Tandläkarn

Fixat tänderna! Ikväll bli en lugn kväll och kolla på pengarna på bordet. Det är väl ikv? Imorgon äre jobb! Gött!


Helg

Ligger i mammas soffa och slöar proppmätt efter att ha äte tacobuffe! Göttans. Nu ska vi snart gå och kolla ifall de finns nån tattooootid åt
Mammsen!😄 såååå kul😄😷❤👍


fight.

hej.

idag är det torsdag. jag har just nu religion. vi pratar om fasta, och jag blir sjukt hungrig! igår var jag på gymmet igen, körde kondition, och överkropp. gick rätt bra faktiskt! idag ska jag också köra, tänkte höra med rebecka om hon vill följa, så mycket roligare med henne :) tro jag ska köra slut på överkroppen idag med, men lite fokus på ben med. 
imorgon är det praktik, sen så har jag kurs i strömsund, sen på kvällen ska jag ut med mamma på en fest där typ, det är nå rocktema på folkan. där dom har tatuerare som kommer att tatuera typ hela tiden som jag förstått det. NEJ, jag ska inte göra en till, men mamma kanske gör en fin liten tattoo :) 
nu har jag snart lunch, och det känns bra, efter lunch är det samhällskunskap som gäller, sen ska jag hem, och sen ska jag på gymmet med Rebecka då förhoppningsvis. ikväll ska jag bara ta det lugnt, och städa ihop i lägenheten eftersom jag då far till mamma imorgon! och där blir jag nog nästan hela lovet :) 
 
hoppas ni har det bra! 
 
puss och kram 
 
miss it. 

min finaste Rebecka!

Igår: var det så att min fina fyllde 18 år, och jag hade ingen tid och skriva då, eftersom jag var upptagen hela dagen. Dagen började med att jag for iväg och köpte en sista grej till henne, som jag insåg sedan att hennes mamma också köpt till hon, men vafan! två = dubbelt så bra! 
sen for jag hem, och då var hon där och väntade, satt i solen och sken som den sol hon är. sen for vi hem till henne, och garnerade hennes fina hjärtetårta som hon gjort alldeles själv! STORT + poäng till henne. och måste bara tillägga samtidigt att den var sjukt god! sen for vi på eastern och åt lunch, och det var också sjuuukt gott! sen for vi hem till henne och pratade lite osv. sen for jag hem och gick ut med luna och sen for jag tillbaka och sen kom det massa folk och hälsade på! jättemysigt:) 
 
Rebecka, för mig kom du som en ängel ifrån himlen, det tog ett tag innan vi fann varandra med 26 personer i klassen, men sen vi väl hittat åt varandra så går det inte att slita bort mig ifrån dig. du är en sån otrolig människa som jag aldrig någonsin kommer vilja förlora, och för mig kommer du alltid att vara en väldigt stor del i mitt hjärta. 
när mina barn går i skolan kommer jag att tänka "hoppas att de får en lika fin vän som jag fick, som alltid fanns där för mig, och som alltid brydde sig om mig". 
du är en vän som verkligen alla borde ha, du är en på miljonen. och jag kommer aldrig bli mer tacksam än när jag tänker på tiden jag får ha tillsammans med dig. vi har båda ett förbannade humör, vi visar det bara på olika vis, vi har samma sjuka jävla humor, och vi går helt enkelt så bra ihop! vi kompletterar varandra bra tycker jag. 
du är guld värd, för mig är du värd allt i hela världen! är så glad att jag har dig. 
 
Jag älskar dig vännen, Grattis igen, i efterskott på din 18-årsdag! 
 

Trötthet!

Somnar före 22 på kvällen, men jag vaknar under natten flera gånger så jag är ändå trött när jag vaknar. Inge lyckat! Nu ska jag kliva upp, sminka mig lite, gå ut med luna, och sen tralla iväg på skolan!:) Efter skolan bli de ett gympass!
Hoppas ni ha det bra. Puss:)


Magont

Upp på skolan. Sämst början på dagen. Hoppas ni få en bra dag.


RSS 2.0