dagen : torsdag

god kväll, tänkte berätta lite kortfattat om dagen, kom till skolan, ja o thilde blev "ansvariga" elr vad man ska säga för o ta hand om två praoelever, gick kanonbra, sen så övade vi schamponering och lägga i färg(fasten hårinpackning xD) sen styling, UNDERBART :D det är de ja gilla ! ;) hahaha. sen så blev det lunch, sen gick vi ner på skolan för o visa runt lite där, träffade sötaste sara , barn till Mohammed i kiosken ;> , söötnos ! sen så gick vi upp på salongen, elr blev först ett stopp i grupprum där massa antreprenörer satt, så då snacka vi lite, sen gick vi till salongen igen och efter lunch var det gradering som gällde. det gick faktiskt ganksa bra, tänkte efter ja klippt : HELVETE ! , va verkligen inte nöjd , men så kom mia och sa att de va bra förvåningsvis x) , SUUUPER ! :D
sen så efter skolan gick ja o rebecka in på skolan o vänta på jesper så gick vi ner på stan o kika lite, elr han försvann ju direkt till nån tjej ;) hahah ! men sen kom frida med :D superkanon, och sen gick rebecka hem, och sen kom jesper o en kompis till han, och sen så gick ja o frida, o sen blev de hem o duscha, och efter det så gatt ja skynda iväg ner på stan för o möta upp frida, och sen fara bortåt, för o träffa idis lite granna :) , deilig !
sen hem, och nu är ja somsagt hemma ! , ska dricka varm oboy och kolla på tv nu , och försöka sova! känner att ja behöver det för ja är hur trött som hälst! bokstavligt talat.


hem imorgon! ♥

bild på håret kommer imorgon x)

gonatt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0