träna!

Hej!
Dagen har spenderats åt att vare på gymmet. blev en solning efter dagens gympass! just nu sakna ja tillbaka till fotbollen väldigt mycket! tråkigt och bara träna gym hela tiden xD hehe!
aja, imorgon blire junsele, och anja! kuligt:)
dags o sova!

gonatt

alla ha vi våra egna brister

Hej!
Nu är frukost intagen. nu blire till o klä på sig, och kanske möjligtvis slänga på lite kladd. hehe! busigare värre. sen idag bär det av mot hem till skogen igen. gosigare, näe tro inte det. hämskt! aja. ha ingenting och säga ;p hare bra!

pösshej


superglad!

Hej!
igår när vi kom till åre så checkade vi in på hotellet, mina rumskompisar var mathilda och mathilda. S och Ö. mysigt! sen chillade vi tills klockan halv 9, då vi gick och åt på werner´s eller va de heter. namn är inte min grej! där serverades det pizzabuffé, och prisutdelningar, och sen glass till efterrätt. jag fick ett pris, blev asglad, endel av mottiveringen var "en bra vän och en kass förlorare" eller något liknande, tyckte det var så jävla roligt med kass förlorare xD haha! men vem fan tycker det är kul och förlora? heeeheeeeeeee.. blev iaf sjukt glad över det där priset, gjorde min helg, min dag, och resten av mitt år!
iaf, sen på kvällen chillade vi, och sen vid 2 så somnade jag, m och m på rummet. sen så ringde klockan klockan nångång, då ja inte vakna förän det blev ASLJUST, maaaaaathildaaaaaaaa..... haha! fatta inte vrf ja ska va så förbannat morgontrött x) men sen så.. gick vi o åt frukost, sen gick jag och massa brudar och bada, asskönt! dock failade vi på saunaworlden... hehe!
seeeen så gick jag och julia m upp på byn, och mötte mathilda s och massa, så då hängde m med oss upp igen, också gick vi runt och kikade lite. klockan 12 vare utvärdering, då vi pratade om säsongen och den blivande. sen klockan 1 var det hela slut, och jag tog farväääl och träffade mor och fia. nu ha vi ätit middag, så nu blire till o ta det lugnt! och känner ja mig själv rätt så komma ja somna väldigt tidigt inatt xD haha!

hoppas ni ha rdet rba, för det har jag! puss&kram:D


när ja fick pris av vår braiga tränare pär.

åre med laget!

HEJ!:D

nu ska ja packa väskan, sen dra ja till åre och bor på holiday tills imorgon med mitt underbara team! känns asroligt:) gö nånting annorlunda tillsammans med laget. helt okej!

sen imorgon far ja till stugan, och är där tills på söndag då det bär av hem till skogen igen! så det blir en helhelg i åre. underbart!

hoppas ni få det lika bra som ja i helgen!

PUSSPUSS


kanondag!

Hej!
klockan är 16. och det har varit en kanondag! imorse kom Anja och hämtade mig, vi for ner till Marias salong, där vi hade en färgkurs, va intressant och höra någon från Loreál prata eftersom jag bara hört hur wella representerar sig. så det var intressant! och jag tycker dom har mycket bra prylar, (säger inte att vi inte har det) men dom presenterar dom på ett sett där man verkligen får det och klicka till och får inspiration.
sen gick jag bort på gymmet och körde, sen gick ja hem, stötte på Lovisa och hennes kompis utanför OK, och dom försäkrade sig om att ramsele skolan var sig likt och att det skulle bli skönt och komma härifrån! sen när ja va påväg hem kom Maria och plocka upp mig och skjutsade hem mig, och i framsätet satt den mest söta lilla brutta, ramseles sötaste! och så hon log, ojoj! ni småkillar få ju passa upp i framtiden!
sen när ja kom hem, så tog ja o damsög, och nu ha ja nyss plocka undan lite här och var, mitt rum se dock förjävligt ut xD haha! men det få man ta. orka inte gö nå åt det nu hlr. bli förbannat trött efter träning ja. skulle kunna somna här där ja sitt! men ska hålla mig vaken några timmar till iaf.
för till middag blire pappas köttbullar, åååååååååh fyfan va smaskigt! dom är inte o leka med. sen ikv blire till o chilla. skönare nog! slår nog på en film som ja förmodligen komma decka ihop till. men en dusch ska ja ju faktiskt orka med också. hehe! nu.

imorgon är sista dagen på veckans praktik. blev en kort vecka det här. för på fredag är jag ledig, ska nämligen fara till ååååre som ni säkert ha läst! hehe. så imorgon tro ja nog att en sling och klippkund stå på listan! roligt:) sen tro ja en klippning på mamma skulle va fint också !:)

hoppas ni ha det bra. hörshej!


senaste trippen till stugan.
undra vars fan den där tröjan är? ingen ordning...

onsdag

Hej!
Idag fick ja sovmorgon, klockan är nu 8, och jag ska traska upp ur sängen, idag är det färgkurs som gäller! för hela slanten. det är i ramseleo ch börjar halv 10, därför det blev sovmorgon :) sköööönare!
efter färgkursen äre träning som gäller. sen blir det hem och städa lite. och ta det väldigt lugnt!

hare bra, pusshörshej!


angry biatch.

en helt vanlig tisdag!

hej.
imorse när mamma väckte mig, så va ja medvetslös kändes det som. och hade skiiiitont i magen! (inte okej). sen så gav sig inte magvärken fören efter lunch, hua. men iaf, så ha ja klippt en page idag, med gradering/uppklippning idag. blev inte som ja tänkt mig men de dög väl anta ja. sen efter praktiken såååå sprang ja in på ica en snabbsväng och köpte en drickyougurt o banan till mig, o en göttabit åt mammsen!
sen när ja va på gymmet, kändes det som att det där drickyoughurten skulle komma upp igen! va inteeeeee alltför mysigt faktiskt :p , haha. sen när ja vart där ett tag tog ja mig en promenad hem, sen när ja kom hem gjorde ja iordning nå macka och drack upp youghurten som va kvar.
sen nu ska ja gå o ta mig en lång och skön dusch! känns helt oslagbart. imorgon ha ja sovmorgon. känns oerhört skönt! så på torsdag när ja ska upp kl 6 igen komma de va fruktansvärt! heeheeee..
aja, nu ha ja inge mer o säga! hare bra:) pusspuss!


to succed in what you want to be,
you have to belive in yourself.

min mamma sade till mig
"du själv är din största motståndare"

den kommande veckan!

Tisdag:
Praktik i Junsele, gym.

Onsdag:
Ramsele på färgkurs från Loréal ! gym

Torsdag:
Praktik i Junsele, gym.

Fredag:
ledig. fara till åre, bilar, är där med laget och hänger på HolidayClub! stenhårt ju!

detta tkr ja låter som en HEELT okej vecka! hoppas ni också få en bra vecka kära vänner.

hejhej!


trötter idag!

vaknade halv 10, men nädå trött x)
idag ska jag nu snart ner på gymmet och träna lite, sen ska jag hem och plugga lite, sen ska jag klippa wilma, sen ska ja plugga lite mer, sen ska ja ba ta det lugnt! heheeeee. skönare.

hare bra! hörshej


rex vill ha snö nu!

åsikter om idol!

Tycker det var bra att Emil åkte ur idol, han var näst på tur. för jag tycker bara han ser ut som en liten pojke som står på scen, idol tkr jag inte ska handla om en pojke som stå på scen, utan en blivande sångare. och det kanske han är, om 10 år. men inte nu. jag tycker att Olle är bäst. men André är bra, och gullig, men han känns också som en liten pojke på scen, som en liten flickidol, istället för en äldre grabb som tar är sveriges idol. men han är på god väg. och han ha charm! vilket är hälften.
men olle, han är min favorit! och han är ju ett charmtroll hela han, dock tkr ja han ha förstört sig själv med sitt hår. han va så jääävla skön när han hade sitt stora fluffiga hår, hans nya klippning är inte okej...
men jag tycker att idoldeltagarna är väldigt unga, visserligen är det bra att unga får chansen, men det känns som ett ungdomsspel istället för en väg in i verkligheten! höjden på åldern hade kunna fått höjts lite iaf.

-

nu ska ja kolla på en film, the reader på fyran. hoppas ni ha det bra! puss&kram


gammbild. längta tillbaka ibland!

i need you


love me most when i deserve it the least, cuze it´s then i need it the most.

min vackra rebecka!

som idag fyller 17 år. du är en vacker, omtänksam och helt underbar vän. som ja som tur är har i min klass som gör mina dagar! den goaste som finns är du! och det är faktiskt du som många ggr ha sett till så ja vare kvar i den där stan i den där klassen. och jag är så glad över det! för en dag utan dig skulle va som en dag utan solsken!
nu hoppas ja att du få en helt underbar dag med massvis me tårta o paket! för det skulle väl inte finnas någe bättre? och ingen som förtjäna de som du!

hoppas du få en jättebra födelsedag min kära! vi få väl fira med åtminstonde en ben&jerrys och massa skitsnack när vi kommer tillbaka till stan! vilket är ett absolut måste!!! och då vi ska börja vårat nya liv. hehehe!!

ha en bra dag nu kära du! puss&kram ;*


min världens vackraste!♥

ont i magen

vaknade idag av att jag hade ont i magen, finns bättre sett o vakna på måste ja säga! hehe. iaf så ska ja snart kliva upp och gö mig ett glas oboy. idag blire myskläder och chill.

hare bra, hej

fredag!

Hejsan!
nu är klockan 18.30 såhär har min dag gått till...
klev upp, for till mammas jobb, sminka mig, satte upp håret i en hästsvans, åt frukost, gick iväg på praktiken, gjorde en korkskruvspermanent på docka, för första gången! tog 2 timmar, men det blev inte alldeles för fult. sen blev det lunch, och då blev det skink och ost sallad på mammas jobb. sen gick ja tillbaka till praktiken igen, då ja tog o städade lite produkthyllor, sen tog ja ur permanentspolarna och fick se resultatet på mitt work! och det blev helt okej :) godkänt iaf för o va första gången! seeen kom mamma, och vi for hem, for på systeme, ica, och sen hoppa ja av på gymmet och tog mig ett gympass, fyfan va skönt efteråt, trodde ja höll på o svimma tå under, men de gjorde ja ju inte ;) haha! sen så gick ja hem, och hjälpte till med mammas champingjon sås, sen var middan klar, det var potatisgrattäng, kött, och champingjon sås till middag! sen nu sitter ja här, ska ta mig en lång, varm och oerhört skön dusch! sen ikväll till idol blire ost o kex mys! freeedaaaaasmyyyyys. och sen lär ju ja slocka klockan 10, är glad om ja håller mig vaken till då, ha somna före halv 10 varje kväll den här veckan. go annso!

aja, nu vet ni! mer specifik gå nästan inte o va. hihi. buuuuuus! här få ni bild på min permanent!


"äntligen" (ursäktar min dåliga kvalité på min dåliga telefon)


hade ju kunna gjort nå kul av den, om ja haft tid!

på måndag tro ja att ja tänker klippa en page! som ja en gått börjat på,
(inte på den där dockan) , men som ja aldrig avslutat! så ja tro de få bli så:D

gosigt!

nu ska ja dra, hare bra, hörshej!

i´ll keep on running

Tänker ta tag i sig själv, och lösa ett gymkort idag! känner att det är på dags att det bli lite ordning och rutin istället för och bara somna när man kommit hem. känns riktigt bra och få komma igång och träna för man må ju så väldigt mycket bättre då! så det blire idag. idag ha ja o mamma ätit pastasallad till middag. det va jättegott. till lunch va det köttfärspaj! med kantareller på. mums!

nu vet ni. ja ba yra, för ja är tom i huve! hare bra hörshej


you use all you got to get what you want.

en..

trött annsofie,
en dusch,
en väldigt skön säng,
en gossip avsnitt,
en sovande annsofie!
hoppas ni ha det bra.
imorgon på praktiken stå permanent på schemat.
hare bra!
hörshej.


go o gla, kexchokla!
pösses

en onsdag!

Imorse när ja kom till mammas jobb kom en liten underbar sötnos och gjorde min dag! så otroligt söt. en liten hundvalpbebis! gulliplutt. hoppas han kommer imorgon med, han heter Sture! min kärlek!
sen dagen på praktiken ha vare bra, fått lite rätsida på permanent faktiskt! är inte helt bakom flötet nu. haha! sen så luncha ja o mamma o mona på bagarn. såååå fruktansvärt go mat så gudarna skulle ju vilja komma ner! ja ska gifta mig med lukas. sen ska vi ta över, DEAL!!! haha..(a)

nu ska ja snart fara iväg med mamma o hjälpa hon på nån musikcafé. låter asbra, nemen få ju iaf gofika! haha.

ska dra, hörshej!


annsofie

annsofies älskling!

mammas papper ...
mamma "undra va de stog där på?"
HAHA.
men man är ju ba liten en gång,
busa på Sture!

första apu dagen!

Hejsan!
imorse, när mamma kom o väckte mig, ville ja gråta. kvart i 6 kom hon. va ju typ halvt borta tills klockan 8. men ungefär, gick upp, satte mig i bilen, for till junsele.
sen klockan tjugo i 9 så gick ja iväg till Anja, ha gått jättebra idag! ha inte gjort något, men ha chillat runt. inte helt fel! nejnej. sen så ska ja väl börja ta modeller så småningom, den som är sugen äre ba säga till!
sen när vi kom hem, så for vi o kika till ramseles "nya" gym, det är väl inte så nytt längre, men ja ha ju inte vare dit. så nu ha ja iaf checka läget där, såg heelt okej ut!

nu ska ja dra, hoppas ni ha det bra! hörshej :)


flumiga jag!

Born this way!

Nu eftersom jag är ledig idag, så ska ja ta min första springtur på 2 veckor. ha inte tränat nå sen ja fick så fruktansvärt ont i magen, ha fortfarande ont, men 10 ggr bättre. så vi få väl se hur det gå!

hörhsje


önska ja va där igen.

för du få passa dig som satan, för ja glömmer aldrig bort vad du gjort!

...nej jag glömmer aldrig bort vad du gjort!

söndag, söndagar är speciella. idag ha ja ont i magen, SUUUGER JU ! vill va en barnunge så ja kan sätta mig på golvet och skrika och grina o säga ja ha ont i magen! XD haha. jaa.. vuxenpoäng jaaaaaaa?

aja. det stå inte så mkt uppe i mitt huve nu, hörshej!

lördag!

Hejsan!
Idag började dagen med en dusch, ica, systeme, bullbak, promenad med min underbara ida, stötte på min underbara josefin utanför grillen, bullfika me ida, sen lagade ja o mamma mat, skulle bju gofia på middag. sen ha kvällen ba rullat på , sett fångarna på fortet. och nu är klockan 22.03 och ja är dyngtrött!

imorgon ska ja umgås me ida, innan hon far te ume igen, och förhoppningsvis se till den där mr robin! förövrigt är ja ingen söndagsmänniska, jag är en slappsöndagsmänniska. ingen sån där människa som gö massa saker på söndagar, jag är gudstroende så jag har vila på söndagar! gott.

hoppas ni ha det bra, gonatt! :)


östersund - sollefteå - ramsele!!!

jah, idag på fm hade vi gråhårsmodell. gick jättebra, blev hur fint som hälst! sen skyndade ja mig hem, städade, och sen drog ner till bussen mot sollefteå. så kom fakitskt lukas o va lite social med mig innan hans buss gick (i sollefteå) , trevligare!
sen efter nåra evigheter kändes det iaf som, kom ola o hämtade mig. o de gå ju inte så mkt annat än flum när de är 2 brorsson ungdommar i samma bil!
sen när vi kom hem så fick vi spaggetti o köttfärsås, MUMS!!! hihi. aja!
ha inge mer o säga. förutom att i helgen ska ja mysa med ida, josefin, och robin :) för dom gamla goda tidernas skull! myyys.

hörshej!

117 dagar kvar!

tills jag är vuxen & myndig! coolt.
Idag hade vi svenska, och redovisning, asbra! jag har packat idag, massvis, ska ju va hemma i 5 veckor nu så, fullt med packningsdags! ha apu hemma i 5 veckor, tkr det känns gaaaaaanska skönt.
imorgon är sista dagen på skolan, och då ha vi gråhårsmodell. jag och lina ska jobba i par, vi fick gö det ifall vi hade svårt och hitta modell, och svårt och hitta modell, YES SIR ! vill ja lova. men det kommer nog gå bra!:)

så imorgon far ja hem till skogen. och idag för omväxlingens skull tänkte ja bju på en bild!

hörshej!


så då få ni en gammal bk bild!
satan va ja sakna er ibland!♥

permanentprov

idag hade vi permanent prov på skolan. gick skitdåligt! och hade jätteont i magen. nu är det lite bättre efter amerikanska pannkakor men fortfarande riktigt ont. fatta inte vad som ska va problemet!

hare bra, hörshej!

en tisdag

psykologi, skolfoto, psykologi, sen lunch med mina govänner! sen gick ja ner på stan o gick på apoteket och på åhlens och köpte en ny foundation. då träffa ja på jesper och jimmy som satt o drack kaffe, sen gick ja till bussen. och satt o prata med evelina påvägen hem!
sen nu sitter ja här, ha städa undan LITE. mer detaljerat gå nog inte o få. haha. kul... nu ska ja lägga mig o kolla på gossip! hare bra.

hejs!

apu !

ha nu fixat apu plats. härligt jobbat annso! YEY! grymt, wow. så nu bli ja hemma i 5 veckor. (efter den här veckan) hejdå östersund, hej SKOG! yey.

förövrigt ha ja en massa ont i magen, askul!

hoppas ni ha det bra. hörshej!

mot östersund och hockey!

Tja!
har rensat min garderob imorse, och nu bär det av mot östersund och hockey! östersund får nämligen hedersbesök av jonas brorsson och hans lag, dock komma dom ju vinna över östersund, så ni östersundsbor lär ju inte va så glad, men that´s your problem! ;) haha, positiv och glad annsofie idag! grymt.

nu dra vi, hörshej!


it won´t be alright..


can´t belive my eyes

varför, jag fatta verkligen inte!

igår kollade jag på idol, och såg nu att det var roshana som åkte ut, tyckte hon var bra förut, men igårkväll sög hon. jag slutade kolla när det var 2 st kvar, för ja hade sett olle, andré och ja... roshana..
jag tycker att olle är hur grym som helst, verkligen en cool grabb! andré, = flickfavorit? men tkr han är söt och gullig när han skrattar XD haha! roshana va grym, är inte så grym, efter gårdagen! men samtidigt vet ja att ja tkr hon är bra när hon inte klanta till sig själv!
så som sagt, sket jag i idol, och såg på en film istället, soul surfer, tycker den var riktigt bra! värd att se helt enkelt. sen slog ja på ett avsnitt gossip som ja somnade bladask till ;p haha!

nu tänker jag gå o ta mig en dusch, hoppas ni har det bra. hörshej!

over and out.

God kväll, klockan är snart 9, o ja ska lägga mig i sängen snart med en mugg varm mjölk tro ja det luta mot! jag ha ont i magen, ovanligt va? tro ja ska kolla på csi, och somna till det, eller så slår jag på en av mina många nya filmer! inte helt fel det hlr.
och nu orka ja inget mer skriva! förutom att berätta att imorgon, hade jag tänkt ta mig upp i normal tid, och ta mig en dusch, och kanske tom lite smink, och ha på mig andra kläder än mjukiskläder. well done annsofie!
sen om det bli så, det är en heeeelt annan femma, bero på hur ont i magen ja ha, och hur mkt ja orka "offra" mig själv för o må lite bättre i sinnet xD haha. men hörni...

hörshej

spöregn!

älskar och ligga inne under täcket när man ba hör hur det öser ner! bästa idag.
inatt vaknade jag klockan 5, av att ja hade ont i magen... kul! nu ska ja fortsätta ligga i sängen.. kul liv!

hörshej!

min älskling!


idag kom min lilla pluttinutta och myste med mig imorse,
och på eftermiddagen.
tur du finns!
min trogna kära vän!♥

min älskling!


idag kom min lilla pluttinutta och myste med mig imorse,
och på eftermiddagen.
tur du finns!
min trogna kära vän!♥

alldeles för lätt att lova, alldeles för svårt att hålla!

jag önska att jag aldrig lärt känna dig,
då hade jag sluppit all smärta inuti mig.
jag önska att jag aldrig släppt dig in på mitt liv,
då hade jag sluppit all smärta som ja nu känner.
jag önska du aldrig lämnat mig,
för då hade jag fortfarande varit glad.
jag vet aldrig vad jag gjorde fel?
men det är något vi släppt.
du iaf.

over and out.

och vem sa att vänner stannade föralltid?


gammal bild, liten och rädd.

hemma!

Hej!
JAg har haft sjukt ont i magen, några dagar, så igår for jag hem, så nu ligger jag hemma i sängen och ha ont i magen istället! det är faktiskt betydligt bättre. nu ska ja gå upp o gö oboy. ta mig en dusch, och hoppas att min mage kommer skratta och sluta gö så jävla ont!:)

hoppas ni ha det bra! Puss&kram


min bebis. (bild sen i vintras)
åh så han ha saknat mig, sa han!

ida lindberg!

Eftersom jag har sjukt ont i magen, få du bara ett kort inlägg..

Grattis min älskade Ida, på din födelsedag!
du har funnits i mitt liv i väldans många år, och du kommer aldrig sluta finnas i mitt hjärta.
jag älskar dig dag som natt, jag finns här för dig dag som natt.
du är en vän som sitter längst in i mitt djupaste hjärta,
jag kommer aldrig glömma dig.
vi har gått genom eld och vatten tillsammans,
genom jävla fjortisbråk till riktiga bråk där vår vänskap satts på prövning,
och vi har alltid klarat oss igenom allt.
och det gör mig säker på att du och jag,
är menade att vara vänner livet ut!

jag älskar dig mitt hjärta!
hoppas du få en kanondag.

DU ÄR BÄST ÄLSKLING!!!♥



sötaste du!

dom 3 vännerna och jerry! vars jerry är vet ja inte!

föralltid!

hey, over there!

Tja!
klockan är 16.12 och jag invänta just nu one three hill. börja kl 18. sen blire en tidig kväll, och imorgon upp på skolan. kuuuuul! 07.00 är väldigt tidigt om ni fråga mig, det är nämligen då min väckare ringer, YEEEY!
den här veckan tänkte ja träna mån,tis,ons,tors, sen få vi se hur mkt ja orka med i helgen, då ja ha tänkt och fara hem! ha ju inte vare hemma på flera månader så ja känner att dt är riktigt behövligt och komma hem! niceone.
nu när fotbollen är slut kanske man ha ett liv tom? skulle ju inte va helt dumt ;) va nån som sa till mig att ja inte hade nått liv pga fotbollen, lr ... påstog! komma dock inte ihåg vem det var:p , och det är väl lika bra det.

aja, ja ha ingenting och säga, vilket ni kanske märker eftersom ja ba babbla om nå värdelöst skit!

hare bra! puss&kram

DM MÄSTARE!!!!!

ja ha funderat länge på att ta bort min fb. men jag kan som inte bestämma mig. känns bra o kunna prata med laget och mamma och brorsan där, men resten av allt skit som ligger på fejjan är jag inte intresserad av. men ja bli väl kvar ett tag till.

Nu är Brunflos brudar DM-mästare!!! och det känns grymt och avsluta säsongen med en vinst mot Ope. känns sjukt bra! grymt, wow, yey!


BFK!!!

RSS 2.0