saknad

fyfan va ja är avundsjuk på min brudar som få spela ikv! önska ja me kunde få spela. önska ja kunde springa med, önska ja va i en annan sketen by också, JÄVLIGT mycket man önskar ! men lite man få ut av det.

ha nyss duschat, så kanske vore en ideé att klä på sig då , när man ändå håller på mena ja ;) hehe ! hoppas ni få en trevlig kväll. imorgon far ja o mami till sundsvall, och hoppas att allt gå bra. SE NI ? nu vaj a där igen o önska....

hejdå !


lycka till brudar!♥

allt

Hejsan!
Idag följde jag med mamma till junsele, på förmiddan fick ja känna på lite kontorsjobb, vilken jävla tur att ja inte valt nått sånt XD hahaha ! ojojoj. ah, sen på eftermiddagen tog vi med oss alla o for på djurparken. världens sötaste björnar fanns det iaf där!:P
sen drog vi hem, kolla på fotboll, sverige vann med 1-0. men ja sakna iaf fortfarande hanna på plan! fyfan va stor del hon gjorde.. sen så sakna ja sjukt mkt o spela, ha inte spela på 1,5 vecka nu. och komma inte spela på 2,5 veckor till. känns tungt !
önska ja kan börja röra på mig snart, känner mig som en ballong. huva !

aja, imorgon äre iaf sovmorgon som gäller! sen blire mys med idutten, och sen blire packa. och sen blire endera o fara o kolla på brudarna i ström, elr så blire o kolla på grabbarna som spela nere på rafna. hard choise ! men med tanke på att mamma kanske är trött så bli de nog rafna.

va länge sen ja längtade en enkel äcklig springtur som nu. önska man hade den här motivationen när man är fullt frisk också! x) hehe..

ah, nu ska ja gå o lägga mig i soffan, känns som att det är ungefär allt ja kan gö... ÅÅÅÅÅH. bli toki.
aja, hare bra gott folk ! hejdå .


du ha alltid trott på mig,
men nu undra ja...
vars äru?!?

du är allt ja nånsin önskat mig.
jag önska bara att en vacker dag,
ta du mig som jag är,
hlr min hand,
och säger att det bara är mig du vill ha.
önska gå ju...

stop belivin'

nu är klockan 18.00 ! så det väntar mig en skön dusch, sen en stor mugg varm oboy, sen ska ja kolla på en film ja hlr på o ladda ner :) sen under natten ska ja ladda ner oth säsong 4,5,6,7 :D mums !
Imorgon ska ja följa med mamma till Junsele. kika på jobbet , o sådär då, sen ska vi ta med dom äldre på djurparken ! göttans.
På onsdag ska ja PACKA järnet, och bara må. för på torsdan far ja o mamma till s-vall. och på fredan far vi till s-vall IGEN, för att ta x2000 ner till arlanda. och må bäst dom närmsta 2 veckorna ! underbart. just då man kan säga att livet leker. och glömma alla i sverige, glömma alla problem, och bara gotta sig och ha de jävligt roligt och inte behöva bry sig ett jävla SKIT.

så ja hoppas ni har det bra mina kära läsare ! ja chilla just nu. och jag började sakna igår kväll. det är inte okej. skönt att ja far bort snart o få glömma. för att är de nånting ja inte få just nu, så är det de enda ja vill ha. och jag saknar och spela så äckligt mkt så ja vill ba börja tokgrina. ha inte spelat ett piss på en vecka o en dag. har inte sprungit, hai nte gjort NÅNTING ! känns inte bra. eftersom dom skönaste springturerna man gö, är på sommaren! på vintern äre ju ba äckligt och kallt och usch. det är nu livet ska leka, man ska inte gå runt o sakna dom man ändå inte kommer få tillbaka. eller få. så nu skiter ja i allt! och ser till att min MR röntgen gå bra när ja kmr hem från Spanien. ha fått ny tid nu. den 19e om ja inte minns helt fel. känns bra, känns okej. hoppas att de gö de efteråt också.
efter jag komma hem från spanien ska ja ha legat på hotellets gym o dööträna det där jävla skitknät så det är starkare än någonsin!

nu blire duschen, hoppas ni har det bra ! syns snart :) hejdå.

SOOOOOL !

Idag äre sol, då är den här tjejen glad.
hoppas ni få en kanondag! själv ha ja lega ute i 2,5 timme o solat nu :)
hare bra! hejpuss

alla låtar har sitt egna slut

hur det slutar, spelar ingen roll.
man bör bara veta att det tar slut.
just nu snurra många tankar runt i mitt huvud.
endel saker är man bara itne bra på.
klockan är snart kvart över ett på natten,
och jag kan inte somna.
nu äre okej,
men när man ligger ensam i sin lägenhet,
och vet att det är skola dagen efter,
är det inte lika okej.
rädslan tar över ens egna kropp.

-

jag tar vad jag vill ha,
men jag måste först veta vad jag vill ha.
för jag är så trött på,
att ta vad jag egentligen inte vill ha,
för att känna tröst.

jag hoppas att jag insåg det,
för några timmar sen,
vad det va ja ville ha.
ja ska bara bestämma mig.
och ta det.

-

och hoppas...
att jag får som jag vill !

midsommar/helgen !

Hejsan !
I fredags så va ja först hos ida, med henne och annelie och frida :) , sen for jag och sofie upp till ramselesjön, och hälsa på basse och hans kompisar ! så tillbringade vi kvällen där. mycke trevligt!:)
Igår for vi hem, OOOOPS, glömde berätta att vi tog mitt första dopp igår när vi vakna också, OCH GRYYYYMT KALLT VARE,  för o ta hand om min lilla brutta, och sen for vi till junsele och träffade liiiiinuuuuus!!!! kvällens höjdpunkt :) , sen efter junsele for vi hem till ramselesjön och sa hejdå till basse, björn, adde och robin, som for hem imorse !
sen idag åt vi frukost, och sen så for vi hem till ramsele, in på ica en sväng, och sen skjutsade hon hem mig, och nu sitter ja o kolla på tv och vänta på att soffan ska komma ! för vi ska laga middag, och sen ska vi gö en paj tills mamma och pappa kommer hem ifrån sin kryssning ! guuu så mösigt !

ja hoppas att ni allihopa ha haft en grym helg! själv tacka ja speciellt till syrran, basse, och linus som ha förgyllt min närvaro. ni är bra underbara ni! :) puss på er.


midsommarafton.

glad midsommar !

Önskar er alla en riktigt trevlig kväll ! hoppas den bli som ni tänkt er :)

PUSS & KRAM !



/ a

saknaden är enorm, men besvikelsen är större !

true story. det är liksom bara, that´s the way it is!
Idag är det fredag, och midsommarafton ! guuu så mysigt det kan va :) , ha inte haft tid och skriva på sistone. så ja dra ne snabbis nu. efter matchen i söndags och sjukan, följde Mathilda med mig hem till Ramsele. lite drygt att ja gjorde illa knät eftersom det roligaste o gö i den här byn är o träna o greja på ! , igår for hon hem för att fira midsommar med hela hennes familj.
Idag ska jag och min storebror till våran farmor och farfar och äta midsommarmiddag. riktigt mysigt :) Sen dra ja till Ida för lite grillmys resterande delen av kvällen! :)) ha saknat er som satan brudar.
Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer faktiskt. hoppas att det blir något roligt iaf :) ihii.
På söndag kommer mamma och pappa hem igen, och jag hoppas att dom har det hur underbart som hälst! :) sen på måndag äre packning som gäller för hela slanten!
På Tisdag ska ja nog följa med mamma till Junsele. och på onsdag äre också packning som gäller.
hoppas också på lite tid med Sofie, och lite tid med Ida innan jag far.
FÖR, på torsdag, far vi ner till Sundsvall, för mamma ska på sjukhuset. och på fredan far vi ner till Sundsvall för att vi ska sätta oss på tåget ner till Arlanda. underbart! sen äre två veckor, utan telefoner, och utan problem, bara roligt som gäller! i Spanien :)) WIHOOO !

jag har även skaffat mig långt hår :) bild kommer i ett senare inlägg förmodligen idag efter jag gjort mig lite midsommarfiiin :) ihi. hoppas ni ha det kanonbra! och får en riktigt trevlig midsommar :)


GLAD MIDSOMMAR !
-

jag hoppas att du förstå att du är det högsta för mig,
men att jag hatar att alltid komma i andra hand.

som på nytt igen !

ha släppt kryckorna, ja så mkt ja orka iaf... haha ! MEN, det känns som att lära sig att gå på nytt igen. är såjävla sugen på o ta en springtur, men anta att det få vänta ett tag...
ha färgat mitt hår, så nu hoppas jag att det ska va fint :) , bild kommer sen på min sommaröverraskning ! ;D sen så ska ja o M laga middag idag, för mamma och pappa ha fare bort. och ola komma hem till halv 6 ungefär. så då blire gomiddag, om vi nu lyckas :) hiihiiii ! (a)

ska gå o se hur håret blev nu, hare bra sötisar! puss o hej

why doesn´t it go my way ?!

skadad, skadad, och skadad. fyfan va kasst. va ha man knän till ? jo till o böja knäna så man kan springa kul liv. iaf på matchen igår då, så gjorde ja illa minisken i knät. bli en mr röntgen efter utlandsresan, så få vi se hur allvarligt det är. känner mig invalid, kan typ liksom inte gå eller så. KUUL. sommar och handikappad. (y)
Jag och Mathilda har suttit inne o kolla på film heelaaaaaa dagen. KUL ! jo ganska faktiskt ;) , haha ! sen for vi till farmor och farfar en sväng på kvällen men de va ba farmor som va hemma. imorgon ska ja klippa morbror, och hoppas på att ja få brev på posten. deilig ! ni ska allt få se va ja vänta på för litet paakeet :D wiho ! känns bra, känns tufft, känns ballt, KÄNNS UNDERBART ! , och som ni märker så är ja JÄÄÄVLIGT FLUM. buhu ! ha lega o flumma me little M och mamma helaa kvällen. tkr synd om dom x) ,

hoppas ni ha haft en bra dag, och få en bra morgondag :) , puss o hej leverpastej ! XD

btw,
så vänta vi på besök från min älsklings Ida också. underbart !

SPANIEN !

HELL YEAH !
den 2a juli dra ja o mamma till Spanien, känns sjukt skönt ! så jävla värt o komma iväg och bara leva livet en stund. i hela två veckor, all inclusive och ÅÅÅÅH VA LIVET LEKER JUST NU !!!! det är inte dåligt :D , sen sitter jag hos Mathilda och må gott med. inte mkt som är fel nu, närmare bestämt ingenting alls ;) , imorgon kommer mamma, och kanske pappa? :D och stannar hela helgen, för o se på när ja spela fotboll på söndag mot Frösön, då det bannemej ska bli en vinst till ! som vinsten igår :D , grymt skönt o få börja vinna lite igen :D , och jag spelade ytter som jagi nte gjort på hela sässongen, känns skönt o va itllbaka någorlunda i skorna. efter matchen på söndag far jag hem, för att spendera en hel vecka hemma, innan jag far tillbaka till stan för att träna och spela det sista innan uppehållet och min resa till SPANIEEEEEN !
Jag har alltid velat fare till spanien, och mamma skrev för några timmar sen "jag har bokat en resa till dig och mig till Spanien med All Inclusive" ALLTSÅ FYFAN VA UNDERBART. det bara är såååå jävla skönt. livet leker totalt fullt ut ! ingenting är fel, och det är bara underbart :D
länge sen ni fick höra av en sån här glad tjej va? :D , jippie !

underbara vänner, och underbara familj, kan inte bli bättre! UNDERBAAAAAAAAAAAAART :D puss !

nu ska ja gå o se hur det gå för mathilda i duschen ;) hörs hej ! PUSSSSS o kram på er svennar. för snart äre spanjorer som gäller ;)

hörshej ! ♥


ny resa på G med min gooooooooooa Mamma !

bit ihop o kom igen !

efter regn kommer solsken ! nu ska vi va positiva på den här bloggen o i den här flickans liv, åtminstone tills efter matchen imorn, och vinner vi, som ja hade tänkt, så blire positiv tjej hela veckan lång! hela sommaren tom :D kan ja kanske inte utlova, men kan ju säga de ändå ;) och nu yra ja !
på söndag ska ja iaf HEM :) känns jävligt bra kan ja tala om. och snart ska ja blåsa bort det där jävligt gråa molnet övanför mig så finns de inga problem kvar :) toppen !

idag blire iaf amerikanska pannkakor, längtar tillbaka till england som en kossa också ! fyfan. men snart hoppas jag att det blir en utomlandsresa, om inte annat ska ja leva livet i sommar och ha jävligt roligt. känns helt okej ! :-D
enda som saknas nu är att fotbollen ska vända och gå bra ! då komma ni inte få höra av nån sur tjej längre :)

aja, nu ska ja gö klart mina pancakes :) hörshej!

0 energi

känner hur energin far ur mig,
tkr inte det är roligt,
för jag bli bara på dåligt humör,
vet inte hur jag ska göra,
för att höja min glädje igen,
för energin bara sugs ur mig!


måååååndag !

Hej :)
sitter i lägenheten nu, och ska snart fara ut till brunflo, ♥ träning ikv! känns som att det behövs efter gårdagens match som blev helt misslyckad.. jävla skit ! men jag är iaf jävligt stolt över att ja höll humöret uppe hela matchen ! wiho. poäng till mig.. x) haha.

ska dra! hörshej :)

måååååndag !

Hej :)
sitter i lägenheten nu, och ska snart fara ut till brunflo, ♥ träning ikv! känns som att det behövs efter gårdagens match som blev helt misslyckad.. jävla skit ! men jag är iaf jävligt stolt över att ja höll humöret uppe hela matchen ! wiho. poäng till mig.. x) haha.

ska dra! hörshej :)

lördag!

Godmorgon! (halv 1, vaknade vid 11)
vaknade på det bästa sättet ja kunde ha gjort. nu ha ja nyss duschat, och nu sitter jag och väntar på min söta lilla brud Mathilda! sen dra vi väl kanske ner på stan, och sen far vi till brunflo och är parkeringsvakter, YEY! sen så sluta de kl 11.... drygt! och imorgon äre match! riktigt jävla pepp är jag. det är bara vinst som räknas imorn.

nu ska ja klä på mig, och blåsa håret, sätta upp de, sminka mig lite, och sen är jag klar för o stå o frysa! mums..

hörshej :)

-

jag vet vad jag har gjort,
och det kan jag inte få ogjort,
men jag var annorlunda då,
på väldigt många sätt,
jag hade inte blivit behandlad bra,
långt ifrån hur jag blir behandlad av dig.
kanske är du waaaay to good for me,
men gå då direkt.

jag kan bara säga...
att jag inte är samma person som då.

sköna sommar!

åh vilken underbar dag. klockan är två och dagen är förgylld, jag vaknade halv 9 imorse, insåg att det var väldigt fint väder, så jag tvättade, sen gick ja ut o la mig och sola! så har min dag sett ut till kl 12, då jag slutade tvätta och baaaraaaa solat. (legat ute på balkongen, solat, och kollat på one three hill avsnitt, och druckit ice tee) hur underbart som hälst! tacka vet jag sommaren och solen, det förgyller min dag. enda skillnaden med att inte va hemma, är att man är utan familjen, och alla gudomliga vänner som dra en ut på fotbollsplan dagen lång. saknar er pojkar och flickor!
ni är dom som alltid kommer stanna i mitt hjärta, och ni vet vilka ni är. även ifall jag säger annat till er, så är det ni som stå mig närmast. jag älskar er, trots att jag bett er/dig dra åt helvete några gånger. för du är en idiot, det är exakt vad du är. tydligen ha jag bara vänjt mig nu, och sluta protesterat.
sommaren får mig att tänka på saker, minnen, som jag kanske inte alltid vill tänka på, men som jag gör, jsut när det blir sommar. för det är då, som vi bruka ha det som roligast. det är då våra stunder blir till minnen. bus och skoj, samlat med allvar. det är mellantinget.
som sagt, jag kommer alltid att älska er, jag kanske har släppt er, men inte ifrån mitt hjärta.


SOMMAR ALLTSÅ! fyfan va underbart det är :D alla minnen återuppspelas i mitt huvud, och imorse när jag gick ner för trappen, kändes det nästan som utomlands, ååh va ja längta tillbaka! till allt roligt, och allt bus, och att slippa bry sig. det är nog faktiskt det skönaste med utomlandet. man bara gör !

nej, nu ha ja delat med mig om sommartankar för den här dagen :) hörs kanske sen, eller imorgon, eller dagen därpå. bero allt på ;)

hörshej!:)♥


det var sommar, för 3 år sen, och kärleken var likadan som nu.

besviken på mig själv ..

för att ja trodde att ja kunde koppla bort idioter bättre än vad jag kan.
trodde inte att ja lät er ta så jävla mkt energi av mig som ni faktiskt gör.
det finns ingen som tar så mkt energi av mig, och det är frustrerande.
och det märkligaste är, att jag inte bry mig ett jävla piss egentligen.

nu ska ja sluta skriva innan jag blir för personlig.

SOMMARLOOOV !

fyfan va skönt ! känns helt underbart skönt, att inte behöva ställa väckarn på hela sommarn ungefär ! grymt :)) ah, nu ska ja snart ta en promenix i det fina vädret :) åh va ja är glad att det är slut nu för ett tag. men ja önska ja va hemma :(

hoppas ni ha det bra ! det tänker jag iaf ha :)
den här sommaren ska bli undeeerbaaaar!♥


s o m m a r ! ♥

skitdag!

annsofie är arg, argare, och argast! men det har gått ner sig lite eftersom ja åkte hem me grymaste familjen ääääveeeeeer ;p (mathildas) så roliga o snälla så :))

ja vi förlora ju iaf matchen , OCH DEN AVBRÖTS för åskvädret, OCH DÅ VANN DOM ! fyfan. de va bland de sämsta ja vare me om kan ja tala om. och nu tänker ja fortsätta klaga, jag ha PISSONT i ryggen eftersom .............. exakt. och märkte nyss att ja ha en jävla blåning och uppsvällning på insidan knäet. resten av skavankerna lär ja ju uppmärka imorn. HUh. inte okej.

nu ska ja sätta på mig myskläder, (mjukisar) och dricka nå gott o varmt o kollla tv lr film ! hörshej.

GRYM DAG !

hej!:D
Idag har jag och mamma myst, och kollat på masssaaa filmer sen ja o ola va små! alltså fyfan vilken underbar tid, och FYFAN va extemt grym ja va XD iaf kring den här åldern... 1-5,6 .. för sen kom trotsåldern, och då kom humöret XD HAHA! men vilken klockren unge ja va X) inte för o skryta elr så ;) ängelsunge! HAHAHAHAH , inte direkt. men dom må ju ha fått skratt åt mig iaf, för de va inte precis nån mening att ja hädde på mig mascara imorse XD FÖR den va borta efter 30 minuter på första filmen x) haha ! gryyyymt kul dag.
sen for ja bort till farfar och klippte han, gick bra! seen så beställde jonte en klippning med, så imorn blire hans tur! ocheh.. sen vid fyra-tiden far jag och pappa mot häggenås och MAAATCH ! så jävla taggad. FÖR taggad. ska tagga ner lite nu :D tro ja ska kika lite film accually :) om de nu vill funka......

aja, hoppas ni få en bra morgondag! hörshej :)


"va ha ja gjort?"

mys !

Idag är det måndag, och idag myser jag och mamma. vi ha nyss ätit jordgubbstårta, och nu ska vi kika på film! :) underbar dag kan ja tala om för er :)
imorgon äre match och ja är så jääävla taggad ! fyfan om de inte gå bra imorn, då blire kinkigt i huve ;) ihihiii !

Aja, nu film ! hörshej :)


söta vi är!

fina lördag :)

jag älskar lördagar! vet inte varför.
men gårdagens planer på idag sprack direkt imorse! , det verklikgen va STORM. kändes det som iaf. så de blev ingen springtur, och det blev inge blommor ! det blev hårfix istället. började med att färga håret på mamma, utväxten på mig, äta lunch, gö slingor på mamma, klippa pappa, klippa mamma, klippt min lugg också ! och toppat håret. känns asskönt :) få se om ja tänker slänga i en hårfärg imorgon, eller om ja ska vänta ett tag ! skulle kännas skönt men vet inte om det är nödvändigt riktigt !
ikväll ha ja sett på blåsningen, och nu se ja på kvällen är din. och 21.30 blire film på femman tro ja de är :)) och nu ligger ja o tokmyser med vovvsingen min !

hoppas ni haft en kanooondag! hörshej:)

FOOTBAAALLL !

Tjena :D
ikväll ha ja färgat farmors hår, och klippt. blev riktigt bra tkr ja!:) , sen så klockan halv 9 blev det fotboll :D , GRYMT SVERIGE. dom vann ju självklart! och lustig är så jääävla snygg ;) och den där utländska killen på kanten ;) AWESOME. ja o mamma kom på att vi ska fara o kolla på en match ! ja.. om vi få in att de passa dvs ! :) skulle va grymt :))

aja, nu ska ja sova, och imorgon lyder dagen ; springtur på morgon, plantera blommor, färga, klippa och slinga mamma, klippa pappa, möjligtvis bror, och klippa sötfarfar! en fullspäckad dag med roligheter med andra ord! :)

hoppas ni haft en bra kväll ! hörs säkert ngt imorn :)) gonatt !


fredag - foootboooolllllll!

Tjenatjena.
idag ha ja lega i sängen hela dagen, klockan är halv 4, och det är bajsväder ute! så jävla ocoolt. sen ikväll klockan åtta blire iaf till o se på när sverige möter moldavien elr va dom heter! det känns som dagens höjdpunkt ;) hehe!

hoppas ni ha de bra :) hörshej

tidig morgon !

japp, mamma kom o väckte mig vid 6 tiden imorse, för vi skulle fara o baka... humhum ! ja va väl sur ungefär halva dagen. sen blev det pizza till middag.
nu har jag nyss sett på klassträffen och ätit egna chokladbollar, gott! och nu blire csi ! morgan♥

lär ju somna vilken sekund som hälst med! hihi :)

hörs gonatt! :)


han skulle man ju inte klaga av o ha i lägenheten!

ibland...

så sugs bara all energi ur en! det är verkligen läskigt att det är så, men det är verkligen så det blir ibland.
och det finns ingenting att gö åt det. det är bara att låta det va.
vad man än vill, är det inte tillåtet !

nu ska ja fortsätta plutta på.

hörs hej !

härliga ledighet!

Godmorgon!
klockan är 11.20 , och jag ligger i fotöljen och kolla på 7 heaven, hur grym morgon som hälst utan att min kära vän tomas väckte mig...
nu efter 7 heaven ska ja ta en springtur! :)

hörshej!:)


RSS 2.0