på skolan

sitter på skolan nu med nåra, ska äta om 15 min efter det blir det idrott och så, efter det sluta vi och jag ska fixa lite grejer, bla fara upp på lillänget med Pia, sen ska ja försöka hinna ner på stan en stund, sen ha ja fått för mig att nån kommer att komma och hälsa på mig ikväll ! vi få väl se... 8-)

Hoppas ni har det bra!

PUSS ♥

flyttlass till Östersund !

GODMORGON!:D
liiiite väl tidigt kanske ;) , men så äre när det går flyttlass till östersund, finns det inte så mkt o välja på, med tanke på att vi ska handla osv osv när vi kmr fram ! nu är mamma ute med luna, när hon kommer tillbaka så far vi, först till farfar och hämta smörknivar som han gjort till mig , och sen brumma vi till Östersund!

Ha en bra dag alla ! hoppas ni mår bra :)


pusshej !



allting kommer ordnas och bli bättre igen! farmor ♥



jag och världens bästa gustav! (vet ej vrf ja valde den bilden men ;D )

gonatt

God kväll!
Nu tänker ja snart lägga mig i sängen, eller snart.. ja tänker gö de nu efter jag borstat tänderna o tvättat bort sminket och så , för imorgon på morgonen ska vi fara till östersund, och dumpa mig.. haha ! farfar var så söt , han sa att vi skulle komma förbi o hämta smörknivar som han gjort innan vi for, som sagt världens bästa farfar. alltså.. ja kan fan inte ha missat ngt.. har en hel påse full med skor, en STOR kartong full med kläder, två snart fulla väskor med kläder, påsar med kläder, kartonger med inredningssaker, (mackjärn, vattenkokare osv) , åh herregud! känns som att ja flytta o aldrig mer kommer tillbaka. haha, men så äre inte! :D dom är inte fri mig än på ett tag xD
det är snart bara datorn kvar som ska packas med, fy va hämst.. haha ! alla tkr de är kul o flytta xD , moahahaha

Aja! ni ska få en bild på tårtan.

Gonatt ♥

tänker på dig farmor !


paackaaaar...

hej!
Nu håller jag på o packa, ojoj... känns som ja kommer flytta o aldrig mer komma tillbaka ungefär, känns hur hämst som hälst, vill inte ungefär xD , haha ! men det kommer bli bra.. POSITIV INSTÄLLNING XD , haha. middagen blev kanon, och efterätten blev god den med :D , farfar blev iaf nöjd, (vilket var det viktiga) , och nu tänker ja gö.. ja vet inte.. men bild på farfars tårta kmr senare ikv iaf, när ja orkat lägga in bilderna på datorn ;p ,

hare bra alla!

puss!






vars är du??? ;/

godmorgon!

Godmorgon! härligt med en liten sovmorgon, älskar det. IDAG, fyller världens bästa farfar 82 ÅR! Finns ingen bättre än du, och jag älskar dig, och idag ska du få en bra dag. nu tänker ja kliva upp och lägga fram kyklingfilé, för idag tänker ja laga en riktigt god middag till farfar, det ska bli kanongott! om inte annat få vi väl gö en snabbeställning på svar lr annat XD , haha! nedå, det ska bli bra, och tårta ska han bannimej få!

Nu måste jag gå upp för jag ska fara o handla med pappa för middag + efterrätt!


HEJDÅ! och grattis farfar! ♥




farfar♥
tänker på dig farmor.

:(

fy a.. de va skönt o komma hem, men det var samtidigt sorgligt, önska det inte fanns en klump, men det finns det, och det  går inte att få bort den förän allt är uppklarat, och jag hoppas allt uppklaras snart, med andra ord : hoppas du kommer hem snart ! hoppas verkligen, verkligen, verkligen det!

imorgon fyller min älskade farfar år, jag hoppas verkligen mer än allt att du får en verkligen bra dag trots alla tråkiga omständigheter!

älskar farmor och farfar väldigt mycket. ♥

mobilen är sönder | HEMMA |

Hej!
JAG ÄR HEMMA, och min mobil är sönder. ooch det suger riktigt riktigt riktit hårt! hela displayen är svart ungefär, så ja se inte alltför mkt, men ja kan iaf svara och ringa (y) till dom nr ja kan xD , haha ! fail. kom hem för ett tag sen, nu väntar jag på att mamma, pappa, och farfar ska komma hem från sollefteå , för då kmr dom samtidigt med pizza från rafna! gott, kanske inte, men jagä r så extremt HUNGRIG, så .. kan stoppa i mig vad som hälst, exakt vad som hälst ! haha. nu kollar jag på goast wisperer, (stavning) ,  och det är riktigt intressant. så jag skriver inget mer nu, hoppas ni har det gött !

Hejs :)



intressant dag ;)

Först skola, en rolig dag :) , sen gick som vanligt jag och sabina ner på stan, och gick o strosa lite, ja köpte present till farfar som snart fyller år :) , och jag skulle kolla hur mkt pengar jag har på kortet, skickar in kortet i automaten, sen står det att det inte går att bara ta saldo, då tänker jag.. aa, men då ta ja 100 kr så få ja ändå liksom , så TROR jag att jag trycker på 100, men ja trycker på 1000 , sen panikfrågar jag sabina : TRÖCK JAG PÅ 1000 ? hon : ja... HAHAHA. bryter ut i skratt, vi står och letar efter handelsbanken, dum som vi är , så står det stort rakt ovanför oss "handelsbanken" hahahaha xD , jaa... (y) vi är duktiga vi ! så vi  går in dit och sätter in mina 1000 kr igen, och nu har jag inte 1000 kr där längre xD , så den failen behöver ja icke gö om ;) haha!
Nu sitter jag hemma och kollar på hårförlängningar, mkt nice! är riktigt sugen, och jag har bestämt mig för att göra det, lätt värt, nu ska ja ba bestämma vartifrån ja ska köpa det, det står mellan happyhair, och rapunzel, eftersom jag köpt från rapunzel tidigare vet jag hur håret därifrån är, och färgen är riktigt fin därifrån, även håret är bra tycker jag! wihihihi, fett på asså! :D så nu ska ja vänta tills på söndag och beställa det då, för jag och Sabina har tänkt att beställa tillsammans :) ihii ! bli känon.

Nu har jag nyss avbrutit mitt skrivande och vattnat blommorna med Lo, och nu tänker jag gå, för vi ska snart äta! Så vi hörs troligtvis imorgon, för jag tkr det är så tråkigt och skriva när jag är här, förlåt för dålig uppdatering, men det är så mkt roligare o gö här än o sitta vid datorn! så hare bra alla!

Pusshej :)

grattis systrami !

Grattis gumman, ARTON ÅR IDAG! så jäva köng. Hoppas dom är riktigt snäll med dig idag! =) fyfan va du är bra Sofie, det ska du veta! jag har alltid sett upp till dig. Jag älskar dig. Ha en bra dag. ♥

-

Förövrigt har jag varit på skolan idag, wow, vi blev stylade av 2orna, hår och smink , alltså, jag älskar håret, det blev riktigt fint tkr jag! :) sminket säger sig självt, vi hade rocktema.
Sen gick jag ner på stan med Sabina, och Stina, haha, fyfan vilka sköna flickor, flum flum !
Sen fick ja ett jävla värdelöst samtal, blev riktigt lack, såhär lack ha ja inte varit på väldigt länge. fyfan asså, men... allting kmr ordna sig och bli bättre igen!

Nu ska ja vänta på att resten kmr hem, ha det bra! Pusshej

---

farmor&farfar, jag tänker på er, och jag älskar er! vi har klarat mkt i våran familj, så vi kommer att klara det här med!

---


födelsedagsbarnet blir förstås bilden på!

Första skoldagen

Tänkte börja med o säga att matchen igår inte blev alltför lyckad, så vi satsar på att skolveckan blir bättre! Jag har just druckit kaffe med Ralf, kom hit igårkväll, då for jag och Pia och kollade lite, sen hem så drack vi en kopp te med Ralf och Lo sov :) så imorse träffade jag henne, och hon är ju bara för söt! sen va ja tvungen o springa iväg på skolan, och nu är första skoldagen gjord. när ja kom hem så va Lo i full fart med att springa, och pappa Ralf fick samtal på samtal, pappaledig va? ;) hehe, smällar man få ta.. ;-o , nu har iaf lillsötan druckit välling, och förmodligen ligger hon o sover ;)
Nu väntar jag mest på att min lilla ängel Maggi ska ha tid med mig.. xD ;) haha! hoppas det blir snart (a) annars ha ja det bara bra, stormtrivs här hos familjen Junvald. Tror knappast ja vill flytta till min lägenhet på söndag... haha! ;) jodå, när jag gick förbi där påvägen hem tänkte jag : fan, det här blir bra det! Skolan få vi se hur det blir, men att bo i östersund blir toppen, det känner jag på mig!
JAJA, nu har jag inte så mkt mer att säga, så vi hörs sen! :)
Hoppas ni har det bra, allaaaa !

puss ♥



min söta lilla Maggi! ♥

MATCH!

GODDAG! :D
just nu är klockan 13:33 , nu äre snart dax och fara på match, jag ska ba ta en snabbstädning, och sen far jag! och idag jävlar så vinner vi! fyfan va ja vill vinna idag, fyfan vad jag är taggad idag, ÅHÅHÅEKHE'HJ :D , och dirket efter matchen så farj ag till östersund, och då vill jag vara glad!:D , perfekt start på den första skolveckan är att fara till östersund med 3 poäng! LOVE.

nu måste jag gå! tar inte med mig datorn, så jag vet inte när jag kan skriva nästa gång, men senast på fredag ;) och så illa tro ja inte de bli!:D

hare bra, sköt om er! puss ! ♥


jag älskar mer än allt!

sovmorgon:)

Hej goddag!
Tog en sovmorgon idag, till klockan 12, nu är klockan halv 1, och jag har gjort mig iordning för dagen, (inte spec avancerat.. men de behövs inge mer xD) haha! nu fundera ja på om ja ska ta o fara ner o kolla på pojkmatchen, eller fara till farmor.. hm vilket val.. ;o , ingen aning faktiskt! menmen.. få väl ta o gö de svåra valet snart xD

Ha en bra dag:) PUSS



wow, cool tjej!

mörkrädd..

trodde jag hade kommit över min rädsla för mörka kvällar.. men ja inse just nu att jag inte har det, hade tänkt gå ut ikv o kolla lite o tjalalala, men tro verkligen att ja ångra mig nu när ja se hur mörkt det är ute! det är oerhört jobbigt att va mörkrädd.. ;s skulle ungefär gö vad som hälst för att inte behöva va de längre.. utom att trotsa det! fyfan va hämskt det är. gilla det verkligen inte !
Få väl se om ja våga mig ut något, men troligtvis inte ;) haha ! få hålla mig inne med min tekopp ;)

hoppas ni har en kanonkväll! puss !


gött :)


tidig morgon ..

Godmorgon, blev som sagt en tidig morgon idag, vet inte vad jag gör vaken nu. men vaken är jag iaf, inte för att det är speciellt många vakna, men pär är iaf vaken och sitter just nu o klaga på mig vrf ja hade vela sovit längre, "man sover ju bort hela dagen" , haha! herregud pojk, lär dig sova för fan ;) haha.
TROOO vad man ska hitta på idag då ;o , ja ha inte den blekaste aning .. hhmhm.. ikv ska ja iaf stå nere på rafnastämman o sälja mackor, till halv 7, då träningen börja, DE är nice! känner mig som en sjuåring som längta till träningen XD , haha! men det är sån jag är.. bara gilla läget eller dra ;)
Jag undra vilken färg mina naglar ska bli idag? vit, svart, blå, grön, eller kanske ALLA, inte alla, men svart och vit? vad tyckt om det!? det tro ja faktiskt ja ska prova ;o om ja orka... (a) latjävel är ja! det är mitt mellannamn. sen hörde ja en liten fågel i mitt öra som sa.... STÄDDAX! mitt rum ser förjävligt ut, men naglarna går först(y) ;) HAHA.

Aja, bäst ja sätter igång med nånting ifall ja ska hinna med mig, nääe juste... klckan är ju ba halv 11, jag har förfan hela dagen på mig ! ;)

ha en bra dag, puss!


tiden gå fort.. ett och ett halvt år sedan.. snart 2 år, huva va tiden gå!

klurigt..

Det är inte lätt när det är svårt, men det är inte heller svårt när det är lätt!

Idag har jag varit ute o sprunge lite, sen fikade ja o kolla på tv, o duschen, o mat, tacos, och nu sitter jag här, klockan är snart 20:00 , och jag är hur trött som hälst! förstå mig inte på mig själv x) , haha. imorgon, äre träning. UNDERBART!
nu vet ja inte vad ja ska göra, kanske lägga mig o sova en sväng :) lät inte helt fel!

Hoppas ni har det bra, 
 
pusshej

sovmorgon

Godmorgon!
Igår blev ja tokless, så ja förtjäna en sovmorgon, nu kom nyss storebror hem, så nu tänker jag lura med han på fotbollsplan, det är fan inte mer än rätt! ;o ;)
Hoppas ni sovit gott, ha en bra dag! :)

puss

gonatt..

på er alla goa :) jag är heltrött, och därmed en smula less med, men det går nog över, för imorgon tänker jag spendera mig åt fotboll, roligt, behövs, och bäst av allt, slipper tänka, det är helt underbart :)

Gonatt, hoppas ni sover gott, så hörs vi imorgon :)

puss

FOTBOLLSTRÄNING ♥

HEJ!:D
har nyss kommit hem från fotbollsträningen, åh vad jag älskar att springa mig svettig, det är så mysigt ;) hahaha ! ne, men jag hade nästan , nästan , glömt hur äckligt mkt ja älskar att spela fotboll, men egentligen inte eftersom ja ha sakna de som en gris ! men om man säger såhär, det känns att ja inte ha träna på ett tag. haha ! bolltekniken är ju värre än någonsin och det säger väldigt mkt. haha. :D tro nästan ja ska gå o gö lite fika, fil och sån här där det står K på , kmr inte på vad det heter, världens godaste flingor iaf!:) såna dära nyttiga grejer ;) hmm... imorgon blire nog... hm.... fotbollsplan ;) det behövs xD

aja, hoppas ni har det kanon! det har jag.
jag elsker det! (glömmer aldrig mina danska småflickor:) ) , "jag elsker chokolade" så otroligt gulliga ungar!
HEjs :) :D


jag elsker det verkligen ! ♥
kärlek för mig.


s-vall

Hello my dear friends ! :)
Idag tog vi o for till sundsvall, det var nice, gick runt o strosa där i nåra timmar, sen blev det lunch/middag på dooonken, :D woow ! ,  sen for vi vidarep å nåra affärer utanför birsta, sen glass på donken , sen HEM. och idag ringde min bästa mamma till mig , och sa att det var klart med lägenhet, har ingen aning alls om hur den ser ut, hoppas de bli bra xD vilket det säkert blir! :D och det bästa, är , att jag är "granne" med Pia, Ralf, och Lo! helt underbart :) , kanske inte för dom.. men för mig ;) haha ;D nu ska ja inte göra nånting, men snart , ska ja byta om till fotbollsträning, hur underbart känns det inte o dra på sig träningskläder och fotbollsskor på en skala? ÅÅH , längtar tom efter det xD , så illa äre ;) det är riktigt jävla DEILIG !

Hoppas ni mår bra, nu ha ja inte så mkt mer o säga , så ni få ha de så bra så hörs vi sen :)

puss ♥



till rätt person sitter de ju som på smäcken ! ;)
(ursäkta dålig kvalité, men orkade inte ta om, och dessutom äre med mobilkamera)

övernattning hos sofie

ja ikväll blev det övernattning hos sofie, gött det, som vanligt, nu ska vi chilla, ligga o prata, och sen äre gonatt, för imorgon ska vi upp tidigt för o fara på birsta! sen blir det hem, byta om, och fara på träning! ÄNTLIGEN !

Hoppas ni har det GREAT, puss och gonatt ♥

-

fyfan vad jag saknar dig!

-




hihi, pusspuss

har verkligen inte hängt med...

om 6 dagar börjar jag skolan, det var nyss skolavslutning!!!!!!! fattar inte riktigt det här, sommaren har bara flugit iväg, och jag är inte redo o börja ny skola xD , fan.. hur gick det här till? måste ha haft riktigt jävla bra sommarlov med andra ord! och ja, det har jag ju haft, sägs ju att tiden gå fort när man ha roligt. men ändåååå... det är ju ändå flera veckor ;o , dom har bara flugit iväg.. ojojoj!
men vad gör man? ;) det är bara till o börja skola de xD haha ! Jag sitter och kolla på blocket, och såg just nu en riktigt great lägenhet som jag vill ha! =) men... när mamma ringde kom det upp "det nummer du försöker nå, är inte i bruk..." och hur glad blev jag då? inte glad... :( men iaf, den vill jag ha =)
Nu ska ja platta håret, och typ .. klä på mig :) duktigt annsofie !
vi hörs sen! hare bäst :)

puss ! ♥


minnen

sitter och skriver med taffe på msn och snacka minnen, fyfan klass 9 ramsele skola 2010 , FAN vad ja kmr sakna er asså ;) fyfan alla fula grejer vi gjort, tex, vattenkrig så alla lärare fick damp på oss, bränt ut, kirrat uppehållsrumme, ägt 8erna på brännboll, ÅÅH vi ha gjort så mkt! ♥ och nu är våra 10 år tillsammans slut :'(


10 år tillsammans är
slut


sovmorgon-städ-soldag

Hej!
Vaknade halv 2, då gick jag upp, duschade, gick ut och städa i husvagnen, så nu är den jättefin igen!:D , sen la ja mig och sola från 15 till 16 ungefär. och just när ja lagt mig och solat och tyckte de blev drygt ringde min ängel marielle :) perfekt timing :)
Nu hör jag att min hund är hungrig, så jag ska gå och göra lite mat till henne , så bli hon med glad! :D

hoppas ni haft en kanondag :) vi hörs ;d


låg ute o sola och luna tyckte jag va jättetråkig ;p

hemkommen

Har nyss varit ute med luna, orkade inte äta nå xD , ha nyss suttit och drucke kaffe ist, nu tänker ja lägga mig o kolla på tv, för ja är dyngtrött! ska ba berätta lite först ;
torsdag: på torsdageftermiddagen anlände vi på mon, efter att första stoppet var i ström, på ica och dollar, sen fikastopp, sen stopp i gäddede där vi tankade och köpte grädde xD , SEN anlände vi på mon, träffade alla, va så jävla länge sen, sen åt vi middag, och lekte med barna, så otroligt söta ungar! :) sen när dom hade somna så va vi o fiska en sväng :) riktigt nice ! eller... jag åkte båt, dom fiskade xD, haha. och jag hädde sönder en lekare xD de va vad ja bidrog till ;) ,
fredag: då var det full fart i att få iordning allting till bröllopet, jag var barnvakt hela dagen, deilig! jag gillar ju småbarn som ni kanske förstått :) bästa människorna som finns! sen for jag , mamma och anna till nån icaaffär typ , nånstans, vi skulle egentligen fara till norge, men då var icaaffären där som vi bruka fara till inte öppen , eller den hade slagit igen lr nå xD , haha , så illa vare ;) sen så på kvällen blev det snick snack , och ordning över vad vi skulle göra det sista på själva bröllopsdagen, då gick vi o sov ungefär 12.30
LÖRDAGEN: (bröllopsdagen) upp cirkus halv 10 , då började vi greja , dona och fixa, barnvakt, och fixa med grejerna som skulle göras inför bröllopet som var kl 15. och duscha och fixa, och barnvakt igen , och greja på , allting skulle ju bli klart till klockan 15. MEN , vi klarade det! :D , så klockan 15.00 väntade vi på att brudparet skulle komma, SAMT, lilla söta Lo! goaste, och sötaste tjejen i HELA VÄRLDEN! jag är såld. sen blev det vigsel, och mingel, och sen barnvakt ;) , lillgumman skulle nämligen äta välling och byta kläder innan vi andra skulle äta middag, så då gick ja o Lo och ordnade det :) sen gick vi ner till dom andra, och middagen var buffé , av THAIMAT ♥ , dom goaste vårrullarna ja nånsin har ätit!:D MUMS! sen blev det FEST, va nice, så ja somnade runt halv 4 på morgon, sen väcktes jag av min älskade storebror tidigt på morgon, kollade inte ens på klockan, så tidigt vare, så ja somnade om, sen km han in o väckte mig igen vid halv 12 och tyckte verkligen ja skulle upp då , så ja hade inget annat val än att kliva upp med ett leende på läpparna, fasten det var ju inte spec svårt med alla goa människor :) , sen åt vi rester, MMMMMMM va gott! ;) (faktiskt , även fasten ja va rätt nyvaken) , sen skulle vi till o fara , o sne fick vi vända för vi hade glömt saker , och tjena, vi kom hem 19:15 xD , haha ! det tog tid, men på hemvägen stannade vi ba två ggr, en gång o fika , och en gång o tanka. och ändå tog det en hel dag innan vi var hemma xD , haha ! Då gick jag förståss och satte mig vid datorn, och laddade upp bilder på fb, så DÄR har ni bilder sen helgen! en helt underbar helg! åsså nu fick vi besök , så ja ha nyss druckit kaffe, och nu tro ja att ja ska lägga mig i sängen o kolla lite på datorn, mkt man missat som man måste ta igen ;)

hoppas ni haft en kanonhelg! för det har VERKLIGEN jag haft! =) riktigt bra. men nu är jag trött , xD men jag ska självklart lägga upp nån bild härmed! en eller två.. :)
HA DET BRA, kanske säger gonatt senare ikv om jag inte somnar nu på direkten (a)



En underbar familj. och det är vad dom här tre har tillsammans,
jag, kallar
kärlek!


jag och sötaste Lo ♥
(bara så ni vet, så har ni det äktaste leendet ni kan få av mig där)
denna flicka kan ju få hela världen att le om hon vill !


gonatt:)

tänkte ba säga gonatt, och hoppas ni får det TOPPEN i helgen! det tro ja nog att ja kmr få :) med goa o rara människor.
Ha det bra. Gonatt, sov gott, så hörs vi om inte annat på söndag kväll :)




bulgarien! ♥



-





jag tycker om dig, jag bryr mig om dig. och jag hoppas..
hoppas
du finns kvar.

linus kom på besök i ramsele

tjänna !
nu har jag nyss målat naglarna med nagelförstärkning, (hatar när naglarna går av) xD , låter som en fjolla men , haha ! aja , innan det duschade jag en lång och varm och härlig dusch. älskar att duscha , man tänker bara på ifall man ska höja värmen på vattnet eller inte ;) haha ! nu bör ja sova , men tro inte ja kmr kunna.. så ja skiter i det ! jag håller förövrigt på att ladda ner en film , så ja ha nått att göra i bilen imorn när vi far till gäddede. nu har jag även lärt mig o stava de , tack vare ida eliasson, tack så mkt ida ! ;)
SOM SSAGT, idag på fotbollen, skulle ja gå till kiosken och köpa kaffe och loka, då få ja ett samtal av linus pålsson, så kolla ja upp , och ser stjärnskottet framför mig ! xD LITE paff jag blev. men oerhört glad, va ju fan ba ett halvår sen sist nu ju ;o fan vi börja träffas 2 ggr om året, det är WOW :O haha! stjärnskott som vi är. så då fick ja mig ett snack med han också, alltid trevligt. sen satt ja o snacka med niklas och jonte ! trevligt det med!:D sen ha inte jag gjort nå mer ikv, bara obetydliga saker :) menmen ! bk förlorade förresten, stort. det sög!
nu ligger jag i sängen och kollar på femman, det är nått csi ..... finns ju hundra olika, ny , miami, ALLT. kom ba på två men xD , haha !
klockan 8 imorgon far jag iaf. tidigt.. hua ! menmen, vill mamma det så lär de ju förmodligenbli så , det blir iaf ett första stopp i strömsund och handla upp lite till kylen. (y) och självfallet på dollar hoppas ja (!?) lär ja få fram med hjälp av min starka vilja! :)

Aja, nu ska ja inte skriva ngt mer, ha en bra kväll, så hörs vi! :)

hejs :)



åh va ja saknar! ha inte haft fotbollsskorna på mig på flera veckor,
fyfan va hämst det är! inte konstigt ja börja bli på dåligt humör xD
och bilden är sen innan ja va utomlands, om ni tkr ja se blek ut ;p
(kanske inte är så mkt brunare men ändå) haha!

:/

är inge glad :/
ska snart fara o kolla på när a-laget tar hem vinst ikväll, det behöver jag :) SÅ , kom igen nu grabbar! vinst idag nu för fan.
match kl 19, sen blir det nog bara hem och sova järnet för imorgon far vi tidigt. hur tidigt vet ja inte, hörde bara en fågel säga tidigt ;)

hejs.

filmen sög ..

filmen var riktigt kass ! och jag fick just veta att vi far bort imorgonbitti, vilket innebär att jag inte kmr kunna skriva med er, eller dig, på flera dagar! det är  synd om mnig :( , men å andra sidan ska ja ju få se två betydelsefulla personer gifta sig, + träffa lilljänta åt dom, så det är inte så synd om mig om man tänker efter :) få väl se vad vi hittar på dom här dagarna, lär ju fara över till norge nån dag, och fiska.. huva va äckligt , men sist jag fiskade , va med ida, philip, och åhman, GISSA vem som fick fisk ? jag såklart ;) man är ju grym ! ja tack så mkt ! :D
ajaa, nu tro ja att ja ska ut o glida lite med mammmi, hare bra :)

HEJS ! :)

film

Goddag!
har nyss gjort mig "iordning" för ingenting, för jag hade så sjukt tråkigt , ingen va vaken o va social hlr, så ja sminkade mig och fixade håret xD , KUUL ! XD , nej. menmen , nu är ju det gjort ordentligt för en gångs skull ! ;) haha. filmen är snart min, så ska kolla på den när den är nere :) OM EN MINUT :D så jag kan inte skriva så mkt mer , eller jag har inte så mkt mer och skriva hlr, förutom att ja ska ta med mamma o fara bort till farmor idag , och ta en fika tro ja :) goookaffe ! ;D finns ingen som har så gott kaffe som hon. det var en snabb minut, filmen är klar, jag är klar för film ! :D
WIHO.

HARE BRA :D pusss !

godmorgon :)

Godmorgon, vaknade för ungefär en timma sen, insåg att det inte fanns mycket annat att göra än att slå på en film, nu kommer MEN, jag hade ingen bra, så va tvungen att först hitta en bra film, så nu håller jag på att ladda ner en film, som ja hoppas är bra.
Nån som har ett bra filmtips?
funderar på om jag ska hoppa in i duschen o gö mig klar för dagen eftersom det lär ta ett tag innan filmen är klar...?! så är det gjort sen, fasten det beror på ifall vi ha nå varmvatten ;) annars måste jag vänta tills mamma kmr hem, för jag kan inte elda XD haha !

ska gå o kolla! ha en bra dag alla :)

PÖSSS !

Godnatt

Godkväll!
Nu ska jag gå och ta hostmedicin och sen lägga mig i sängen och kolla på tv, sen känns det som att ja kmr slockna för jag är trött ;o , klockan är.. 22:14 , hm ! men det är helt okej att somna tidigt ikv ;p haha. hostmedicin och te väntar.

Gonatt :)

dagen

Hej! :)
Idag vaknade jag vid 12, jag älskar sovmorgon! det är det absolut bästa som finns. jag gick upp, duschade, gjorde mig iordning lite , sen for vi ner på banken och satte in mina jobbpengar :D love it ! men hade jag bestämt hade allt åkt in på sparkonto.. men usch vad jag inte vill att det ska kosta nånting o flytta xD , haha ! menmen, det är väl bara gilla läget, kmr ju bort ifrån ramsele skola iaf ;) man kan inte få allt.
sen rullade bara dagen på , vi va bort på hockey skolan o kika lite med , och ner på hembygdsgårn, sen for vi hem och städade husvagnen , eftersom vi far på bröllop till helgen, bli great :) , sen har vi ätit med, makaroner och korv ;p pappa lagade mat ;) haha.
Nu ligger jag i sängen och lyssnar på Raghav - so confused. min låt, bara min! hihiihihi :)) nu ska jag måla mina naglar, men jag har inte bestämt om dom ska bli blå, som förut, eller om dom ska få grön färg, men båda dom färgerna är så jobbiga att få bort... så jag vet inte.. men dom är så klasiga ! ;) gillar dom!:D
Nu har jag inte så mycket mer att säga, men vi hörs något mer ikv!:)
Hoppas ni har det kanonbra!

pusshej! :) ♥



suddddig ;) haha !
jag saknar dig ♥

green street hooligans

Har nyss sett på green street hooligans första, alltså guud, ja ha sett den typ 3-4 gånger och jag kan inte låta bli o gråta till filmen, det är så sjukt hämst. det är film, men liksom, man vet ju att dom inte dör på riktigt, men nånting händer i huvet så man inte tänker på det då x) haha , jag har kommit på lösningen.
pete dunham ♥

Aja, nu ska jag snart äta, efter det blire till o tagga för match, (även fasten jag bara ska kolla...) men man måste ju hänga med i svängarna ändå ju!;) haha.

Hoppas ni har det bra! Så hörs vi, hejs :)


green street hooligans 1 ! Pete dunham ♥


ingen match för mig ikv...

Hej, jag ligger i sängen o deppa sönder för mamma ha sagt ifrån att ja inte få spela ikv... och va ha för val då?! inget.. nu vet ja inte vad ja ska gö.. hörde att det regna ute, så ... bli väl kanske o ligga inne idag igen då...
jag hatar o va sjuk..............
menmen, vad gör man?! ingenting...

Vilket meningslöst inlägg, ska snart bli glad.. vänta bara .. xD haha !

hejdå !

+ att ja sknar, det gör inte saken bättre :(

Hej! :)

Hej! :)
Idag har jag inte gjort så mkt, satt vid datorn hela förmiddagen, upp på eftermiddagen ;) sen så åt vi, och nu håller jag på att ladda hem green street hooligans 1, alltså den är så jävla bra att ja måste se den IGEN, wow ;o det är bra.
Nu ska ja se på tvn , och längta.. och tro ja ska ta o fara på en roadtrip snart, för jag saknar..

puss

raghav - so confused ♥





raghav - so confused

[Verse 1]
Well I know we just met yesterday
But things they look so right
Cause you always know just what to say
And what is on my mind
Girl I feel I need a special way
To ask you to be mine
But I don't know when's the perfect day
Or what's the perfect time

Babe you, leave me confused
Don't know if I
Should let you know or wait it out girl
Wish I knew, just what to do
I'm so confused

[Chorus]
So girl what you wanna see?
Wanna see me get down on my knees?
Wanna hear me beg you baby please?
Wanna see me crying for mercy?
Oh girl I wish I knew your world
I think i'm losing my head over you girl

[Verse 3]
Well I know that it maybe too soon
to know just what you'd like
But I wanna know what you've been thru,
And what you want from life
It's so real the way I feel so true,
Its been so hard to find
Wanna now how you feel for me too,
So I can make up my mind

Babe you leave me confused
Don't know if I should let you know or wait it out girl
Wish I knew just what to do
I'm so confused

[Chorus]
So girl what you wanna see?
Wanna see me get down on my knees?
Wanna hear me beg you baby please?
Wanna see me crying for mercy?
Oh girl I wish I knew your world
I think i'm losing my head over you girl

[Verse 4]
Well someone once told me that you'll end up lonely
Don't let love ever pass you by
Cuz I've seen it happen to people
That mattered to me with my very own eyes
Maybe they were mistaken
And I should be waiting, for you to show me your sign
Or should I just let you know, that if I let you go
I'd wonder the rest of my life

[Chorus]
So girl what you wanna see?
Wanna see me get down on my knees?
Wanna hear me beg you baby please?
Wanna see me crying for mercy?
Oh girl I wish I knew your world
I think i'm losing my head over you girl (x2)

sjuk än..

Hej !
Nu börjar jag bli less på att vara sjuk, har gått en vecka sen jag kom hem, känns som många många många fler. vill bara fara iväg nånstans, hehe :) vissa vet, vissa vet inte, och det är så det ska förbli ;) aja, jag har iaf kollat på fotboll , bk-80 vann med ... mycket ;) bra spelat pojkar. sen for jag och mamma o ragga typ överallt. nice det ! och sen for vi hem, åt middag, och jag gick till datorn såklart, sen nu har vi varit bort till farmor och farfar och hjälpt dom med tvn ;p för det var nått "fel" , och det var att skartkablarna inte var i tvn xD great. så går det när man haft småpojkar i huset ;) haha ! små pojkar, små bekymmer, stora pojkar, STORA bekymmer! håller med där asså ;)
Aja, nu ska jag kolla på tvn, och hoppas att nån vaknar till snart.. ;d

Hoppas ni har det kanon ! Så hörs vi senare :)
hejs :) ♥


bulgarien, <3       (nåra killar, vet ej vilka dom är, och de ha ingen betydelse hlr xD)

bk-80 vs bk örnen

Hej !
Idag har jag varit ute o raggat  bil med mamma och kollat på fotboll, bk vann över bk örnen med jag vet inte vad, med mycket iaf :) HÄRLIGT POOOJKAR :) sen var vi upp till farmor och skulle se ifall husvagnsnyckeln var där, och det var den ju, så då var det mysteriet löst ;) vi va även på ica o handla en sväng så nu är det gjort för dagen. nu äre väl ba middag kvar då , tro det ska till o bli hamburgare idag (; känns som att det är lättast och snabbast och jag vill ha mat nu för sen kmr jag spy :D nedå, vet inte vad jag yra i just nu, men haha ! hamburgare idag (y)
Nu ska jag vattna blommorna, *åh vad kul* ne, men måste väl gö det, för en gångs skull xD , Aja !

Vi hörs :)

hejs :) ♥

02:38

God kväll!
ville ba säga gonatt, för nu är klockan mycket, och jag måste sova för jag är skittrött ! imorgon tro ja att ja ska kolla på fotboll, haken va ju att matchen är klockan ett.. suck! menmen, man måste väl ändå komma upp nån gång? ;p

Aja, gonatt alla glada!


marreparre

HELLO ! :)
Idag har jag absoluti nte gjort nånting alls, jag låg i sängen till klockan 3 , sen gick jag upp och klippte mamma,(vilket verkligen blev jättefult) , sen gick jag in i duschen, sen åt jag, sen gick jag och la mig framför datorn igen, och sen for jag ner på fotbollsplan med annelie för jag skulle kolla på våran träning, men det blev ingen, så då for ja hem, gick ut med luna, och gick hem o la mig i sängen , och pratar med marielle :) så har min dag varit ;) greaat... så nu tänker jag sätta mig vid datorn en sväng för nån kmr hem nu klockan 8 , deilig :) sen tänker jag fortsätta prata med marre! :D MKT NICE :)


puss

väntar på sofie...

att vänta på sofie är som att vänta på ... att en häst utan ben ska komma och hälsa på... men så småningom ;) måste ta igen tiden vi har förlorat vet ni , för snart kommer vi att förlora ännu mer tid.. det suger ju K ! men vad gör man? , har ju inget större val än att börja nån jävla skola. hade hälst varit ledig och börjat jobba direkt ja ;> menmen, det är nog ingen som vill att ja ska jobba för dom xD , haha ! det är bara gilla läget och börja skola. Har iaf färgat håret på farmor ikv, blev faktiskt rätt nöjd, men gillade inte riktigt själva färgresultatet, verkade lite skevt, men annars blev det faktiskt toppen, och hon blev nöjd med :) iof det som räknas men kul om man tycker själv att det blev bra med , xD
Aaja, nu ska ja vänta på att Sofie kommer, sen ska vi mysa på som aldrig förr :)

Hoppas ni har det gött !


Puss ♥



haha, LÄNGE sedan, men det var deilig ;> ♥

stäääd

GODAG !
Jag har alldeles nyss skrivit en hel del här på bloggen, men av en sjuk anledning för alltid bort. och samma tidigare idag, så hade jag också skrivit...... SUCK !
MEN , iaf , så har jag städat idag, mitt rum var inte så jättefint, och jag har även packat upp resväskan, vilket gjorde väldigt ont ! , hade ba vela farit bort igen ;) , det hade varit deilig :) men så blev det inte, utan de va ba o packa upp, jagh ar även kört bil idag, och jag älskar det. och jag älskar bilen för att den är så jävla skön o köra! kaaanoooon faktiskt :D , nu har jag nyss gjort annanaspaj till dagens efterrätt, för idag kmr farmor, farfar, och astrid på middag ! , det blir nice det :) , så nu ska jag gå iväg och diska undan lite, sen tro ja att ja ska ta min lilla hund och gå ut på en promenix, sen ska ja fixa mig lite tills dom kmr :)

Hoppas ni har det kanon! löw you guys.


pusshej !





annsofie saknar dig :)

BE HAPPY, DONT WORRY !

just så säger jag nu, be happy, dont worry.

jag gillar livet just nu :D wiho.
det enda, enda enda problemet, är att jag är sjuk, så jag inte kan spela fotboll, och det suger ju riktigt hårt. men jag har överlevt förut, kmr springa extra mkt när ja kan börja igen ist ;) haha (a) nu ha ja lovat bort ngt.. ojoj, känner hur en viss annelie jonsson kmr skrika : ANNSO, DU HA SAGT ATT DU SKA SPRINGA DUBBELT UPP ! hahahahaha.

aja, jag har varit hos farmor och farfar och ätit middag, sen for vi ut på en raggningstur, fyfan ja älska o köra nybilen ;) bruum säger det så är man framme ;) haha. när jag kom hem, blev jag så jävla glad så ja kmr va glad i 1 månad för det ;) så glad blev jag.

menmen, nu måste jag snart slita mig från datorn.. SUCK.

men det finns fler dagar, och en kväll, i hope (a)

hoppas ni må lika prima som jag (a) hihi !

pusshej.







Godmorgon!

Godmorgon.
Jag är helt slut. vaknade för ett tag sen, nu har jag städat, och jag hlr på att avlida. är sjukt trött, trots att jag sovit väldigt mkt inatt. kanske inte så bra, men länge.
Jag har typ inget mer att säga, än att det suger hårt att va sjuk, det enda ja hade sett fram emot, (förutom o träffa bror) , var att få spela fotboll igen, och det gick ju kanon.. suck, menmen, ska väl kolla på våran träning ikv, sen efter den blire o kolla på a-lagets match, kom igen nu grabbar, vill se en vinst ikv!
Nu ska ja måla mina naglar blåa, fint va? ja det tkr ja veeerkligeen! ...

Hejdå.

jag saknar.. ;'/

icebreakers

god kväll! :)
Nu har jag nyss kommit hem, idag kom sofie hit, så vi prata, ni vet, det finns mkt o prata om efter att varit ifrån varann i 15 dagar, är inte klar än!!! , sen gick vi ner på hockeyplan, tog upp annelie på vägen, och väl där nere började vi o jobba i kiosken o så, sen efter det, for vi ner på svar och åt middag med foppa o grabbarna! :) N I C E. lite mkt daily måste ja säga att det var ;) sen efter promenerade ja o annelie hem :) så nu ligger jag på sängen och tänker njuta av att kunna sitta vid datorn. har varit riktigt jobbigt o va utan dator i 15 dagar, men ha ju vare me gött folk så ja ha ju klara mig på ett eller annat sett ;bd ;)

AJA

hoppas ni har det bra!

puss.

HEJ ! :)

Hej Sverige.
Nu har jag nyss vaknat, igår kom vi hem, vilket sög, idag ska ja väl säga hej till alla goa vänner , dom flesta iaf, om ja orka, eftersom jag är SJUUK, men tro mig, det är värt de ;) verkligen (a) haha. typ. HAHAHA :D , aja. vi har iaf haft det KAAANOOOOOOOOON! men det som händer i bulgarien, sunny beach, det stannar där. ingen mer info nu, förutom att vi träffade kanonfolk, och de var DAILY! mkt daily :D

Aja, nu ska ja hoppa in i duschen och se vilka vänner som är tillgängliga, och ikv ska ja förmodligen, stå i kiosken på icebreakers, men, jag är sjuk, så vet inte om ja kan (!?) sög ju. ajaa,

HEJDÅ! :D



big love daily.



nåra riktigt goa daaaily pojkar ;>
haha, vi till höger ; garv. dom andra höll minen... dom lyckades ;) haha !

RSS 2.0