flytt!

Hej!
Just nu är min lägenhet full med massa flyttkartonger och grejer! Jag ska nämligen ta och flytta den 9:e lite närmare civilisationen. känns faktiskt riktigt kul! dock är det ju alltid lite jobb och stök, men det komma det va värt! det här känns kanon det! ikväll är sista kvällen jag sover i det här lägenheten. jag har köpt ett soffbord idag, tvbänk och en hatthylla! ni se så det investeras ;)
imorgon är sista skoldagen den här veckan, och det börjas med sovmorgon till klockan 10. då ska det göras engelskaprov och engelskaredovisning. på eftermiddagen är det också redovisning, för hela bunten! sen på kvällen är det match, kl 19 på ip. och då kommer mamma dit och kolla och hämta hem mig :D chilledill, seeeerviiiiiiiice! hoppas ni ha det gött!

vi hörs, puss&kram


snaaaaaaaaaart♥

Det börjar ta sig!

Hej!
det är snart Juni, och skolan börja gå mot sitt slut, och det känns sååååååhääääääääär underbart. sen är det 1 ynka år kvar. men först ett långt, underbart sommarlov med massa jobb och massa skoj! känns underbart skönt.
Nu har jag just engelskauppgifter som är det sista, förutom ett engelskaprov, och engelska redovisning som jag ska göra på torsdag kl 10. Sen är engelskan förhoppningsvis klar. naturkunskapen är helt klar, och på svenskan har jag gjort allt, där är det bara kompletteringar som jag lär få som jag ska göra. sen är den också klar. det börja vankas sommarlov nu!
I helgen ska jag på dop! det känns nästan ännu roligare än sommarlov. nästan. men det känns extremt roligt. så på fredag åker jag hemöver, och sen på lördagen åker vi till örnsköldsvik för det är där dopet är. i domsjö kyrkan! åh va kul :)
i veckan ska jag jobba, söndag-fredag. känns sisådär eftersom jag egentligen skulle va med min underbara pojke då, men då se ja de såhäääär, att då få ju jag pengar efter jag jobbat en hel vecka, vilket innebär att jag kan ta och fara och hälsa på han nån gång ja vågar ;) haha! läskigt.. ;)
hoppas ni ha det bra! puss och kram


saknar mitt långa hår.

Du är mina drömmar

Så fort ja sluter mina ögon är det du som finns där bakom!


löööördag!

Hejsan :)
Nu är det så att jag har fått en ny lägenhet. det känns jättekul! det är väldigt fin och så, så de känns kanon! jag få flytta in den 1a :D gööttttttt!
Idag ringde klockan och väckte mig halv 7, då gick jag upp, duscha, och sen gjorde mig iordning för en dag med klassen och jb summerbreeze. det har gått jättebra! lite jobbigt bara att det va så jävla kallt, blev hungrig och sur. det är inte okej att va hungrig och frysa samtidigt, inte i min värld! hehe.
sen efter så skulle vi plocka ihop allt, och det gick åt helvete, jag och rebecka for upp till skolan för att hjälpa till att få allting in till salongen. men hissen funkade inte? så vi var tvugna att bära speglarna, stolarna, och ljudanläggning uppför trapporna. som tur var så kom Axel, Johan, och Batte och hjälpte till! utan dom kan ja säga att vi hade lega nerslagen på trappan upp till salongen just nu. sen for jag hem, och jag och mor for iväg och handlade middag, och sen for vi och sola, sååå skönt såå! sen for vi hem, fixade iordning middag, och nu har vi ätit middag på balkan och njutit! härliga sommarväder! ♥
och det bästa av allt på hela dagen, var att jag fick träffa Mia! min saknade Mia! det va så kuuuuul :)))

Nu ska jag och mamma snart gå ut på promenad med luna, sen få ja väl kanske min efterlängtade massage, och sen lär ja nog somna. halv 10 imorgon ska jag vara ute på frösön på motormässan och lagjobba. känns ju såhääääääääääär kul.. men va gör man! på kvällen är det träning, men vet inte om ja ska gå för jag har ont i ryggen.. :(
hoppas ni ha det bra! puss och kram


:)

En full dag med hårfix!

Hej:)
Dagen började med salongen och sling på Marijana! Ja tycker de blev väldigt fint,(utan att skryta) sen for jag iväg och gjorde en balfrisyr! Och hon vart så fin så!:)
Efter for jag och hämta Rebecka och sen for vi runt och gled, sen kom mamma:)
Hoppas ni ha det bra! Pösss
Här få ni bilder sen dagens verk!


sun and a beautiful friend!

Hej!
Klockan är snart 10, och jag är klar med allt på nk. klar med svenskan, engelska och marknadsföring kvar. vet dock inte vad! sommaren är påväg! det är sååå underbart.
jag och bästa rebecka ligger ute på "skolgården" och solar, livet leker just nu. för full fart! finns det ens nånting som är fel just nu? tvivla väldigt starkt på det ja. livet leker! :)
idag efter skolan ska jag hem och städa lägenheten, det är så välbehövligt som det kan bli. sen äre träning, och sen ska jag sova väldigt mycket väldigt djupt! svintrött.
hoppas ni ha det bra! vi har det underbart här ute i solen :)




med dig är jag hel.

Hej!
har haft en underbar långhelg. i onsdags kom världens bästa pojke, i fredags for vi till mamma, lagade pizza, och skruvade ihop min nya säng! jag stormtrivdes, att få va med två personer som är så värdefull på samma gång, kan ju som inte begära så mycket mer! fotboll ha spelats, vi tog med luna så vi ha vare på promenader med henne. sett på film och bara mått hur bra som helst!
nu ska jag göra lite engelska, nu är c farit hem.. :(
ha dock ingen bild att bju på! klantigt värre.
hoppas ni ha det bra! puss&kram

du är värdefull för mig

kan ju passa på att skriva några rader när annsofie står i duschen och jag har beslagtagit hela hennes säng. Helt underbart skön är den förresten! Ville bara skriva att hon är otrolig, omtänksam och oerhört vacker och att jag är väldigt glad att vi lärt känna varandra. Det finns dock en sak som jag gillar mest med henne och det är hennes passon, den syns i hennes ögon jämt. Men också väldigt ofta i hennes språk ;-) kram på dig gumman min! Glöm aldrig bort att du är värdefull för mig. Tack för allt <3 
din vän thilde

baby you´re a firework!

Hej.
Idag har jag haft ett tal om "hinder är till för att övervinnas" vet inte riktigt hur övertygande det var. men det är gjort iallafall! nu sitter jag på engelska och väntar på att sluta. = om nån minut. då blire maxi och shoppa med rebecka, sen hem, tvätta, äta, fara iväg på träning! på gräs. fyfan va gött! äkta gräs för första gången iår! gööötttt. aja!
ps. jag har skrivit ett tal om rebecka på engelskalektionen. mycket vackert!
hörs. pöss


min fina vän ♥

hakuna matata!

Hej!
Vad gör ni?
Jag har just städat ihop lite i lägenheten. så nu kanske man kan komma in igen! hehe. disken är också borta. nu väntar jag på ett gosamtal! :)
hoppas ni ha det bra :) jag mår bra idag.
puss

Somna bredvid dig

Ja försöker vara stark, men sängen känns så stor utan dig.


längesen

Hej på er!
det var väldigt länge sen jag skrev nu tro ja. och jag har vare sjuk, jobbat, sjuk, jobbat, och haft fullt upp. ja ha iaf tränat på, ja va faktiskt ute och sprang en mil förra veckan. (ovanligt långt för o va mig). sen igår va de fotbollsträning. nu är det tisdag kl 12.16 och jag ska tralla iväg på gymmet. känns osm att det var en EVIGHET sen ja va där sist! det är inte okej. så nu kör vi på igen. imorgon äre fotbollsträning, torsdag med, fredag ska jag mysa med nike, och på lördag äre match! kul. söndag är en tvätt och städdag. jäääättekuuuuul. näemen de måste ju göras.
hoppas ni ha det bra och ha mkt rolig tid! puss

Vissa dagar gå de bättre än andra

Idag ska bli en bra dag även om den känns såhär nu.
Puss!


Jag saknar dig mer och mer för varje dag som går

Hej!
Jag tycker att det är så svårt att inse att en enda person kan få en att må så bra, få en att kliva upp på morgonen, få en att vilja leva, får en att vara hel! För mig, är du så mycket bättre än alla andra, att ja knappt bry mig om att se efter.
MEN, fan allting kan ju plötsligt bli tvärtom, samma person kan få en att inte vilja kliva upp, inte vilja le, inte vilja nånting. Bara dra täcket över huvet!
Det är så vansinnes. Tycker jag! Men vågar man inte, så kan man aldrig vinna. Jag tänker våga nu, och jag är glad.

I'm all yours!


RSS 2.0