Vissa dagar inse man vad man ha mer än andra!

Ibland tar jag så mycket för givet. Och det ogillar jag väldigt mycket. Idag inser jag vad jag har extra mycket, jag har en familj jag älskar mer än allt, ja har en underbar pojkvän som jag inte förstår hur han kan vara så underbar, och jag har helt underbara vänner som jag aldrig komma förlora i mitt hjärta!

Jag älskar er, och det kommer jag alltid att göra! Puss&kram❤❤❤


Helg, kärlek och onsdag med mamma

I helgen kom min kärlek till mig. Vi ha haft det så bra, förutom att jag haft ont i magen typ hela helgen. Och det ha fortsatt i veckan.
Nu sitter jag på sjukhuset i Sollefteå efter en heldag här. 😔
Mamma ha vare på operation och ligger just nu på intensiven. Hoppas hon snart få komma till mig!❤
Jag har läst på min bok idag, asyl, och den är så fruktansvärt bra så det finns inte! Är inne på del två nu, och jag önska den inte tog slut. Men den är fruktansvärt rå också. Fy att det finns människor som vill döda sina egna barn.
Aja, nu ska ja ba vänta på mamma, hoppas ni ha det bra! Kram


Workout

Hej!
Idag har jag städat lägenheten, och tränat. Ja saknar min pojkvän extra mycket ikväll. Jobbigt!
Gonatt


jobbjobbjobb!

Godmorgon! 
 
Igår var jag ledig, så då tog jag och bakade lite, det blev 3 olika kaksorter, och kanelbullar! gottans. och det passande till att mitt och rebeckas projekt börjar, så igår tjuvade jag, idag börjar jag på riktigt, dock börjar inte träningen förän på måndag då jag kommer hem till stan, eftersom jag kommer att jobba ungefär hela dagarna i helgen. 11-22 jobbar jag! förutom idag, då äre 15-22. 
idag ska jag ta ett nytt pass med mamma, dom ha ju som gått ut, och det tycker jag känns riktigt bra eftersom jag se ut som en liten fjortis på mitt pass! hehe. åsså ska vi käka tacos! mums :) sen blire som sagt jobb, och jobb blire resten av lovet! känns bra att ha jobbat så pass mycket som jag gjort i helgen, pengar <3 
på måndag drar jag igång med hårdträningen! vi har även gått upp i div 2 med fotbollslaget. roligt och spännande! =) men känns lite drygt eftersom jag inte vet vars ja komma hamna efter gymnasiet :/ och eftersom jag vill jobba så mycket som möjligt.. åsså vill ja ju ha tid för min fina pojkvän också! 
jajaa, nu ska ja kolla på lite desperate houswifes! :D sov gott ni som fortfarande sover... 
 
 
Ha en underbar fredag vänner! och en underbar helg! =) Kram Annsofie 

RSS 2.0