dag 13!

handlar om min vecka..

i måndags; for farmor, farfar, och ola hem! och ja o mamma va kvar o gjorde inte så värst mkt, spelade lite kort, åt lunch och middag, och sen somnade vi ganska tidigt.

tisdag;
for vi ut o åkte längdskidor, sen satte vi oss i en grotta o lunchade, och sen for och handlade på ica björnen, och sen gick vi ner på chokladfabriken och köpte lite götta ! sen blev de risgrynsgröt till middag, (mums!) och sen till efterätt blev de ice-cream, nånting ja aldrig kan motstå..

onsdag ; började med att vi for in till holiday club , och började på gymmet i en timma, sen fortsatte vi mot sauna world, sen lunchade vi, och badade lite, sen gick vi in till sauna worlden igen, och sen gick vi o bada o bubbla ! sen for vi på systeme och bageriet, och beställde pizza här hemma i undersåker, och sen for vi o hämtade den, jag åt kebabrulle, sen blev de bageri efterrätt, och sen blev de en film!

torsdag (igår) ; satt vi ute på altan hela dagen, och solade, va sjukt skönt ! sen kom micke o hälsa på där på eftermiddan, och sen till middag blev de pommes o ungskorv, gott ! sen så blev de csi marathon! och herr och fru såg vi också på, är ju faktiskt ganska intressant tkr ja ! :-)

fredag (idag) ; for vi upp till trillevallen, åkte skidor, och skulle lägga ner oss i grottan ola hade gjort i helgen, men det gick inte så värst bra, för den hade smältit, men de gick ju , men va kallt, så efter ett par tre timmar ville ja hem, så då for vi på ica först, och köpte laxfile, och sen for vi heem och lagade mat. eller ja.. (mamma laga mat medan ja satt o kolla på tv) ungefär då ;) haha! men ja diskade iaf efter maten, duktig ja! sen så nu sitter vi o kolla på tv, glamour.. sen blire dusch och film senare ikv!

lördag ; ska vi sola, ja ska göra mina naglar fina, (förhoppningsvis bli dom fin med..) haha! , sen kanske vi möjligtvis far o kolla när petter northug spexa som vanligt! han ska nämligen va med på skutskjutet iår! ;-p haha! lite kul. sen på kvällen ska vi gå o kolla på majbrasan, (som vi gjorde när vi va småååå) den här veckan ha typ vare byggd på vad vi gjort när vi va små, eftersom vi nästan firat varje påsk här uppe, förutom dom senaste åren då..

söndag ; bli de först sola, ifall de bli fint väder! sen tillbaka till stan. och döööplugga... huh :'( sen ha ja träning, är väl förhoppningsvis tillbaka i stan till den dåe.

min vecka de här! hoppas ni haft en bra vecka, och får en fortsatt bra vecka! om inte annat, kan ni ju få en bättre iaf ! ;) hehe ..


nalle puuh ha alltid vare min favorit!♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0