hos dig är jag hel

Hej!
Idag vaknade jag verkligen på rätt sida. nu har jag dammsugit, och börjat packa, om en och en halv timme är det match, innan det ska jag ha diskat, och ska fara och handla lite, för sedan åker jag direkt mot natursköna! hoppas ni ha det bra :)
puss och kram!



jag vet, att jag fungerar inte utan dig.
men allting kommer ordna sig,
'när jag får somna bredvid dig.

med din hand i min finns det inget jag inte klarar av.

Min mage gör ont,ont, ont. idag är det fredag. nu är det långhelg. och nu vill jag att magontan ska försvinna i ett svep! så jävla fort, nu på en gång. . slut!
på söndag efter matchen far jag hem till ramsele och spenderar förmodligen valborg där! på tisdag åker jag tillbaka till stan. hoppas ni få en kanonhelg!
puss och kram.

annsofie brorsson

hej.
jag heter annsofie brorsson.
jag är 18 år.
och jag har ett jävla humör.
hoppas ni har en bra dag.
hejdå!

det här känns som en bra dag!

hej :)
solen skiner igenom lite, det är fredag. och det komma bli en härlig dag! idag har vi löshårskurs hela dagen. sen äre heeeeelg! =)

hare bra! pöss

när du inte finns hos mig, finns du alltid i mina tankar!

en torsdag. och det känns så jävla skönt! idag är det naturkunskap (som jag har nu) , men har gjort klart allt, glad överraskning. så ja gö inte så jättemkt just nu. så ja tänkte ta o skriva lite till er! på eftermiddagen idag är det stilhistoria. se väl mindre fram emot det men vafan! ikväll är det fotbollsträning som vanligt, och det är mkt spel idag! fick ja lovat igår. fan va kul:) igår va ja nämligen på väldigt mkt spelsug. men de vart inge, så de känns kul att få spela idag! sen ha ja lämna in älsklingen min idag, och ska hämta den kring 17. då är han klar o go o gla :) hoppas ja!
imorgon är det freeeeeeeeedaaaaaaaaaaaaaa!!!! :)



hare bra. puss o kram :)


såhär se de ut i havet! ;)

TIPS!!!

Nu tänkte ja tipsa om en superbra nagellackremover! det är helt amazing. det är den här!
man stoppa bara ner fingret i hålet.
och när man tar upp det efter 2 sek så är nagellacket borta!
sååååå bra. istället för o stå o ta bort det i typ 10 minuter.
nemen det är sjukt bra! helt underbart.
jag komma definitivt inte sluta använda det!
den kosta typ 60 :- eller något sånt! grymt.

vem vet inte du!


för man vet aldrig,
när det slår till.

sometimes when you´re at the bottom, you just have to climb, even when you think you doesn´t can´t.

Hej.
Ibland är livet jobbigt. Ibland är livet jobbigt. Då äre ba börja slåss och klättra. för det blir bättre.



Idag var det skola. och nu har jag städat lägenheten. det behövdes verkligen. nu kommer man ju in här iallafall. ha lite kvar. imorgon på fm (när ja ha sovmorgon) , ska ja tvätta. mkt som ska tvättas. bli en ganska tidig morgon ändå. kändes lite småjobbigt.
ikväll är det fotbollsfys. massa springning ska göras. dåååå äre mest ba tänka på att det snart är sommar och man vill ha en jävligt bra kondis.
hoppas ni ha det bra! puss o kram.


ibland sakna man ju faktiskt det man hade.
fanns en hel del goa personer på den där skolan.
som man inte riktigt insåg att man hade.

tjena kb ;)


-
jag längtar tills helg.

lagdag!

hej:)
idag har vi haft lagdag. det började med match på arenan, och fyfan va ja ångra det där fotbollsskoköpet. fy satan i gatan! aja. efter matchen for vi på maxi och åt korv. sen for vi på donken och köpte glass, i driven, och thilde, fyfan va pinsamt! stackars pojk. haha! hemlis. sen for vi ner på bowlingen, där hade hela laget samlats igen! gött.
efter bowlingen va de tacos, asgott. så delades prisutdelning ut, vårat lag vann. dock definitivt inte med hjälp av mig! xD haha. det va Evve som va grym! och dom andra såklart:)
sen for vi ut till Brulle, där väntade faktiskt en badrunda! haha. jesus. trodde aldrig ja skulle bada frivilligt. men alltså det va ju leeeeek. hahahaha! en aaasstor "hinderbana" , som men gled på XD haha. åh. amen ja sög ju på o förklara. de va vilket fall aaskul! man blev ju som bara barne igen ;) inte för att ja ha sluta men, extremt barn om man säger så!
sen blev det bastuning. och sen for vi hem! så nu sitter ja o ska se efter vad som gäller på tvn. är helt död! ska ladda för o gå o kolla på när halva laget spela match imorgon! awesome :) kör hårt:)


hoppas ni ha det bra! puss o kram:)

I´m coming home!!!

HEJ :D
idag är det fredag. dagen började med en springtur, i det väldigt fina vädret! det va så skönt som de kunde bli! eller först o främst började dagen med morgonmys med min govovvsing. sen springtur. sen väntade ja på att pappa skulle komma hem o kirra varmvatten. sen for ja ner på ica och handla milk, som ja blev ombedd av o göra. (underbar dotter). sen tvättade ja min kära lilla bil, (invändigt). skulle behövas utvändigt också kan ja säga. men de är ingen mening innan ja far till stan. för påväg dit lär den bli ännu skitigare! sen blev det min efterlängtade dusch tur. och nu ha ja nyss klätt på mig och inväntar mat, och efter den bli de en massage av mamma. (som hon inte vet om att hon ska ge än) , hehe puss mammsen!
sen ska ja klippa min broder som just nu håller på o meka i min ögonsten. sen efter det så blire till o sätta styrning mot storstan :)
Great! :)


jag kan ju även berätta att jag har jobbat två dagar på lovet. och det har varit hur roligt som helst! alltså vilket härligt jobb. som tur är så ha ja inte hunnit se så mkt nackdelar. men självklart finns de ju såna med, det finns överallt! men det är ju positivt att det är så fruktansvärt roligt och inspirerande! :) jag stormtrivs.

i helgen ha vi laghelg. imorgon äre match och mys. på söndag är det också match, för vissa.


hare bra vänner! pöss o kram


nu ska dom invigas!

M Y S !

Hej!
idag efter ja vaknat, så for vi ner till Ewa och Jan där Jonas och mimmi va hemma, och Kim med Mimmi, och Malin och underbart söta Elsa med Jonas. så idag ha ja fått goooosmysa med den sötaste tjejen i världen!
Elsa!♥

våran sparesa!

Hej, tänkte berätta lite om våran resa. den började på...
Onsdag: klockan 21 va vi trött på att vänta så vi satte oss i bilen och började fara ner mot Skavsta. mamma började o köra, och på vägen mellan sollefteå och sundsvall höll resan nästan på o ta slut, för där stog det en älg mitt i vägen, men morsan ordnade upp det hela och körde som förbi ;) , hehe. sen när vi va i tönnero/tönnebro eller va de heter, så va klockan 2 kanske? (en vild gissning) och då åt vi räkmacka, och bytte chaffis ;) , och här övergår vi till dag...
Torsdag: när vi senare åkt förbi gävle, uppsala, märsta, ystad, så kom vi in i stockholm, där vi möttes av 3 polisbilar med blåljus 100 meter efter varann med 3 olika stoppade bilar. det kallar jag shit happens! sen så kom vi ner till Skavsta kring 7 kanske, då somna vi båda två, sen vakna vi kring 9 och gick in på flygplatsen och åt frulle, de blev en baguett och coca cola. eller ja juste, vi tog ju en öl först i bilen.. hehe. då kände man att allt "ansvar" försvann, för o måsta saker. sen väntade vi bara till att klockan skulle gå så vi fick kliva på flyget, och sen kl 12 så flög vi iväg mot Riga. där möttes vi av en taxi som stog o vänta på oss, som tog oss till vårat hotell Jürmala Spa Hotel, där började vi med att checka in, sen gick vi ut på "byn" och checka läget, och då va kl 14. kl 16 gick vi tillbaka till, för då hade vi 2 behandlingar var, vi hade samma den dagen, och det var först ett bad, det var som ett badkar, fast med massvis med bubbel och bubbel och bubbel, och innan skulle man välja en olja man skulle ha i. jag tog en olja där man skulle lugna nerverna osv. hehe. sen eftr bubblet hade vi våran andra behandling, som var saltgrottan. det var helt enkelt en relaxgrotta med stolar i. (där inne somnade jag). sen gick vi hem, duschade, och gjorde oss iordning för middag. då va de buffé. det va helt ok! :) sen gick vi ut på "byn" och checka läget, och det va ganska luuuugnt. så vi gick hem och sov! kl 22 kanske. somnade direkt. jo juste, gick och sola också, dom hade ett stå solarium.
Fredag: började med att vi gick ut tro ja, sen vare spabehandlingar, då jag hade perafin (stavning!?) för händerna först, och sedan för benen. de va jätteskönt. sen gick vi till bastuvärlden, och bad förstås, där hade dom en bar typ, som var nere i själva bassängen, de va ganska fränt, så då tog jag mig en breezer och mamma en öl såklart. och sen gick vi o solade igen, de va jätteskönt. och satan va de tog. ja allvarligt talat hettade i ansiktet. och blev jättetorr. jag är de än tom! smörjt med ansiktskräm 24/7 sen dess men de ska väl snart ge sig tänkte ja. sen tog mamma en massage, och jag gick och duscha och gjorde mig iordning för kvällen! sen kom hon hem och gjorde sig iordning, och vi gick och åt middag. efter middagen så åkte vi upp på 11 våningen, där det va som krog och kareoke. de va trevligt, va grogg och tequila som gällde ;) hahahaha. ja, sen blev de väl kväll kring 5-6.
Lördag: va upp kl 11, för då hade jag och mamma varsin massage, jag hade stenmassage, de va aaaaaaaaamazing. asskönt med dom där stenarna. mamma hade en classical full body massage. (helkroppsmassage) som ni fattade xD haaahaaa... nu ärja dryg. så nu ska ja skärpa mig. sen gick ja hem, sov en stund, sen gick vi ut, och sen gick vi hem och badade nere i badet. sen gick vi ut och åt middag på en resturang, jag åt pizza, mamma åt kyckling. sen närvi va klar kom våra norska vänner. hehe :) trevligt! sen gick vi hem, och sov.
Söndag: gick vi upp kl 8, gick ner till bubbelpoolen, sen gick vi hem, fixa oss, åt frukost, (de gjorde vi även i fredags), gick upp, packa, sen kl 12 kom våran taxi till flyget. så då handlade vi lite taxfree ;) , sen for vi hem till Sverige! då började bilandet från Skavsta. vi tog ett stopp i Uppsala, handlade lite, åt, och sen bar det av hem mot Natursköna :)
och här komma lite bilder! =)


stog på tvn när vi kom till rummet ;)


utanför hotellet. tkr ja är ganska cool i solglasögon!

det här va amaaaaaaaaaazing!

den här glada bilden få avsluta. de tog lång tid o ladda upp idag.



det ha iaf vare grymt! tack mamma!♥

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

att livet ska va så förbannat svårt på alla möjliga vis! jag hatar att sakna, de är tamefan bland de värsta som finns! fyfan.
nu far ja mot skavsta. hare!



jag öööönskar verkligen.





snälla, gö inge ja inte gö.

sparesa !

Hej!
nu är det snart dags. ikväll far vi, jag och mamma, på sparesa till Riga. känns så sjukt skönt! det ska bli skönt bara o få komma bort ifrån Sverige, bort ifrån nästan allt vore skönt. vissa personer vill man ju inte bort ifrån, men de är ju sånt man få ta.
idag ska jag packa, och gö resefika, och gö mig klar. för ikväll sätter vi oss i bilen och åker ner till Skavsta, och sen imorgon tar vi flyget mot Riga! på söndag kommer vi hem. då få ni se och höra allt underbart vi vare med om :)
Hoppas ni ha det bra. PUSS !



i´m going home tonight

Hej!
Idag efter projekt och företagande tog ja o for till ström, på jobbintervju, gick jättebra, va jätteroligt, så nu håller vi tummarna på att saker o ting gå som det är tänkt! :) sen for ja o mamma hem, och nu ha ja äte pappas köttbullar, och min kväll är gjord! fyfan va förbannat jävla GÖTT. ja ha även hunnit ner på graven en sväng, och satt dit en blomma. påskblomma, blev så fint så! fyfan va ja sakna er, fyfan va ja önska ni fanns här.


nu ska ja ba chilla, sen kolla på bb, sen sova! och imorgon är det sovmorgon som gäller! för på kvällen bär det av emot Skavsta, då våran resa mot en hälsosammare kropp börjar! min o mammas. gud så skönt!
hoppas ni ha det bra! puss o kram
du saknade säng! och min bästa vän.

just the way you are


all i can do is ask,
please,
hold my hand.
cuze i want you by my side.

RSS 2.0