klipprov

Hej!
hade klipprov idag, som jag inte sett fram emot, men dom tyckte faktiskt det tydligen blev bra, ja tyckte de blev kasst! riktigt. men vem bry sig om dom tkr de blev bra XD haha ! sen på eftermiddag skulle vi klippa gradering, sen skev gradering, då körde vi schamponering, de är typ de roligaste tkr ja ;) haha!:D vad gör vi annars... hmhmhmhm... vi va ner på stan o åt lunch idag, sen satt vi inne på skolan o snacka,
mkt man inte vet ;o äre så ?! tro vi på sånt, ja de gö vi, till viss del ;)
Nu har jag städat litepyttelite, och duschat, så nu kanske ja ska sminka mig lite o fixa håret, skulle inte va allt för fel! roligt o se hur de se ut fixat ! ;) hihihihih. btw, på onsdag efter skolan blire sling o klipp. :D:D:D:D:DD wihihihihi ! underbart.

hörs sen! ;> pusshej



-      




vad gör man?! hur vet man om man gör rätt val eller inte?! hur faaaaaan vet man det?!
det är ju fan omöjligt o veta. sen efter ett tag får man se om man valde rätt eller inte,
men sjukt jobbigt o ta ett val man inte kan få ogjort .. de är inte lätt :/
om man ändå kunde få
hur man ville, åh va livet skulle va underbart då! ;)

lack!

Hej!
jag är riktigt lack, kom o tänka på en sak, o de suger, vill ba ..... ja vet inte... fy a. ååååh :(

men, jag har en väldigt rolig grej att förmedla, jag har fått hårförlängningen isatt, det är skitfint:D kanonsupernöjd! dessutom blire sling o klipp på fredag! kanoooonnnnnnnnnnnsuuuper!

hejdå


-


jag vet inte vars ja ska ta vägen, känner mig vilsen just nu...

hemma i lägenheten

Hej! :)
nu har jag kommit hem efter skoldagen, och dragit på mig mjuksbyxorna! åsså ha ja städat, och slängt i en tvättmaskin, det känns skönt!:) för det såg förjävligt ut här, det är väl lite stökigt än, men långt ifrån hur det såg ut innan, dessutom ligger sängkläderna ute på balkongen för att vädras, ååh va ja älskar att lägga mig i nyvädrade sängkläder, det är nog det underbaraste som finns!:D
tro va man ska äta idag då?! hmmhmhmh.... orka inte laga mat så de bli nå mat hemifrån eller värma soppa, det är inte helt fel för ja ha inte smakat dom där sopporna än x) , haha!
jag älskar pastasalladen på skolan den här veckan btw! det är kycklingsallad:D muummssss! :)

vet ni? vet ni?
imorgon ska jag få håret fixat, sätta i hårförlängning och på fredag blire färgning, det blir suuuuuper :) underbart.

nu ska ja bestämma mig för vad jag ska äta:) hoppas ni har det bra!

hejs :)



"no, ofcourse i´m not crazy, why do you think that?! ;o"

hos frida!

hej!:)
nu sitter jag hos frida och är klar för att åka över till stan, hon har redan åkt för hon började en timme innan mig :) så nu ska ja snart åka med, sjuk o dann som jag är, men har iaf sovit jääävligt bra inatt! det är jag glad över:D , men ont i halsen gå inte o komma undan ;/ ska kanske köpa lite halstabletter innan ja far över, det låter som en kanonidée!

hoppas ni har det bra, det har jag haft och frida är bra:)

heeejs!

sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuk

heej!
Tvekade på om ja skulle va med på idrotten idag eller inte, och mitt val va värdelöst, för de första ville ja inte bada, för det ANDRA blev ja sjukare! INTE SMART. dum flicka.. noll i iq lr vadå? :p haha. ne nu hlr mitt huvud på att sprängas sönder.. hörs sen!

pusshej,

östersund...

Hej!
nu har jag nyss ätit mat, sen blire o fika sverigekaka som ja bakat:D , sen kring kvart över 6, om en timme alltså bär det av mot österforse för att sen ta bussen till östersund. är inte alltför taggad för o fara dit, o inte alltför taggad för en skolvecka, och inte alltför taggad fr nånting ungefär.
ja må inge bra, känns som att ja ha feber, och det känns inge bra. är jättetrött heeela tiden och det är bara drygt :( menmen! efter lite kaffe äre nog super ;) haha.

hoppas ni har det bra allihopa! hörs ikv ;>

hejs.



jag och sofie, jag kommer alltid att älska dig sofie,
det finns ingen som dig och det finns inget som kan ta oss ifrån varann.
du finns längst in i hjärtat, och komma stanna där föralltid! ♥

LASTBILSTRÄFFEN

Godmorgon!
Lastbilsträffen igår, började med att stå parkeringsgrej, sen så blev det betydligt roligare o ba va o umgås iaf, träffade allt möjligt roligt folk och det var en rolig kväll - nåra saker..
men man kan aldrig få en fullspäckad kväll så ja är ganska glad ändå. skönt o komma ut o glömma allt för en stund. menmen, nu är vi tillbaka i vardan igen.. ;p
hoppas alla mår bra är go o glada!:)


ha en bra dag!

PUSS

DONE

färdig för o gå ner på byn nu!:D WIIIHHOHOHOHO , jag är fett bra taggad :D:D:D
HA EN FÖRJÄVLA BRA KVÄLL, för det ska ja ha! x 1000 :D

PUSS O HEJDÅ ÄLSKAR ER ! ♥

sjuk.. :(

vad härligt att bli sjuk tills det är helg... NEJ ! kom hem igår kväll, kände mig lite småförkyld, nu.. känner jag mig väldigt mkt mer förkyld. fy a! , men va fan gör det?! denna dag ska bli toppen och ingenting kan stoppa mig :D haha!
Nu har jag pluggat, och pluggat, och nu är jag less på o plugga, ska snart följa med mamma för hon ska träna, sen ska vi hem, och typ duscha, sen ska ja ner o jobba för bk på nån parkering, efter det blire hem o kanske smälla i sig oboy, LOVE, sen ska ja ner till ida och få chokladrutor på beställning, gör mig inte besviken! sen ska vi ut o kolla på lastbilar o mysa på hela söta rara kvällen, ska även dejta med kenny ♥, kommer bli ett toppen dag/kväll/natt!:D
PUSSSSS PÅ DEN!:D

HEM idag!

Tjena!
Igår blev det film o idol på frösön hos jocke o krille o sunding o rebecka va med! skitakul:) nu blire upp o hoppa o va go o gla för idag ska ja hem!:D det kan inte bli bättre. bara lite men det är smällar man få ta. hoppas ni har det kanonsuperbra!

pusshej !

sammanfattning onsdag - torsdag

Hej! här ska ni få reda på vad som hänt dom två senaste dagarna med dålig uppdatering:)

onsdag(igår): då vare först morgon, och sen skola tills lunch, sen for ja ut till brunflo en snabbis o kirra telefon 100 o så, sen så for ja in till stan, och då kom frida så vi for upp på lillänget, skulle byta nå skor som hon inte va så nöjd med, så då va vi där i ungefär 2-2,5 timmar ;) hahahah! det är inte lätt när man inte vet vilka skor man vill ha ;) hahaha ! xd sötnos. sen så for vi över till frösön, gjorde gröt, åt middag, och sen tog vi cykeln upp till mig, för att ja skulle kunna ta på mig lite varmare kläder för vi skulle fara på fotboll, Alsen? - Undrom. Undrom vann, som sagt... norrland! ;) king de. hahah. hoppas ingen från östersund läser det här (a) sen efter matchen så gick jag, frida, jocke och anton på ica maxi, sen så typ efter ett tags pratande blev det hem o sova ;p slocknade direkt xD haha ! (y)
torsdag(idag): försovning, hade nämligen glömt o ställa väckarn, på tal om det tro ja att ja ska ställa väckarn nu (y) men ja vaknade som tur va kvart i 8 , så ja hade lite tid på mig , så ja hann ! så då tralla ja ner på skolan , salongen hela dagen, konkav, och helklippning stog på schemat för mig. så nu är jag ganska sliten ;p , efter det gick jag och rebecka på ica, och sen gick jag hem och duscha, och ha städat litegranna, eftersom JAG SKA HEM IMORN!:D , och nu kom nyss rebecka så nu ska ja va social med henne ist :) ikväll ska vi kolla på film med nåra!

Hoppas ni har det bra alla! puss o hej o tjenamoss !


min o fridas middag igår:)


skattjakt

tjenare !
vi hade skattjakt idag på skolan, måste ju säga att vi ägde, vinner inte vi hela bunten så bli ja ju besviken, för vi va verkligen köng ! efter gick ja o frida hem hit en snabbis, sen gick vi ner på stan för hon skulle få sällskap till hennes buss gick kl 14:45 , så då gick ja hem igen, och nu sitter ja här, fundera på om ja ska orka äta ngt för stunden eller inte ;p haha ! ja ha ont i magen btw :( de suger hårt!
Sen ikväll hlr ja på att tjata på päran att vi ska fara o kolla på fotboll, ja tkr de låter som en bra ideé :) haha! man måste ju gö nå här för att de inte ska bli så deppigt xD haha! fan va deppig ja lät. men det är lite depp nu asså, men som sagt måste man ju försöka vara positiv ändå, ja o mitt positiva tänkande :p haha !

Nu har jag iaf inte så mkt mer att säga, så vi hörs, hoppas ni haft en bra dag :)

pusshej :)


du är han ;>

gonatt

godkväll.
är inte lika lack som i förra inlägget, tack vare pia, ralf och Lo! vill tacka för en kanonkväll som fått mig på bättre humör, samt en god middag :) , Lo har varit riktigt sprallig ikv, så ja undra vem som somnar först, jag eller Lo? Jag röstar nog faktiskt på 16 åriga annsofie före lilla Lo på 1,5 ungefär ;> hahaha. ojoj.. men jag är gammal o trött, hon är ung o pigg, ja kör på den xD haha !

Hare..

Gonatt


på Pias och Ralfs bröllop :) dagen efter*


ont i bena..

Hej !
Idag är en riktig jävla skitdag och jag är riktigt jävla less på de nhär jävla skitdagen ! jag vill ha en ny dag som är PERFEKT , men är inte på humör för nån dag alls ! jag är less.
idag hare vare skola, va i salongen på förmiddan och de gick BALLE, sen blev det en kycklingsallad till lunch som inte va spec GRETT, sen blev det idrott.. fotboll, basket, sen två till som ja inte ens vet va de heter. skönt o spela fotboll o äntligen få glömma allt rat igen. fan saknad e riktgit mkt nu, behöver det riktigt mkt med ... kul om jag hade haft ett lag o spela med............................ men .... mitt lag verka ju inte finnas längre... PÅJH VAFAN GÖR MAN,....!?!?!??!!?
lack? - JA.
jaaajaaa, nu ska ja sluta , o nu ska ja snart tralla över till Pia, Ralf och Lo. vilken aggressiv annsofie dom få på besök. har nämligen blivit bjuden på middag där, det är ungefär det som är bra idag :)
få va me pia ralf o lo, de kommer att göra min dag!:)

aja, vi hörs ! hejdå.


-

jag är trött på att alla försvinner... :'(

pustar..

hej å hå ! godkväll :)
dagen ; vaknade, låg o drog mig en stund , sen kom mamma o sa att ja skulle hoppa upp o gö mig iordning för vi skulle fara till östersund, jag , hon , pappa, farfar och Wilmis, så då for vi ! , först upp o hämta farfar o Wilma , sen for vi ner på tandläkarhuset för att dom skulle rösta, sen hem till farfar igen o hämta en hylla som ja fick till lght, seen bar det av. på slutet av vägen tyckte wilma det va skittråkigt, så då lekte vi en billek, (man väljer ett bilmärke får 1 p när man möter det märket) , hon tog det vi mötte precis då, jag : VOLVO !" hahaha, sen bytte wilma, hahaha. pappa fick 3, mamma 8 kanske , wilma 10 , jag 23 xD AHHA ! så jävla utklassade ;) haha. undra hur många ggr man lekt den där leken till östersund... MÅNGA. haha ! men då vare jag som va den dumma ;) så ja ha nog lärt mig...
haha !
Aja, sen när vi kom fram for vi till lägenheten och tog in mina väskor, sen for vi ner på stan och släppte av mig , mamam och wilma , så då gick vi på stan lite , köpte lite grejer till lägenheten + en skarf, och en BLÅ klocka, så jäävla mig ! ;) , haha :D , deilig. sen GICK vi hem , det regnade, när vi va 100 meter från huset började solen skina riktigt bra (y) , haha. perfekt timing asså ! , sen när vi kom hem så tog det itne så lång tid innan farfar och pappa kom , så då beställde vi pizza, som jag , pappa och wilma sedan for och hämtade. sen for vi hem o åt pizza, efter det så for jag , mamma och wilma på maxi o handlade upp , nice det ! , tog ganska bra med tid.
hahaha, wilma :"få du ta vad du vill eller?!!?!?!" , hahaha. sötgumman. seeen , for vi hem , efter allt handlande, och då drack vi kaffe o fikade :) , sen for dom väldigt väldigt snabbt,. så då tog ja o gjorde iordning maten o så , diskade och städade iordning litegranna. känns skönt att ha det gjort. och jsute, innan vi drack kaffe gick ja även ner o slängde i en maskin kläder, så nu väntar jag på att det ska bli klar. vilket jag tror att den är nu ... men känns jobbigt att gå upp ifrån sängen när ja halvligger... mhmhhmhm m:( , jobbigt läge ;) , det är bara se att efter jag fixat tvättet kan ja ju sova ;o (a) , gött det ! :D
*positivt tänkande* sysslar jag med! ;) haha. det är så det ska vara seni ! :D

Aja, nu ska ja väl pallra mig ner till tvättstugan och kirra tvätten, sen ska ja gå upp o lägga mig i sängen o kolla på film tro ja ! :)


Hoppas ni haft en bra dag! det har jag haft. trots lite tråkiga nyheter men det är inget dåligt som inte har något gott med sig. hoppas allt kommer att ordna sig på riktigt nu!!!!!



Gonatt ! Ω



Saknar som få! ♥
åh ni blev man tårögd., haha!
saknar er som bajskorvar!
annsofie älskar sin megasuperdupergris , och sin stjärnflumjävlajosefin!

östersund

Hej o godmorgon o allt!:D
Har nyss gjort mig klar, packat osv osv, så nu ska ja ba äta lite , sen far jag, mamma, pappa, farfar, och min lill tjej Wilmis till Ö-sund. jag , mamma o wilma stannar i östersund medan pappa o farfar far vidare till stugan. vi ska fixa i min lght och försöka få det lite mysigare lr va man ska säga ;p , haha ! hoppas det blir bra!:D:D , känner för att tapetsera om med... men det tro ja KNAPPAST (eller vet) att ja inte få igenom xD , haha. menmen ja tro det här kommer bli bra det med :) ,

Ha en riktigt bra dag alla! Så hörs vi på eftermiddagen/kvällen någon gång beroende på när ja ha tid att sitta vid datorn ;>

pusshejs !



lika som bär , eller? ;*

gonatt

god kväll och gonatt och tack för en härlig kväll! :)

nu ska ja sova för imorgon bär det av till ö-sund igen, hoppas ni haft en bra kväll/natt :)

Gonatt ♥


Gammal bild


kvällen

God kväll!
Malin och Mattias kom på middag ikv :) , och nu är kl 23:05 och ÄNTLIGEN kom Nina på besök! hon som skulle komma.. ;) haha ! men nu är hon är iaf :D , så nu ska vi snacka på :)

imorgon bär det av till Östersund igen. IGEN. ha ju hunnit vara hemma en HEL dag nu ;) hah !
på förmiddan imorn nån gång bär det av.

hoppas ni haft en bra kväll och eftermiddag.

puss


skor?

hej!:)
ha sett ett par snygga skor ja, i östersund :) ja tkr dom är riktigt deilig. ni ska få se en bild på dom ! :)

Förövrigt överlevde ja träningen, och nu ligger ja i min underbart sköna säng och lyssna på musik, grubbla och är otroligt glad över att ja bo långt ifrån den här byn 5 dagar i veckan :) skojar? - kanske, kanske inte ;) who knows?!

Har inte så mkt mer o berätta, är lite småless, men sånt bruka gå över. hoppas ni har haft en bra dag och har en bra fortsatt dag :)

puss . och här kommer bild på skornaaa! :D


SNYGGSKORNA JAAAO !


va säger ni? SUPERSNYGGA eller?:D

lördag, tränarmorgon

Godmorgon!
klockan är 10:40 o ja ska dra o träna med mamma klockan 11, hur de kmr gå är en annan femma ;) känner mig redigt lat och redigt svag (; haha !

Hoppas ni sovit gott och så, vi hörs sen ! Ha en bra dag :)

puss


vill ha sommar, vill ha fotboll, vill ha allt tillbaka.

umeåtrippen förra helgen/kommit hem efter en vecka i östersund :)

Hej!
Som sagt var jag ju i Umeå förra helgen.


först besök på sjukhuset och då blev det frukost/lunch där med.


sen shopping på lilla umeåstan ! ;>


sen självklart besök på godis huset i umeå, det absoluta måstet!
sen for vi tillbaka på sjukhuset igen.


sen blev det middag , vilket bilden inte visar utan den visar efterrätten ist ;)


sen återigen besök på sjukhuset, och sen bar det av till hotellet.


sen for ja o pappa ut o ragga lite... och köpte......


hårfärg. så då blev det till att färga håret där på hotellrummet utan kam
eller borste elr så xD (y)


sen for vi hem igen dagen efter.(söndagen)


det var umeåtrippen i stora drag !




I onsdags blev det Brunflo där Thai-mat stog på menyn! DEILIG :)


min kärlek <3
nu är ja hemma hos min bebis igen, och nu ligger ja o kolla på idol :)
lika nice som vanligt! ;>
Annars ha ja inte så mkt mer o säga än...

Gonatt och sov gott ! vi hörs imorgon!:)

Hemmmaaaa!

hej!:)
Nu sitter ja o ha nyss duschat, jag tänker snart hoppa i sängen så fort håret torkat lite, sen imorgon far vi till umeå klockan 07:00, dåå ska ja brumma bil i nåra timmar, gött de! sen blir vi där tills på söndag, och då blire o brumma bil tillbaka =) , så .. vi hörs på söndag eller så, och, mamma har beställt bredband, så det kommer att bli ändring på min dåliga uppdatering, det är jag väldigt ledsen över att det är så dåligt med den.
menmen, som sagt, det blir snart ändring!

Hoppas ni har det bra allihopa! det har jag, och btw, på måndag ska jag bli hårfixerad, så det kommer att komma bilder tisdag då kanske! =)

hare bra! hörs imorgon eller nån gång ;)
you never know!

PUSSHEJ!



i miss you so FUCKING mutch.... :'(

fredag = HEM !

HEEJ ! :D
Jag bestämde mig nyss för att fara hem, tänkte stanna kvar i helgen men ångra mig ! :) ja vill heeeeeem, och fördmodligen far jag och hälsa på farmor på sjukan imorgon :)
Hoppas ni har det bra, vi hörs när ja kmr hem ! ja börja snart med engelskan igen, och till lunch få vi tacos, och MELON till efterrätt, efter lunch ska vi gö en itnervju, bli skoj :)

sen heeem, love ! ♥

pusshej

telefon sönder!

Jaa, min telefon är sönder, displayen har blivit helt svart. det är inte okej! det suger. menmen, sånt som händer ;)
Nu har jag slutat, efter vi hade gjort klart nå matte slutade vi , o ja är doone ! vilket är väldigt skönt, så nu har vi slutat för dagen. hur skönt som hälst ! funderar på att gå hem o städa en sväng men tro inte riktigt att ja orkar det ;) haha !

Hare bra, och lev livet för dagen! ;>

pussss !

JAAAAAA ! :D

det lönar sig att vara positiv. med mitt "allt kommer ordnas och bli bättre igen"
Farmor mår bra, farmor är okej, allt kommer ordnas och bli bättre igen ! ♥
jag är glad, krya på dig !
jag älskar dig farmor.

idag är det en viktig dag..

som vi ska klara av, det finns inget annat! jag har sovit bra för att klara av dagen, och det finns inget annat än att allt går bra. nu ska ja gö mig iordning lite, sen fara ner på fotbollsplan och kolla på när Wilma spelar fotboll. ikväll spelar brudarna sista matchen, jag får tydligen tyvärr nte vara med, vilket suger. men jag vet att ni vinner idag! det kommer ni göra.

ha en bra dag alla ! får veta om några timmar hur våran dag blev. men jag känner att det kommer bli bra.

Hejdå!



ALLT, KOMMER ORDNAS OCH BLI BÄTTRE IGEN!




allt kommer ordnas gumman.

hemma lördag

Hej!
Jag har haft en relativt bra vecka, har ju varit vissa omständigheter, men som sagt, livet är inte lätt. och igår for jag och maggi med bussen hem, då ringde mamma o sa att dom skulle ner till sundsvall på sjukhuset, så då ville jag förstås följa med, så jag hoppade av i bispgården så kom dom dit och hämtade mig och vi for vidare till sjukhuset! så skönt och få träffa dig och känna att allt kommer att gå bra, för det kommer det! allt kommer att fixas. sen for vi på max och åt "middag" klockan halv 9 ungefär, sen bar det hem, ja sov, och idag har vi varit på morfars place! kom nästan nyss hem, hunnit  duschat och sminkat mig lite. så nu ska ja äta middag, och sen få vi väl allt se vad kvällen i ramsele har att erbjuda! ;) haha !

Hoppas ni har det bra alla ! ska fixa internet i lägenheten med så ja kan uppdatera bättre, sry för det btw !
Hare bra, så hörs vi !

PUSS !

slutat, 09:30

godmorgon!
vaknade kl 6 imorse, gick upp o duscha o gjorde mig iordning, och gick för en gångs skull innan halv ! WOHO , duktigt duktigt :D , sen så hade vi matte idag, egentligen till 11:40, men det blev lite kortare, så nu sitter jag på skolan med några från klassen o vi vet inte riktigt vad vi ska göra :) surt för frida att hennes buss hem inte går förän halv 2 , fy va skönt att bo 3 min övanför skolan ;) haha !
Nej, nu ska vi hitta på nånting innan jag somnar, hoppas ni har det kanonbra!



pusss !


RSS 2.0