Life isn't easy, life isn't fair, but that's life!

Hej! Ligger i en stor skön säng! Karln min gö nytta. Ska inte klaga. Nu ska ja hoppa in i duschen och gö mig iordning. Idag ska vi på ikea:)
Ha de bra! Puss och kram


Helg!

Hej!
Nu har jag helg! Imorgon ska jag fara ut och resa. Haha. Hoppas ni få en kanonhelg. Det komma jag få!
Puss


Midsommar!

Hej!
Jag har jobbat sen i måndags. Och imorgon är sista dagen innan en liten ledighet. Idag har vi varit på badet, tyvärr försvann solen väldigt fort. Hoppas ni ha det bra!
Puss


you belong with me

hej.
jag har så fruktansvärt dålig uppdatering. men jag har faktiskt ingenting att skriva. har ingen inspiration. det är sjukt lite fotbollsspel, pga ryggont och jobb. ösnkar allt va bra. men jag tänker inte klaga.

hoppas ni har det bra!

Äventyr

Igår for jag, Mathilda och Thilde till Härnösand på en liten roadtrip!;) va kul! Nu ligger jag och Mathilda i sängen utsliten!
Ikv bio luta de mot. Hare!


love like you never have been hurt before!

Hejsan!
hur är läget?
med mig är det bra för tillfället. jag har fått mycket inspiration idag, av min kära vän magdalena. hon är verkligen full av vilja! Jag har även fått massa energi av solen :) det är så härligt när solen äntligen skiner! nästan inga moln på himlen är det heller. hoppas det här finvädret håller i sig nu :)
idag är det matchdag! till lunch vart det köttbullar förresten ;) hihi. efter lunch for jag hem, och sen städade jag lite, nu ha ja en äppelpaj i ugnen. mums! perfekt innan match, bli mål idag. förresten, den 10e hade jag match, och då skulle morfar fyllt år, och då nätade jag åt honom! jag vart så glad och tänkte genast på han när jag såg att bollen gick in. morfar, min älskade morfar, jag saknar dig så! jag önska ja kunde hälsa på dig ibland, jag önskar att du var här. men jag vet att du ser ner på mig, jag vet att du finns här hos mig, i mitt hjärta.
jag kan aldrig sluta sakna dig, och jag komma aldrig någonsin glömma smärtan i mitt hjärta på begravningen när jag visste att det var sista gången vi var tillsammans här på jorden, våra kroppar. för din själ lever kvar i mamma. och mig.
livet är bra tufft ibland, då är det bara att resa sig och växa och bli ännu starkare.

-

we´re gonna crawl until we can walk,
we´re gonna walk until we can run,
and we´re gonna run until we kan jump.

-

nu är det snart slut på skolan för det här läsåret. imorgon har jag kurs, och på torsdag är det skolavslutning. SKÖNT!!! imorgon ska vi även samlas med klassen och umgås och ha det förbannat kul! brännboll o some fun shit :)
nu ska ja kolla till äppelpajen, hoppas ni ha det kung! puss&kram



Flytt!

Hej!
Idag klockan 7 började flyttdagen. Nu la ja mig i sängen helt slutkörd. Allt är på sin plats, dock är det fullt i påsar och kartonger. Jag har börjat men nu orkar jag inte mer. Gardinerna och det har jag sparat för det vill jag göra sist så jag har motivation till allt det "tråkiga". Haha...
Imorgon bli de lite matchspel, och massa fix i lägenheten! Numera är jag boende i ett gult hus ovanför sjön! Det känns kul. Min säng passar perfekt!!:)
Hoppas ni må bra. Jag mår ganska bra.
Puss&kram


men då undrar jag, var fanns du när jag behövde dig som mest?

Du sa att du minsann alltid skulle finnas där.
att du va den jag alltid skulle lita på,
att jag betydde så mycket för dig lalalala.
men då är frågan, varför var jag alltid ditt andra, tredje, och fjärdeval?
var fanns du när jag grät mig till sömns varje kväll?
var fanns du, när mitt hjärta höll på att krossas?
du hade inte behövt sagt alla saker du sa,
du hade bara behövt sagt de du menat.

det finns ingen jag älskat så mycket som du,
och det finns ingen som jag känt mig så sviken utav!

jag känner mig som 10 och hjälplös igen.

nej, det gör jag inte.
för jag är så mycket starkare än jag någonsin varit!

You got me to realise that love acually exist.

Idag börja ja inte förän 15. Så ja tänkte ta mig ett bad!:) sen lunch med mamma.
Om en vecka är det skolavslutning. Och det känns så förbannat skönt! Yeeeeey. Typ. Då bli de en helg med c, sen börjar jobbet på riktigt!:) kuuuul. Vilken ansvar grabbar. Aja, ja ska sluta flumma. Badet väntar.
Puss och kram
Jag saknar min Rebecka!<3


i feel so lonely when you´re not around

Jobbat i två dagar nu, idag börjar jag kl 13 och går till 22. på fredag ta ja sista arbetspasset för den här veckan. och på lördag far jag och pappa till östersund och flyttar in i min nya lägenhet och flyttar ur min gamla! det ska bli kul :)
men först se ja fram emot 4 dagars arbete :)
nästa vecka går jag måndag, tisdag, torsdag, sen är det sommarlov! fyfan va underbart:D

nu ska jag kliva upp. klockan är 10. (blev väckt imorse) ska ta och duscha lite och kolla på tv lite och sen dra mig iväg på jobbet. härligt! få se vad denna dag har att erbjuda :)


hare bra! puss o kram

Sunday

Måste börja med att säga att gårdagens dop var helt underbart! Så otroligt vackert. Igår va ja ut en sväng och träffa massvis med roligt folk! Va jättetrevligt. Nu börja jag om 35 min så ka väl ta och tralla iväg! Ha en grym dag:) puss


jobbajobbajobba!

HEJ!
Idag har jag jobbat litegranna. jag och mamma har ätit thaibuffé till lunch, ASGOTT vare! och nu ska vi fara iväg med lite papper och dona på. ikväll ska jag klippa, färga och slinga mamma. själv ska jag måla naglarna x) vi ska göra oss fina inför dop imorgon :) gud sååå mysigt!!! jag längtar som bara denn :)
som sagt, imorgon är det dop, vi far kl 11. för att vara där kl 14. sen på kvällen ska vi ut och dansa ;) hehe. på söndag är det jobb för mig, söndag - fredag :) känns kul! på lördag är det flytt som gäller. så det här blir en fullspäckad vecka. sen har vi 4 dagar kvar, sen är det sommarlov, var av en av dom ska jag va ledig för då ska jag på utbildning. jag har bara inte vågat tala om det för Ingela Pingela än :) men hon tycker om mig ändå.. det har hon sagt!

hoppas ni har det bra. puss&kram :)


om ett ynka år var detta tre år sedan.
om ett ynka år, är det dags för bal igen!

RSS 2.0