14 dagar kvar!!♥

idag är det lördag, och bara 14 dagar kvar tills jag och mamma far till London. det är 13 dagar kvar tills våran resa BÖRJAR!! så jävla grymt skönt det ska bli.
iaf, så idag ha ja spela match, och vi vann med 5-1 = jävligt grymt!:D jag gjorde ett mål, och ett assist tro ja :) , skönt o spräcka nollan i brunflo men ändå att vi vann som räknas!!
imorgon ska vi fara till vemdalen tro ja o städa, med laget då, sen så blire till o träna stenhårt nu i veckan, och sen till helgen fara hem o packa, och sedan träna stenhårt en vecka till, och sen är det lov! och på fredan far vi!:D jag måste även plugga matte stenhårt nu på den här sista terminen i ettan, eftersom ja inte är alldeles för SKITDUKTIG på det, och ligger lite risigt till, så är det dags att vakna upp och göra nånting åt det!

men annars så ha inte jag så mycket mer att säga! hoppas ni har det bra!:)

hejs! ♥


det jag älskar som mest!


-

hejsan!
nu var det ett tag sen jag skrev, och det ha vare för att ja ha vare helt tom inuti mig, och jag ha faktiskt inte känt för att skriva här, eller nånstans! inte gjort nån uppdatering på facebook eller någonting.

*tänker på livet*

vad är meningen med livet?
vissa tycker att det är att ta dagen som den kmr, vissa tkr att det är en speciell person som är meningen med livet. vissa tycker att det är för att göra det man själv gillar att göra.
själv tycker jag att meningen med livet är något som varje människa själv måste bestämma. jag har funderat, men jag har inte kommit på vad jag tycker att meningen med livet är än.

mitt humör har varit upp och ner från botten till att ja mått bra. men ja lider med mitt hjärta.

jag försöker att vara glad och positiv, men ibland gå de inte hela tiden! men jag försöker!

nu tänker jag mysa ner mig i sängen och kolla på nån film, inte riktigt bestämt vilken än. men det kommer jag snart göra när ja slutat skriva ;-) hehe.

hoppas ni har det bra! jag vet inte när nästa inlägg kommer, förmodligen när ja känner att ja ha ngt att berätta. är ju som inge kul o skriva på bloggen när man bara skriver negativa saker, vill ju skriva positiva saker så ni som läser blir glad när ni läser, inte blir på dåligt humör!

men som sagt, hoppas ni har det bra!

hejdå.


till er som står mig nära,
jag håller er nära mitt hjärta,
så nära jag bara kan.
jag älskar er,
och jag finns här för er.
det är ni som gör mitt liv.

livet är fan inte rättvist!

hej, jag tänkte bara konstatera att livet är fan inte rättvist. varför drabbas vissa personer av så jävulst svekfulla saker?! , det är fan inte rätt. vem fan vill att folk ska lida? ingen verklig människa! det är fel personer det gå ut över! så jäävla mkt fel personer...
jag har faktiskt ingenting mer att säga, är alldeles tom inuti mig själv.

men mitt hjärta, jag tänker dig, och er, varje minut som går kan jag lova! livet är inte rättvist, jag har insett det nu. du förtjäna ett grymt mycke lättare liv, och jag kan inte sätta mig in i situationen, så jag tänker inte ens försöka!

jag finns här för dig hela dan, varje dag!

jag älskar dig.

tisdag - min födelsedag!:)

hejsan!
imorse vaknade jag, och läste det första smset som var av min bror, ja blev så glad och blev med det riktigt pigg, första morgonen som ja haft lätt o kliva upp på! ihiii. busigt :) sen så gjorde ja mig iordning och gick ner på skolan, hade svenska, och sen efter det blev det lunch med mina kära vänner. och sen blev det idrott, och sen gick ja hem o fika lite innan träningen, och sen drog ja iväg o träna. sen på träningen så gjorde ja illa foten litegranna igen.. lucky me.... fyfan va SUCK! så jäävla ovärt. men ja hoppas det inte är ngt allvarligt att det är återställt tills på torsdag. imorgon blire vilodag :)
iaf så ha ja haft en bra dag :) , nu ska ja snart kolla på house och käka glass ! HEHEEE.. måste ju få tjocka när man fyller år :) förövrigt tänker jag ganska mycket rent allmänt, om ni ville veta!:)
men jag har inte så mycket mer att säga, imorgon far jag och marijana ut till brunflo där ja få ett kalas med moster, kusinerna, flickvänner, och kusinbarn! kmr bli tjockt nice känner ja!:D längtar. sen längta ja riktigt mkt tills helgen med, då vi ska på cup i sundsvall :) vare taggad som fan i flera veckor nu!;-)) ihiii.
menmenmen, nu ha ja absolut inge mer o säga, utan ja hoppas ni har det bra!:)

hejdå! =)


den här dagen ha fått mig att sakna dig mer än igår,
och imorgon kommer jag att sakna dig mer än idag,
jag saknar dig mer för varje dag som vi går skilda åt!
men en sak är säkert,
och det är att vi bara är skilda i logik,
för i mitt hjärta kan du inte komma närmre än vad du är!
jag älskar dig så mycket.

-

i need u to tell me how u feel.
because i need to know.

önska gå ju!

ligger i sängen, ha skitont i huve efter sista matchen. hoppas de bli bättre snart för ja orka inte! tanken på skola imorn få mig typ att må illa, nemen ungefär! vill gråta en skvätt nu!!! XD hahaha. nemen asså ja ha faktiskt inte så vettiga saker o tala om för er ikv, tänkte iaf se på solsidan ikväll på brist av annat. tkr de inte är speciellt bra!
sen blir det wallander att somna in, fundera på o ta lite glass snart, tycka synd om mig själv o äta glass, TOPPEN!X) haha
meenmeeeen, imorn vänta de salongen på förmiddan o engelska på eftermiddan. är också sur för att ja inte komma få mitt jävla lösningsmedel till min förlängning förän om en jääääääävla vecka!!!!! orka inte med det här jävla skiten längre. nu är ja för deppig, så nu ska ja sluta skriva!
hoppas ni har det bra!!
see u around,

hejs!


i can only wish now,
i wish i know,
and i hate that i don´t know!

-

vill rymma iväg och ge massa barn allt dom behöver tyyyyp!

SÖNDAG - cup!!!!

godmorgon!
klockan är halv 9. ska snart gå upp o gö mig/oss iordning!!! för det väntar en hotellfrukost innan vi far ut till öp-hallen där jag och brunflos brudar ska spela cup och va skitbra!! känner de på mig ja ;)

hoppas ni har det bra! ja ska ha en grymt bra dag iaf :D

pusshej!♥


min största kärlek,♥

lördag och gomiddag!

imorse vakna ja kring 9, gick upp, och vi skulle städa... BAJS va tråkigt ;) haha! sen så tog vi o for på öb, och handla lite, sen for vi på stan, och sen for vi o tanka, och sen for vi tillbaka till lägenheten och lämna bilen och gick ner på stan för att äta middag, vi åt på viktoria, jag åt en black and white och mamma åt nån fisk :) de va skitgott iaf! sen åt ja en jordgubbscheescake medan hon drack en till öl.. x) haha! och sen gick vi hem igen, och nu ha hon vare ute me luna, och är nere o hämta tvätten, och snart tänkte vi gå o hälsa på pia, ralf och lo!:) sen ska ja somna tidigt för imorgon äre upp, och sen fara o äta hotellfrukost hos Maud, och sen fara ut till öp-hallen och tagga stenhårt inför cup hela dagen! KUUUUUNG.
så nu ska ja gå! hare bra!:)

hejs!


i want u at my birthday.

fredag - uppsättningar!

hejsan!
imorse va ja kvick som fan upp för ja hade drömt en riktigt äcklig dröm, som jag nu har förträngt mer eller mindre. men kan säga att det ska bli jävligt skönt o slippa sova själv inatt! (mamma kommer) , haha. sen idag på skolan hade vi bild och form, och det resulterade i att vi skulle gö en uppsättning till en bestämd ansiktsform. ja blev ganska nöjd med min, hade kunnat vare lite annorlunda men den dög ju iaf! sen gick ja o lina o åt, och sen gick vi ner på stan o kika, och sen gick vi o snacka med henrik en stund :) , och sen gick vi på stan o kolla på nåra väskor, känner hur ja vill fara nu, imorgon är det EN månad kvar tills jag far till london med mamma this time!:D wiihoooo!!!
sen gick vi upp o skulle väntap å buss osv, och träffade alla möjliga roliga personer, bland annat min fiende paula! XD nemen min gamla klasskompis paula och sen träffa ja johan med! skojsigt :)
fartfylld dag.
nu har jag kommit till lägenheten för en stund sen, och funderar på att gå ut o ta en joggingtur innan mamma kommer, men vet inte om ja hinner.. för ikväll ska vi fara o hälsa på kusin Marina, finally :) och det kommer att bli skitmysigt!
ha inte så mkt mer o säga, här kommer en bild på min håruppsättning sen idag!

hoppas ni har det skeetabra! de ska ja ha!:)

hejs!! :)


:)


-


Искам те тук,
Искам те до мен,
Искам да почувствам, че се чувстваш едно и също нещо,
Искам да смея.
jag väntar på att du tar första steget..

TORSDAG!

hejsan!
nu är klockan 16:50. jag kom hem för ungefär 20 minuter sedan. imorse när ja skulle gå till skolan va ja inte pepep på att stå o klippa en hel dag, så ja blev skitglad när ja fick veta att vi inte skulle gö de! vi skulle föna volym, och sedan turperade vi, och sedan gjorde vi en frisyr av det hela, skitkul!:D
sen blev det lunch, kyckling, va riktigt gott faktiskt!:D , ihii. sedan efter lunchen gjorde vi klart våra frisyrer eller mer uppsättningar skulle ja kalla det :) , och sedan rullade vi nåra kölers, och sen tvättade ja håret på marijana och satte i lite hårpackning och så, sen fönade jag, plattade, och fixade det skeeeetasnöggt, men de gå ju inte direkt och göra ngt fult på en snygg tjej! så.. ska väl inte ta åt mig all ära!;) ihii (a)
sen gick jag och handla lite bröd och flingor, och sedan ha ja nyss kommit tillbaka till lägenheten. och nu ska ja snart äta middag, vad det blir än återstår att se vad som finns där i frysen! ;) hehehe !
sen äre bara till o invänta träning som gäller, klockan halv 9 börja de nså strax innan 8 dra ja iväg! =)

hoppas ni har det bra! och har haft en bra dag!

hejs ! :)


ena sidan

andra sidan

bak, vilket ja inte blev nöjd med, menmen,

fram! med sned lutning på själva frisyren och turperingen!
(valde att gö så för att framhäva flätan mer)



det är sånt här ja tkr är kul!:D ihii.. (a)

gonatt!

efter en väldigt skön joggingtur, dusch, middag, och dataspelande, är annsofie riktigt trött, och ögonlocken känns tunga, så nu tänker ja lägga mig o kolla på tv, och sedan somna in! hoppas ni få en bra morgondag!
själv ska ja stå i salongen hela dagen.

gonatt kära och okära! ;>

tisdag/onsdag!

hejsan! idag är det onsdag, men jag börjar med att berätta om vad som hände igår!:)
först hade vi svenska på skolan, då vi såg på en film, seven, äcklig jävla film vare. om dom 7 dödssynderna med en psykopat till mördare.. (y) uuusch! ah, sen efter lunchen hade vi idrott, då vi fick välja vad hur och ungefär när vi skulle gö. och vi ha nya idrottslärare, igen. menmen.. sen efter det gick ja hem o fika, sen drog ja iväg på träning, vilket inte gick så bra. och sen när ja kom hem så duschade ja, sen åt ja youghurt o sen somnade ja in!
idag, va de matteprov på förmiddagen, gick väl sisådär, inte så jävla bra, men hade väl kanske inte alla fel.. kan man ju hoppas iaf! hehe. sen blev de lunch, va nå äckelfisk.. sen satt ja o prata med henrik, jesper, olle och jonas en stund. och henrik fyller år idag, grattis på han!=)
sen gick jag hem till lägenheten o spela it girl. och nu fundera ja ut va som hääänder! skulle ha umgåts med rickard, vi försöekr få tag i lina!
sen idag ska ja handla med, behööövs! hehe.
meen, hoppas ni har det bra! imorgon väntar en heeldaaaag i salongen!
hejdå!:)


snart ha ja kort hår igen..

RSS 2.0