nyårsafton!

Godmorgon. klockan är 9.42 och idag är det nyår. imorgon är det 2012 och det känns så jääääävla bra! idag äre skoterkörning och korvgrillning som gäller. middag, och sen få vi se vad ramsele ha att leverera, riskabelt val av annso! yesman.
hoppas ni få en jättebra nyår! PUSS OCH KRAM

myysmorgon!

Mysmorgonfredag med mamma! klockan är 8. och jag somnade kl 22 igår. så 10 timmars sömn är väl helt okej tkr jag. nu kan ja va glad idag med. haha;) jag och mamma ska kolla på film och dricka varm oboy såhär på morgon. myyyyyys! vi ska kolla på hur många lingon finns det i världen eftersom hon inte ha sett den än :/ om 2 timmar komma hon iaf ha sett den! well done! idag tro ja nästan vi måste åka på en skotertur! och ikv ska ja umgås med familjen!
hoppas ni ha det bra! puss och kram ;*

SUNDSVALL!

Hej!
morgonen började med tandläkarbesök. och sen sa mamma att vi skulle fara o shoppa, så då gjorde vi de o for till birsta! helt okej för mig:) dagen är gjord, för vi "fick oss" varsin iphone. dock få vi dom på posten om några dagar! ÅÅÅÅH va ja längtar! vilken jävla nöörd ja kmr bli alltså. men ja slipper snart den här skittelefonen. det här gör mitt 2012! då ja också ska bli "vuxen" heeeeheeeeeee. vuxen ja... jesus amalia! tro ja dör ;) ja är snart "vuxen" faktiskt 40 dagar idag se ja. det är fan inte ens mkt! sen ska man IAF föreställa vuxen.
jaja. nu är ja trött. så nu ska ja värma en kopp oboy, slå på en film, och mysa för mig själv! hoppas ni ah det bra:)
puss och kram!

it´s your misstake, not mine.

hej hallå!
idag var det tidig morgon och tandläkarn. mina tänder är ju stöd på nå vis. sen blev det hem, sova, ta spruta, hem, tanka, hem, film. nu är det snart middag. spaggetti och köttfärsås! MUMS. imorgon ska ja tillbaka till tandläkarn och förhoppningsvis ha min bettskena clear.
ja tkr att livet är bra jävla konstigt ja! ibland önska man ju att man hade haft ett simpelt liv. och ibland inte. hur kul skulle de va?


nu bli ja snart korthårig igen. på söndag...
och då bli ja korthårig... kuuuul liv!

SKOOOOOOOOOOOOTER!!

Heej!
Idag är det en tisdag. och klokcan är kvart över 11. jag började morgonen med att se på die hard. vilken man! haha. sen nu tänkte ja kliva upp och hä på mig ett underställ. för idag tänker jag köra skåjter! provkörde brorsans nya skoter igår. heeeelt okej tkr ja ;) så idag blire korvgrillning skulle ja tycka!;) hiihihi buuuus.
ha det bra! puss och kram

jul jul strålande jul

Hej!
Idag är det den 26e December. och jag ligger i sängen och klockan är 12.11 jag är så fruktansvärt trött. blev en väldigt sen kväll igår. kvällen spenderades delvis med glenn och ola men helvis med ida!
2012 ska annsofie börja tänka först och göra sen. och sluta ha sånt jävla humör! YES. lääängtar!

ibland behöver ja fan hjälp. idag ska ja ta mig en joggingtur, med sällskap av ida:) sen våldgästa vi robin! ha ja tänkt iaf. hehee! det är vad som står på dagens schema. samt lite teoriplugg och lite psykologiplugg! kul.
ha en bra dag! puss

kära vänner!

God kväll!
Imorse fick ja som sagt tomtegröts frukost! med tunnbröds macka med skinka och senap på. va jävligt gott kan ja lova! sen gick ja ner på byn och på hockeyplan med ida och kolla på den årliga hemvändarmatchen. trevligt! träffade massvis med roligt folk där, bland annat annelie, kajsa, josefin, bobbo, jennie, och åhman! trevligare värre:) sen gick ja hem. eller fick lift.. hehe tack för det!
sen blev det mat, och nu ha ja nyss ätit massvis med kakor och gått upp 2 kg till :) känns skitbra... elleeeeeer? komma fan inte orka springa en meter när ja komma ut på fotbollsplan igen. kul liv! heheee.. aja!
ikväll ska ja ha filmmys med idutten! like old days you know! fuck yea:)

ha det bra! puss och kram


satan vilka dagar vi ha upplevt tsm!
hihi fjortisida dääär dåeeeew tieeeeeep.
men jag älskar dig ändå! ♥

körkoooortsteoriii!

Hej!
klockan är kvart i 11. och nu ha ja gått igenom R fasen en gång till. kan ju säga att ja ha haft jävligt mkt problem med den. eller jag har. men jag gick iallafall från 25 rätt till 45. så det tycker jag var jättebra gjort faktiskt! positivt tänkande. ja! nu ska ja gå igenom fel frågorna igen. och sen ska ja gå upp och duscha, och sen blir det grötfrukost och senare blir det till och kolla på hockeymatch!:) mys!
hoppas ni ha det bra!

puss och kram

24 december

Hej!
Idag är den 24 december. "efterlängtade" julafton. min bror började med att väcka mig det första som hände idag. nu ha ja sett på friends with benefits så nu känner ja att ja kan klara av den här dagen. varm lång skön dusch väntar mig just nu! sen ska ja äta ägg. älskar ägg. och koka ägg. ägg ägg ägg.
ha det bra!
hörshej!


förra året

God Jul!

inväntar storebror!

Hej!
nu sitter jag och invänta min kära bror. så vi kan äta middag. han är  det enda som saknas resten är klart! sen ikväll blire bingolotto, då ja tänker kamma hem storvinsten! vilket ja ha tänkt varje år men det ha inte ens sluta med en ny lott! jävla skitliv. haha! nu ska ja gå.
hare bra! PUSSPUSS


lite gammal bild. sen innan ja klippte och färga.
pusspuss

we can both pretend!

you can look at me,
and pretend that you doesn´t care for me.
i can look at you,
and pretend that i doesn´t need you.
we both can pretend,
that we doesn´t mean anything to eithother.
but we both know,
we are unbeatable together!
you and i,
we should be together.
you and me.
me and you.


i fool myself.
i wish i didn´t.

i want you to make me feel like i´m the only girl in the world!

HEEEEEJ!
mitt liv leker järnet just nu. finns inget som kan stoppa mig när ja rulla fram! iallafall, så firar vi här på näsåkersvägen 45! en san är sprättad. dock pissljumen vilket kvitta! va lika go ändå ;) sen så är livet bara helt underbart! det tycker mamma med:D
känner verkligen hur underbart 2012 kommer att bli!


för jag är glad igen!

körkortsteori in my heart!

Fan det bästa som finns. fast ja vill börja grina ungefär! nu ta ja mig en dusch och gö nån nytta idag ist.
hare bra. hörshej!


snälla ge mig körkortshelvete!!!
- gammal bild

why doesn´t you care?


i hate that you can look in my eyes and lie.

J U L L O V !

Känns så jävla underbart och ha jullov. dock är det väl plugga som stå på schemat för det här lovet! men jag kommer tacka när jag har det där plastkortet i min hand. fyfan va ja komma va glad då. om ja nån gång få det...
det är ju ba hoppas!
idag hade vi iaf psykologi på förmiddagen, gick kanon! färdig med allt förutom provet och en oupplagd uppgift. så lite psykologiplugg bli de också på lovet! men framförallt körkort.
sen på eftermiddagen var det julavslutning. kan väl inte påstå det va speciellt bra. men vissa saker va ju helt okej! sen for ja o mamma på k.o.o.l eller va de va. och köpte en julklapp till bror! sen så for vi och tanka, och upp på lillänge och handla lite smått o gott ;) mums. nu smaska vi!
ha det bra kära läsare! PUSS OCH KRAM

p.s imorgon bär det av mot sundsvall d.s


what are words,
if you really don´t mean them?

jag är en underbar dotter!

hehe! jag måste ju va en fruktansvärt underbar dotter. även fast ja kosta jävligt med pengar.. hehe! för iaf,
så idag kom mamma till mig. så då nu ha vi ätit tacos fast med kyckling! så ja ha dona o fixat. sen nu ska vi äta annsofies chokladtårta! med pepp"talk". eller.. "peppord" det stå nämligen "HOPp" på! måste fan lära mig och stava snart känner ja xD men va gö de om 100 år??
nu ska ja kirra kaffe och efterrätt dåra! sen blire chilla. sista skoldagen imorgon. fett skönt! puss på det.

ha det bra! puss och kram

who am i?

yes mam, i have a problem with my feelings.
yes mam,
i have a problem with my feelings.
give me the chance to show you,
what i can be.

-

men samtidigt, tänker jag inte ändra på vem jag är.
den du vill att jag ska vara kanske inte är jag.


man måste ju faktiskt växa upp nån gång.
men vars ska man börja?
därför tog jag en liten fjortisbild! endast från förra julen.. hehe

amazing thing!

ibland saknas det ord.
så mycket det bara går.
det är hoppet vi lever på.


never lie to me.
never look in my eyes and lie.



/Love

man fatta inte vad man ha förän man ha förlorat det!

lördagar♥

ja, jag saknar dig.

så skönt med helg så!

Hej!
Idag vaknade jag vid 9 tro ja, så då tog ja o läste i teoriboken, nu ha ja gått igenom lite körkortsövningar, och kollat igenom teorifrågor. nu vänta ja på o få kolla på björdalen och svendsen! där kan vi snacka om män! hihi.
idag väntas en hääärlig innedag för mig! såå skönt så! för imorgon äre tvättstugan som gäller hela förmiddan. och lite hemlisplaneringar också! hihi.
puss


om man kanske skulle ha blive en dum blondin igen?

fryyyyyyyser!

Hej!
Klockan är 19.19 och jag kom hem för en liten stund sedan! Idag började dagen med att jag gick till skolan, sen så va ja i salongen hela dagen. på förmiddagen hade jag och moa en permanent. och på eftermiddagen hade vi en kreativtoning! skitkul dag. det är roligt när det bli som man tänkt sig! hehe. sen efter salongen så gick ja ner på öp, och stötte avnån konstig anledning ihop med malin och kilheim, vi skulle nämligen dela ut "goodie bags" med tinning och godis i! först for vi ut till brunflo och dela ut. och sen for vi in tll stan och dela ut på lillänge utanför systeme där det gick som smort! toppen. sen så skjutsa dom hem mig. det är min dag! hihi.

ha en bra kväll! P U S S


känner en väldigt intensiv blick!

f r e d a g !

Fredag och dagens outfit!
idag är det salongen hela dagen.
sen ska ja ut till brunflo och jobba med laget.
nu ska ja gå iväg på skolan!
hejdå. PUSS

livet är så fruktansvärt orättvist! but life goes on.

Jag är fruktansvärt arg och sur och less och förbannad just nu! Våran bästa Mia ska lämna oss på skolan. den absoluta bästa läraren som vi har. Även våran mentor. jag är inte arg, sur eller less på henne. jag är arg sur och less för att det blev såhär! hon har fått ett nytt jobb och jag är jätteglad för henne, för att hon ska få göra saker som hon inte kan göra här. Hon kommer få det jättebra!
Men jag kommer sakna henne så fruktansvärt mycket, för hon har gjort många dagar för mig på den här skolan. man vet alltid att mia förstår, mia bryr sig. men nu då? nu försvinner den personen. och det finns ingen som kan ersätta den personen. vi kommer få en ny lärare, men den personen kan inte ersätta min mia som person.
jag har öppnat mig för mia som för ingen annan. första dagen berättade jag för mia saker som jag inte berättat för någon annan. jag lämnade ut mig för henne direkt, för jag kände att hon var en bra människa.

-

vi påverkas alla av olika saker! det här är en sak som jag påverkas mycket av, för det tillhör min vardag. och jag var beredd på att ha kvar mia här tills studenten. men samtidigt är jag väldigt glad för hennes skull för det hon ska få göra. men jag är egoistisk idag och tänker bara på hur jobbigt, drygt och värdelöst det kommer bli utan henne!

sådeså.

-

jag är en människa som inte kan prata om saker. därför skriver jag ifrån mig!

-

Mia, du kommer alltid vara den bästa ändå!


det finns ingen som du!
du är...
underbar,
omtänksam,
bryr dig,
duktig,
bäst!


Morgonmorgon!

Hej!
Idag är det torsdagsmorgon. nu ska ja kliva upp och gö mig iordning för dagen! först är det svenska, börjar kl tio i 9. sen är det körskolan som gäller. och klara av en fas till. skulle kännas jävla skönt!
sen ska jag hem, plugga, städa, och träna! hoppas ni ha det bra!

puss och kram!

i hate this world!

Varför kan det inte vara fred och fröjd? allt skulle va så mycket lättare då. men det är väl det här som kallas liv.
just nu håller jag tummarna som satan dom närmaste dagarna, jag hoppas, jag hoppas, jag hoppas! för dig mamma♥ skulle bli så glad för din skull ifall det blev som vi vill att det ska bli. that´s the way it should be! sådeså.
nu ha ja nyss duscha, så nu vänta en varm mugg oboy och sen sussa väl ja som aldrig förr. är dyngtrött med sömnsvårigheter. hur gå de ihop egentligen?!
aja.

gonatt! :)


saknar glädjen och grejen.

saknar att kunna gö hur man vill, när man vill.

saknar att känna att jag är bra.
satan vilket självförtroende man hade en gång i tiden! XD
dock ett flertal år innan dessa bilder! XD

you´re so beautiful!

I can´t be with you,
I can´t look at you,
i can´t talk with you,
because if i do,
i´ll fall in love with you.
and that´s to scary.
but you are a beautiful boy.
and i really care about you.
but i can´t let the way to my heart, be open.
cuze i´m to scared that you´ll break me down.

you´re to good to be true!


i doesn´t want to be hurt.

study, just study!

Hej!
Det är tisdagskväll. Morgonen var väldigt tung och komma upp på. men ja kom upp. julkalendern såg ja på! sen var det bara och kliva upp och gö iordning sig! Sen traska iväg på skolan. psykologi var vad som stog på dagens skolschema! och luciatåget kom och hälsa på oss, med janne , eller oj.. förlåt, en tomte! som va lik janne. kuung! haha. seeen så blev det lunch, och efter lunchen gick jag ner på körskolan och satte mig och plugga teori till halv 3. då jag hade körlektion. efter den gick ja till mathilda som hade kommit in till stan, och sen tog vi en buss till brunflo och träna. då söta linnea kom också! myys.
sen tog jag en buss hem, läste lite teori under tiden, och gick på ica och köpte mjölk! mjölk♥ , sen gick ja hem, duscha, och nu ha ja nyss druckit oboy och ätit hårdmacka med ost på! möms.
jag har haft ett jobbigt humör idag, ha inte vare på nå jättebra humör. förmodligen för att jag inte ha sove så jättebra på sistone. men svackor har man!
imorgon äre fotbollsträning igen. vilket kommer att gö min dag! på förmiddagen ska jag vara nere på körskolan kl 8 och gö riskettan. sen på eftermiddan är det salongen som gäller! imorgon hade ja tänkt köpa dom sista julklapparna också. hoppas ja hinner det. imorgon efter skolan ska ja iallafall gå hem, åsså ska ja göra klart en psykologi uppgift. fick nämligen en energi kick av att kolla på elits just. skitbra!

hoppas ni ha det bra!



PUSS

13 december!

Hej!
Nu är klockan 07.50 så nu tralla ja iväg på skolan. för idag väntas en halv skoldag, sen resterande av dagen går åt till teoriplugg och träna! awesome.

hörshej!



satan i gatan!

du är en idiot.


nej, jag ser inte ut som nån modell.
nej, jag är inte den underbaraste som finns,
nej, jag är inte den ödmjukaste som finns,
nej, jag är inte den lättsamaste som finns,
ja, jag har ett jävla humör,
men hallå, vad vore jag utan detta?
det vore inte jag.


dumhuve.

det här är mitt liv, och jag lever för vad jag vill!

Hej!
Idag har det vare en ganska tung och lång dag. först skola, sen körskolan, sen hem, sen springa ner till busshållsplatsen och missa bussen. ta en annan buss, träning! och idag va de riktigt jävla kul och träna! så jävla awesome. nu väntar mig en VARM dusch! sen blire nog sängen! imorgon är det en hel em på körskolan som gäller!

ha det bra. puss och kram!


haha fjortis!
men ska bli korthårig under jullovet igen!
ååh känns så nervöst! haha.

we made our choice, and we choise the wrong.

Hej!
Idag har jag och Mathilda myst! vare o köpt lite julklappar och bara tage det lugnt.
mammas julklapp √
pappas julklapp √
olas halva julklapp √
en bit på vägen iallafall! känns bra:D ihihi. hoppas ni har det bra! nu vänta ja royal besök. awesome!

hejdå :)

here we go again on our own.

ibland fundera jag mer än vad som är nyttigt!

söndag, söndagsmys idag! ikväll ska ja kolla på julkalendern. idag mysa med Mathilda. ifall vi dra ner på stan en sväng eller bara är hemma vet ja inte! men det bli mys iaf:) grymt!

hoppas ni ha det bra! puss och kram


i wish.
i really wish.
i really want.
but why doesn´t you belive in me?

-

love me most when i desirve it at least,
cuze it´s now i need it the most.

snööööö!

Hej!
Idag är det lördag. Amanda vann idol igår, tyckte det var rätt.
klockan är halv 11, jag har varit vaken i en timme. gjort mig iordning för dagen, och ska nu gå iväg på ica och handla lite till middagsmat när bruttan mathilda kmr och myser med mig! gosigt:)
det blir enchiladas till middag idag. så ska handla lite granna till det. hoppas ni har det jättebra! det har jag.
känslan imorse när ja vakna och såg snö på taket huset mitt emot var obeskrivlig! det såg så mysigt ut:)
puss på det!

hörshej!


en glad annsofie när

det var snömys!

lovekiller

att killar är likadana var inget skämt! jag drömmer om mitt liv.
jag tror på ett bättre liv.
finns det något smartare?
jag vill spela fotboll, nu.
man måste tro för att det ska kunna ske!
hoppet är det sista som överger oss.

gammbild!
ibland vill jag bara tillbaka.
ibland vill jag framåt!
men jag borde väl vilja leva i nuet?
man ska leva idag.
uppskatta livet.

fredag och helg!

Hej!
Idag har det varit full rulle i salongen. för det första så försov ja mig, så hela dagen ha ja vare stressad. så stressad som ja nu kan bli. min ängel marijana kom och hämtade mig imorse. så vi kom någorlunda i tid, pga trafikstopp.
sen va de sling och klipp som stog på förmiddagsschemat. på eftermiddagen skulle ja börja med och gö en uppsättning, (som ja aldrig gjort) när den nästan va klar bestämde ja mig för och riva den och gö om den. för jag insåg hur man kunde gö för att det skulle bli bättre.
sen så när ja hade gjort det drygaste, så kom thilde: "annso, du ha en kund nu" , jaha, då va det bara och släppa dockan och ta emot min kund istället. va en grabb som ville bli klippt! gick kanon. så efter den klippningen va det dags och gå hem! så då gick jag hem.
sen tog jag och fredagsstäda! så jävla härligt och ha det cleant när det bli helg. nu är det bara en timme kvar tills idolfinalen börjar!! dock är det ju värdelöst att mina "favoriter" ha åkt ut. men det är jävligt intressant ändå. ja mena, dom är ju inte dåliga dom som är kvar! hehe.

hoppas ni ha det bra! PUSS


här få ni en fredagsbild!

man ska uppskatta det man har!

.. medans man har det.

Nu ha ja gett upp allt pluggande för idag. idag ha ja dock bara pluggat teori på fritiden. nu ligger ja i sängen och känner att ja hlr på o slumra!

så gonatt:)

you get what you desirve!

Idag är det kördax igen! känns jättekul.
och nu ska ja gå iväg på skolan för en svenskalektion!
ha en bra dag kära vänner!
Imorse hade ja mys medan ja kolla på julkalendern också.
så jävla värt, så jävla vinter! mums.

puss

en annsofie, en helt vanlig torsdag!

en torsdagsmysmorgon!

träning!

Hej!
Nu är klockan 18.30 och jag ska nu byta om för att fara iväg och träna. har pluggat hela tiden sen jag kom hem. först gjorde jag klart engelska, och psykologi uppgifter. sen har det varit körkortsplugg! känns bra att ha gjort något kan ja säga. på fm idag va ja nere på körskolan och plugga teori. 2 faser är avklarade! känns skitbra!!! nu saknas bara 5. men det komma ja klara. helt klart! men ja känner såhär... även fast man klara faserna betyder ju inte att man har alla rätt?! hm... känner jag mig själv lär ja nog gö om dom tills ja ha så lite fel att det är okej.. (om ja nu hinner. vilket ja ska se till att ja gö.) idag är det hela 62 dagar kvar tills jag är laglig att ta körkortet! känns så sjukt overkligt! haha.
på em va ja i salongen och höll på där. sen vet ni min dag! hihi.

ha det bra!

PÖSSSSS


haha jaha! konstigt det blev. men det bjuder ja på! hinner inte fixa och dona.
hihi. puss

PLUGGAR

Eftersom annsofie ha fullt upp med o plugga hinner ja inte skriva nått.

pusspuss


mysonsdag!

Hej!
Vaknade för 20 min sen, så nu ha ja lega i sängen och kolla på julkalendern och druckit te med honung i! och elda mina adventsljus. myyyyyyyys! nu ska ja plugga på körkortsmärken... och göra klart några engelskauppgifter. sen va de nå mer ja skulle gö, men det ha ja glömt! sen ska ja tralla ner på trafikskolan och gå in i mina faser igen. sen bär det av på skolan och salongen. halv 1. kvart över 7 ikv äre träning!
hoppas ni ha det bra!

PUSS

min julklappsönskelista!

Jo det förstår ni, körkortet har jag redan fått. så min önskelista består av:
att jag ska klara körkortet!
och att jag har dom jag älskar mest kvar minst 80 år till!

snälla tomten, se till så jag får mina önskningar uppfyllda! jag hoppas verkligen, hoppas, hoppas, hoppas!

puss och kram tomten!


fotboll

Nu hlr jag på o bli galen för det gå så dåligt på fotbollen. men nu ha ja bestämt mig för och bara vara mer koncentrerad och ha ett bättre humör, och vara mer positiv. så få vi se hur det funka ist för o bli galen varje gång ja gö nånting som gå åt satan!
hihi. hoppas det bli bättre iaf :D vill få fram den där riktiga glädjen i fotbollen igen, för nu är ja ju sur varje gång ja gå ifrån träningen, och då äre ju fan inge kul hlr. men samtidigt vet jag att jag inte klara av och kliva upp på morgon ifall jag inte få spela fotboll. måste hitta nått mellanting där! hihi.

nu ska ja kolla på tv och sova. gonatt!

puss


som lyckligast!

Hej!

Hej;)
nu är jag tillbaka i stan. klockan är tjugo över 4 och jag har nyss ätit mat. det blev lasagne med mangoraja! jättegott. ni borde testa det! hihi.
nu ska jag byta om och gå ner till bussen! puss o kram!


ska springa efter en fotboll nu! pusspuss

skidåkning!

Hej!
Idag har jag kollat på skidåkning. höll tummarna för björndalen men det gick ju åt helvete! så då höll ja tummarna för svendsen ist, och det gick ju inte hlr så värst bra, men tvåa blev han ju iaf! de är okej.
nu ska ja fara ner på hockeyplan och kolla ifall ja ha nå skridskor där.. heeeeheeeeee! hoppas gå ju iaf. idag kvart över 5 är vi bänkade framför tvn igen!

hare bra. puss o kram

för världen kanske du bara är en människa, men för en människa kan du va hela världen!

godmorgon.
klockan är halv 11, jag vakna på fel sida. de sög ju ganska hårt! men det är iallafall snö ute! det är bra. hihi. puss på det! jagh ar inge mer o säga. tom på ord!

ha en bra söndag!
puss och kram

en ny annsofie!

Hej!
Nu har jag mörkbrunt hår, med ny kortare längd. mår genast mkt bättre! nu kolla ja på norrthug, vilken prins! hihi.

hoppas ni ha det bra! puss o kram :)

mörkhårig!

hej!
Nu ska jag bli mörkhårig. va i valet o kvalet om mörk och ljus, nu blire mörk. hejdå.

tvåa, jag gillar inte tvåa, jag gillar etta!

Och för dig kommer jag alltid vara numrerad som tvåa. jag kommer aldrig bli din etta. jag har förstått det nu! och det krossar mig. men jag kommer aldrig mer vika ner mig, those days are gone! för jag sätter aldrig dig i på andra, så vrf förtjäna jag då och vara din tvåa? trea, fyra, femma, sexa, eller till och med åtta eller mer?
du har hjälpt mig att inse vissa saker, men bara därför förtjäna ja inte och vara åttan för eller tvåan för dig.

Nu sitter jag och kolla på idol, i lilla ramsele! Imorgon ska jag äntligen klippa och färga mitt hår. känner mig just nu som en skata! se förjävlig ut i håret och går frisör, hur fan gå det till?! näe juste, de gå inte ihop..

Aja, hoppas ni har det bra! puss och kram

You were my everything,
but now i understood that i was nothing for you,
and that make you a smaller in my eyes!

en torsdag!

Hej!
vrf klaga alla på mig idag? och igår, och i förrgår? jag är som jag är och jag tänker fortsätta vara det, så det är lika bra ni sluta klaga.
igår var det träning, gick inte så värst bra, och jag och disa fick en lååång resa hem! jesus amalia. bussar i östersund borde inte existera över huvudtaget!
Idag var det svenska på förmiddan, sen på eftermidadn gick jag ner på körskolan och plugga teori. sen tog jag en buss hem vid halv 4 ungefär. sen när ja kom hem plockade ja undan lite, tände ljus, så nu ha ja det mysigt när ja kolla på skidskytte!:) så mkt bättre o kolla hemma i soffan än o stå o frysa! dessutom skulle de inte va värt och stå o frysa för dom där hlr, den enda som är värd och stå och frysa för björndalen! vilken man.
imorgon ska jag fara hem, men ja undra hur det komma gå ja! för det gå ju fanimej inga bussar till den där jävla byn. sista bussen gå halv 2 elr när det är, och jag slutar 15.30? och är i salongen..
toppen..
Aja, nu ska ja fortsätta mysa för mig själv:) det är faktiskt väldigt skönt och va med sig själv en hel kväll också:) man kan som va så lugn och trött och framförallt tråkig.

hoppas ni ha det bra! puss och kram


en annsofie hade stora problem med att öppna en vinflaska!
(dock hade jag inte börjat öppna den, skyller på det ja)

RSS 2.0