i have a secreat!

som bara jag vet.
det är en av de värsta sakerna som sker i mitt huvud,
jag önska den bara kunde försvinna,
jag vill inte höra ekot längre,
jag vill bara kunna va,
jag vill inte ha känslan i magen.
jag vill bara glömma,
jag vill kunna glömma,
jag vill kunna leva,
jag vill inte tänka på det varenda gång,
den där varenda gången,
är för mycket för mig.

jag vill glömma,
jag vill leva,
jag vill inte att det ska va såhär.


det handla inte om vad du säger,
det handla inte om vad ni säger,
det handla om vad jag tycker,
och hur jag känner.

fredag!

Goddag!
klockan är halv 5, och jag känner mig dyngslut! dagen började med en väldigt trött annso, sen gick jag upp, gjorde mig iordning för skolan, och GICK till skolan, på förmiddagen klippte ja en killdocka, blev GANSKA nöjd, doock inte fullt för de blev inte exakt som ja tänkt mig. men det dög. annette tyckte iaf det blev bra! sen så rullade ja lite curlers, vilket vi få se nästa salongstimme hur det blev ;p , det hann inte riktigt torka.
på eftermiddagen hade vi färgmodell, då jag färgade Cecilias hår, från blont slingat till en mahogny brun färg. tycker det blev riktigt fräscht och fint!:)
sen va klockan helt plötsligt halv 4, så efter lite snabbt fix, på hennes hår, så gick jag hem. och då va väl klockan kanske 16, så då tog jag min tvättkorg och gick ner till tvättstugan, så ja hlr nu på o tvätta, en FREDAG, det måste ni ju bara hålla med om att det skriker vuxenpoäng! skulle ja vilja säga iaf.

ikväll ha vi i laget blivit ombedda om att vara hemma och ha en hemmakväll för att vara vråååååååålpigga imorgon! så det är precis vad jag tänker göra, det är att vara vrååååååålpigg imorgon, för min sömn är verkligen inte på topp! hlr på o somna här där hja sitter. hehe. så vi hörs!

hoppas ni ha en bra kväll, och haft en bra dag!

imorgon är det DM-match kl 12.00 på ip i Brunflo! va där om ni vill se en sjukt bra och sjukt mkt kämpa match. imorgon lägger vi oss inte. imorgon kriga vi:)
fasten kom inte. inte mina vänner iaf XD

haha! vet inte varför, men när nån ja känner kommer o kolla suger ja mer än vanligt! haha. jaa, nu vet ni det med.

ha det bra!

PUSS&KRAM


imorgon gäller det brudar!

-

haha ledsen om ja ha svamla i det här inlägget,
mitt huvud är absolut inte med idag! XD

who says?

Joggingtur är gjord, mathandling är gjord. ikväll blir det idol! fett nice. fett gott. fett grymt. hehe... okej annso!
aja, ja är kortfattad som vanligt, ha det bra!

hörshej.


who says i can´t say no?
who says i can´t turn you down?
who says i want you?
who says...
you´re the good one?
who says?

i´ll never be enough for you.


i can´t do anything else,
than beeing myself.
and then i´m sorry if that´s not enough for you.


less idag.

idag är jag less på allt.

hörshej.

keep on running!

Hallå.
ha engelska, och slutar om en timme. då ska jag hem, kolla så lägenheten är fin, och sen kommer min egna hyresvärd, (hyr i 2a hand) med en bankman, så ska dom gö nån sån där grej.
sen kl 18 är det träning! fett kul. lagom kul iaf!:) sen kl 20 blir det IDOOOOOOOOOL! mys:D

hoppas ni ha det bra, hörshej!:)


snygg bild.
fyfan va ja längta tills på lördag.
just nu.
och för 5 minuter sen villej ai nte spela den matchen.
känns bra!XD

you know i know how

affärsidé, annsofie = off.
ett vandrande frågetecken, det är jag det!
längta tills den här skoldagen är slut, då det är träning. känns bra iaf, känns ganska kul! haha. positivt.

ha inge mer o säga, hörshej!

det tog slut innan det ens börjat!

igår hade vi match. det sög. vi förlorade med 3-2 efter att typ haft allt spel i första, sen tappa vi i andra. då ingen av oss hade speciellt bra spel tkr jag.
idag blire stan, och sen träning! klockan 17. fett skönt.

hare bra, hörshej!
 


you can´t break me down.

and you can´t beat me.

something i have learn in life,
is that nobody can break you down,
if you doesn´t let them at first.
and i won´t let you break me down.

i´m stronger than you are,
much stronger.
i won´t give a damn !


look in my eyes and tell me,
what the hell´s your problem.
then we can talk!

things who doesn´t kill you,
make you stronger than you was before!

i won´t say this isn´t hard,
then i would lie,
but i´ll say,
and i´ll promise myself,
you can´t break me down.
cuze i won´t let you!

if you have a problem,
then it´s your fucking problem,
not mine.

idol !

jaa, om 20 min börja mitt underbara idol ! då ska ja dricka varm oboy. bli en tung sömn inatt känner ja! ja är trött. trots att ja inte ha träna ett piss idag. haha! men ja är trött ändån. för ja ah gått o vare irriterad lite till o från idag så det ha tage massvis med energi från mig. imorgon blir en bättre dag! DÅ ja ska träna. blire inte fotboll så blire gym. det är givet.
ha psykologi imorgon på förmiddagen och på eftermiddagen är det mentorstid, och stöd, som är o obligatorisk. skönt! så slutar ungefär halv 2 imorgon :) UNDERBART !
Fick mig ett sköv idag, så ja tog o gjorde naglar, hade som inge annat roligt för mig så tänkte ja lika gärna kunde gö nån nytta. insåg att ja inte ens ha ett blankt nagellack. så imorgon blireväl kanske stan och inhandla nåra nagellack på kicks :)

ha det bra! puss&gonatt:)

...

just nu gå ingenting bra för mig känner jag! vill bara gå ut i regnet och skrika som satan men DOCK så vill ja inte bli blöt och känner inte att ja vill skrika så jättemkt nu hlr. men ha typ vela de hela dagen.

fyfan va idioter det finns !

men kul, hörshej.

skolan

sitter på skolan är smått irriterad. vet egentligen inte varför. fast de vet ja ju typ, men det är ingenting jag tänker dela med mig av ! men slutar snart, så då blire hem , och sen idag kommer M till mig. awesome! innan träningen. som ja inte ha bestämt mig på om ja ska fara på än. för jag är LESS. på den här jävla skiten nu snart!

aja, tänker sluta nu snart. hörshej.

spa, hockey !

god kväll !
då är klockan halv 8, och idag ha ja hunnit med fruktansvärt mycket. först, diskade jag bort mitt enorma diskberg, och sen tog ja o damsög lite, och sen for vi ner på Mauds spa och hade det riktigt gott ,där tiden bara rann iväg, så vi va tvungen och fara hem, och då for vi på blåan och köpte med oss en sallad som vi åt till middag, och sen for vi på hockey, och där fick vi gott sällskap av fanny och julia :) mysigt! sen for vi på maxi och handlade, och sen när vi kom hem ha ja städa min garderob, och mamma ha skura golvena ! grymt. imorgon förhoppningsvis, ska ja väl hinna med och städa ordning lite, bli lättare när det bara är mina grejer, även om mamma inte ha så fruuuktansvärt mkt grejer utspritt, xD , så är det ju mest mina , men ändå.  imorgon far mamma hem, så då bli ja eamen igen :)
imorgon är det skola, och sen städ, och sen träning, OCH SEN IDOL ! det är viktigt ;) hehe.

hoppas ni har det bra. puss&kram!


wööw, det är snart vinter. LÄSKIGT !
det är mindre än 5 månader tills jag FYLLER ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR.
fyfan va SKÖNT!!!!

spa !

hallå :)
nu är klockan tjugo i 12, och klockan 12 ska vi fara på spa :) känns grymt sköööönt. sen klockan 4 ska vi kolla på Glenn när han spela hockey här i östersund, med härnösand! LYCKA TILL ! spöa dom ;) ah, sen iaf bli de nog till o köra sönder sig på gymmet, eftersom ja komma missa dagens träning. så den här dagen är fullspäckad!! men det känns bra.
nu ha ja inge mer o säga, än att jag är less på det där som kallas fotboll. heeh.

hoppas ni har dt bra!

PUSS OCH KRAM :)

en less annso!

Tjena.
Idag hade vi match, mot ås, och vi vann med 5-1 , och vi hade allt bollinnehav, trots det, så lackade ja ur totalt, och va riktigt less. nu efter en kebabtallrik är jag något på bättre humör, men långt ifrån "happy" så nu tänker jag dra på mig en filt och kika på tv, kanske om det finns någe bra denna lördagskväll.

imorgon, ska jag och mamma på spa! aaaaassköööööönt. känns riktigt härligt!!! imorgon ska vi och kolla på när min söta kusin glenn gästar östersund och lira ut dom på hockey! klockan 16. så frågan är hur det blir med morgondagens träning? ska ju på spa kl 12. kanske kör egen träning imorgon, vet inte! känns som att det skulle va nyttigt för mig och va borta ifrån fotbollsplan en dag. eftersom jag är så jävla sur hela jväal tiden. ändå hade humöret gått upp när det gäller fotbollen, och idag sjönk det till botten igen! känns tungt, jobbigt, kasst!


hare bra, hörshej!

grym fredag !

HEJ !
nu är klockan 19.30 snart, och jag har nyss intagit middag. såhär har dagen varit, imorse, började vi med teori med en tekniker från wella, hon var grymt duktig tycker jag ! så då hade vi teori till halv 12, sen lunch till klockan 1, då vi började i salongen med våra modeller, färgmodeller. våran modell hade orange blont blekt hår, så vi gjorde om henne totalt till en mörkbrun färg, med RÖD underlugg. tycker det blev så jääävla bra! me ndet är ju vad jag tycker. heheheheee.. men ja blev ju iaf nöjd ;)
sen då var vi klar kl 16. så då kom mamma och hämtade mig och vi for ner på stan, och shoppade ! blev en hel del. tröjor, leggnings, vantar, jeans, och lite mer smått och gott :) sen köpte mamma faktiskt en hel saker till sig själv också :) vilket jag tkr är roligt för hon bruka mest köpa saker åt oss andra. hehe !

sen efter vi varit på stan, till kl 18. for vi till maxi, och handla lite, och handlade GODIS, så nu ska vi snart börja tjocka oss. men först bli det kaffe, och prinsess stubbe. haha. som sagt, vi ska tjocka oss ikv. hör jag! såååå, nu ska ja fixa kaffe.

förresten så ska jag ju om en halvtimme kolla på idol. IDOOOOOOLMYS OCH GOOODIS!!!! haha.

hoppas ni har det bra ! det ska jag ha. och idag börja jag tagga för match. imorgon kl 15 tro ja, i ÅS. FYFAN NU BRUDAR TAGGA VI JÄRNET!!!!!!!

ha det bra, PUSS&KRAM!!
Såhär ha ja sett ut idag :) PUSSSSS

din idiot

jag tänker snart sluta bry mig. måste bara komma på allt dåligt med dig först! för just nu beter du dig som en stor jääääävla idiot!!!

iaf, så ha ja vare och tränat med M idag. så jävla skönt, och så jävla skönt det kmr va imorgon ;) känner trapporna på skolan... MUMS !!! <3

nu ska ja lägga mig i sängen och kolla på tv, för imorgon ska ja va utvilad och koncentrerad på skolan för vi ska ha en kurs från wella. och det är om färg, och JAG ÄLSKAR FÄRG. så det känns jätteroligt! :-)

hoppas ni har det bra! PUSS&KRAM


för ett halvår sen kanske,

för ett år sen. såhär såg jag ut när jag började gymnasiet! HAHA.

mine own stuf :)

den här är ja inte så jättenöjd med, den blev verkligen inte som jag tänkt mig..

det här va väl kanske i för 8 månader sen?!
ha faktiskt dåligt med bilder på "mina verk"

menmen. ska faktiskt försöka bli bättre på det.
för det är roligt och kolla tillbaka på vad man gjort :)


den här är jag dock väldigt nöjd med!
det är en hårförlängning.
som jag gjorde innan jag började gymnasiet, när jag var på prao hos Maria.
Underbara Maria! :) på hennes salong då. och det är gjort på Terese!:)
hon hade egentligen sitt hår lite nedanför axlarna. så jag blev nöjd med resultatet :)
och hon har hade iaf ganska tunt hår. tycker det var jättefint!

nu ska jag sova, gonatt :)

mys med majjis!

Hejsan!
Idag gick vi till halv 12, och det var en väldigt skön dag. nu ha ja nyss ätit middag, och ska snart fara iväg och träna. eftermiddagen spenderades med min bästa marijana! så mysigt, så förut.
så som sagt far ja snart till brunflo för o träna gym med mathilda sunding! gojäntan min där. :) så skönt med en träningspartner, och en bra träningspartner dessutom! ;) inte vilken som hälst liksom.

ah, nu ha ja inge mer o säga. eller jo, på söndag så är jag och mammsen bjuden på bad och extremt mkt mys hos Maud. på hennes spa! det är inte helt fel skulle jag säga. sen på söndag åker mammsen hem. och då ha ja träning på kvällen. sköönare.

imorgon på skolan ha vi en wella kurs. och det känns riktigt spännande! på förmiddagen ska vi ha "teori" där hon går igenom massvis med nya färgtekniker och sånt, SKITKUUUL. och på eftermiddagen ska vi vara uppe i salongen där vi ska ha färgmodell och där hon kan tipsa om lite smått och gott ! känns aaaaaasroligt!! :) dock känns det drygt att jag är så jäääävla trött hela tiden. förstå inte riktigt varför men..

aja, nu ha ja inge mer och säga. haha! ;) ha det bra! puss&kram

träning!

hejsan!
Idag hade jag sovmorgon till klockan halv 1, då for ja o mamma och facinerade luna på förmiddagen, och sen bar det iväg på skolan. då vi var i salongen, och fick en "chill/skön/kung lektion" vi fick mysa på med varann. vi började med att schamponera marijanas hår, och sen gjorde vi en toppning på henne. (vi=jag) sen fixade vi till det så det blev i hennes naturliga lockar, så otroligt vacker! DU är så otroligt vacker mitt hjärta.
sen stylade vi linas (födelsedagsbarnets) hår, blev riktigt snyggt om ja få säga det själv! sen kom mamma och hämtade mig, vi for på maxi, och sen for vi och kikade lite på en kläaffär, det vi icke hittade någenting.

sen hade mamma lagat mat tills vi kom hem, blev ris och kyckling och lite baguett bröd :D MUMS ! sen vare ba till o byta om, och fara iväg och träna i det vackra vädret! kan säga att olaglig är det okej och va ibland! speciellt när det är på ens egna områden. :) hihi. buuuusigt ! hehe.

sen for vi hem, och nu ha ja just duschat, så ska väl ta o dricka i mig nånting gott, också kanske ta och duscha min vovve lite. myyyyyyysigt. jättemysigt... näe !

aja, nu vet ni allt och lite för mkt ! hoppas ni har det bra. pussochkram! :)


loveyou♥

sovmorgon !

Godmorgon.
klockan är tjugo i 10 och jag har nyss vaknat, för jag har sovmorgon idag. börjar klockan halv 1. och nu ha mamma tydligen gjort frukost till mig. se där!

sen ikväll är det träning som gäller. för hela bunten! ha dock ingen koll så vet inte när den är. slutar iaf kring 3-halv4 idag :) känns okej. 3 timmar för idag, och idag är vi dessutom i salongen. så det är roligt :)

hoppas ni har det bra! pussochkram

sovmorgon !

Godmorgon.
klockan är tjugo i 10 och jag har nyss vaknat, för jag har sovmorgon idag. börjar klockan halv 1. och nu ha mamma tydligen gjort frukost till mig. se där!

sen ikväll är det träning som gäller. för hela bunten! ha dock ingen koll så vet inte när den är. slutar iaf kring 3-halv4 idag :) känns okej. 3 timmar för idag, och idag är vi dessutom i salongen. så det är roligt :)

hoppas ni har det bra! pussochkram

psykologi !

Hej !
Idag hade vi psykologi, efter lunch hade vi mentorstid i en timma, sen slutade vi!
det var väldigt roligt med psykologi, ha inte känt mig sådär "intresserad" på nånting på väldigt länge! så det var jätteroligt. känns just nu iaf som att det komma bli jätteroligt med psykologi. och det var precis som jag föreställt mig. det där med att försöka förstå sig på andra människor ha ja aldrig gjort, så det känns ganska kul och se det från en annan vinkel. sen på mentortiden så pratade vi om våran apu, som jag inte har någon aning alls om vars ja vill vara. östersund, stockholm, ramsele?! näe, ja ha ingen aning alls.

nu sitter jag i sängen och fundera lite, vänta på att fara till brunflo på gymmet med M, känns riktigt skönt att få gö bort med lite energi! efter det så är vi bjuden på middag hos Sundings, och det känns jättemysigt!:) jätteroligt verkligen.

Imorgon har jag sovmorgon, känns underbart. börjar kl halv 1. och då är jag i salongen tills vi slutar. känns som en helt okej dag för mig kan ja säga! :)
sen på kvällen är det träning. och det känns också roligt!

hoppas ni har det bra! PUSS&KRAM ;*♥!


-

du är en stor jävla idiot.
det är vad du är!
ledsen att det tog så lång tid och förstå det bara!

JAG VILL SOOOOOOOOOOOOVAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

jag är trött och vill sova. istälelt ska ja traska iväg på skolan, OCH DET REGNAR, fyfan va F A I L. idag har vi psykologi och sedan mentorstid i en timme, sen slutar vi halv 2. sköönt! idag vid 4 dra ja till brulle för o träna med M :) grymt!

hoppas ni har det bra! pussochkram


yo bitches

måndagmorgon...

Godmorgon !
klockan är nu kvart i 8, och jag är redo för att cykla iväg på skolan. ikväll är det en dag mindre, så det känns bra:) och ikväll ska ja få spela fotboll också! känns skitroligt:) dock så är ja frusen idag, som vanligt!
ja vill ner på stan och shoppa, nya tröjor. varma o sköna!
idag ska vi äta laxfilé och äckel kokt potatis XD haha! jag ha aldrig gillat potatis, vet inte varför. men det ha blive bättre med tiden ;) det är nog därför jag avguda pasta, det är typ det bästa som finns! tkr jag.

ja ha inte så mkt mer o berätta, hoppas ni få en kanondag! det tänker jag få :) me glada människor och skojsiga brudar :) känns inte helt fel!

hoppas ni få en kanondag! puss&kram !

ingen träning...

god kväll.
kvällens träning blev inställd, vilket sög! nu ha ja nyss druckit kaffe. och idag åt jag och mamma pizza till middag! svullohelg.se det här kan ja lova. så nu bli det skönt med vardag igen och rutin ;) haha. svullnaden ha iaf börjat lägga sig, förhoppningsvis hela tills imorgon!
jag tar dag för dag, försöker vara glad och positiv, till slut, kanske jag får den dagen jag så mkt önskar!

imorgon är det iallafall träning! love it. imorgon börja vi med schema. känns lite sisådär faktiskt! liet jobbigt, meeeen imorgon kväll är det en dag mindre :) och imorgon ska ja få spela fotboll! grymt:)

nu ska ja kolla klart på oth! grymt. sen blire till och kika på tv tills det bli sova. trött som bara denn! Puss och kram :)


ja önska du kunde sakna mig,
som jag saknar dig!

-

varför har alla sagor samma slut?
och varför är sluten alltid tvärtom i verkligheten?

over and out, i´m done with you!

Nu ha vi nyss vare o slängt i en två tvättmaskiner. så nu blire en liten fika, sen ner och ta ut tvättmaskin, och sen far vi och kolla på fotboll med mathilda och britt-marie! mysigt♥
sen klockan 17 blir det fotboll för oss, träning i brulle!

hoppas ni ha det bra! PUSS&KRAM ;*


synd min vinterjacka är hemma i ramsele nu när vi ska kolla på fotboll i detta väder :(

älskade hund...

väckte mig för ett litet tag sen, åååååh va hon är billig nu! och att ja typ ser med det ENA ögat är inte så kul hlr. jag ser rent ut av FÖRJÄVLIG ut! ja vill inte visa mig såhär, ja må dåligt! hjälp mig :( hahahahahahah. skämta. fasten inte så jätemkt XD HAhA!

ajaa.. idag vänta fotboll, fotboll, och fotboll. och kanske en smula hockey också!:) hoppas ni ha det gött!

PUSS&KRAM!

kvällsfika!

God kväll!
nu är klockan 22. och ja o mamma ha fikat kvällsfika, hennes efterlängtade räkmackor! fasten ja klaga ju inte hlr på det:) hehe!

nu ska vi gå ut med luna en snabbis, och sen blire sängläge! ögonen är så sjukt tröttaaaaaa! vill inge mer. vill sova nu. länge, länge, och ännu längre!

ha det bra! gonatt mina hjärtan ! :)


4-2 !

3 poäng, middag intagen, dusch gjort. kvällen klar! (mjukis på) mitt öga må inte så jättebra (uppsvullet ögonbryn), och inte mitt knä hlr för den delen! men det är ju sånt som hör till ;) är jävligt stolt över att jagi nte ha dampa lös idag iaf. förlåt för att ja gjorde dig besviken tomas ;) HAHA.

nu äre snart fångarna på fortet! imorgon, ska vi fara och kolla på fotboll, ödff, sen blire träning kl 17, och tvättstuga på em. skön söndag! härlig söndag! helt okej söndag :) dock är det där med att det är måndag efter söndagen är inte riktigt lika roligt ;) på måndagbörja vi med schema... känns ju jätteroligt! näe inte jätte.

hoppas ni har det bra! jag är på bra humör, glad tjej! härligt. nu vänta en coca cola på mig. MUUUUMS :)

PUSS&KRAM!


glad tjej! dock inte bild sen idag ;)

gameday!

nu är klockan 1, och om 45 äre samling. så om 30 min så rulla vi mot brulle!! känns bra, känns grymt! hoppas det är mkt spring i mina ben idag bara XD HAHA! det kan ju som va en fördel skulle ja tycka :)

idag blir det 3 starka poäng, samt måånga snygga fina mål!! och en 0a i vårt !

kom igen nu brudar! dom här tar vi ! ♥


vinna,vinna,vinna,vinna,vinna,vinna,vinna,vinna,vinna,vinna!

LÖRDAG!!!

Hejsan!
somnade 22.20 igår och sov till 9 imorse. känns ganska skönt! dock förstå ja inte vrf ja jäspar nu! hehe. men ha ont i magen, förstå inte varför! kan va så att ja åt på toooook för mkt igår. fy dig mamma! (hennes fel;) )

nu tänker jag kliva upp och gö frukost, spelarfrukost, eftersom ja ha match idag! :D känns kul!

så vi hörs! hoppas ni ha det bra :) PUSS&KRAM!


JA:D vinst!

IDOL!

hahahah, måste bara säga vilka extremt sköna människor sverige har! hahahahah. och så fula i sättet. fyfan va ja älskare. så det ska va!
och alexander bard är överkörd! sopa.

hahahahaha, idol♥

idolmyskväll!

god kväll :)
klockan är 19.50 och idol börjar om 10 min. så nu ska ja ta fram en dricka, och tända ljus! för ja o mamma ha fredagsmys:) inte dåligt det inte! hihi.

fredagsefterrätten blev äppelpaj med vaniljsås och vaniljglass ! smaskigt värre :) och självklart en kopp kaffe. ja gö välrdens goaste kaffe! kan ja lova!!! iaf hemmakaffe.

ser på postkodmiljonären nu, och där skulle ju för fan ja vinna 5 tusen.
första frågan var ...

"vilken boll är störst?"
A) pinigsboll
B) tennisboll
C)fotboll
D) handboll

tv säljer...

aja, nu vänta idol på mig :) imorgon är det match som gäller. känns så jävla roligt! börja bli lite småpepp på fotboll igen. eller känns så jävla roligt kanske va o överdriva, men det känns ROLIGT iaf!!! :)

hoppas ni få en kanonkväll! PUSS&KRAM


bus

TACOS!!!!

ÄNTLIGEN ha ja fått äta tacos! vare sugen på det huuuur länge som hälst nu:D men idag tog ja och fixade iordning det. muums så gott det var!

efter skolan kom mamma och hämtade mig, så for vi och handlade, sen for vi hem, ja gjorde slingor i hätta på henne, sen gjorde ja slingor i folie, och lite mörka nyanser osv osv. sen blev det klippning. tkr det blev godkänt! speciellt färgningen, den blev ja nöjd med!:)

nu är min äppelpaj i ugnen, så dags och ta ut den snart! ikväll ska vi ba ha det mysigt!

hoppas ni ha det bra. MATCH IMORGON !!!!!!!!!!! Puss&kram!


endel av mina tacosingredienser :)

gymmet med M S !

Hejsan!
Idag efter skolan SPRANG jag ner till sjukhuset för att hoppa på en buss till strömsund, för att kunna ta bussen till ström halv 2, och för att hämta mammsen där. sen for vi hem till lägenheten och lagade middag.
sen for jag ut till brunflo för att träna med M. det gick bra! träffade maja där också! trevligt:) sen for vi in till stan, till mig, och fikade lite, sen kom mathias och hämtade henne. :) ,  sen nu ha ja duschat, så nu blire till och kika på lite tv, elr kanske ett oth avsnitt. och sen sova!
imorgon är det fredag. ingen träning, och slutar efter lunch när vi sett på film! helt okej.
då vet ja inte vad jag ska göra, men under morgondagen ska iaf mammas hår blivit klippt , färgat, och slingat! hon ska få sig en hel makover hade jag tänkt :) för och få en liten bättre pepp! (jag blir glad när jag gjort något lite småjobbigt att få göra om mig själv på nå vis , eller något lite sånt där roligt) så då tänkte ja gö en liten makover på henne då :)

före och efterbild kommer nog sen :) om det inte blir värsta tabben! ;) HAHA. förhoppningsvis inte då! hehe.

nu sova. klockan stå på 07.00 imorgon.... JOBBIGT!! HEHE... men så är livet när man gå i skola ;) HAHA. elr så leker det. vem vet? hehe. jag vet.

hoppas ni har det bra! puss och gonatt :)


tkr om o mysa:) en stor hemlis!

torsdag !

godmorgon gott folk:)
klockan är tjugo i 8 och ja sitter och dricker oboy. älskar oboy. och har känslan av att den här dagen kommer bli kanon!
idag ska ja först på skolan, och sen ska ja fara till strömsund och hämta mammsen som kommer hit och hälsa på mig ett tag.
sååå ja hoppas det blir en rolig skoldag :) och relativ kort... så klockan inte är 10 innan vi är hemma ikv ;) hehe!

ikväll ska ja se på idol. och träna beroende på vilken tid vi kmr tillbaka till stan:)

jag fryser som en gris! hoppas ni har det bra :) puss&kram!din närhet är allt jag saknar!

klockan är halv 6, om en timme gå bussen till brulle och träning.
nu ska ja se klart på tv, och sen byta om, och städa lite snabbt sådär.

hoppas ni har det gott! puss&kram:)du är ful och äcklig, så du kan dra!

undra om ja hlr på o bli sjuk? fryser heeelaaa tiden. och är trött jätteofta. men ja är typ aldrig sjuk feber sjuk så det skulle va lite konstigt faktiskt! men vem vet.

iallafall så håller jag nu på och ladda ner one three hill säsong 1 och 2, hade tydligen inte laddat ner dom, (har resten 3-7) vet inte vrf ja inte laddade ner 1,2 samtidigt. men men, nu hlr ja iaf på o gö det så jag kan mysa framför one three hill. älskar verkligen den serien! förstå inte vad jag ska kolla på nu när dom sagt att säsong 9 blir sista säsongen. fy så tråkigt!

hoppas ni har det kanon! hörshej!


onsdag!

Hejsan!
Idag hade vi först på morgon lite sån här inte praktiskt utan det andra. och typ för första gången på 1 år så ha ja lärt mig färgstjärnan! ha typ försökt lära mig den 1000 ggr, nu ha ja gjort det. tack Ulrika!
sen på em så skulle vi gö en marknadsundersökning, om våran salong, och då for jag och marijana ner på stan och det gick bra, och det gick fort. så kl 1 va vi helt klara :) skönt och sluta tidigt. dock gö ja ingenting nu! inväntar träning ungefär. hehe! bra annso. som ja inte är så jättepepp på, men man gö ju det bästa av situationen? elr hur? tänkte försöka med det idag iaf. hoppas det går bra!:)

förövrigt är jag väldigt trött! det känns inte så jättekul att gå runt hela dagarna och jäspa, vet inte varför jag är det, för jag sove rsom en gris! hehe. AJAA.

imorgon kommer nog min mamma hit så ja ska ta o pyssla om henne, pappa är ju o jaga så hon är hemma ensam annars och det kan ju va lite kinkigt när man opererat en axel så man ba ha en hand. stackare :/

Ha inte så mycket mer och berätta. så jag hoppas ni har det jättebra alla söta vänner :)

puss&kram!

idol vs fotbolls kval?

nu är frågan, blir det idol eller till och kolla på fotboll? fick ett smart råd att kolla på idol efteråt, och det är ju inte helt osmart. så ja tro ja kör på den faktiskt.
sen sitter jag och min kära vän ida och pratar, om livet. jag älskar att jag känner henne bättre än hon själv så ja äger henne hela tiden.  och nu skrev hon just "du känner mig för väl min vän" det tkr ja va lite läskigt. hehe!

iaf så är jag väldigt tjock ikv. tänkte om ni ville veta! så vet ni nu det.

och nu är det bara 20 min kvar till avspark! hoppas verkligen dom kan vinna ikv, för det behöver sverige. framförallt lite pondus !

det är tisdag idag, det känns inte bra... jag vill ha fredag! hehehehe. ja öööööönska ja hade lakritssås elr chokladsås hemma. men båda är slut! är det nånting den här bruden kan äta så äre glass! farligt farligt men härligt härligt !

verka som att ja inte ha något mer och säga, så hare bra! puss&kram :)


min framtida MAN!!!

KUL LIV

ha stått i salongen en hel dag, (skittrött) kolla vad jag kan kolla på tills idol ikv, då se ja... DET ÄR INGE IDOL IKV!!!!!! typ enda kvällen ja inte träna den här veckan. = ingen idol...........
gaaah! dyngtrött. nu lägger ja mig i sängen. hörshej!

KUL LIV

ha stått i salongen en hel dag, (skittrött) kolla vad jag kan kolla på tills idol ikv, då se ja... DET ÄR INGE IDOL IKV!!!!!! typ enda kvällen ja inte träna den här veckan. = ingen idol...........
gaaah! dyngtrött. nu lägger ja mig i sängen. hörshej!

varför tkr ja såhär?

vrf tkr ja inte det är roligt längre?
fatta inte det.
men ja tro det ha mkt med att gö att ja verkligen inte är "lika bra" längre lr va man ska säga.
för det kan man ju fråga vem som hälst om dom gö ngt dom inte tkr är kul,
nääe det gö man ju inte!
men det är sån stor del av mitt liv så hur kan ja sluta?
kan jag?
ska jag?
snurra 1000 tals frågor i mitt huvud nu.
men just nu för tillfället känns det bara som att jag borde sluta.


ja önska jag hade "det" igen.

träning!

klockan ä rsnart halv 6, och nu gå ja ner till busstation för o ta en buss ut till brulle och träna!

ha en trevlig kväll :) hörshej!


hihi , buus!:)

dagens bästa!

det var att byta kläder, eftersom jag frusit som en gris hela dagen. så var det extremt skönt och få på sig mjukiskläder:) gu så mysigt. ha pappas grå mjukisbyxor, vitt line, och min gråa londontröja, som ja köpte förra året när vi va iväg :) mys och minnen! kan inte bli bättre.


this is my life.
and only mine. ♥

måndag!

Hejsan!
lång och dryg dag om ni frågar mig. äcklig skolmat, och regn. härligt people! annars ha denna dag varit bra med mina kära vänner. nu ska ja snart ta o äta, och sen fara iväg på träning. (halv 7) börja den alltså. vilket innebär att ja måste fara iväg en aning tidigare. aja iaf. känner att jag klagar ! heheheheeeeeeeeee.

sen ha ja ett mysterium att lösa, imorgon ha vi egen hårvård, och jag har ingen aning alls om vad jag vill gö. för liksom, näe! vet inte. förnya håret är helt okej!

förresten, så tog ja en gammal telefon, och gammalt minneskort, igår, HAHAHA, fyfan det gjorde min kväll!

aja, ska se om ja hitta något och se på tv, tidsfördrift till träningen, jao. kanske ta o diska ! kan behövas :)

hoppas ni har det bra. puss&kram!


fu!

ingen träning...

suck!
ja det blev ingen träning idag, för vi va tydligen för lite folk. blev riktigt less, för ja orka inte med och inte få träna. så ja gick ut på en liten joggingtur för mig själv! dock förstå ja inte vrf ja så lätt få håll lr vad ja nu ska säga.

nu se ja på film, "a different cinderella story" tro ja den heter, och den är som alla andra "kärlekshistorier" kass med andra ord.

ikväll ska ja ta det lugnt och somna tidigt eftersom det är skola imorn. JIPPIE!! 6e våningen, med träningsvärk och grejer, mums!

hörshej :)

söndag!

Hej!
nu ligger jag i sängen och har nyss ätit go macka och druckit oboy. kolla på prinsessans dagbok 2 men ska slå över till fångarna på fortet nu. betydligt bättre! ;)
igår somnade jag iaf väldigt tidigt, så sjukt skönt. va irriterad så det va bra ;) 10 timmars sömn inatt ugnefär, toppen. sen så idag fundera ja på att kika lite på u-lagets match, och sen ha vi träning kl 17 :) skojsigt! kanske. hehe!
iaf, så är det skola imorn igen, men är ju inte så jätteansträngande så det känns okej! hehe. sen träning på kvällen, eller äre det? ne ja vet inte. ja ska iaf träna :)

förresten så ha min mamma hittat min telefon. känns underbart och få tillbaka den kan ja lova! hon kanske kommer hit i veckan så då få ja äntligen den och få känna mig lite mindre... bortkommen! hehe.

aja, hare bra sötisar! puss&kram :)

ge upp

jag är så jävla less på att se dig ge upp allt.
det här är inte vad jag drömt om.
jag är så jävla less på att inte vara betydelsefull nog.
varför?
är du så jävla instängd att det inte spela nån roll?fml.

skitliv!

Hej.
ha nyss kommit hem från match, ha ont i varenda kroppsdel tro ja. ha inge annat o säga än att VI SKULLE HA VUNNE DEN DÄR JÄÄÄÄÄÄÄVLA MATCHEN!!!!! så jävla ******* känns det kan ja tala om ! så jävla fel.
menmen. ha ju en hel dag på o avreagera mig tills ja måste va go o trevlig och gla igen, så det ska väl förhoppningsvis gå! hehe.

aja, iaf... nu ska ja hoppa in i duschen. imorgon är det träning kl nån gång. kanske kolla lite på u-lagets match mot ope först? kanske kanske!

hare bra. hörshej!


fuck this.ger snaaaaaaaaaaaart upp!!!!!!

gameday!

Tjena.
ligger nu i sängen och har nyss ätit frukost, det blev mannagrynsgröt och macka. mumsigt! dock är min mage proppfull. tvivla på att jag orka ställa mig upp. näerå, skämtabara! iallafall så ska jag snaart gö mig iordning, för kl kvart i 11 ungefär, så kommer mathilda och hämta upp mig. eller hon och hennes föräldrar!
sen far vi mot järpen, och spöa mörsil och ta med oss 3 poäng hem! låter väl bra? tycker det jag. verkligen. det komma bli toppen! riktigt toppen! jag är dryg, ja jag är dryg. annso, sluta va dryg!
ååh jesus , det här komma sluta intressant. jag är speciell.

aja, hörshej!

3 poäng till oss idag! tack o hej.


jajamen!

gym!

hejsan!
idag började dagen med en lång sovmorgon, sov till klockan halv 11, somnade kring halv 10 igår. så det var ju helt okej tycker jag! då gick jag upp, satte på musik, och städade! så nu är det NÅGORLUNDA fint här. hann inte riktigt klart innan mats och linus kom och hämtade mig, för jag och mats for på gymmet. körde på där då! seen..
tog jag bussen in till stan igen, så va ja en snabbis och handla på coop, och sen nu sitter jag här, och har nyss ätit i mig ett äpple. och ska ta mig något och dricka. gottigt!
efter drickat blir det till att hoppa in i duschen en sväng, mysigt. och sen klockan halv 8 sitter jag framför tvn och kollar på fotboll :) sverige - ungern ! vinst inför imorgon, imorgon ha vi nämligen maaatch, mot mörsil, som kmr att spelas i järpen.
det blir en tidig morgon, så det blir en tidig kväll ikväll. tänker nog somna efter den där fotbollen. sen upp imorgon och äta grööööt. MUMS :DD hiihih :)

förövrigt hade ja inte mer och säga än att ja hade tänkt vinna imorgon! känns som att det är så dags nu. så vi kör på de ;)

hörshej! PUSS&KRAM :)


:D

helg på en torsdag!

det är inte helt fel skulle ja vilja säga:) , idag gjorde vi klart vårt grupparbete, så nu är vi ledig. slutade typ halv 2 idag, så extremt skönt.
nu sitter jag och funderar på ifall jag ska gö fina naglar, elr ifall ja ba ska måla med nån annan färg! vet inte riktigt:) , känns som att det få bli imorn fina långa naglar om det ska bli. eller ikväll, om jag inte ta mitt feta arsle iväg och träna! vilket hade suttit väldigt fint, menmen! är ganska trött så vi få väl an se.

nu ha ja inget mer att säga!:) det är iaf väldigt skönt och va ledig imorgon!

förresten ska jag städa min lägenhet idag också. det känns dock väldigt skönt och få lite ordning. eller ordning, ja ordning kalla jag det! så det så!

hörshej! puss&kram


sugen!

RSS 2.0