första körlektion!

Hejsan!
Idag har jag gjort min första körlektion, känns aaaaaaskul! imorgon börjar jag halv 1, så då tänkte ja kliva upp vid 8-9 och gå ner på körskolan och plugga teori! för nu jävlar är ja så sjukt pepp på att ha körkort så det finns inte!
längtar verkligen, men är sjukt nervös, redan nu! men det gö inge, för det är mänskligt!
Iallafall så hade ja tänkt fara och träna sen. (gymma) och imorgon är det fotbollsträning igen. fan va awesome. känns toppen:)
hoppas ni har det bra! för jag har det kanon. och jag önskar ingen och ha det sämre:D

hihi, pusspuss!

tisdag

idag är en väldigt spännande dag! först psykologi, sen klockan 1 ska ja ha min första körlektion på bilskolan. är jättenervös! men det bli nog bra ;) hahaha! åh jesus.
nu måste ja kliva upp så ja kmr iväg på skolan. puss o kram! herra

första advent!

Hej!
Idag är det SÖNDAG, och första advent. idag klockan halv 7 ringde min väckare, och tio i 7 traska jag upp. sminka mig, fixa håret lite, sen gick jag iväg till salongen, där jag och lina blev tillsatt på en uppsättning. gick bra, trots tidsbrist! tidningen kom.. "leee" jesus. synd det bara va våran grupp kvar, blev så mkt fokus på oss då x) haha!
sen var det ju då jbjul idag! dom var så duktiga så!
mathilda kom och hälsa på, och sen kom min saknade jimmy också och hälsade på. (mathilda hade ja träffa igårkväll så hon va inte lika saknad ;)) sen så kom britt-marie och danne och hämta oss, (mig och mathilda ,jimmy hade gått hem) och skjutsade hem oss till mig, så åt vi, ja klippte hon, satte i hårförlängning, klippte in den. nu äre engelskaredovisningsplugg som gäller! YEEEEEEEY... kom på det idag... imorgon äre! grymt.. haha! men va gö man när man inte ha nån koll XD

hoppas ni ha det bra! puss och kram

första adventhelg!

Åh va mysigt!:D haha. idag blir det till att handla lite julsaker, och grejer, göra mysigt i lägenheten, och FÖRHOPPNINGSVIS hinna hälsa på Pia, Ralf, Lo, och lilla Edit! MYYYYYSIGT!!!

hare bra.

puss o kram

dancing people!

Hej!
ikväll blev det dans, va faktiskt ganska kul. dock är ja ju som ingen dansare. haha! håller mig till bollen. och det känns så fruktansvärt amazing att ja snart få leka lite med den igen:D MÅNDAG!! yesbox!

nu äre gonatt. puss på er!


du får mig att känna en känsla jag inte känt på år.
det är det som gör att det är så jävla jobbigt.

Just can´t get enough

Hej!
Den här dagen har bestått av att tvätta, plugga, och nu ska jag gå ut med luna. jag har faktiskt kollat lite på tvn med, kollade på skidstaffeterna. och ja ba avguda kalla! min favorit;) hon är awesome.
nu ska ja gå ut med luna en sväng, sen packa det sista för sen bär det av mot stan!

PUSS

underbara fredag!

Hej!
vaknade för ugnefär en timme sen tro ja, nu ha ja skrivit lite psykologi arbete igen, rapporten, så nu ska ja kliva upp, klä på mig, och börja packa! tvätta lite ska ja gö med, så ja ha nå kläa o ta me mig ;) haha! sen blire till och plugga, och plugga teori.
ha det bra!

puss

psykolgirapport!

Hej!
Just nu sitter jag och jobbar som satan i gatan på min psykologirapport, är faktiskt förvånad över min egen... fokusering! ha ju faktiskt fått till några sidor! känns bra. dock ha ja diskussionen kvar, vilket tar ganska lång tid det med. iallafall för mig... sen har jag en psykologiuppgift kvar, och sen har jag en engelskaredovisning på måndag, och jag ska göra klart min arbetsmiljö och säkerhetsrapport. sen ligger jag i fas igen! men den ska jag göra klart på skolan. och psykologin får man också göra klart när vi börjat igen, men skulle va skönt och ha det mesta klart tills jag är tillbaka i stan, så ja kan fokusera på ... körkortet kanske då (a) HIHIHIHI! så jääävla busigt. kan sitta skratta för mig själv för att jag är nervös, nu. tänk er dagen min uppskrivning och uppkörning komma. det komma fan inte va nådigt! haha!

imorgon ska jag packa aaallaaaaaaa kläder, och saker som jag ska ha med mig till stan. blir väl en hel kasse med klippsaker känns det som! haha. mitt huvud är helt slut känner jag. klockan 20 gör jag kväll! så jag har 20 min på mig kvar. tro ja ska ta tag i min andra psykologi uppgift och lämna rapporten tills imorgon:)

ha det bra! puss och kram.

nattinatti!

underbar dag hos Maria på Marias klippstudio!

Hej!
Idag började dagen med plugg, det var psykologi som stog på schemat! hann riktigt långt faktiskt. sen så gick jag ner till Maria på Marias Klippstudio! och klippte henne först, och sen gjorde vi massa slingor för och dölja utväxten! blev kanon:) och underbart söta Nova kom också! såååå sööööt liten filur! och smart. väldigt smart! DET ÄR BRA! sen fick ja massa produkter som tack, och det är ju egentligen jag som borde tacka massa! så otroligt snäll denna människan är!
aa, sen kom mamma dit, så då for vi på graven och tände ljus hos morfar och mormor. eftersom det bär av mot stan imorn komma ja inte kunna tända nå nu i hlegen:) annars när jag är hemma bruka ja försöka komma ner varje helg och tända hos dom så det är ljust och fint där. det är viktigt, för mig!

nu väntar middag. sen vet ja inte, kanske en liten promenad, och kanske lite mera plugg skulle sitta fint!

hare bra, hejsvejs!

PUSS

zlatan ibrahimovic

Jo, nu har jag hamnat mitt uppe i en zlatan diskussion... på facebook såklart. där jag inte "förstår" att zlatan är en gud ungefär. MEN... här är min vision.

När jag var barn, var jag väldigt intresserad av fotboll, och när man läste i tidningen, läste man att zlatan var en diva. när jag fick se hur han uttryckte sig själv, så höll jag med. för han har inte bettet sig bra, han har varit ett svin tycker jag! han ville inte ens spela för sverige, sitt landslag, det är hur jävla dåligt som helst! det är inte vad en man gör. han har blivit bättre, men han är långt ifrån en människa som jag tycker är trevlig och omtänksam.

På fotbollsgalan, när han fick sina pris, han såg så fruktansvärt oberörd ut, det såg ut som att ha nitne brydde sig, fick känslan av att han bara ville att det skulle va över. ungefär som ... "det här har jag varit med om för många gånger för att det ska betyda något." och det var ju som han sa "ja, jag har stått här så många gånger så jag har inget att säga" där rann droppen över. så säger man fan itne! hur många som helst skulle döda för att bli hedrad av hela jävla sverige som har blivit. och han uppskatta det inte ens.

men som ni säkert alla andra tycker, är han en skitbra fotbollsspelare, det kanske han är för att han är så jävla divig och satt sig själv först. men jag själv... hade faktiskt inte velat ha allt han har, om jag skulle måsta bete mig som ett svin, och som en diva, som bara bryr mig om mig själv. då är min värdighet mer värd för mig själv, än vad han har.

jag har alltid fått höra att man ska spela sportsligt, att man ska va sportslig på och utanför plan. JAAAAAAA, jag har mina brister. det har vi alla. men hans är för stora. han är långt ifrån en förebild för mig. då kan jag säga att... johan elmander är en betydligt större "idol" för mig, för han bete sig jävligt sportsligt. och han pushar laget istället för och vara jävligt NEGATIV, som just jag anser att zlatan är.


NU VET NI! och nu har jag dragit det en gång för alla. zlatan är inte min typ av människa. det här gjorde mig upprörd! XD så jag gatt skriva ifrån mig. HEJDÅ!


en oövervinnlig zlatan.

blossa!

Hej!
Idag va ja o mamma ner på gymmet, sen for vi hem, och åt, sen gav ja henne en toppning, sen så blev de 2 fika kvart över 3, och då bjö ja på blooosssaaaaa glögg! (som hon köpt) hehe..
sen nu ha ja sutte o spela lite på facebook, haha! ja är awesome.. så jävla awesome...
sen nu när ja skulle sätta ner foten på golvet hade den somnat, och det är så fruktansvärt oskönt! känns typ halvt förlamad. ni vet hur det känns!
och ja måste erkänna, eller skryta, ta det som ni vill, ibland känner ja mig förjävla klockren!

hare bra! tro ja ska ta med mig pappa och hämta en adventsgran idag? men det är lite mörkt... hm


den bästa!

puss

en helt vanlig onsdag!

Hej!
igår somnade jag riktigt tidigt. så ja vaknade i tid idag, vid 9 ungefär. såg på två program värsta pojkvänsakademin. så sjukt bra program! pojkar, lär er. tyyp! ah, sen ha det slunkit ner ett oboy glass. nu bär det snart av mot gymmet. sen står det lite städning på schemat även idag!

hoppas ni har det bra.


hahahaha, ja sakna dig gullunge!
att vi inte är riktigt frisk är inte en fråga,
det är bara ren fakta!
puss

åh va ja vill sparka boll!

Hej!
Idag har jag och mamma varit till gammel momma. en permanent och en klippning, och gofika blev resultatet! hon blev jättefin, finare än hon redan var. om nu det går!
sen for jag och mamma hem, till middag var det lasagne, sen var det städning av datarummet som gällde för min del. det har sett ut som fan i flera år nu känns det som! xD fick iaf till halva rummet. haha! sen hittade jag en gammal dagbok, sen jag va 12-14 år kanske, åh jises va gudomlig man va! inte fan trodde ja att ha hade vare sån där unge. XD haha! nu få man ju se hur man varit, tyvärr. haha. ja va iaf galen i kärleken! haha. de är ju bra?
åsså hade ja tydligen vare ihop med någon i 8 månader, och jag som alltid trott jag inte haft nått "riktigt förhållande" men de ni, ha ja haft, i 8 hela månader. undra när de va egentligen... haha!
nu ha ja iaf gjort kväll. nu ska ja lägga mig i sängen och kika på nån film kanske, sova, underbart och sova! lätt bästa som finns, efter en fotbollsvinst!
föööör ja sakna och sparka boll så fruktansvärt mkt just nu! vill va tillbaka i stan och sparka boll, nu,nu,nu!!! men är inte länge alls kvar nu! och när jakommer tillbaka till stan tänker ja skriva in mig på en körskola, luta väldigt mycket mot anderssons, tycker dom verka go o trevliga! och dom tro ja komma klara det! haha dom andra va negativa tkr ja, på tills ja vill ta det. knepiga ener!

hoppas ni ha det bra!


pusss

lussebullar!

Hej!:D
Idag började jag dagen med att storstäda mitt rum, så nu är det julfint! dock kommer inte tomtarna upp förän närmare jul. men lite smått o lagom julfint äre.
sen for jag och mamma ner på gymmet, och worka outa ! tkr ja vi gjorde riktigt bra. sen kom vi hem, åt en macka, och sen fortsatte jag städa. i övriga huset! bytte gardiner, satte upp hjärteljusstakar och greja på. sen tog jag och backa lussebullar! MUUMS så gott. sen blev det köttbullar till middag. pappas köttbullar! så jävla gott. sen blev det lussebullefika och glögg!
sen tog jag och klippte tassarna på min lilla luna. blev sååå fint så.. .hehe! nog dög det nå!
sen nu är ja skittrött, och ont i ryggen. men jag ha ju iaf gjort någe idag. imorgon ska jag och mamma fara och hälsa på gammelmomma, hade tänkt klippa hon ja, sen få vi väl se ifall hon vill ha en permanent eller om hon vill fortsätta ha det rakt:) upp till henne! en klippning ska hon iaf få.
SEEEN så ska vi fixa en adventsgran imorgon, OM inte jag och pappa fixa det på torsdag. men tro jag tänker fixa den imorgon med mamma. om vi hinner och orkar. sen hade ju ja tänkt se män som hatar kvinnor med mamma, meeeen när ja skulle bränna över dom, så va skivan för liten? för liten? hur gå det till? en DVD skiva som är FÖR LITEN! så jävla värdelöst. ha aldrig hänt förut, men nu, då vi skulle se dessutom alla 3 filmerna, ne då är skivan för liten. jävla skit x)
JajA! nu vet ni va ja ha sysslat med :)

hoppas ni må bra! det gö ja:) puss och kram




lusseflätor! hehe... sakna skolan så mkt så ja gatt gö en fläta.. elr två!

julstäd

Hej!
nu har jag nyss julstädat mitt rum. halft. hehe! känner mig duktig iaf. nu bär det av mot gymmet, för min kropp förtjäna faktiskt det nu tycker jag!

hoppas ni ha det bra! puss o kram


längtar tillbaka till er!
OM EN VECKA FÅ JA VA MED IGEN. underbart:)

a n d r a - h a n d

är inte okej.
jag är så fruktansvärt less på att alltid va ditt/erat andrahandsval. det är fan inte kul. jag är trött på det! du betyder så fruktansvärt mycket för mig, sen känns det som du knappt bry dig. näe, vet inte ja. sweet times..

va väl ungefär va ja ville framföra! hörshej


jag önska ja va din första istället för andra.

goes around comes around

Hej alla glada:)
Idag är det söndag. en härlig söndag med SNÖÖ o mys! härligare gå ju o leta efter. idag står lite plugg på schemat. känns ganska jobbigt, känner mig halvsjuk. men va gö man, man kör ju.
hoppas ni har det bra i snön kära vänner! ha det bäst.

puss o kram!

when it get´s hard, fight harder.

hej!
nu är ja skittrött. och det är ju kasst på tvn ikv, så mycket bättre äre ju, men det handla om lena ph, och jag tål inte den kvinnan elr va hon är! så ja vet inte, kanske slå på nån film ist? det är ju inte helt fel:) ska se på män som hatar kvinnor, luftslottet som sprängdes, och flickan som lekte med elden, med mamma, men har dom inte så måste fixa det först. så dom bli de nog inte ikv, ska ju kunna sova med ;) hihi!

imorgon ska ja plugga skola, och plugga teori. mums på det..

hoppas ni ha det bra! puss o kram

BTW ::::: det är SNÖÖ UTE!!! ja blev något glad imorse när ja kolla ut o se att det är vitt. UNDERBART!!!

life isn´t about what you want, it´s about what you take!

HEJ! :D
Idag är det fredag. och mina 5 praktikveckor är gjorda! känns jättebra. och nu så har jag lov i en vecka. skönt! sen återigen till skolan, och till östersund, och jag längtar som satan, dock är ävl det för att alla andra ha fått börja träna fotboll igen, o inte jag! :( haha.
Idag när vi for hem, ja o mamma, då fråga ja hon ifall hon skulle vilja börja om sitt liv, hon ba nej absolut inte. så fårga hon mig, ja ba "JA!" typ.. fråga hon va ja skulle vilja gö annorlunda, sa ja träna mer fotboll. känns typ som att den viktigaste tiden i en persons fotbollsliv är över nu. fan ja är snart 18 år, och vad ha ja åstadkommit? XD haha. så då känns det som att ja inte komma kunna spela med nå bra lag hlr, det känns ganska kasst! menmen, drömmen finns väl kvar xD
iaf, så tog ja o klippte en bob idag! det är nånting jag aldrig någonsin skulle tillåta någon klippa på mig xD haha! så fruktansvärt stygg ja skulle bli x) det måste man verkligen passa i om man ska ha! tkr jag..
ikväll är det idol som gäller! nu är det bara amanda P av mina "favoriter" som är kvar, dock tkr jag att Moa ska vinna, för hon är bäst!

Hoppas ni ha det kanon! det ska jag ha ikv. puss o kram!



tatueringar?

Jag ska göra en tatuering. har länge vetat vad jag vill ha, (länge=typ 2 år) men nu ha ja helt plötsligt ångra mig, så nu vet jag inte riktigt vad jag tänker göra. för jag vill verkligen göra något som betyder något. inte bara nått slaffs.

ni ska få se nåra alternativ


men jag är väldigt tveksam,
på handleden har jag länge velat att mina barns namn,
födelsedatum, eller ekg kurvor ska sitta.
blir det ekg så blir det förmodligen inte på handleden.
men handleden ska nog vara fri till mina barn! eller mitt.

bakom örat mot nacken är jag
väldigt sugen, dock defenitivt inte ett hjärta.
möjligtvis ett kinatecken, för hoppet eller så.

SKITSNYGGT!
men... hur ser det ut om 20 år?
eller efter en bebismage?

också skitsnyggt!
men snarare texten "hoppet är det sista som överger"
eller något liknande. "have faith" låter så...
som man tagit det från en bok.
måste va mina ord.

eller på benet. där tänkte jag göra en tatuering förra sommaren.
men det var utomlands, och mamma sa nej.
blir det en där, så ska det vara kinatecken.

vet som sagt inte vad det blir! men jag har ingen bråttska, tänkte ta den tid tills jag är säker på vad jag vill ha. jag mena det är ju inte det lättaste och ba kleta bort, och det ska bli bra, jag ska bli nöjd! sådeså:) och jag ska va SÄKER innan. annars är jag den där människan som handlar först och tänker sen! men inte den här gången ska det bli så. nejnej! ;)

det är inte lätt att kliva upp längre

Hej!
jag är trött, hängig, och slut dagarna ut, varför? varför är frågan på alla våra frågor, sen att vi inte finner nått svar, är för att vi letar på fel ställen, eller helt enkelt inte villse svaren. i mitt fall letar jag på fel ställen.

Jag har inget vettigt att säga, så jag hoppas ni har det bra!


måste erkänna att jag saknar att stå i salongen en aning.
(bild sen förra året, vet inte riktigt va ja hade tänkt xD)


kär & galen?

Hej!
nu sitter ja o kolla på kär & galen på femman. är väl inte nått vidare program för mig ser jag, fan va fjantig dom är! XD haha. men jaa, iaf, så borde man väl faktiskt känna igen sin pojkväns rumpa? det tkr jag iaf, hur svårt kan det va. fasten ja ska inte säga nå, dom skulle gissa vems läppar som va sin pojkväns med, den skulle väl ja gissa fel på, så jag är nog bara tyst! XD haha.
men det är ju lite småintressant med, dock fjantigt! hoppas ni har det jättebra. imorgon blir det ingen praktik för mig, för Anja ska till östersund. så imorgon ska jag gå på gymmet, trotsa min trötthet! hellyea. känner att det är behövligt.

hoppas ni har det bra! puss o kram! här är vi inge kär & galen, här är vi galen och mer galen!:) hihi puss på det.

gonatt!

jag älskar att kunna be dig DRA!

Godkväll!
idag tro ja ja ha kolla på 3 filmer, begriper mig inte på mig själv. ha vare ute på en promenad, och pluggat lite körkortsteori. det är allt. och jag är trött som satan, verkligen skittrött! och det har jag varit sen jag vaknade imorse.
haha duktigt!
imorgon är det praktik igen som gäller. om ja kmr upp kvart i 6 de vill säga... suck! aja.

hoppas ni har det bra! pussokram


no i´m no bitch,
i just like to say what i want!

du är bäst nu, men du var bättre förr!

Hej!
klockan är snart halv 12. och jag ska försöka ta mig ner på gymmet. huuuuhuuuuu! känns så fruktansvärt jobbigt, för jag har varit så jävla seg på sistone, ha inte orkat gjort någonting. kanske får det bli en ovanmå promenad istället. måste iaf ut och röra på mig! det här är inte nyttigt.

jag hoppas ni har det bra! idag är det även körkortsteori som gäller, och skol plugg. iof vore det nog bäst och kliva upp och ta tag i det! gymmet får vänta(a) hihi! inväntar ändå ett sms av sofie!(a) skyller på det.

hare bra. puss & kram!


finns det något bättre än en busig annsofie?
näääääe. inte om man få säga det själv!
gammal bild, gammal busig. synd jag inte var så längre! eller?

farsdag

Hej!
imorse (kl 12) fick jag frukost på säng av mor. sen såg ja klart en film som ja somnat till igår kväll. sen gick ja upp och duscha, nu ha ja tagit upp kycklingfilé, eftersom det tydligen är jag som ska stå för middan idag. sen ha ja klippt ut "grattis på farsdag" på ett papper så ja sen kan fixa en kladdkaketårta! nu sitter jag även med ögonbrynsfärg i, så ja ska känna mig lite mer som folk igen! känns helt okej faktiskt ;) hehe.

om en en timme ska ja börja laga mat. det känns skönt att det är ett tag kvar xD dessutom ha ja inte alla ingredienser hemma hlr, så dom skickade jag iväg ett sms till mamma så ja hoppas hon komma hem me dom sen. hoppas hoppas !

ha inge mer o säga. ha det bra!

grattis på farsdagen pappa min! puss


-
det var så lätt att ungå.

att kärlek existerar..

är varje människas hopp.
att evig kärlek existerar,
är varje människas dröm.


hold me tight,
or lose me forever.

jätteskön dag!

Hej!
imorse vakna ja kl 12. eller idag vaknade jag kl 12*. kring halv 1 kom mimmi och hämtade mig, så for vi ner till hon, och gick ovanmå runt, sen gick vi hem till hon och tog oss en kopp kaffe, sen ica och handla lite, och sen skjutsade hon hem mig, så nu ha ja nyss kommit hem, klockan är kvart över 3. så nu blire till och laga middag snart. det blir kycklingwook. MUMS! sen till kvällsfika blir det päronhalvor med smält after eight, och vaniljglass till! muuumsigt det med! en helt kanonlördag med andra ord! på tv blir det så mycket bättre, till våran goa kvällsfika!

toppen dag!

hoppas ni har det bra! puss&kram

nån bild bju ja inte på idag!

friday, friday, åååh underbart!

klockan är 17 och det är fredag. nu äre underbart igen. igår var jag o kolla på peter forsberg. han är så vacker den mannen! nu inväntar jag idol.

ha det bra! pussokram


please, take me home tonight.

friday, friday, åååh underbart!

klockan är 17 och det är fredag. nu äre underbart igen. igår var jag o kolla på peter forsberg. han är så vacker den mannen! nu inväntar jag idol.

ha det bra! pussokram


please, take me home tonight.

90 dagar!

hej!
Idag har jag varit mossig hela dagen. fatta inte! orka inte träna, känner mig helt ur form. ha inte så jättemkt o säga. ikv ska ja dricka varm oboy iaf. hoppas att allt löser sig ! xD haha!

hoppas ni har det bra! puss och kram

jävligt trött!

Hej!
klockan är 18. och jag har inte ens tränat idag, känner mig så förbannat slö! men ja orka helt ärligt inte, och inte en gnutta jävla motivation ha ja hlr. o ja är lite uppretad som ni kanske se!

iaf ha ja fått träffa min babe idag. gjorde min dag! alltid mkt skratt me du! underbart.

nu ska ja gå. fundera på o fara till övik o kolla på hockey på fredag. inte helt fel va? nääe ja tro faktiskt inte det:D

ha det bra! hörshej

fotbollsgalan!

God kväll!
ligger i sängen och kolla på guldgalan. nyss delades just pris ut för bästa backen. jag tycker ju såklart att M.Lustig skulle fått det, 9 för hans insats, 10 för hans utseende. kan inte påstå att han stå så högt i mitt huvud enbart enligt hans insatser. han är görsnygg med! heehee...

ha inte så mkt mer o säga! hoppas ni ha det bra. puss o kram skumbanan!


så jävla vacker,
så jävla bra,
önska du va min!

HAHAHA! nu hare slage slint...

you´re a big star in my small heaven.

Hej!

Idag är det söndag, gårkvällen spenderades med min underbara Mimmi, Ewa och mamma. jättemysigt! vi kollade på film sen vi var små, och herregud så mycket roligt det finns! men vi kollade inte klart på den, så den ska jag och mamma kolla klart på idag. jätteroligt och kolla på såna filmer, jag kan sitta en hel dag och kolla på bilder sen barndomen, underbart hur go o gla man va!
idag när jag vaknade slog jag på en annan film, som jag inte såg klart igår. sen tog jag och jobbade med en uppgift om arbetsmiljö och säkerhet. jsut nu ha jag kört fast, blivit trött och less på det. så jag tar en paus, 1613 ord är jag uppe i, så jag tycker väl att jag får ta en paus. har ju 2 veckor till på mig, och en vecka på skolan. så det ska nog bli klart i tid. men det är ingen meninge att jag sitter och plugga på det, när jag inte orkar, för då babbla jag bara, och då blire inte så jättebra! på tal om plugga, så tog jag ett enormt steg igår, tog fram brorsans teoriböcker till körkortet och började läsa lite! spenderade väl iaf en timme med dom där böckerna. idag få väl en timme gå åt till dom med.
idag ska jag som sagt kolla på barndomsfilm med mamma, plugga körkort, förhoppningsvis plugga lite mer skolarbete, och sen tänker jag ta en långpromenad istället för att gå till gymmet. behöver lite motivation känner jag! och det får jag inte i gymmet. så en långpromenad låter bra tycker jag.

jag har inte så mycket mer att berätta! men jag hoppas ni har haft en rolig och småläskig helg. jag har iallafall haft en helt underbar helg!

hoppas ni har det bra! Puss&kram :)


idag skiner jag tro jag.

what are words

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone.

-

hej!
håller på o experimenterar med mammsens hår! hehe. fasten inte så värst. lägger i lite mörkt, lite sling, lite kuligare! hoppas ni har det bra! jag ska snart klä på mig, och möjligtvis smeta på lite gegga. hoppas ni har det bra!

puss&kram


tell the words in my face,
if you can.
if you don´t,
shut the fuck up!

i was born this way, and i won´t change

jag är speciell, säger jag inget om, men jag kommer aldrig ändra på mitt speciella lilla beteende. kanske mogna och omogna, men det är en annan femma.
jag fick för mig och ta o sminka mig och fixa håret lite, dock är alla hårfixargrejer i stan eller på mammas jobb. haha! så blev händerna och lite produkter! och sminket är där också för den delen, så blev mammsens smink och nå grejs ja hade hemma:) kul och bus.
nu ska ja gå ut med min vovve. söt hon. jobbig hon. men värd är hon. hihi! och busig för fullt är jag! ha dryga med mamma under hela matlagningen, att ja aldrig ska lära mig! men är ju inte ja som lider av de så ;) haha!

nu svamla ja. hare bra! pösss


you broke me down,
but now i have forget you.
and that´s the best thing i have done.

but look at me,
i´m not sad because of you,

BECAUSE



i don´t give a damn!:)

take my hand and come with me

god kväll.
nu är klockan snart 16. på förmiddagen gick ja till tandläkarn, sen kom mamma o hämta mig o vi for på gymmet. sen for vi hem efter ett hårt träningspass såklart.. ;) och åt lunch. sen blev det ett långt, härligt och skönt bad för mig! ansiktsmask, och lite manikyr. nu torkar nagellacket. och jag ska ta och klä på mig när det har torkat. jag har inget mer och säga.

hoppas ni har det bra! bus eller godis?


busiga jag..

it´s friday, friday!

Hallåja!
Ska ta o kliva upp, klockan är tio över 9, ska borsta tänderna, klä på mig, och gå ner på tandläkarn. sen blire till o gå på gymmet en sväng. gett ju träna så man klara av o äta alla helgens godigheter!

hoppas ni har det bra. puss&kram


åååååh vill till sol&värme.

våra brister gör oss till människor!

Hej!
idag stog 3 klippningar på förmiddagsmenyn, och eftermiddags menyn stog de "bort med hårförlängning" , det var 2 toppningar, och 1 page klippning. riktigt roligt med page, få gö nå eget liksom! efter eftermiddagen ha ja ont i handen pga tången.. haha! bus. nu är ja iaf hemma. och har helg! för imorgon är det tandläkarn som gäller! sen gym, och sen tro ja att ja ska gå o hälsa på maria en sväng, och om ja orkar så ska ja ta o plugga lite. men det sista återstå ju o se!

ha inge mer åt er att säga, hoppas ni ha det bra! pusspuss. hejdå.


lite skev!

you have to love yourself before you can love someone else

Hej!
klockan är 10 över 7. och jag har nyss gjort min iordning. sitter på mammas jobb.
igår var det praktik, sen blev det lunch med lukas boy, tack för den kära du!♥ sen blev det tillbaka på praktiken, började på en uppsättning, och klippte anja. sen var det dagen slut. for hem, drog på gymmet, kom hem, va skittrött! somnade väl rätt tidigt igår med.

idag är det praktik igen, sista dagen den här veckan, för imorgon ska ja till tandläkarn. kl 10. drygare! hata o gå till tandläkarn, trots att ja ha världens bästa!

ha inge mer o säga. hoppas ni ha det bra! hej


it´s the people who doesn´t hear the music o think the dancers are crazy!

Hej!
Nu ha ja intagit middag efter träningen. gick inte så jättebra idag, riktigt jävla trött va ja!
idag på praktiken ha ja rulla en permanent, och klippt min kära gode vän lukas. :) sen blev det då gymmet, men börja med att ja vakna inatt kl 1 och mådde illa, sen vakna ja  igen kl 5. sen kom mamma o väckte mig kl kvart i 6. kalla inte dt för en bra nattssömn! hehe. aja!

nu sitter ja o ska ta o duscha, sen få ja se om de bli till o kika på modo o fika gofika elr om de bli till o sova x) haha! igår somnade jag vid 8 om ja inte minns helt fel. härligt annso! känns bra o snart bli myndig och somna kl 8 på kvällarna som när man va 10. (y)


hej,
jag heter annsofie,
och mina bästa vänner tycker jag är ett flum!

RSS 2.0