our travel to London!

Friday: i fredags startade vår resa ner mot västerås flygplats, vi hade fika med oss och så eftersom vi skulle åka hela natten, klockan 5 var vi framme, så vi la oss och sov i bilen en stund eftersom flyget inte gick förän 9 eller något sånt.
Saturday: vi gick in på flygplatsen och checkade in väskorna, sedan gick vi och checkade in oss själva med. sen väntade vi på att planet skulle komma och att vi skulle få fara iväg!!! när väl planet kom, så gick vi ombord, och sedan väntade vi förväntansfulla tills vi skulle landa. jag sov en stund eller snarare en timma på planet, skönt vare! hehee. sen så när vi kom fram, gick vi och hämtade väskorna, och sedan tog vi en buss in till centrala London :) vilket mamma gillade väldigt mkt för att man fick se så mycket av London. hehe! sen tog vi tunnelbanan till Earls Court, där vi bodde på ett hotell.
 sedan hittade vi direkt till hotellet vilket var väldigt skönt! då lämnade vi väskorna och gick ut och åt middag, när vi satt och hade beställt in dricka och så, så insåg vi att vi satt på ett hamburgeri, och mammas reaktion var : har vi åkt till london för att äta hamburgare? njaa.. va väl inte riktigt som vi planerat, men de va riktigt gott iaf :D inte som svenska hambrugare precis ! sedan gick vi o handlade lite gott ,oc h gick tillbaka på hotellet. sedan tog ja en powernap, och sen gick vi ut för o titta "runt kvarteret" , men det slutade med att vi kom hem 2 timmar efteråt :) , och då var klockan 22 och redo för o krya till kojs!

Sunday:
vaknade, och var på shoppinghumör!! så det började med att vi gick och tog tunnelbanan till Oxford Street, gick på McDonalds och åt frulle, för mig blev det american pancakes, ASGOTT! Mamma åt nån macka. sedan skrev vi nåra vykort som vi köpt, och sedan satte shoppingen igång!!! vi började på Primark, där vi riktigt shoppade löööös!! sedan gick vi och fikade efter att varit på Primark i sisådär 1,5-2 timmar. blev en chokladkaka till mig, med cocacola, och en ÖL till mamma.
sedan fortsatte shoppingen, (FOTBOLLSSSKOOOOOOOOOOOOOR), ihihihi! adidas självklart, precis dom ja ville ha :) blev sååå jävla NÖJD! sedan fortsatte vi kolla runt, kamera blev nästa köp! sedan hade ja bestämt mig för att ja skulle köpa en ny jacka, en ny skinnjacka. så då gjorde jag det efter några om och men :) , men nu såhär efteråt är jag nöjd! och när vi gjort allt detta var klockan 7 halv 8, så vi gick ut och åt, vi for till Baker Street och åt på Pizza Hut där. FETTTTT GOTT!:D muuums. sedan for vi hem och la oss, för klockan vi ju sisådär 23-23.30.
 
Monday: var våran sevärdigheterdag! började med att vi for ut till Baker Street igen, och gick över till Madame Tussauds, sedan när vi kom dit , så insåg vi att det öppnade halv 10, vi trodde 10, vilket var riktigt awesomeeee!! och när vi kom in fick man verkligen en chock, för jag trodde att det skulle se verkligt ut, men riktigt SÅ verkligt, trodde ja inte att de skulle va. Ögonen på dom var helt EXTREEEMLY! såg verkligen ut som på film. först kom vi till en Aula ungefär, där Robert Pattinson stog, David Beckham tillsammans med vicktoria, sen massa storkändisar till som ja inte kan namnet på, eller jo, Will Smith också! sedan gick man i en gång tur då man kom till filmstjärnor, och typ kungarikets familj, regeringen eller va de heter, och till SPORTEN!!! där fanns bla David Beckham och Cristiano Ronaldo. va rktigt awesome. sedan golfspelaren. och självklart massvis fler! sedan så fanns äckel Hitler där också, va fan en besvikelse att se han där. ah, sen kom vi till sångarna, där Elvis Presley var, Michael Jacksson, Brittney Spears, och många många fler. alltså de va så grymt nice där! , sedan kom vi till historietiden, och screeaaam delen.. men först historie, där man fick se hur människor blev dödade, och allt sånt. va riktigt hämskt! sedan kom vi till scream delen, startade med att en kille vars kläder var sönder, och han var blodmålad i ansiktet talade om att vi skulle få vara med om något vi aldrig varit med om förr, vi skulle gå igenom det här mörka stället, (uppbyggnaden som skräckhuset på grönan eller liseberg) , där det var seriemördare som var i, och det var nu slut på dockor, nu var det verkligen riktiga seriemördare som skulle va efter oss. och det va sjuuukt läskigt! jag blev rädd redan utanför han som berättade, för när han berättade ställde han sig framför mig, och kom sjukt nära mig, va obehagligt riktigt! sedan när vi gick där inne då, så gick mamma bakom mig, och då hör ja hur hon skratta ihjäl sig typ, och ja gå och är hur rädd som hälst! nemeen okej.. haha! komma inte våga gå ut på 10 månader! nemen ungefär ;9 näerå.
meen, sen när vi var klar där, tog vi bussen till London Eye, vilket tog en evighetstid för att det var trafikstockar typ överallt!! men fanns ju saker o kolla på så ja klarade mig!;-) ihihiih. men sen kom vi ju fram efter många om och men, då när vi skulle gå in, så kom ja på att ja gatt gå o byta biljetterna, så då hade mamma redan kommit förbi kontrollen av nån konstig anledning, så när ja kom tillbaka efter att ha bytt, så ha hon stått o prata med nån ordningsvakt eller något om att ja är borta XD , hahaha! han trodde typ att ja hade tappat bort mgi eller något, när det med andra ord va ja som hade "situationen" under full kontroll XD haha! va ju lite kul, men vi slapp iaf köa ;) ,
och sen va de en liten rolig händelse där i london eye då, fick en kompis där iaf :) som var från Paris och hade världens sötaste lillasyster! fasten att han skulle bli min kompis visste ja inte då! sedan efter turen gick vi och åt våfflor, bland de goaste ja ha ätit i hela mitt liv! sen då skulle vi ju hitta de där jävla "slottet" vilket tog jäävligt lång tid, men efter MÅNGA hit och dit gångar, så kom vi till Green Park, som skulle leda oss till slottet då, och där tog ja o köpte mig en korv o cola! så ja skulle bli på lite bättre humör xD , haha! sedan när vi vart där en stund och skulle gå, GISSA vilka vi stöter på? JOO, killen från london eye, och hans familj! alltså... hur stor är den chansen på en skala 1-10 ? inte stor chans. sen går vi vidare för o ta en buss hem, och då när vi står på ett annat ställe, jooo .. gissa vilka som kommer? joo killen och hans familj, och det var DÄR vi blev vänner :) då kom han och hans kusin och pratade med oss, och sedan kom hela familjen xD , hehee... så tog dom kort o massa. kändisar yoyoo! nemen ungefär.
ah , iaf, sen skulle vi hem, och efter några om och men var vi hemma :) sen så skulle vi ut och äta, och självklart somnade mamma innan, men jag gjordem ig iordning, och sedan gick vi ut och åt. och då va ja sur, för ja va hungrig och trött, ochcsedan blev ja sur på kyparen. faktiskt ! sen gick vi och köpte lite goo fika, sen gick vi hem, fikade, och jag somnade PLUMS!

Tuesday:
hemfärd. vi for till Liverpool street, köpte frulle, satte oss på tåget ut till flygplatsen. blev genomsökta av nån jävla kärring, och sen satte vi oss på flyget hem. vilket var den bästa flygresan i mitt liv :) ihiii. sen var vi hemma i Sverige och bilade hem till Ramsele.

Detta är vår resa, men tro inte att ni fått veta allt! ;-)



tunnelbana!

jag och maamiii :)

ser ni kärleken???!

mumsigt..

jag i london eye!

jag och min käre vän från Paris!:)

YEA. the last picture for my blogg today!
You can find more pictures at facebook soon.
i hope you have a great time, i have!

i miss, but i won´t forget!

it feels like i´m getting a meaning of my own life now.
it feels like i start to understand.
we aren´t born to live a glamour life with no problems,
you have to fight to get what you want ! 

and i would like to say
"live for the day, ¨
because you never know what´s going to happen tomorrow"


                                                                                         /Love Annsofie!♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0