hakuna matata

Hej.
idag är det fredag. i tisdags hade vi match, vi förlorade med 1-0 vilket var jävligt surt för jag tycker att vi hade förtjänat en poäng iaf. efter matchen for jag och mamma in på sjukhuset för att jag hade gjort illa armen, vi fick vänta ett ganska bra tag för det kom in en olycka. men efter några timmar for vi därifrån med en bruten arm i gips. inte kul, inte okej. det innebar att jag inte får spela på imorgon. fyfan vad livet suger ibland! men nästa vecka ska jag börja träna igen, och förhoppningsvis spela match på fredag. :) 
ikväll kommer min fina pojkvän. typ tio över 9. så jag har ett tag på mig att städa och greja på. det är inte jättefint här ;) damn... det går inte bra nu. 
jag har kollat på lejonkungen 2. den är såååå bra! och i veckan kollade jag och rebecka på lejonkungen 1. :) 
 
nu ska jag gå upp och försöka diska och städa lite. sen duscha och göra mig iordning för dagen, (kanske) om det inte blir sängen igen. men jag har ingenting att kolla på. har kollat slut på alla oth avsnitt. (fram till säsong 7) för sen har jag inga fler. måste köpa dom 2 sista. 
 
hoppas ni har det bra. hejdå. 

Du är de finaste jag vet

Nu sitter jag på tåget påväg hem ifrån min fina pojkvän. Du får mig att må bra när allt känns hopplöst, och du får mig att känna mig som den lyckligaste i världen.
När jag komma hem ska jag umgås med min otroligt efterlängtade vän Rebecka! Som jag saknat denna kvinna. Vi ska kolla på lejonkungen och må bra.
Imorgon ska vi chilla och dra en stanrunda kanske, sen på kvällen ha jag match mot häggenås(serieledarna) känns bra att man är i sån bra form..
Nu när skolan börja ska jag ta tag i träningen igen. Den dog dom ut när jag fick ont i ryggen innan sommaren börja och jag börja jobba.
Om 3 timmar och 15 min är jag hemma. Känns bra! Om inte sj sjabbla till det dvs!
Hoppas ni må bra.
Puss&kram


what´s important?

Cuz we lost it all
Nothing lasts forever
I'm sorry
I can't be perfect
Now it's just too late and
We can't go back
I'm sorry
I can't be perfect

I try not to think
About the pain I feel inside
Did you know you used to be my hero?
All the days you spent with me
Now seem so far away
And it feels like you don't care anymore.

Sims day

En dag komma allt bli bra, en dag komma det kännas rätt, en dag komma ja ha svaret. En dag!

Nu har jag kollat på oth med mamma. Nu ska jag hå och lägga mig i sängen och kolla lite till. Sen sova, imorn äre jobb, på fredag åker jag till Christoffer. På tisdag ha ja match. På onsdag börja jag första dagen som är sista första dagen på min skoltid. Så förbannat skönt!
Hoppas ni ha det bra. Hejdå.


how can we be so blind?

Hur är det möjligt att man är så fruktansvärt trött utan att kunna sova?
hur är det möjligt att vi inte har den blekaste aning, om hur det kan vara.
 
 
 
over and out./a

Spadag!

Hej. Mesta dels av den här dagen har jag spenderat på spa. Det har varit jätteskönt. Så nu borde ja väl ändå va redo för match. Mer utvilad kan man ju inte bli? Hoppas ni har det bra. Nu är det film som gäller!
Puss och kram. Lycka till till mig imorgon! Tack så mycket:)


livet går så fort!

Hej!
Jag hittade just en bild på mig och Elsa sen hennes dop, det slog mig hur fort livet går. det var inte länge sedan jag satt sådär med min kusin Wilma, och det var inte länge sedan morfar satt sådär med mig.
En vacker dag komma jag sitta där med mitt eget barn. det jag vill ha sagt med det här mina vänner, det är, ta vara på livet! vi lever bara en gång, och livet går så fort! man vet aldrig när det är över.

hoppas ni har det bra! puss och kram

fotboll

hade längtat så mycket efter och spela också vart de ba kattskit! men det är väl bara sikta om och ställa sig in på torsdagens match istället. då jävlar. nu är det jobb 13-22. imorgon äre det hårfix och match! YEY.
puss på det!
ha det bra.

puss och kram.

RSS 2.0