ÄNTLIGEEEEEEN!!!

äntligen ha ja klicka hem säsongens fotbollsskor! så jävla gött. bli exakt samma modell som förra året, skillnaderna blir annan färg, och en halv storlek mindre. SÅ JÄVLA underbart! ha leta så länge nu, men nu ha ja dom snart i mina händer, och framförallt på mina fötter! DEILIG!!!
dom nya!!

i want you by my side

Hej, idag ha ja klippt mig. eller rättare sagt ha rebecka klippt mig. blev nöjd! tog o klippte hon en sväng med, och hon fick lugg, SÅ JÄÄÄVLA SNYGG! snyggare* skitsnyggt blev det :)
nu sitter ja o kolla på tv, och ikväll bli en väldigt lugn kväll, för imorgon klockan 12 är det match. det är även match på söndag som gäller, imorgon tänker jag försöka få "koll" på mitt spel då vi inte möter ett lika vasst lag som på söndag. på söndag äre nämligen kvartsfinal i DM mot KD. vilket komma bli en utmaning, men självklart ska vi gå ut o gö allt vi kan!
hoppas ni ha det bra. och får en kanonhelg! :)

nu är det två skoldagar kvar, sen ha ja påsklov. känns så jävla underbart. måndag: svenska och engelska. tisdag: det här med janne! helt ok. sen på tisdagen åker jag mot ström, jobbintervju, sen hem till ramsele i en dag, sen far jag och mamma emot skavsta och SPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA i riga! känns jävligt gött måste ja säga :)
pusshej

sikta mot månen, hamna bland stjärnorna!


vill ha långt hår igen..

fotbollsskor

Att det ska va så förbannat svårt o ha dom bästa och snyggaste skorna på en affärjävel! det är nämligen så, att mina älsklingar ha gått sönder, det krossade mitt hjärta, och jag vill ha nya, exakt likadana, ja skiter i att de va förra årets modell, JA VILL HA DOM IGEN!!!! men dom finns ju tamefan ingenstans, dom finns på team sportia i svart och grönt tro ja de va, I HERRMODELL. och 37 finns ju inte precis där! svart skulle ja lätt kunna ha, men de finns ju inte.
dom finns även på damsidan fast i blått och grönt, och det klicka inte! det måste klicka med fotbollsskor för att det ska bli bra. och det ha inte gjort det! så ja fortsätter väl o leta på ja, försöker o försöker. tänkte titta in i sundsvall för o se om det bli någon framgång där! hoppas hoppas hoppas...
ha det bra vänner! puss o kram


mina bästa vänner,
ni förstå mig alltid.
önska ni fanns här hel o fräsch!

fight.

Hej.
Igår efter en halvdag på skolan, så städade jag igenom min lägenhet. Sen åt jag mat, sen for jag iväg och hämtade massa brudar, och sen begav vi oss av mot brulle! för o springa skiten ur oss. och det va fan va vi gjorde, fyfan va trött ja va i dom där bena efter. va jävligt länge sen ja va så trött i bena. tro ja måste börja träna dom igen ! XD haha. fyfan. men efteråt va de förbannat skönt! och idag är det förbannat skönt! men är jävligt seg. men de va fruktansvärt skönt med lite sovmorgon. sov till klockan halv 10 ungefär. drack oboy, gick upp, fixa mig.
nu ska jag snart gå emot skolan för o rulla permanent! yeeeey. men jag kom på, att man lär ju få rulla med godisspolar, och det är sååå mkt roligare tkr jag. klassisk permanent suger jag på. så de är inte speciellt kul. så ja hoppas vi få rulla med godisspolarna som ja säger!
ikväll är det träning igen, men som tur är så är det inge fys, utan det är fotboll, och jag är på bättre humör, jag är positivare, och jag vill att det ska gå. end of story! idag ska jag även köpa nya fotbollsskor. lär bli f50 elr något. dom jag vill ha, finns ju fan inte i den här skitstan, och jag måste ha nya nu, så ja få väl nöja mig med några andra!
Aja, ha en bra dag kära läsare! goa o gla, kexchokla!
live your life,
as you wont regret it.

nobody said it will be easy to breath.

Hej!
Idag på skolan va de först svenska, sen engelska. sen gick jag och min kära rebecka ner på stan! vi gick o kolla runt, köpte en tröja till mamma, köpte även en tandborstefodral eller va de heter. ett blått. asfint ;) haha. sen gick vi på forex o beställde pengar. :D wiho! för snart far ja o mamma på sparesa! fyfan va skönt det ska bli. det är bara den här veckan, måndag, och tisdag, sen ha ja påsklov! FYFAN VA SKÖNT.
sen efter stan gick jag hem, och nu vänta ja på o fara iväg o träna. och ikväll tänker jag bestämma ifall det ska bli mer eller inge fotboll alls på ett tag. vet inte riktigt.
hoppas ni haft en bra dag, och få en bra kväll! puss o kram.


tjena

you´re a beautiful friend my dear!


det bästa med o inte bo här skulle va o slippa telia!

Fyfan va less ja är på telia. så förbannat less på dom. dom är körd.
nu kolla ja på djungelns drottning eller va de är, fan finns de nå värre brudar?! är ju som ett gäng, näe ja ska inte säga de. oooooooooh myyy gooooooooooooood.
tro ja dra täcke över huve o säger gonatt... kl 17.

we will rock you!

Hej!
idag blev det taggletelle och kycklingsås/gryta/blandning till middag. riktigt gott vare! sen blev det bullbak! så då blev de saft och bullfika. (mathilda ha vare här idag) , (är här), och nu blire sängen och bb och ladda inför match imorgon! dm-match! bli gött de. enda - är att den är kl 10. så de bli ju en väldigt tidig morgon imorgon. men det är sånt man få ta för o springa efter en boll! ;)
jag o m va på stan idag och skulle kolla på fotbollsskor, vad fan äre med sverige?! finns ju fan inga jävla skor man vill ha, alla "snygga och bra" skor finns ju ba i herrstorklekar. fatta inte vrf med tanke på att det faktiskt är väldigt många tjejer som spela fotboll! utbudet är ju jävligt olika!!
aja. nu ska ja lägga bort datorn. hörshej!



the easy part is the night, the hard part is the morning!

Hej!
Idag är det fredag, och jag känner inte för något gym idag, så idag tänker jag inte gymma nånting. jag tänker istället stanna kvar i sängen ett tag, och kolla på tv, äta min "nyttiga" äppelpaj, och må! sen ska ja ta o klä på mig, sminka mig, och sätta upp håret i en knut. sen ska jag fara ner på stan, hämta mathilda, och kika runt på stan en sväng, möjligtvis köpa nya fotbollsskor! vi få väl an se. sen ska vi fara o handla till gomidda!
Ikväll blir det filmtittande, bb-tittande, och massvis med uppladdning inför morgondagens dm-match. nu är det slut på träningsmatcher, nu är det tävling som gäller. nu måste vi va på topp och koncentrerade! yeah. nu kör vi brudar! stenhårt:)
ja, nu vet ni vad min dag bestå av! hoppas ni få det kanon. puss&kram:*


hej

i wish i could fall asleep with you


it was a long time ago,
but i´m sure that you´re still beautiful.
you´re so handsome a man can be.

de gå bra nu!

Fick ett brev på hotmailen idag, det innebar inte va ja trodde att de innebar, utan de innebar nånting mkt bättre! åh ja blev så glad när ja fick veta va de faktiskt innebar:D känns askul, och verkligen hur spännande som helst! det är nånting ja verkligen är positiv till. jag har lite svårt o va positiv till saker, så just nu känns det underbart o verkligen få va såhär positiv till nånting som jag är nu.
förövrigt vill jag jättegärna ha påsklov nu! jag skulle kunna gö va dom helst för att de skulle va här. men jag vill bli frisk först. på lördag ha vi match, och då måste ja va frisk!!! annars bli ja sjukt irriterad. de suger o spela när man är sjuk, haha i söndags va ja ju inte alltför kry, och ja va inte bra. det var ju även första uteplans matchen, vilket innebar höga förväntningar, och det gick inte o uppnås. så vi satsa på lördag ist!:D
nu ska ja gö mig fika! hoppas ni ha det bra. puss o kram! :)

ibland är det faktiskt försent!

ibland är det faktiskt försent!

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort

snälla ge mig två sekunder innan du ger upp
kan vi inte vara nära bara en minut
är det nu, nu som det tar slut
Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
jag vill hinna säga allting innan jag ska gå
älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
det var han som ville kyssa mig

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film
snälla bli min igen
låt mig va kvar
ja, låt det va

Du tar bort min hand ifrån din arm
och flyttar bort
ingenting jag säger spelar längre någon roll
ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt
får jag ens ha kvar dig som min vän
knyter mina skor och går tillbaka in igen
sitter här på sängen tills du be mig att gå hem
letar efter nått att säga som kan ändra allt
nått mer än det jag redan sagt

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film
snälla bli min igen
låt mig va kvar
ja, låt det va



tvtips!

Hej!
Jag är sjuk. ha ont i halsen, och känner mig som agda 80. just nu sitter jag och kolla på kolla.tv och fundera ut vad som ska roa mig resten av dagen. och jag vill tipsa er om en jättebra tvprogram, sons of anarchy. igår när jag kolla så slog det mig, det är ju Charlie Hunnam som spelar en av huvudrollerna. han spelar även i min favoritfilm green street hooligans. det här är bra grejer! så kolla:) det är kl 21 måndag - torsdag, på tv 11 ! skitbra:D
nu ska jag gå och duscha. sen blire till o äta biff och makaroner. FYFAN VA GOTT! Ha inte ätit mamma o pappas mat på flera veckor, flera månader, flera år känns det som, så kolla ja i frysen o hitta en låda där de stog "annso biff" på, och min värld blev klar igen! fyfan va underbart.
hoppas ni ha de bra! puss o kram. ;*


så snygg!

dig skulle ja gifta mig med, om du var man!

det finns vänner,
och det finns vänner.
som man kan låta bli o prata med på 2 månader,
och sedan träffas och då är allt som för 2 år sen.
när vi satt ihop.
ungefär den här ...
Peter(tränare): marre o annso, försök o gå åt två olika håll!"
det va inte meningen att det skulle gå.
och det är inte meningen att det ska gå.
och jag vet att den dagen, jag ringer,
och be dig va min brudtärna,
så spela de ingen roll om vi träffats dagen innan,
eller inte träffats på ett halvår.
för du och jag,
vi sitter ihop.
det gå ba inte o skilja oss åt.
de gå inte.
ha vi nån gång bråkat?
alltså ja undra fan det.
ja komma aldrig glömma alla våra oförglömliga minnen.
du är så jävla underbar,
och du förtjäna den bästa av dom bästa!
och han komma hitta dig en vacker dag,
man måste kyssa många grodor för att hitta sin prins!
och det är lika sant för dig som för oss alla gullet.
du är guld värld.
du är allt värld.
jag skulle ge dig universum om ja kunde.
o ja skulle absolut,
ge dig vin diesel,
ronaldo,
david beckham,
david villa,
charlie hunham.
ja skulle ge dig vilket heting som helst,
om ja kunde.


-

jag älskar dig hjärtat.
jag finns alltid här för dig.
och du och jag, vi är som ett gummiband.
när vi komma för långt ifrån varann,
dras vi tillbaka igen!
PUSS!







excuse me

i do everything for you.
i try to do everything for you.
i try to be here for you.
i´m trying my most.
but i can´t anymore.
cuze you doesn´t see it.
i don´t understand. anywhere.



keep fight for what you want, even when it feels really hard

Hej!
Idag har vi vare på friluftsdag! hur kul som helst:D vi va till persåsen och åkte snowracer, det var som banor man åkte i, AAASKUUUUL! hahaha. första ja o rebecka gjorde va o köra fel, vi missa mål skylten... XD hahaha. det sa "gupp, gupp, gupp" hehe. men vi slog inte ihjäl oss iaf.
ikväll ska ja väl fara iväg till brulle o ha fotbollsfys. kändes inte speciellt pepp på det. kändes inge speciellt pepp på nånting med fotboll i faktiskt. och jag har hosta! jävla skit. jävla allt skit med fotboll. nu är ja där igen... men snart äre påsklov, och då äre SPARESA!!!! underbart.
hoppas ni ha det bra. puss o kram!


åh underbart. så jävla gott! :)

sometimes you have to grow up

Hej!
Idag var det en lekiton på förmiddagen, sen gick vi upp och åt. sen for jag, rebecka, och ellinor på coop och storhandlade ;) haha! vi är bra duktig vi. sen blev det en sväng på gymmet! sen nu hlr jag på och gö sallad, och jag hlr på att plocka ihop för det såg nyss ut som ett bombnedslag!
ikväll blire ba till o chilla, för jag ha blive så jääävla trött. och hålla sig vaken till bb. somnade ifrån det igår! det är inte riktigt helt okej det... jävla skit. men såg reprisen inatt när jag vakna. hehe. och imorse! så jag är med igen ;)
nu ska ja snart gå o duscha, har ricinoljan i. sen blire inpackning, och sen gö min sallad, och sen ääääääääätaaaaaaaaaaaaaaaaa. MUMS!!
puss o kram!

tänkte bara

säga att jag saknar dig
och jag saknar oss.

live when you can

Hej!
livet leker. allt är underbart. vänta ba på att det ska komma nån ruggigt dålig nyhet alltså, det måste ske nå dåligt för det är inte meningen att livet ska va såhär lätt!
idag är det söndag. imorgon är det skola, och träning på arenan:D aaaaaawesome. innan kolla på u-lagets match mot m/o! det ta ni hem bruttor :)
hare bra kära vänner o ovänner. PÖSS

i doesn´t understand you!

det är så svårt.
det är omöjligt.
det är blablablabla.
men vet ni vad? k bry.


det är snart sommar hööörni!:DD

sparesa!

Hej!
Mamma gav det underbara förslaget att ta med mig på en sparesa, om en månad! UNDERBART. känns jävligt skönt o få komma ifrån det här. komma ifrån allt för en helg! en lång helg! vi åker på onsdag och kommer hem på söndag! 5-8 är vi utomlands :) sköööööönt.
nu ska ja kliva upp ur sängen, duscha, klä på mig, fixa mig, städa, fara och hämta thilde på tåget! sen är det melodifestivalen som gäller för fullt ös! första gången ja se det, och det här är ju enda gången de är "viktigt" så det gö mig inge ;) hoppas ni ha det bra!
PUSS&KRAM !


i wish i had you like before.

this lovely life!

Hej!:D
Gårdagen bjöd på mathildamys, skoshoppning, och en härlig dag! dagen bjöd på thörnersmys med mathilda, bankärenden, mys med rebecka på marknaden, ett par svart jeansleggnings, och massa mys med becksi!
nu sitter ja o kolla på skidskytte och håller tummarna för norge och svendsen! söötaste svendsen. sverige ha ju sköte bort sig hörde ja. nu ska ja äta middag också. gott :)
hoppas ni ha det bra! puss o kram

i do what i want when i want it

HEJ!:D
igår for jag och mathilda hem till mig. imorse när vi vakna åt vi frukost, gjorde oss iordning, och drog på stan! sen blev det skopunkten, och därifrån följde det med 3 par skor hem! dom i mitten är till min underbara mamma, och dom andra två på sidorna är till mig :) livet leker. tur det gö de nån gång! sånt behövs ;) hihi.
sen så for vi hem och laga mat, nu ha vi nyss ätit, så vi ba chilla läget!
hoppas ni ha det bra. puss o kram:)

H å r t i p s !

Hej!
klockan är 8. en onsdag som denna. det är pissväder. jag ha gjort mig en kopp te.
i det här inlägget tänkte ja tipsa om en hårinpackning. det är den bästa ja haft. och jag kommer aldrig byta ut den! Den är för torrt/slitet hår, och den är helt gudomlig. det är självklart Loreal´s märke. Det här är Cellular. det finns även en absolut repair. men jag föredrar cellular! den gö verkligen ett undervärk. ett tips, applicera på kvällen efter ni duschat, och gå o lägg er med en toffs på huvet, på morgonen sköljer ni ur, och känner hur extremt underbar den är! den gö även mirakelupplevelser om man använder den i bastu.
Jag tänkte även tala om att jag just har börjat använda rosinolja. dom säger att det är jättebra, att håret växer 3 x snabbare, och att det blir tjockare. så jag tänkte, vafan, de är ju ba prova!
söker ni på ricinolja till håret på google och på bilder så kommer ni att få se väldigt många exempel på före och efter. när jag såg det så tänkte jag att ja, vafan det är ju lika bra o prova! det gö ju inte håret sämre. värt ett försök liksom!

the way we put our hopes

Hej!
igår tog jag igen mig, så nu är ja pigg o allert! i söndags när mamma o pappa kom och hjälpte mig städa, så föreslog mamma en weeeekeeeeend. så idag har jag suttit och kolla på massvis, ha kollat till london, (mitt hjärta), solresor, och på sparesor! just nu är det bästa ja ha hittat en sparesa! vars den är vet ja inte riktigt. men de såg förbannat härligt ut! london ha ja vare i 2 gånger, men skulle aldrig skada o fara dit igen, men då känner jag att när jag är där så ska ja göra så mycket, och jag känner inte för o stressa. och solresor, då hinner man ju knappt bli bruuun ju! så SPAAA, fyfan va skönt o egentligen inte gö nånting utan ba må! känns väldigt lockande.
Idag vet ja inte riktigt vaj a tänker göra, dagen ha ju knappt börja så. aja, hoppas ni ha det kanon!
puss o kram!


ja mena, hur härligt se inte de här ut?!

jag kan inte stå utan att du ser på

Hej!
idag ha ja vare i vemdalen och städat med laget(mamma och pappa) hela dagen. sen for vi hem, for på kebabhouse och åt middag. gött! och sen for dom hem. och nu ligger ja o ha ont i huve o hosta. härlig start på lovet måste ja säga! :) ja tog även o städa min lägenhet! så jävla gött. nu är den ren o fin :)
jaja. hoppas ni ha det bra! puss o kram

i wish i new you before

i wish i was a little more like before.

this is who i am without you

utan dig vid min sida,
är jag ingenting. 


who´s gonna take the gold?

skidskytte.


sverige vs norge.
Fredrik vs Emil.
vem ska vinna?
vem ska på pallen?
daaaaaaamn.
förlåt sverige... ja tro faktiskt på Svendsen!

hårtips !

tänkte tipsa om en produkt som är guld värd för slitet/frissigt hår !
den är helt amazing. det är en slags olja som man kan använda i både torrt och blött hår. men eftersom det är en olja bör man vara försiktig med mängden, speciellt i torrt hår. den luktar även väldigt gott!
MYCKET BRA!!! 

jag vet, jag vet att allt komma ordna sig om ja få somna bredvid dig!

Igår gick jag och la mig klockan halv 1, och somnade på direkten. sen sov jag till halv 11 imorse. skööööööönt med sovmorgon! :) så nu är klockan snart kvart i, och jag ha satt i mina frukostmackor i ugnen, (som jag gjorde igårkväll), så nu blire gofrulle med nybakta mackor och OBOY! så jävla gott.
idag ska ja ta det lugnt, och försöka bli frisk :) hoppas ni få en kanonlördag! det ska jag få :) myslördag.

puss o kram!

egen hårvård!

Hej!
såhär blev det. mörk mörkbrunt/svart - blond effekt. yeah! idag må inte ja så bra. så ja tänker slå på en film eller nå liknande snart. och ikväll tänker jag äta GLASS. mums!


i wount give a damn at you anymore!

Hej.
träningen gick piss. nu blire sängen och bb. hörshej!

i heard that your dreams came true

HEEEEJ!:D
idag är det torsdag! och idag har jag gjort mitt psykologiprov. känns ASBRA. inte för att de gick bra, utan för att detä r gjort. nu finns det inge mer o gö! SKÖNT. sen ha ja gjort sista "skoldagen" eftersom imorgon har vi inte en helt vanlig dag, utan det är tvåornas EGNA HÅRVÅÅÅÅÅÅRD! fyfan va jävulst underbart. ja ska våga mig på något som ja inte riktigt vet om ja komma ångra eller inte ångra. ja hoppas att ja inte komma ångra det :) verkligen! men ja vet inte. ja ha aldrig vare åt det där hållet, bara en gång, och då såg ja förjävlig ut, sur och allmänt jävla arg. haha! menmen. det verka ja ju gö i det ja ha nu med så det kvitta ju egentligen ;) hehe!
idag efter provet så blev  det stan med rebecka! då gick vi förbi Emil Jönsson och Anna Haag. R flippa totalt. det tyckte ja va gulligt. ja såg inte ens att det va dom. men ja tkr dom är jätteduktig. det är inte så! men vi säg, hade vi sett peter forsberg, vem hade reagera då? jo jag, och rebecka hade säkert inte förstått att de va han. kanske (a) hehe.. ja vi hittade inte speciellt mkt iaf! fyndade litegranna. och köpte smink. KUL. näe! men det är ju nånting som måste köpas så de är ju ba köpa det ändå de.
Nu ska jag byta om, för om en halv timme ungefär så ska ja fara iväg och träna :) FOTBOLL. känns roligt idag! så jag hoppas det gå bra :)
hoppas ni få en bra, rolig och trevlig kväll! och en bra morgondag. för det komma ja verkligen ha. fyfan vilka krav ja ha på morgondagen. den komma bli AMAAAAZING!!!! helt klart:D
hoppas ni ha det bra :D PUSS O KRAM

RSS 2.0