match

hejsan!
Idag hade vi match, och jag ha vare pepp till den här matchen sen ja kom hem från london, åsså gåre fan ba skit! känns som ja är tillbaka på ruta 1. och då känns det som att ja faktiskt borde sluta spela fotboll! ja önska så jäävulst mkt, att vi ba hade kvar vårat älskade lag där det va så sjukt lätt. (inget negativt med brunflo) men det är det där o spela med ett annat lag, sen ja gjorde de första gången ha de ba gått åt helvete sen dess.
va så lätt när man visste när var och hur, då självförtroende verkligen va på topp.
känns som att det brutits ner bit för bit, det känns inte bra längre! den där känslan i kroppen är som halft bortblåst känns det som. och samtidigt vet ja att ja må riktigt jävla pissigt om ja inte spela fotboll. ja vill hitta den där glimten igen. men vars ja ska gö de, de vet ja inte.. just nu känner ja mig bortkommen. och det är då de kmr såna här tankar, för två dagar sen fanns inte dom här tankarna i mitt huvud. då va de bara positivt där uppe, så ja vet inte riktigt va de är för fel på den här annsofie.

nu ha ja iaf rensat huve en del! klockan 15.00 drar jag och jenny iväg på gymme o träna, kan behövas efter den här matchen! hoppas ni få en fin söndag!

hejs!



ja sakna er brudar!♥

Kommentarer
Postat av: tränarn

Jaaa vilket gäng <3 inte utan en stor saknad :( men livet rullar på och nu ska du hitta din plats igen...faktiskt är de så hela livet. Du är så duktig på fotboll och du ska sluta racka ner på dig själv...de är också ett jobb att göra...bygga goda känslor OCH det är bara du som kan göra det. Kram fd tränarn

2011-03-27 @ 14:17:00
Postat av: Anonym

jaa, men de är inte så lätt faktiskt! ja är inte lika duktig som förut längre o de vet ja faktiskt. o ja tkr faktiskt de! ja tkr inte om att de komma 100 nya saker man måste anpassa sig till

2011-03-27 @ 18:37:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0