ute o cykla nu! det är iaf en väldigt gosig liten stuga vi har där uppe. och vi trivs väldigt mycket när vi är där uppe, men nu var det ett bra tag sen vi var där av olika anledningar.
2007 hände något i min pappas liv, som förändrade allt. ingenting jag tänker gå in djupt på, men han blev sjukskriven, så då slutade hans jobb som lastbilschaufför. så nu vare slut på o gnugga arsle!!!
jag kommer ihåg när jag var liten, och fick följa med min pappa i lastbilen, de va bland de roligaste ja gjort i mitt liv. det var så högt, och jag tyckte det var så coolt att min pappa körde lastbil, jag fick klättra upp där på sidan och han stod nedanför och kollade så ja inte ramlade, när ja sa "ja kan själv" jag kommer ihåg en gång speciellt, då stannade vi på en ok och köpte bullar och dricka, vet inte vars vi var påväg eller så, men ja tyckte de va så kul att vi stannade mitt utanför ok nånstans och köpte bullar... haha! ja lite roar barn. ;-)
åter till hans yrkesliv, så började han för ungefär ett år sedan, att arbetspröva, på samhall, kanske inte världens roligaste... men det är ju iaf nära! (jag bruka höra att ja är bra på att ta fram de positiva i saker)... haha!
iaf, så går det ganska så bra, han jobbar och står i!

Som papparollen , kommer jag ihåg när vi var små, jag, pappa, och min storebror var ute på gårn och spela landbandy på vintern, ja kommer ihåg hur ja fick följa med och jaga, (jag tyckte de roligaste var att fika) , även där var jag väldigt stolt över min pappa, eftersom han hade endel o säga till om ide där jakt laget, (morfar som va ledare gillade min pappa väldigt väldigt väldigt mycket) men han jagar dock inte speciellt mycket nu längre, men jag hoppas han hittar tillbaka. för vi människor behöver något som lyfter oss ifrån vardagen, som lyser upp vår dag.
ett speciellt minne med min pappa, är när vi var utomlands, och skulle gå ut och bada, storebror gick först, sen pappa, och sen när ja skulle gå ut i vattnet stog ja kvar på stranden o halvgrina för ja inte ville gå i det äckliga sjögräset, då kom min pappa tillbaka, och lyfte mig över sjögräset och tog mig med ut.
jag har även roliga minnen med min pappa när vi varit i åre och åkt skidor, och när jag var liten, fick jag stå mellan hans ben, medan vi åkte genom störtloppsbacken. det är ett av bland de bästa minnen jag har med honom. jag kommer ihåg det som igår, och jag kommer även ihåg när ja va kanske.. 7 och han tyckte ja klarade mig själv i den där backen! jag var livrädd, men han for där bakom mig och kollade så ja klara mig, och visst fan gjorde ja det!
min pappa har även varit min tränare i hockey, och det var roligt, tills han gick ifrån att se mig som en spelare och såg mig som sin dotter istället ;-) då fick han sluta! hehehehe....


jaa, det finns väldigt mycket jag kan skriva om mina föräldrar! dom betyder OTROOOLIGT mycket för mig, det är ju trots allt från dom jag kommer.

Jag älskar er!♥


jag och mamma<3

va faktiskt så tråkigt att ingen annan bild på pappa gick och ladda upp.
för dom var för stor.
personligen tkr ja inte att det här är den roligastebilden,
men vi sitter iaf ihop!♥


                                                                              
jag ber om ursäkt för allt elakt ja sagt,
men ibland bli ja bara så JÄVLA arg på dig,
det känns som att du inte bryr dig om mig. 
ibland kan ja ligga i sängen min,
o ba börja tokgråta, 
för att jag är rädd,
och jag vill inte att det ska ta slut så fort.
                                                                              

RESULTAT!

Hejsan!:)
Idag har varit en heeel och låååååång dag i salongen, men väldigt roligt!:) Jag och Marijana ha jobbat på som bara denn! vi började med att färga mitt hår, och blondera min underlugg, vilket resulterade i bra hårfärg, men inte så bra lugg, så vi la i en till blondering i luggen. sen gick vi på lunch, och sen fixade vi iordning på luggen, och sedan började vi med att dra ut slingor, för bruttan skulle bli ljus! det blev intressant ett tag, när vi behövde mer blekningsmedel och blekningspulvret var slut! men de ordnade sig ju med annat. när alla slingor var täckta, så sköljde vi ur mitt hår, och jag fick mig en klippning, och sen sköljde vi ur hennes hår, och sen var klockan halv 4!
FULL DAG med andra ord!

men skojig ;) dagens lunch blev pannkaka!
nu äre bara till o äta middag, och ladda för träning!!!! så sjukt extremt jävla pepp är ja! men mest till match på söndag ;-) ihihihi!

här kommer bild på håret mitt!


(fokusera på håret)

TACK O HEJ LEVERPASTEJ!

egen hårvård !

Hejsan!
Idag har vi egen hårvård, wowowowwoww !! aweesomeeee :))) hoppas ja få gö de ja vill, då bli ja jääätte glad :)
sen ikv äre träning, klockan halv 9... men man somna fett bra efteråt ;) ihii !

ha som vanligt inte så mkt o säga, så ha en strålande dag, här är det strålande sool så det ska nog bli en kannondag det här!:-)

hejdå =)


innan förra egna hårvården.. x) (tro ja!)

dag 2!

Min första kärlek!

var i en pojke jag var kär i från 4-5an till slutet av åttan, början på nian ungefär. det var en kille som hade allt det där en tjej söker hos en kille. han var skitsnygg, snäll, omtänksam, rolig, jamen... ALLT man kan tänka, och ett stjärnskott på fotboll ! (där va de lilla extra) med andra ord hade han ju en snygg kropp med.. hehe!
Ja iaf, så tog det ju ett tag innan han förstog att ja liksom.. hade en crush i han , för ja va/är ju inte den som slänger ut mig sånt hlr.

det finns egentligen inte så jättemkt o berätta... men .. i nått av de här åren så va vi ju då på g, då ja hade fått han o inse att de skulle va mig han skulle va intresserad av! men det höll ju inte alltför länge. de va som på nått sätt att det inte var som när jag blivit kär i han, och det kändes inte riktigt på samma sätt elr så. och det hade sina förklaringar, MEN, jag tänker inte säga att det var det som var felet. jag hade kanske helt enkelt omöjliga krav.

jag kan med stor sorg säga att kärleken ha gått över, men jag bryr mig ju självklart fortfarande om han, vilket jag alltid kommer att göra ,men... som sagt, kärleken ha gått förbi!

jaa... de va väl det! mest babbel.. men ja de är ungefär så trassligt det har varit ;-) hehe!

dag 1 !

Mig själv!

Jag heter Annsofie Brorsson.
Jag är 17 år fyllda, och jag går första året på John Bauer gymnasiet i östersund.
och det är meningen att det ska bli en frisör av mig!

Allt började den 8 februari 1994, då ja föddes nån gång under den dagen på Sollefteås BB! XD haha, hämst va? jo ja hlr med. I och med att jag började gå, började jag också spela fotboll, som idag har haft en väldigt stor påverkan på mitt liv, och på vem jag är idag! jag var inte som dom flesta andra, och gick på dagis, utan jag gick hos min kära dagmamma Karin, och hennes man som hette Sigvard men kallades för Sigge. Två människor som sitter djupt i hjärtat hos mig. sen började jag som alla dom andra barnen lekis, på Ramsele Skola. men efter ett halvår, bestämde sig min mamma för att gå socionomutbildning i Östersund, så då flyttade jag, min mamma, och min storebror till Brunflo, medan pappa stannade kvar o höll ordningen i vårt hus i ramsele. vi bodde i en lägenhet tillsammans med min kusin och min moster. Här i brunflo spelade jag fotboll med Brunflos flicklag, och tjatade även på att jag ville spela hockey, vilket jag inte fick, det lät "vill du fortfarande när vi flytta hem, få du börja då" (va inte så länge kvar tills vi flyttade hem då) Så när 2,5 år gått, så flyttade vi hem till ramsele igen. och då hade jag hunnit med några brutningar på armar och ben ungefär. när vi flyttade hem, så började jag i fyran. och det kändes väldigt roligt att få träffa alla vänner igen! och jag fick då börja spela hockey! vilket jag verkligen älskade, men hade fortfarande kvar min stora passion i livet, fotbollen.
åren gick, i sexan bröt jag kraftigt benet, var nära till operation, men min ålder räddade mig! i sjuan slutade jag spela hockey, (vilket jag idag ångrar djupt) men det är  val man gör!
sen dess har jag spelat fotboll, haft skador, och levt ett vanligt tonårsliv med tjaffs och don. tyckte högstadiet var PISS! så jag har aldrig varit gladare i hela mitt liv än skolavslutningsdagen var. trots att jag idag saknar endel av klassen, och endel lärare. men jag skulle aldrig ta tillbaka högstadietiden för det.


Till er som inte vill läsa hela min livshistora, kan jag säga att jag under min barndom varit en väldigt glad och positiv liten flicka! med ett riktigt hett temprament. vilket inte riktigt försvunnit än..
men som dom flesta andra ungar hade jag min jobbiga, dryga, fjortistid mellan från slutet av 6an, till mitten på 7an typ. och det gå faktiskt bara och skratta åt det just nu! 
Nu är jag 17 år, och har endel livserfarenhet,(enligt mig, men vissa tkr säkert inte att man har det som 17 åring) , men jag har växt mycket i mig själv, och jag tycker fortfarande att jag är en glad person, men har som alla andra dåliga dagar! (och som sagt ha ja fortfarande ett dåligt humör, vilket oftast syns på fotbollsplan) Jag är iaf nu bosatt i östersund igen och går Frisörutbildningen på Johnbauer.


tycker inte riktigt om o prata om hur jag själv är som person, så jag frågade några andra hur de ser på mig! vissa som ja inte känt så länge, och vissa som ja känt i år och dar!  

Fanny Berglund(kompis, och lagkompis) : "du är underbar!:)"
Marijana Eliasson(klasskompis, och ny kompis) : "Glad, snäll underbar och förstående"
Ida Lindberg(gammal kompis, och gammal klasskompis : "du är snäll omtänksam pratar mycket är bra på att komma med råd :):) typ bäst :D:D<3<3 "
Tomas Hägglund(föredetta pojkvän, och kompis, gammal) : en snäll, glad, och rolig tjej med extremt temprament sen lite mer också:-)"
Sofie Wennstrand(en kompis , gammal) : "jag ser dig som min lilla syster och du är snäll i bland ;) du är busig och ja du vet, men jag älskar dig <3 "

jaa, nu ha ja verkligen inge mer o säga!:p


här är jag, och det är väl när jag mår som bäst om ja ska va ärlig !


gö som ni andra för en gååångs skull !

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Mina syskon
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Mina rädslor
Dag 11 – Min favoritfödelsedag
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Det här åt jag idag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

=)

Jag har funderat ett tag nu, hur man ska göra, vad man ska göra, för att det ska bli "sådär" , men jag har kommit på att jag tänker börja leva mitt liv som ja borde börjat med för ett år sen! och nu börjar det.

Δεν συγκίνηση επιτρέπεται να υπάρχει ,
Νιώθω σαν να αισθάνεστε καλύτερα για τον εαυτό σας ,
Έχω δοκιμάσει ,
αλλά δεν θα πάει καλά ,
Νιώθω σαν ναι είναι ο μόνος που παίρνει βλαμμένο.

Now, let´s play it my way!

 

nåånting

tjenatjenatjena!
idag bär det av mot stan igen, o ja känner mig lite halvsmåless, och ja ursäktar över den usla uppdateringen tidigare. ha haft fullt upp ;-)
på torsdag har vi egen hårvård, men ja ha ingen aning alls om va ja ska gö ! ;s
jag sitter iaf och dricker jordgubbsmilkshake och längtar sommar! allt är så sjukt mkt roligare då, fatta intevrf faktiskt... meen... kan ju va för att de inte är skola o de är varmt.. hmm !
jaa, som ni se ha ja ju inte så mkt o säga, så ja ska väl sluta skriva :P

hoppas ni har det bra !


så klockren

en människa

det finns en människa på denna jord, som jag sett upp till sen ja börja gå,
när du åkte skidor, ville jag med åka skidor,
när du fick vara med kompisar ville jag vara med,
när du fick gå själv till skolan ville jag också gå själv till skolan,
när du fick köra skoter själv ville jag också köra skoter själv,
när du åkte slalom, ville jag också åka slalom,
när du började skolan, ville jag också börja skolan,
när du fick cykla utan hjälm, ville ja också cykla utan hjälm,
och när du fått mvg, skulle jag också få det,
när du växte upp, kände jag mig ensam kvar...
när du sagt åt mig att inte gå ute själv,
när du varit avvaktande,
eller när du helt enkelt ogillat saker jag gjort,
har jag blivit sur och irriterad,
och tyckt att jag inte haft ett eget liv och inte fått gö som ja vill,
men saken är den, att du bara gjort din roll,

det är först när jag flyttat och bo själv,
som jag inse hur mkt jag saknar dig,
jag har vetat länge att jag ser upp till dig,
men inte såhär mkt.
jag visste att du betydr mkt för mig,
men inte såhär mkt,
jag har vetat att jag älskar dig,
men inte såhär mkt..


vi har samma blod,
jag gör allt för dig,
för dig skulle ja offra mitt egna liv !

jag älskar dig över mitt egna hjärta.

hemma!!!

idag va vi i salongen och gjorde slingor, sedan for ja hem med pär :) FETT skönt o komma hem tidigt!!! känner hur skönt det ska bli med körkort och känna friheten! iaf, bror kom hem efter ett tag och VERKLIGEN visade sig kärlek till mig... kom och la sig bredvid mig och sa hej och åt, sen for han...
jahapp! de va ju hämskt trevligt.. hehe... menmen! sen så iaf så ha inte ja gjort nå mer. ha dragit på mig ett täcke för ja frös som en kossa när ja kom hem! vet inte va de är med mig, fryser faktiskt fortfarande litegrann... suuuuuuck!
men iaf så ikv blire hemmakväll, imorgon tro ja att ja ska ägna dagen åt vänner och släkt, och på söndag träna en sväng, och bara ta de lugnt innan det bär av mot stan igen!
känner hur ja vill tillbaka till åre med :) fett kul vare där! bli alldeles darrig när ja tänker på de ;> hahaha, eller? nemen sakna det lika mkt varje gång ja far därifrån :)

men ja ha ju som ni ser inte så mkt att säga, så vi hörs!

hejs :)

å r e ! : )

hejsan!
Dagen har tillbringats i åre med massa goo folk! först åkte vi upp vm 6an, och sen hummeln och tog oss bort mot vm 8an, och sedan upp mot skutan! sen fortsatte det så :-) sen for vi hem kring 4, var hemma halv 6 typ, så va försent för mig för o pallra iväg för nån träning.. blev ganska sur menmen.. är ju faktiskt inte varje dag ja far till åre nu för tin!
Iaf så tog ja o gick o handla när ja vare hem me grejerna, och sen nu ha ja nyss ätit middag typ, och klockan är slagen 19.00 ,
nu ska ja ta en dusch, och sedan blire nog film och en tidig kväll med tanke på att ja va vaken halva natten inatt.. och det är ju faktiskt matte som gäller imorgon..... SUCK!
men va gö man? ha ju inte så mkt annat val än att 1 + 1 = 3 ?!
men nu ska ja dra, så ja hoppas ni ha haft det bra sen ja senast skrev, och att ni kommer ha det bra tills ja skriver nästa! det är förresten träning imorn på arenan :) så jäääääävla skönt!:-) iihihi.

hare bra kära läsare! Puss och Kram!! ;*


jag och Linda i det fina vädret på de fina fjällen i Åre =)

?

ти каза, че са се променили,
но може би това си ти, който ме гледа в очите на другите,
или може би да ме видиш само за това, което съм,
Ти ми каза, че ти дадох друг избор,
някои не съм бил отида и щастлив,
Но кой е там всеки ден?

Вие винаги имате избор сам да отида,
няма никой друг, който може НС на собствения избор

Качих се на мен, че ми липсваш,
но когато видя това, което съм правил,
Аз просто ядосан,
Не разбирам защо си го направил,
това, което ти направи ме накара много разочаровани

но да,
имате срещу мен бе много добър,
Просто не съм, че всичко разби като вятъра,
но е очевидно какво се е случило,

мислите ли че не ми пука;
но наистина не разполагат с улики;
но както казах, вятърът се всичко!

robin 18 !

hejsan!
Idag har jag haft fullt upp. dagen började med en sovmorgon, sedan åt jag frulle. och sedan gick ja in i duschen och sen gjorde ja mig iordning, så for ja till Maja och Harry, sen kom Putte hem också. de va så trevligt så trevligt så!! och så otroligt söt lilla Harry var!:DDD tro ja höll på o svimma nästan!:)) sedna kom mamma och hämtade mig, så for vi hem, och då satte ja mig och läste Njal, (svenskauppgift) , sen blev det mat, och efter maten så gick ja ner till Robin och hälsade på honom eftersom han fyller 18 år idag!!! Så där ha ja tillbringat kvällen med mycke skratt o goa människor :)) ihihi ! så nu ha ja typ nyss kommit hem, och ha gjort uppgifterna till Njal. känner mig ganska duktig faktiskt!
nu ska ja kolla på CSI miami, och kommer somna ganska tidigt ikv känner ja, trött som bara denn! sen så imorgon ska ja gå in mina nya skor... (de är väl de värsta med nya skor) , heheee. men de är ju desto skönare efter man gått in dom (; ihii!
sen på lördag bär det av mot stan igen, eftersom vi har match då, och på måndan börja skolan igen. sammanfattning på lovet : AWESOME!

hoppas ni har det bra mina kära läsare! ja försöker ha det så bra som de bara gå :)


tack o bock! gonatt! =)


grattis till min bästaste robin!♥

our travel to London!

Friday: i fredags startade vår resa ner mot västerås flygplats, vi hade fika med oss och så eftersom vi skulle åka hela natten, klockan 5 var vi framme, så vi la oss och sov i bilen en stund eftersom flyget inte gick förän 9 eller något sånt.
Saturday: vi gick in på flygplatsen och checkade in väskorna, sedan gick vi och checkade in oss själva med. sen väntade vi på att planet skulle komma och att vi skulle få fara iväg!!! när väl planet kom, så gick vi ombord, och sedan väntade vi förväntansfulla tills vi skulle landa. jag sov en stund eller snarare en timma på planet, skönt vare! hehee. sen så när vi kom fram, gick vi och hämtade väskorna, och sedan tog vi en buss in till centrala London :) vilket mamma gillade väldigt mkt för att man fick se så mycket av London. hehe! sen tog vi tunnelbanan till Earls Court, där vi bodde på ett hotell.
 sedan hittade vi direkt till hotellet vilket var väldigt skönt! då lämnade vi väskorna och gick ut och åt middag, när vi satt och hade beställt in dricka och så, så insåg vi att vi satt på ett hamburgeri, och mammas reaktion var : har vi åkt till london för att äta hamburgare? njaa.. va väl inte riktigt som vi planerat, men de va riktigt gott iaf :D inte som svenska hambrugare precis ! sedan gick vi o handlade lite gott ,oc h gick tillbaka på hotellet. sedan tog ja en powernap, och sen gick vi ut för o titta "runt kvarteret" , men det slutade med att vi kom hem 2 timmar efteråt :) , och då var klockan 22 och redo för o krya till kojs!

Sunday:
vaknade, och var på shoppinghumör!! så det började med att vi gick och tog tunnelbanan till Oxford Street, gick på McDonalds och åt frulle, för mig blev det american pancakes, ASGOTT! Mamma åt nån macka. sedan skrev vi nåra vykort som vi köpt, och sedan satte shoppingen igång!!! vi började på Primark, där vi riktigt shoppade löööös!! sedan gick vi och fikade efter att varit på Primark i sisådär 1,5-2 timmar. blev en chokladkaka till mig, med cocacola, och en ÖL till mamma.
sedan fortsatte shoppingen, (FOTBOLLSSSKOOOOOOOOOOOOOR), ihihihi! adidas självklart, precis dom ja ville ha :) blev sååå jävla NÖJD! sedan fortsatte vi kolla runt, kamera blev nästa köp! sedan hade ja bestämt mig för att ja skulle köpa en ny jacka, en ny skinnjacka. så då gjorde jag det efter några om och men :) , men nu såhär efteråt är jag nöjd! och när vi gjort allt detta var klockan 7 halv 8, så vi gick ut och åt, vi for till Baker Street och åt på Pizza Hut där. FETTTTT GOTT!:D muuums. sedan for vi hem och la oss, för klockan vi ju sisådär 23-23.30.
 
Monday: var våran sevärdigheterdag! började med att vi for ut till Baker Street igen, och gick över till Madame Tussauds, sedan när vi kom dit , så insåg vi att det öppnade halv 10, vi trodde 10, vilket var riktigt awesomeeee!! och när vi kom in fick man verkligen en chock, för jag trodde att det skulle se verkligt ut, men riktigt SÅ verkligt, trodde ja inte att de skulle va. Ögonen på dom var helt EXTREEEMLY! såg verkligen ut som på film. först kom vi till en Aula ungefär, där Robert Pattinson stog, David Beckham tillsammans med vicktoria, sen massa storkändisar till som ja inte kan namnet på, eller jo, Will Smith också! sedan gick man i en gång tur då man kom till filmstjärnor, och typ kungarikets familj, regeringen eller va de heter, och till SPORTEN!!! där fanns bla David Beckham och Cristiano Ronaldo. va rktigt awesome. sedan golfspelaren. och självklart massvis fler! sedan så fanns äckel Hitler där också, va fan en besvikelse att se han där. ah, sen kom vi till sångarna, där Elvis Presley var, Michael Jacksson, Brittney Spears, och många många fler. alltså de va så grymt nice där! , sedan kom vi till historietiden, och screeaaam delen.. men först historie, där man fick se hur människor blev dödade, och allt sånt. va riktigt hämskt! sedan kom vi till scream delen, startade med att en kille vars kläder var sönder, och han var blodmålad i ansiktet talade om att vi skulle få vara med om något vi aldrig varit med om förr, vi skulle gå igenom det här mörka stället, (uppbyggnaden som skräckhuset på grönan eller liseberg) , där det var seriemördare som var i, och det var nu slut på dockor, nu var det verkligen riktiga seriemördare som skulle va efter oss. och det va sjuuukt läskigt! jag blev rädd redan utanför han som berättade, för när han berättade ställde han sig framför mig, och kom sjukt nära mig, va obehagligt riktigt! sedan när vi gick där inne då, så gick mamma bakom mig, och då hör ja hur hon skratta ihjäl sig typ, och ja gå och är hur rädd som hälst! nemeen okej.. haha! komma inte våga gå ut på 10 månader! nemen ungefär ;9 näerå.
meen, sen när vi var klar där, tog vi bussen till London Eye, vilket tog en evighetstid för att det var trafikstockar typ överallt!! men fanns ju saker o kolla på så ja klarade mig!;-) ihihiih. men sen kom vi ju fram efter många om och men, då när vi skulle gå in, så kom ja på att ja gatt gå o byta biljetterna, så då hade mamma redan kommit förbi kontrollen av nån konstig anledning, så när ja kom tillbaka efter att ha bytt, så ha hon stått o prata med nån ordningsvakt eller något om att ja är borta XD , hahaha! han trodde typ att ja hade tappat bort mgi eller något, när det med andra ord va ja som hade "situationen" under full kontroll XD haha! va ju lite kul, men vi slapp iaf köa ;) ,
och sen va de en liten rolig händelse där i london eye då, fick en kompis där iaf :) som var från Paris och hade världens sötaste lillasyster! fasten att han skulle bli min kompis visste ja inte då! sedan efter turen gick vi och åt våfflor, bland de goaste ja ha ätit i hela mitt liv! sen då skulle vi ju hitta de där jävla "slottet" vilket tog jäävligt lång tid, men efter MÅNGA hit och dit gångar, så kom vi till Green Park, som skulle leda oss till slottet då, och där tog ja o köpte mig en korv o cola! så ja skulle bli på lite bättre humör xD , haha! sedan när vi vart där en stund och skulle gå, GISSA vilka vi stöter på? JOO, killen från london eye, och hans familj! alltså... hur stor är den chansen på en skala 1-10 ? inte stor chans. sen går vi vidare för o ta en buss hem, och då när vi står på ett annat ställe, jooo .. gissa vilka som kommer? joo killen och hans familj, och det var DÄR vi blev vänner :) då kom han och hans kusin och pratade med oss, och sedan kom hela familjen xD , hehee... så tog dom kort o massa. kändisar yoyoo! nemen ungefär.
ah , iaf, sen skulle vi hem, och efter några om och men var vi hemma :) sen så skulle vi ut och äta, och självklart somnade mamma innan, men jag gjordem ig iordning, och sedan gick vi ut och åt. och då va ja sur, för ja va hungrig och trött, ochcsedan blev ja sur på kyparen. faktiskt ! sen gick vi och köpte lite goo fika, sen gick vi hem, fikade, och jag somnade PLUMS!

Tuesday:
hemfärd. vi for till Liverpool street, köpte frulle, satte oss på tåget ut till flygplatsen. blev genomsökta av nån jävla kärring, och sen satte vi oss på flyget hem. vilket var den bästa flygresan i mitt liv :) ihiii. sen var vi hemma i Sverige och bilade hem till Ramsele.

Detta är vår resa, men tro inte att ni fått veta allt! ;-)tunnelbana!

jag och maamiii :)

ser ni kärleken???!

mumsigt..

jag i london eye!

jag och min käre vän från Paris!:)

YEA. the last picture for my blogg today!
You can find more pictures at facebook soon.
i hope you have a great time, i have!

i miss, but i won´t forget!

it feels like i´m getting a meaning of my own life now.
it feels like i start to understand.
we aren´t born to live a glamour life with no problems,
you have to fight to get what you want ! 

and i would like to say
"live for the day, ¨
because you never know what´s going to happen tomorrow"


                                                                                         /Love Annsofie!♥


LONDON, HERE WE COME!!!!!

hejsan, nu är klockan snart 22, och då börjar vår resa mot västerås därifrån vi imorgon kommer att ta flyget till London, där jag och min kära mor kommer ha det UNDERBART!

see you later my friends!:)

PUSS O HEJ!

RSS 2.0