dag 2 - en bild som betyder mycket

ja kära pappa. du betyder så fruktansvärt mycket för mig!
trots att jag är kass på att visa det.
jag älskar dig pappa, så mycket det bara går.

med dig försvann mitt hjärta.

sover aldrig lika bra, som med dig bredvid mig.
andas aldrig lika bra, som med dig intill mig.
ler aldrig på samma sett, utan dig.
kärlek är bara ett ord, utan dig i mitt liv.
du va mitt allt, du va hela min värld.
för dig, skulle jag kunna springa världen runt!
sover aldrig lika bra, som med dig bredvid mig.
andas aldrig lika bra, som med dig intill mig.
ler aldrig på samma sett, utan dig.
kärlek är bara ett ord, utan dig i mitt liv.
du va mitt allt, du va hela min värld.
men du svek mig som ingen annan kunde.
du försvann så fort.
du sluta bry dig så fort.
för dig tog det en minut innan jag var ur ditt liv.
du har inte ens försvunnit en fjärdedel av mitt liv.
för mig, är du fortfarande Han med stort H.
din hand i min, och jag klarade allt.
utan dig, tveka ja på allt.
ja fick kämpa så jävla mkt.
så mkt har jag aldrig kämpat.
men vad kämpade jag för?
när det ändå aldrig slog ut.
satan va ja är arg på dig.
satan va ja är besviken på dig.
satan va ja är ledsen på dig.
satan va ja ha vare kär i dig.
jag gav dig kärlek som ingen annan någonsin kmr kunna ge dig.
min kärlek till dig var oändlig.
när jag ser tillbaka,
inser jag inte ens själv att det gå att älska någon så mkt som jag älskade dig.
nu börjar jag bli vuxen,
vilket innebär att jag måste ta avsked från dig.
nu ska du bort ur mitt liv,
du ska bort ur mitt huvud,
och du ska bort ur mitt hjärta.
hejdå min älskade.
du hade mig så nära,
du hade mig så mkt,
men det slängde du bort.
du kommer aldrig mer ha mig.
over and out.


peace

ju mer jag lär känna dig ju större idiot bli du!

ingen fotbollsträning idag. jag är ju ba sur och less hela tiden så vrf ska ja ens fara iväg o spela? bli ju ba ännu mer sur o less.
nu ska ja äta. mat. gott. sen ska ja mysa ner under täcket och kolla på massvis med oc avsnitt. fryser som satan idag! fyfan va kallt det är. inte okej. sen dusch, sen sova.
hörshej



love what you do, do what you love !

hej!
Idag är det söndag, tråkiga söndag, för sen kommer måndan. jobbigt läge. då återgå vi till plugg o don o grejs.
Imorse så vaknade ja ganska tidigt, men hade somnat tidigt också så det var okej. åt frukost, sen for vi o kolla på kalla, robin b, teodor, mm mm. dom var så duktiga så! men kalla va bäst, trots att hon ha silver på medaljen.
sen for vi hem, och åt varma mackor, idag var det tvättdag! sen så fixade ja o mamma lite hyllor till mina vackra vinglas. så jävla händiga. säger ju att det är bäst och vara självständig! som det ska va. tänker aldrig bli beroende av nån! så de så.
ikväll är det nog wallander som gäller. vilken man, vilken man ! han kan han. aja.
hoppas ni ha det bra! redo för en till skolvecka, pluggvecka, och träningsvecka. för veckan där efter är inte vilken vecka som helst. nej nej, det är inte vilken vecka som helst. som jag har längtat.. som jag längtar.

image description
you were my everything,
and i really miss you.

dag 1 - en bild när du va liten

önska ja hade den inställningen än.

dag 11 - en bild på mitt intresse!


fanns inga svårigheter o komma på va de va. de va ju bra:)
mitt intresse,
min favoritsyssla,
mitt liv.
älskade fotboll!♥

you just had to save me, but you broke me down.

söndag. är hur trött som helst, så ja ska städa iordning så det ser någorlunda normalt ut här. sen krypa ner i soffan!
hörshej

nu kör vi brudar!

Idag är det cup som gäller. hela förmiddagen. sen ikväll är det thaiboxning som gäller! sm finaler om ja fattat det rätt! fan va ballt. fränt, wow, yey!
aja, nu ska ja sanrt fara iväg o lira fotboll.
puss o kram!


fula knep är tillåtna knep? - näe vare så xD

hellre arg än besviken

finns inget värre än att vara besviken.
finns inget värre än när nån ljuger för en.
för mig, är det det värsta du kan göra.
svek och lögner, fyfan.


det är svårt att le,
när det inte finns nånting och le för.

snaaaart helg!

Idag är det torsdag, imorgon är det fredag, sen är det HEEELG! fyfan va skönt. idag är det heldag på skolan som gäller, sen körskolan, sen hem och grovstäda lägenheten, och sen är det träning. fullspäckad dag med andra ord! men det är bra. det gillas. hinner ju inte somna iaf. ganska sen träning, så efter den ligger ja nog däckad.
imorgon har vi salongen hela dagen, med kunder och annat roligt. sen kommer min mamma till mig! hon ska kolla på våran cup som vi har på lördag, rodhlacup i öp hallen. sen på kvällen ska vi gå o kolla på thaiboxning då Sebastian ska slåss. lite nervöst då nån man känner ska stå där men han är hård. han klarar sig. man är ju förberedd på det iaf. på söndagen blire en chilldag, möjligtvis att vi dra o kolla på kalla nånting om hon ska åka nått! kalla är grym. söta charlotte kalla!
nu ska ja klä på mig ytterkläderna och gå till skolan. eller ta bussen. återstå o se hur kallt det är. men är mkt skönare o gå. röra på bena, ha träningsvärk som satan i röven idag! skööönt. haha.
hoppas ni få en fin dag! hejdå.


en blond.
en ung,
och en dum!

sometimes the bad things turn around!

Hej!
Dagen började sisådär, men blev bara bättre och bättre. nu finns det inte speciellt många problem i min värld. tkr om o leva i min egna värld, allt känns så mycket bättre då. då man skapar sin egna bild, då det är jag som bestämmer! jag hoppas saker börja gå toppen för min och mina kära nu! det skulle va guld värt.
idag tänkte ja plugga svenska, men jag fattar inte elits, så det blir till att jag pluggar psykologi istället. det behövs. hehe! önska ja kunde gö de här jävla provet snart. men det är ju tyvärr prioriterier som ja ha valt.
nu plugga. sen en väldigt tidig kväll med mycket sömn. underbart! hoppas ni ha det bra. PUSS O KRAM !



Söndagsmys!

Hej. Idag är de söndag o idag fyller min älskade bror 21 år. Även ett stort grattis till kusin Glenn dom fyller 20 idag! Ni börja bli vuxen nu bara så ni vet:) hoppas ni få kanondagar. Nu ska ja o mamma Fara ner o handla till middag o cupcakes bak! Hare bra. Puss o kram!

I'll never be good enough for you.


perfekt eller inte perfekt?

Hej! Ligger i sängen och kollar på "mammor och minimodeller" och tycker det är helt sinnessjukt! fan när ja va sådär liten for ja runt och hade blåmärken på hela bena pga lir med brorsan på fotbollsplan och klätter i träd osvosv. shit! märker verkligen hur vissa människor lever för att va perfekt medan jag aldrig någonsin komma bli en sån människa. jag tycker inte om det här "perfekta" fan ingen är perfekt. sen att vissa vill att deras liv ska va så perfekt det existerar inte för mig. för jag tror verkligen inte att nån kan få ett perfekt liv. och jag tror att ju snabbare man inse det, ju snabbare inse man "the real life" typ. haha! livet är liksom inte gjort för att va va enkelt. men visst, ni som vill va perfekt, va det. säger bara att det inte är min stil! allt kan inte va perfekt, ingenting kan va perfekt, för mig kan ingenting va perfekt. men jag är jag, och ni är ni! that´s it. jag kommer nog alltid vara den där som kommer hem till mjukisbyxorna, som inte riktigt orka bry mig till hur ja gå ut på söndagarna. jag har mina andra stunder där ja vill att det ska va perfekt. SOM tex fotbollsskorna! måste ha perfekta fotbollsskor... annars gåre inte.. haha jesus. nemen ungefär! nu ha ja babbla klart. nu ska ja sova:) gonatt! puss

Måndag

Hej. Ja Ha inte haft nån vidare lust o blogga. Och ja ha de inte hlr. Ja börja skolan kl halv 1. Nu ska ja ner på körskolan i plugga teori.
Ha de bra! Puss o kram


Tisdag

Hej. Jag ha ingen lust och plugga. Jag ha ett jävla humör. Hejdå.


Återvänder!

Hej och godmorgon:)
Hoppas ni ha de bra, här är de toppen förutom att ja vakna alldeles för tidigt. Eller ja väcktes alldeles för tidigt.. Älskade storebror!
Ja tog o klev upp och diska o packa de sista, tre väskor just nu. Känns som att ja komme ihåg de mesta iaf!:) nu sitter jag o kolla på tv o vänta på att mamma ska komma hem ifrån gymme så vi ska äta nå o förhoppningsvis ge oss iväg mot storstan! Ikv ska vi på dans med sundings! Gu så roligt de komma bli:) på söndag vänta städning i vemdalen, great!
Ha inte så mkt att säga mer! Hoppas ni få en kanonhelg:)'
Pussss o kram;*


Sometimes you really have to fight to get whatyou sant!

Här kmr mitt första inlägg ifrån min iphone!:) den senaste tiden ha ja pluggat väldigt mkt! Mycke körkortsteori , känner att de börja närma sig! Det är Inge jättelänge kvar. Nu ska ja äta paj till efterätt efter att ha ätit en väldigt go plankstek till middag:)
Hoppas ni ha det bra! PUSSS


TJUGOHUNDRATOLV!

Den här helgen går inte att klagas på! helt toppen. massvis med skoteråkning, grillning, och partaj! gårdagen började med skoteråkning, och grillning med la familia, sen hem och fixa iordning sig för middag hos ewa och janne b, så hade ja en riktigt trevlig kväll där innan faxen väntade med massvis roliga folk! en toppenkväll med andra ord. idag vare sovmorgon till klockan 1. sen en prommis och hämta min telefonladdare och lite kläa. sen hem och ta ur hårförläningen som ja inte ha tänkt sätta i igen. jag är iaf överraskad över hur långt hår ja ha fått!:D trodde det skulle va typ... över axlarna. hehee! men det är ju så fruktansvärt slitet så ja vettifan va vi ska gö av det här xD haha! men nu tänker ja då fan inte sätta i löshår på ett bra tag. ska va till studenten då! vi få väl an se. är ju ett tag kvar ;) heeeheeee....
2012-01-01 här startar ett nytt liv! känns skitbra:) helt awesome!
hoppas ni haft det lika bra som ja den här helgen! nu är det bara positiva saker som väntar. ett år fullt av roligheter väntar också:) PUSS PÅ DET!


bebisen hälsa också gott nytt år!♥

RSS 2.0